Esim bosanmak istiyor

Canim Allah yardimcin olsun gercekten cok zor keske degisseler..

Evet ben esime bugunden gitmesini bende ev buldugum zaman tasinicagima ve ben tasinana kadar arabanin bende kalkcagini soyledim oda bana oyle dedi iste
Tembellikten yememistir bosanana kadar kim yikayip pisirecek Allah askina hic ozguvenin yerde olmasin bezdirme yapiyor olabilir anlattigina o yeni duzen kurup calisip yeni ev vs yapbilecek bir adam degil sakin cikma evinden
Simdiden baslayalim cocuklarda alissin gitmen daha uygun o aradada ben duzenimi kurar bosaninca giderim de uzatmayalim seklinde umursamaz cool takil
Derdi gercekten bosanmaksa dusunur yok aklinca seni bezdirip kendine daha serbest alan acmaksa (uyuma oyun oynama umursamaz gezme tozma) ayagini denk alir.

Cok haklisin canim aynisini az once soyledim ona oda acele etme acele karar verme seklinde birseyler soyledi.. baskada birsey demiyor suan..

"Acele etmek değil ki bu, sen benim için artık elin bi adamısın seninle yaşamak istemiyorum. Yeni hayatıma bir an önce adapte olmak istiyorum." desen çok mu ağır olur? Senin kararlı duruşun onu etkileyebilir çünkü. "Boşanacağız hergün birbirimizin suratına bakmak zorunda kalmayalım. Hazır annenin evi de var git orada yaşa. Çocuklarının da düzeni bozulmamış olur "falan de ama kararlı bir şekilde." Lütfen bugünden eşyalarını toplamaya başla akşama kadar bitirmiş ol" falan de mesela. Bilmiyorum canım ama senin kararlı olduğunu anlaması lazım. Seninde onu gözden çıkardığını. Ha bide gün içinde (yapmacık olmadan) bişeylere eğleniyormuşsun gibi görün, gülümse birşeylere. Hareketli şarkılar mırıldan, iyice uyuz olsun. Ama çok sesli olma nispet yapar gibi. Biliyorum dışardan konuşması kolay ama bu son dediklerimi yap bence. İnan neye uğradığını şaşırır. Sakın üzgün ve şaşkın durma.

Cok haklisin canim aynisini az once soyledim ona oda acele etme acele karar verme seklinde birseyler soyledi.. baskada birsey demiyor suan..
Sen gitme bu asamadada hic yipratma kendini eve gelmeden yap yemegini cocuklarini kendini doyur kaldir gelince bulursa bise yesin bulmazsa onun sorunu camasir kendinizinkileri yika sorarsa makineyi ogreteyim de hep sakin ol dik dur camasir mak goster boyle yikaniyor diye oyun vs icin takildigi kumesini falan temizleme utu ayni sekilde evde sen ve coxuklar varmis gibi yasa
Inadina bir yerimi kirletti birak kalsin dokunma zaten is o asamaya gelmisse gideceksin otel gibi cocuklarin ve kendin icin kullan ev arkadasi takil bol bol al cocuklarini arabayi git gez kafa dagit park bahce vs
Tum yasal haklarini iste
Ay cok sinirlendim hem yari yolda birak cocukla hemde hala cikar pesine dus kusura bakma cok karaktersiz her serde hayir vardir senin icin hayirlisi bu gelismedir belki sabret bakalim

Valla bu kadar sorumsuz birine 2 çocuk neden ben anlamıyorum gerçekten.
Kendilerini 2 3 yılda belli ediyorlar zaten bu tipler.
Bunca şeyden sonra siz hala sogumadiysaniz orası sıkıntılı bi durum bence.
Sizinle çocuklarıyla vakit geçirmiyor ergen gibi oyun peşinde.
Sizin boşanmak istemeniz lazımdı şimdiye kadar.
Evden de defolup gitmesi lazım şu dakkadan sonra asla onun yemeğiyle camasiriyla ugrasmazdim ben olsam tembellikten evi de terk edemiyor zavallı.

Burda kimsem yok o yuzden tasinicam ama tasinana kadar onu gondericektim o tasinana kadar burda yasiyalim istiyor

Tasinana kadar yemegi, temizligi yapilsin, hizmeti gorulsun istiyor yani, evet onun açısından cok mantikli, peki ya sizin açınızdan?
Kendi adima yuzume karsi seni sevmiyorum, istemiyorum diyebilmis bu adamla ayni cati altinda bir gun bile durmaya tahammul edemezdim. Gitsin ne hali varsa gorsun.

Bugun gitmesini soyledim gitmiyor.. anasinin evinde burdaki rahati bulamiycak biliyor

Ne demek ya? Hem ortada doğru düzgün sebep yokken, aranız daha iyiyken boşanmak istiyor, hem de evden gitmiyor. Daha önce bir arkadaşın dediği gibi siz evden gidince "evi terketti diyerek" mi dava açacak acaba?

Ayrıca, boşanacaksanız bile, neden evden gidiyorsunuz? "Çocukların düzeni bozulmasın diye evden gitmemeye karar verdim. Hem babalarından uzakta yaşasınlar, hem ortam değiştirsinler istiyorsun. Bunu kabul etmiyorum. Senin olduğun şehirde ve alıştıkları evde yaşayacaklar. Ben de düzenimi bozamam. Kiramızı, nafakamızı verirsin. Haftaya iki gün çocukları yanına alırsın. Aynı şehirde yaşamadan olmaz. O yüzden ben taşınmıyorum. Sen taşınıyorsun. Anca bu şartlarda boşanırım" deyin. Adamı zora sokun. Sizin bir suçunuz yok, neden kendinizi zora sokasınız.

Aileniz de onu evden gönder demiş zaten.

Cok ama cok haklisiniz bi yanim deli gibi bosanmak istiyor, gercekten deger gormek sevilmek istiyor. Bi yanimda asla bosanmak istemiyor degissin ozur dilesin istiyor.. ben hayatim boyunca bukadar iki arada derede kalmamistim. Suan yine uyudu ve hala gitmeye niyeti yok..

istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..
Eşyaları alipmi tasinican yoksa omu kalıp oturucak , oturacaksa siz gidince sevgilimi getireyim olabilir en kotu ihtimalle ark. Eski eşide öyle yapmıştı

Çok zor bir durum. .bir güvendiği olmasa bunları yapmaz. .sadece izle sessizce. .o Sensizliği göze alıyorsa sen de al.

Ama bunu evden giderek sakin yapma. Sıkıysa o gitsin. .onun seni kandırıp evden göndermesine de izin verme..kilidi değiştirir ne bilim bir şeyler yapar.Uyanık ol bir süre. .ama ev senin üzerindeyse sıkıntı yok..

Unutma gitmek isteyen her türlü gider.Bırak gitsin ..sen izle ..o anlayacak. .anlamadı mı o zamn bırak. Kesinlikle bırak.

Hangi ailede yada hangimizim evliliginde sorun tartisma yok ki.
Her sorunda kavgada soguduk artik sevmiyorum falan dersek boyle olursa yandik.

Evliligin amaci bu degil mi?
Bir arada yasamak kusmesiylede aglamasiylada kavgasiylada tahammul edebilmek.
Sabredebilmek.

Bence baska sebeplerde var.

Ya esiniz bir baba aile olma sorumlulugunu benimseyememis biri.
Yada ozgur olmak istiyor
Baska biriyle bir hayat dusunebilir.
Ya da tek basina yasamak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…