- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
- 34
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Burda kimsem yok o yuzden tasinicam ama tasinana kadar onu gondericektim o tasinana kadar burda yasiyalim istiyorNeden evden siz tasiniyorsunuz ki, ayni evde kurulu duzeninizle yasamaya devam edin, o ev tutup ayrilsin.
Eşimle aynı nedenlerle bizde cok tartışıyoruz. Suandada hamileyim. Böyle adamlarla evlilik yürütmek zor. Cocuk doguncada bişey degısmeyecek eminim. Daha önce bi bebeğimi kaybettim şimdi bu cocugu cok istediğim için dıguracagım. Sonraki sürecte ister hayatımda olur ister olmaz yapacak bişey yok
Tembellikten yememistir bosanana kadar kim yikayip pisirecek Allah askina hic ozguvenin yerde olmasin bezdirme yapiyor olabilir anlattigina o yeni duzen kurup calisip yeni ev vs yapbilecek bir adam degil sakin cikma evindenEvet ben esime bugunden gitmesini bende ev buldugum zaman tasinicagima ve ben tasinana kadar arabanin bende kalkcagini soyledim oda bana oyle dedi iste
Canim Allah yardimcin olsun gercekten cok zor keske degisseler..
Tembellikten yememistir bosanana kadar kim yikayip pisirecek Allah askina hic ozguvenin yerde olmasin bezdirme yapiyor olabilir anlattigina o yeni duzen kurup calisip yeni ev vs yapbilecek bir adam degil sakin cikma evinden
Simdiden baslayalim cocuklarda alissin gitmen daha uygun o aradada ben duzenimi kurar bosaninca giderim de uzatmayalim seklinde umursamaz cool takil
Derdi gercekten bosanmaksa dusunur yok aklinca seni bezdirip kendine daha serbest alan acmaksa (uyuma oyun oynama umursamaz gezme tozma) ayagini denk alir.
Belkide bizimde biraz değişmeye ihtiyacımız var bilmiyorum.
Sen gitme bu asamadada hic yipratma kendini eve gelmeden yap yemegini cocuklarini kendini doyur kaldir gelince bulursa bise yesin bulmazsa onun sorunu camasir kendinizinkileri yika sorarsa makineyi ogreteyim de hep sakin ol dik dur camasir mak goster boyle yikaniyor diye oyun vs icin takildigi kumesini falan temizleme utu ayni sekilde evde sen ve coxuklar varmis gibi yasaCok haklisin canim aynisini az once soyledim ona oda acele etme acele karar verme seklinde birseyler soyledi.. baskada birsey demiyor suan..
Burda kimsem yok o yuzden tasinicam ama tasinana kadar onu gondericektim o tasinana kadar burda yasiyalim istiyor
Aslinda umursamamak lazim ama inan o bilgisayar basinda oyun oynarken bende cocuklarla ugrasirken sessiz kalamiyorum..
Ya adam sizi istemiyor tekmeyi vurun sizi hakkedecek biriyle evlen
Bugun gitmesini soyledim gitmiyor.. anasinin evinde burdaki rahati bulamiycak biliyor
Eşyaları alipmi tasinican yoksa omu kalıp oturucak , oturacaksa siz gidince sevgilimi getireyim olabilir en kotu ihtimalle ark. Eski eşide öyle yapmıştıistemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..
Eşyaları alipmi tasinican yoksa omu kalıp oturucak , oturacaksa siz gidince sevgilimi getireyim olabilir en kotu ihtimalle ark. Eski eşide öyle yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?