- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi sekersinopnane
-
baskası varsa hakkımı helal etmem
Ben iyi biri oldugunu dusunuyordum . nişanlıyken geçmişten konusuyorduk , bana soyle demıstı ; ben cok iyi biriydim kimsenin uzulmesini istemezdim hic kimseyide uzmedim ama kızlar beni gecmiste cok uzdu ve bende bunun sonucunda bazı kızları cok uzdum . ahlak ve etik degerli tamamen silmistim taa ki sen karsıma cıkana kadar gibi bir konusma yapmıstı bana . Onu ben kurtarmıstım bana yaptıgına bakın .Alabiliyorsa alsaymış onlardan nafaka tazminat.ne saçma bir konuşma.ama sizde de çok hata var madem biliyordunuz geçmişindeki sıkıntıları 10 ayda niye evlilik için baskı yaptınız? Adam belki ki evliliğe hazır değilmiş hatta bence bir ilişkiyi bile kaldracak psikoloji ve olgunlukta değilmiş.
Çocuken b..oklarıyla çok oynamislar bu yüzden evlilikten bisey anlamıyorlar çocukluk anlarını ozlelemişlerdir olan kadınlarımıza oluyor sabaha kadr yolunu gözle çocuk doğur çocuk bak ekonomik olark yardım et ninelerimizin tabiriyle saçını süpürge et her zorluğa her hataya göz yum hatta aldatmasına bile hatta psikolojik fiziki olark şiddet gör ama yani kısacası 32 dışını sıkmaktan ağzında dış kalmasın sonra AYYY ben cok bunaldim çok yoruldum oynamıyorum bana ne bana ne desin bebeler şimdi mesajlarımızı illa görüyordur bağzı erkekler ekşi sözlükte bile bizi eleştiren kezban lakabı takan kekololara sesleniyorum... Siz daha cocuksunuzzz.... haydee deyin bacılarım..İyi sizinki 1.5 senede açıkça. Anlatmış benğm kocam 5 senedir ancak anladı evliliğin ona uygun olmadığını. Hala da naptıgını bilmiyor
Belki de eşin başka masum kızları kullandığı için bu halde şu an.Allah belki de böyle veriyor cezasını yolunu buldurmayarak.Ben iyi biri oldugunu dusunuyordum . nişanlıyken geçmişten konusuyorduk , bana soyle demıstı ; ben cok iyi biriydim kimsenin uzulmesini istemezdim hic kimseyide uzmedim ama kızlar beni gecmiste cok uzdu ve bende bunun sonucunda bazı kızları cok uzdum . ahlak ve etik degerli tamamen silmistim taa ki sen karsıma cıkana kadar gibi bir konusma yapmıstı bana . Onu ben kurtarmıstım bana yaptıgına bakın .
Benim esim iyi biri ama psikolojisi hala bozuk . Gecmisteki kızların yaptıgı hataların bedelini ödüyorum resmen .
Belki deBelki de eşin başka masum kızları kullandığı için bu halde şu an.Allah belki de böyle veriyor cezasını yolunu buldurmayarak.
Zorla güzellik olmaz diye boşuna dememişler. Demek ki adam hazır değildi. Neden zorladınız?Sevgili olduk yaklasık 10 ay icinde hersey oldu tanısma nısan evlilik, ben zorladım evlilik icin .
genelde boşanmak isteyen genelde kadınlar oluyor...erkekler ev düzenini bozmak istemezler pek...arkadaş çevresinden araştır bakalım başka biri olabilirmi..ayrıca evliliğini ve kendini sorguladınmı, acaba adamı boğacak şeyler mi yaşşattın..herşey normalse eğer, başka biri olabilir...1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.
Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?
hiçbir sorun çıkartmadım , işten gelirdim yemeğini yapardım, temizlik bendeydi, arkadaslarıyla cıkmasına da izin verirdim .genelde boşanmak isteyen genelde kadınlar oluyor...erkekler ev düzenini bozmak istemezler pek...arkadaş çevresinden araştır bakalım başka biri olabilirmi..ayrıca evliliğini ve kendini sorguladınmı, acaba adamı boğacak şeyler mi yaşşattın..herşey normalse eğer, başka biri olabilir...
Saçmalama allah aşkına ya şuan sağlıklı düşünemiyosun tabiki öyle diyecek öbür kadına nasıl para yetecek yoksa kadınlık gururumla oynadı diye tazminat davası aç işinin ehli bi avukat tut paraya ihtiyacın yoksa yetimlere bağış yaparsınnafaka ve tazminat vermek istemiyor,çalışan kadınsın diyor ihtiyacın yok nafakaya ve tazminata , umarım bu gurursuzlugu yapmazsın diyor.
Açıkçası nafakaya ve tazminata ihtiyacım yok aileminde durumu cok sukur iyi ama ona çok kırgınım . Hayallerimi yıktı .
Nafaka ve tazminat için ne yapacagımı bilmiyorum
Tabiki de al senin hayallerinle geleceginle oynamaya ne hakkı var çocuk oyuncagimi evlilik hadi evlenelim olmadı ayrılalım olur muEğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
Wallahi hiç inanmam böyle şeylere boğalara yenilik geliyor dedin beni tavladın hakikaten de köklü değişikliklerim var bu aralar birden aklıma esen başka neler var boğalaraSon zamanlarda merak saldım biraz
nafaka ve tazminat vermek istemiyor,çalışan kadınsın diyor ihtiyacın yok nafakaya ve tazminata , umarım bu gurursuzlugu yapmazsın diyor.
Açıkçası nafakaya ve tazminata ihtiyacım yok aileminde durumu cok sukur iyi ama ona çok kırgınım . Hayallerimi yıktı .
Nafaka ve tazminat için ne yapacagımı bilmiyorum
Astro.com sitesinden haritanı çıkar.Boğa burcu hangi evdeyse o evin konularıyla ilgili değişimler yaşarsın 7 yıl boyunca.Wallahi hiç inanmam böyle şeylere boğalara yenilik geliyor dedin beni tavladın hakikaten de köklü değişikliklerim var bu aralar birden aklıma esen başka neler var boğalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?