J
julietofIzmir
Ziyaretçi
- Konu Sahibi julietofIzmir
-
canım bence bu konuda önlemini al.paragöz falanb olursun ilk başta ama zımzırtlak çocuğunla beş parasız kaldığında kafanı taşlara vurmaktan iyidir.seviyorsa zaten aramızda paranın lafı yok diyorsa onun senden önce yapıp sana jest yapması gerekir.
canım üzme kendini dünyanın sonu değil ya
sen sabırlı ol bekle sanki birşey olmamış gibi özür dile ve bekle bakalım nolcak
bıurakırsa bıraksın o kaybeder sen değil?
ilerde kafasını taşlara vurur ben ne yaptım der o vakit de iş işten geçer
sen keyfine bak .....
bu dünya hep böyle sürmeyecek sen bu şekilde hep kalmıyacaksın yani şunu demek istiyorum
bu 3 günlük dünyada kalıcı değiliz sürekli böyle olmayacak oyüzden üzülme
ahireti düşün orası sonsuz orda böylke sorunlar yok
ya ahiret olmasaydı sen bu durumda kalsaydın hep demi?
sonunda mutlak bir dinlenecek yer var cennet var güzel ler güzeli sen bunları düşün
bunlar için uğraş üzül gerçekten
bende eşimden ayrıyım daha 3 aylık evliyiz biz ya canım
o yüzden üzülme bitirirse bitirsin
o kaybedeer
kendine iyi bak üzülme 3 günlük dünya için
canım üzülme bu mübarek günde mübarek ayda hayırlısı olsun bennde geçirdim öyle bir dönem ve ki ben daha 17 aylık evliyim ama bak geçti herşey sende üzülme sakın biz yanındayız senin
seni haketmiyor bu adam
ben olsam eve gitmezdim
merak edip dursun beni
belkıde sınırle soylemıstır...hanı erkeklık gururu var ya...umarım duzelır...bence :teselli:bıraz sabret bakalım
erkeklıgıne laf soylemıssın hakıkaten cok agr ama ewlılıkte bunlar cok olur,
alsın eşyalarını ıkı gun baska yerde kalsın, dönup gelır o merak etmıyın
canım asıl paracı olan kendisi.yazdıklarını okudum.sanırım para kullanımı konusunda ona tekliflerde de bulunmuşsun.ama hala aynı şeylerde diretmesi onun para takıntısı olduğunu gösteriyo.üstelik yazdıklarından da sana değer vermeyen biri olduğu kanısına vardım.herşeyin hayırlısı.bırak ne istiyosa onu yapsın ama dönerse artık paranızı nasıl kullanıcağınız konusunu netleştir.senin adına üzüldüm.herşeyde vardır bi hayır.senin için iyi olucaksa umarım döner ama değilse ömür boyu haytına tekrar girmemesi dileğiyle.
canim benim bu ortak hesabi biraz ertlesen iyi olur baksana esin gurur yapmis..bosver bence...kotu kavga etmisiniz erkeklik gururu falan..keske seninle evlendigim icin pismanim falan demeseydin o da senin onu istemedigini falan dusunmustur belki de bu yuzden bosanmak istedigini soylemistir...
insallah sinirle soylemistir canim kolay degil o da erkek ...hicbir erkek bu lafi kaldiramaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?