• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Merhabalar 3 yiilik evliyiz bir küçük çocuğumuz var çalışan bir kadınım haliyle ev işleri aksıyor biraz da ben rahat biriyim ama eşim çok düzenli hala evde çocuk yokmuş gibi evi hep tteniz duzenli görmek istiyo ama herzman böyle olmuyo yardım ederdi başlarda ozamnlar ben çalışmadığım için onunyapmasini istemezdim şimdi yoruluyorum ve yardım etmesini istiyorum ama biraz sıkıntı oluyor en son tartıştık ve bana 1 yılıdır seni sevmiyorum diyor hatta nefret ettiğini diyor evde konuşmaz çok ya TV ya bilgisayar dan dizi ya da telfndan oyun oynar ben bundan da hep şikayet ederim 1 yıl içinde hergunmuz kötü geçmedi ama neden böyle diyor ben ona göre hep bencil hiç kimseyi dinlemeyen biriyim çok şeyler biriktrdik diyo seni değiştirmeye çalıştım ama olmyo ayrilacam diyo senden ben bunu değiştiremez miyim eşimi seviyorum gerçekten
niye karışıyorsunuz adamın telefonuna leptobuna, bende çok girreirm kimse karışmaz bana. kötünün kötüsü var.

Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlular 🤗 o işler öyle olmuyor malesef 🤭
Baba 13 yil buldugu tum gulleri koklamistir. Anne de 13 yilini onu bekleyip gozu bi erkegin gozune degmeden yasamistir. Babanin yasi gecip artk kari kiz da bakmaz olunca napcak tabi ki karisina doncek. Vah annenin giden omrune

Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlular 🤗 o işler öyle olmuyor malesef 🤭
Gidip gelip yazmaya değer mi diye düşündüğüm bir yorum yazmışsınız. Degmedigine karar verdim

Annenizi minnoş minnoş anlatmissiniz
amenna sizin dediğiniz olsun
Aynı şeyi anneniz yapsaydı babanıza ne derlerdi
Ne denecegini hepimiz iyi biliyoruz. Müge Anlının dediği gibi ben şimdi açık açık yazmayayım.

65ine merdiven dayamış anneme şu yazdığınızı okumayı düşündüm ama kalp krizi geçirir diye okumadım. Sorsak o eski kafa siz modern çağdaş kafa...

Orta-doğu kadın dramı işte arkadaşlar. O kadar ezik ve gerizekaliyiz ki olayi tersine ceviremiyoruz. Bunu babam değil de annem yapsaydı ne olurdu diyemiyoruz .

Bu mesaj bende travma etkisi yarattı. Çok ciddiyim asla mübalağa etmiyorum.

Ya Kurban olduğum Allahim ben neden bu cografyaya kadın olarak ve daha fenası olayları tersine çevirebilen,uğradığı haksizligi tek bakışta fark edebilen bi insan olarak yolladın? Ben ya gerizekalı olmak istiyorum ya da avrupanın kuzeyinde, medeniyetten bir parca nasiplemen bir cografyada yasamak istiyorum
Vallahi billahi sinirlerim çok bozuk benim

Çok şımarmış paşam her istediği olsun istiyor o biriktirdi de sende birikmedi mi ne bu ya asker mi var karşısında çok sinirlendim😡 kapı orda yallah otelde kalsın çok istiyosa orda her gün oda servisi temizlikçisi olur.

En çok da seni değiştirmeye çalıştım değişmedin demesine kızdım ulan sen mükemmel misin ki? Sen de değişmiyorsun? Eve yardım etmiyorsun çocukla ilgilenmiyorsun tv pc telefon üçgeninden çıkamıyorsun bu çok mu normal? İnanılmaz sinirlendim ya bi de hakkı varmış gibi dört dörtlük hizmet bekliyor
Bu yorumun baýıldim sekmesi yokmu acaba🤣
Ilk defa aklimdan gecen birseyi okudum
Helal👏

