Merhabalar 3 yiilik evliyiz bir küçük çocuğumuz var çalışan bir kadınım haliyle ev işleri aksıyor biraz da ben rahat biriyim ama eşim çok düzenli hala evde çocuk yokmuş gibi evi hep tteniz duzenli görmek istiyo ama herzman böyle olmuyo yardım ederdi başlarda ozamnlar ben çalışmadığım için onunyapmasini istemezdim şimdi yoruluyorum ve yardım etmesini istiyorum ama biraz sıkıntı oluyor en son tartıştık ve bana 1 yılıdır seni sevmiyorum diyor hatta nefret ettiğini diyor evde konuşmaz çok ya TV ya bilgisayar dan dizi ya da telfndan oyun oynar ben bundan da hep şikayet ederim 1 yıl içinde hergunmuz kötü geçmedi ama neden böyle diyor ben ona göre hep bencil hiç kimseyi dinlemeyen biriyim çok şeyler biriktrdik diyo seni değiştirmeye çalıştım ama olmyo ayrilacam diyo senden ben bunu değiştiremez miyim eşimi seviyorum gerçekten
Evin temizligi yemegi utusu olmuyor diye hele ki kucuk cocugu olmasina ragmen
hic bir
adam kolay kolay bosanalim demez.
Uzgunum ama bunlar işin bahanesi.
Ben de sabah 7 de cikip aksam 8 de geliyordum eve, ikizlerim de 2 yasindaydi.
Esim en son, ee evde yemek olmuyor temizlik olmuyor ütüler yarım.. cocuklu ev. Bunaldim, evlilik bana gore degilmis, işveli cilveli bir kadin/dişi karakter degilsin aksine cok hanimefendisin..hem ben çadir kampi tatili istiyorum sen otel tatili seviyorsun, burçlarimiz da uyumsuz, ben k.denizli sen egelisin kultur farkimiz da var, yogun ve stresli isin var oysaki ben memurum... dusundum ve uyumsuz oldugumuzu anladim,Sogudum senden, boşanalim dedi..
Cok uzulmustum, kendimde hata aramistim hep, mesaim yogun oldugu icin evimize/birbirimize vakit ayiramadigimizdan bunlar oldu diye dusunup kendimi suçlamistim. Ikizler olmasaydi belki boşanmazdik dedim. Sevimli sempatik olmayip tığ topuklu mini etekli sexy biri olsaydim belki bosanmazdik diye cok dusunup aglamistim.
Ben kadinlik gorevlerimi ihmal ettim sanirim diye kendimi de inandirmistim bu sacmaliklara..
Ama ,senden soğudum istemiyorum seni diyen bir adamla da ayni yastiga baş koyamazdim. Aglayip zirlasam da ona belli etmedim, gurur yaptim ve peki dedim. Hemen evi ayirip,cocuklari alip il degistirdim
6 ay icinde de boşandik apartopar.
Megerse beni aldatmis, biri varmis benle bu konusmalari yaparken ! En yakin arkadaslarindan duydum rezilligini, ben il degistirince saklamamis da arkadaslarindan nasilsa bosaniyorum diye. 3 yil beraber yasayip evlendi o kadinla.
Kadin da şeytanin teki, ailesi bile dugunlerine gitmedi biricik ogullarinin.
Belasini bulmustur umarim.
Velhasil, seven insan bir yolunu bulur yardim eder
Yardimci tutar, esinin yukunu hafifletir.
Hem kendi bir isin ucundan tutmayip hem de calisan karısıni o yok bu eksik bu olmamis diye yargilamak hangi mantiga sigar?
Sen koca olarak maddi manevi esin ve cocugun icin en iyisini yaptin da kadin mi sahip cikmadi yuvasina?
Hep erkekler hizmet bekleyen taraf, kadinlar köle geyşa..hem yatagini hem gönlunü hem mideni hoş tutacak gozunu şenlendirecek hem de evini derli toplu tutup muazzam yemekler yapacak hem de calisip bakimli olup evini cekip cevirecek iyi bir anne olacak..
Oldu canim baska?
Sen ne işyapiyorsunki de karından 4 4 luk olmasini istiyorsun? Kesenin agzini acsin o zmn da bi hizmetci tutsun evinize.. boyle densizleri gorunce çıldırıyorum gercekten.
Kendini garantiye al, para biriktir sekerim.
Ileride malesef ki lazim olacaga benziyor.
Gozunu 4 aç bundan sonrası icin
Allah yardimcin olsun, ne yaparsan yap hersey olacagina varıyor..