J
julietofIzmir
Ziyaretçi
- Konu Sahibi julietofIzmir
-
Kavgaya sebeb olan neydiki??? bu kadar kararlı cıktı.
çok üzüldüm arkadaşım
elvet bir nedeni sebebei vardır
tahminime göre eşine agır laflar ettin o da seni korkutmak amaçlı böle bi şey yapıyor diyorum
çünkü bir gün öncesinden öpen adam=seven adamdır
moralini bozma gün içinde güzel msj falan at derim gönlünü al ama çokda üstüne gitme
allah yardımcın olsun
yemin etim demiş sanırım neden yani sebeb nedirki bu kadar ani tepki vermiş kime yemin etmiş onu anlayamadım içeriğini bilmeden yorum yapmak yanlış olur istersen anlat öyle fikir alışverişinde bulunalım
hemen bi kavgada bitecek kadar kolay birşeymiymiş evlilik hayret doğrusu...belkide sen hatalıysan seni üzmek için özür dilemeni sağlamak için söylemiştir ne bileyim yoksa bu kadar kesin konuşmasını sağlıyacak bir kavga sebebi nasıl olur ben bulamıyorum doğrusu.
anlaşılan erkeklik damarına dokunmuşsun ama sanki benim hissetiğim anlatımından öyle doğru dürüst giden bir ilişkiniz yokmuş gibi geldi yanlış anlama hissetiğim bu ama üstüne gitme bugünün geçmesini bekle belki sakinleşir dediğini yapmaz inat değildir umarım ayyy öff üzüldüm yaaa toparlayamıyorum allah yardımcın olsun inş üstelemez
aslında suçlu olduğu konualrı kapatmaya çalışırken senin canını yakarrak seni sindirmeye uğraşan bir yapısı var geliba.
senin ortak hesap istemen gayet normal.üstelik senin hatırladığım kadarı ile tüm harcamalrına bakan dikakt eden bir adam bu.
ortyaa erkeklik gururu davası ile çıkıp para erkek de durur, evin resi benim; diyen adamlardan galiba.ç
evin reisi o ise gitisn çalışsın eve para getirsin karısını da gül gibi yaşatsın.kadın gezsn tozsun çocuk büyütsün.
kadın hem para getrir hemde bu para yüzüdne huzurundan olur.
çalışırken herşeyden kısar,özel hayat kaybolur eve gelir temizlik çamaşır bulaşık yemek hepsi kadının görevi
eve gelen parayı saklamak , ne hikmetse erkeğin görevi...alır hesabını yapar bir de allahım anlamıyorum.nedenböyle bir çifte standartvar.
kafaları mantıkalrı mı almıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?