Merhabalar 3 yiilik evliyiz bir küçük çocuğumuz var çalışan bir kadınım haliyle ev işleri aksıyor biraz da ben rahat biriyim ama eşim çok düzenli hala evde çocuk yokmuş gibi evi hep tteniz duzenli görmek istiyo ama herzman böyle olmuyo yardım ederdi başlarda ozamnlar ben çalışmadığım için onunyapmasini istemezdim şimdi yoruluyorum ve yardım etmesini istiyorum ama biraz sıkıntı oluyor en son tartıştık ve bana 1 yılıdır seni sevmiyorum diyor hatta nefret ettiğini diyor evde konuşmaz çok ya TV ya bilgisayar dan dizi ya da telfndan oyun oynar ben bundan da hep şikayet ederim 1 yıl içinde hergunmuz kötü geçmedi ama neden böyle diyor ben ona göre hep bencil hiç kimseyi dinlemeyen biriyim çok şeyler biriktrdik diyo seni değiştirmeye çalıştım ama olmyo ayrilacam diyo senden ben bunu değiştiremez miyim eşimi seviyorum gerçekten
Evin temizligi yemegi utusu olmuyor diye hele ki kucuk cocugu olmasina ragmen
hic bir adam kolay kolay bosanalim demez.
Uzgunum ama bunlar işin bahanesi.

Ben de sabah 7 de cikip aksam 8 de geliyordum eve, ikizlerim de 2 yasindaydi.
Esim en son, ee evde yemek olmuyor temizlik olmuyor ütüler yarım.. cocuklu ev. Bunaldim, evlilik bana gore degilmis, işveli cilveli bir kadin/dişi karakter degilsin aksine cok hanimefendisin..hem ben çadir kampi tatili istiyorum sen otel tatili seviyorsun, burçlarimiz da uyumsuz, ben k.denizli sen egelisin kultur farkimiz da var, yogun ve stresli isin var oysaki ben memurum... dusundum ve uyumsuz oldugumuzu anladim,Sogudum senden, boşanalim dedi..

Cok uzulmustum, kendimde hata aramistim hep, mesaim yogun oldugu icin evimize/birbirimize vakit ayiramadigimizdan bunlar oldu diye dusunup kendimi suçlamistim. Ikizler olmasaydi belki boşanmazdik dedim. Sevimli sempatik olmayip tığ topuklu mini etekli sexy biri olsaydim belki bosanmazdik diye cok dusunup aglamistim.
Ben kadinlik gorevlerimi ihmal ettim sanirim diye kendimi de inandirmistim bu sacmaliklara..

Ama ,senden soğudum istemiyorum seni diyen bir adamla da ayni yastiga baş koyamazdim. Aglayip zirlasam da ona belli etmedim, gurur yaptim ve peki dedim. Hemen evi ayirip,cocuklari alip il degistirdim
6 ay icinde de boşandik apartopar.

Megerse beni aldatmis, biri varmis benle bu konusmalari yaparken ! En yakin arkadaslarindan duydum rezilligini, ben il degistirince saklamamis da arkadaslarindan nasilsa bosaniyorum diye. 3 yil beraber yasayip evlendi o kadinla.
Kadin da şeytanin teki, ailesi bile dugunlerine gitmedi biricik ogullarinin.
Belasini bulmustur umarim.

Velhasil, seven insan bir yolunu bulur yardim eder
Yardimci tutar, esinin yukunu hafifletir.
Hem kendi bir isin ucundan tutmayip hem de calisan karısıni o yok bu eksik bu olmamis diye yargilamak hangi mantiga sigar?
Sen koca olarak maddi manevi esin ve cocugun icin en iyisini yaptin da kadin mi sahip cikmadi yuvasina?
Hep erkekler hizmet bekleyen taraf, kadinlar köle geyşa..hem yatagini hem gönlunü hem mideni hoş tutacak gozunu şenlendirecek hem de evini derli toplu tutup muazzam yemekler yapacak hem de calisip bakimli olup evini cekip cevirecek iyi bir anne olacak..
Oldu canim baska?
Sen ne işyapiyorsunki de karından 4 4 luk olmasini istiyorsun? Kesenin agzini acsin o zmn da bi hizmetci tutsun evinize.. boyle densizleri gorunce çıldırıyorum gercekten.

Kendini garantiye al, para biriktir sekerim.
Ileride malesef ki lazim olacaga benziyor.
Gozunu 4 aç bundan sonrası icin
Allah yardimcin olsun, ne yaparsan yap hersey olacagina varıyor..🙏

Son düzenleme:

Hevesini almis gelmis ya da yaslanmis gelmis devam etmisler yani🙄 ya eskiler yok artik bunu anlayin artik.. eskiden bosanmak simdi oldugu gibi normal degildi.. bu kadar cok bosanma neden oluyor saniyorsun? Cunku cok sukur kadinlarinda gozleri acilmaya basladi.. oh valla cocugun olsa 13 yil
Sonra askere gitmis olur..

Yaw kocada insana genclikte lazim.. yaslaninca ne hikmetse erkeklerin bi eve gelesi, donesi baglanasi geliyor😂😐ne anlami kaliyor allasen

Hevesini almis gelmis ya da yaslanmis gelmis devam etmisler yani🙄 ya eskiler yok artik bunu anlayin artik.. eskiden bosanmak simdi oldugu gibi normal degildi.. bu kadar cok bosanma neden oluyor saniyorsun? Cunku cok sukur kadinlarinda gozleri acilmaya basladi.. oh valla cocugun olsa 13 yil
Sonra askere gitmis olur..

Yaw kocada insana genclikte lazim.. yaslaninca ne hikmetse erkeklerin bi eve gelesi, donesi baglanasi geliyor😂😐ne anlami kaliyor allasen
Beli tutmaz çkü kalkmaz olunca dönüyorlar işte, eğleştikleri kadınlar elinden tutup doktorlara götürse gelirler mi hiç?

Sevmiyorum diyor, hiç mi gururunuz yok?
Kolaydı küçücük çocuk var.gururunu yeri geldiğinde hiçe sayacak tabi.hep söylerim bunca kadının bu kadar tehlikeli sonuçları olabilecek bir eylemi (çocuk yapmaktan bahsediyorum) bu kadar rahatlıkla gerçekleştirebilmesine şaşar kalırım.boşansa bırakın tek başına çocukla uğraşmayı, hayatına başka birinin bile girmemesi ihtimali var.çocuklu kadın sonuçta.taliplerde de köklü değişiklikler yaşanacak doğal olarak.siz ölmeyi bayılmak mı sandınız ?

Düzeninizin bozulmaması için ayrılmak istemiyorsunuz bence. Şu yazdıklarınızı başka birisi yazsa ve dışarıdan okusanız, ilişkideki kocamaaan yükün kadının omzunda olduğunu fark edersiniz. Değiştirmeye çalışmak ne demek bir kere zaten, sizde neyi neden ve nasıl değiştirsin? Sizi bu haliyle görmedi mi zaten? Ayrıca boşanmaktan vazgeçse bile, “acaba bir daha bu yaşanır mı?” Demekten kendinizi alamayacak ve hep diken üstünde olacaksınız. Umarım gördüğünüz baskının farkına bir an önce varır ve boşanmayı kabul edersiniz.

Beli tutmaz çkü kalkmaz olunca dönüyorlar işte, eğleştikleri kadınlar elinden tutup doktorlara götürse gelirler mi hiç?
Aynen oyle..kadina koca genclikte lazim yaslaninca elin ayagin tutuyorsa neye gerekiyor Allah askina.. oh kadin cocuklari tek buyutmus maddi manevi ihtiyaclari karsilanmamis ama bosanmamis, vay be ne buyuk gurur👏👏👏😏

Kolaydı küçücük çocuk var.gururunu yeri geldiğinde hiçe sayacak tabi.hep söylerim bunca kadının bu kadar tehlikeli sonuçları olabilecek bir eylemi (çocuk yapmaktan bahsediyorum) bu kadar rahatlıkla gerçekleştirebilmesine şaşar kalırım.boşansa bırakın tek başına çocukla uğraşmayı, hayatına başka birinin bile girmemesi ihtimali var.çocuklu kadın sonuçta.taliplerde de köklü değişiklikler yaşanacak doğal olarak.siz ölmeyi bayılmak mı sandınız ?
Agauahha ne yani cocuk yaptik diye kocamizin tapulu malimiyiz😐😂😂 gerektiginde kardesini bile silebiliyorsun elin oglu halt etmis..😐🙄

Ferhans sen yine bize ne anlatıyon gözünü seveyim ya . Tatlım sen ben neden hamile kalamıyorum diye ağlamıyor muydun? Taliplerde köklü değişiklikler meydana gelecekmiş, kenarımı yesinler.

Aman ne mutlu yıllarını bi herifi bekleyerek geçirmiş 🤦🏼‍♀️

Bir daha hayatına biri girmemesi=ölüm denklemi mi kurdunuz? Ben mi yanlış görüyorum. Çocukla boşanmanın en kötü yani hayatına birinin giremeyecek olması riski mi gerçekten?

Bir daha hayatına biri girmemesi=ölüm denklemi mi kurdunuz? Ben mi yanlış görüyorum. Çocukla boşanmanın en kötü yani hayatına birinin giremeyecek olması riski mi gerçekten?
Ferhans için erkeksiz kalmak ölüm. Evet evet, ölüm.

Back
X