- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.285
- 78
- Konu Sahibi prensesannesiiiss
-
P prensesannesiiiss bak dogru dıyor bu aksam halletmen sartYarın kocan ayık olacak. Şimdi polis onu da götürür muayeneye rapor yazılırken ve alkollü olduğunu da rapora eklerler. Sarhoşken verdiğinifade de en azından daha avantajlı olursun. Evden kovuldun artık geri dönme. Ya çocuğunu dövse ne olacak? O çocuğun psikolojik durumu ne olacak ileride?Annesi şiddet ve hakaret ortamında olan kız çocuğu nasıl evlenecek? Kurtar kendini annenlere gitmeden bu akşam halletmen şart
Başınıza çok kez darbe aldınız sanırım. Aklı başında insanın edeceği laflar mı şunlar Allah aşkına Böyle biri icin ?Cok seviyordum esimi cok degisti, kendimi cok yalniz hissediyorum cok küs gidip geldim ama yinede düzelmedi cok acı çekiyorum cok fedakarlık yaptım, hep uysal davrandim. Nasil dayanabilirim
En son ne zaman şiddet gördünüz? Darp raporu alın mutlaka. Velayet konusunda yardımı oluyormuş sanırım.Çocuğumu alır diye korkuyorum
Bosanmak, ayni evde kalmaktan daha kolay. Tum zorluğu esyalari alip evden cikana kadar. Ailenizin yanina yerlestiginizde daha mutlu olacaksiniz.Bosanmak istiyorum ama o süreci nasil atlatirim bilmiyorum cok üzülüyorum
Oy oy oooyyy... Ben evlenmedim ama bu değer verme ve verdiğim değere acıma durumu bende var. Fakat sizden farklı olarak şöyle bir şey yaptım. Beni ezmesine izin vermeyip ayrıldım. Eski sevgilimi deli gibi seviyordum ama onun tarafından sevilmediğimi anlamış olmam yetti bana. 4 aydır da asla muhatap olmuyorum.Yaptığım fedakarlıklar, iyilikler, verdiğim değer cok zoruma gidiyor
Hadi burdan yakBirde hamileydiniz sanırım. Hamile esini, cocuguyla sokaga atan adam erkegim diye dolaşmasın. Acayip sinir oldum ya
Evet bı çocuğunuz var ama sizinde bı hayatınız var ilerde ah vah yapmayın çocuğunuz tabiki baba diyecek onun hayattaki vasfı bu başka bı yere koymayın bu söylemi bosanmakta geç bile kalmışsınızMerhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Bi konuya yorum yapmisti. Cok korkunc seyler anlatıyordu, sonra banlandi, hatta ben diger prenseslerin annesi hesabi sanmistim.Hadi burdan yakBu kadınlar kendilerini döven erkeklerle hangi arada cinsellik yaşıyorlar.
Sadece 1 tane sevgilim bana şiddet uyguladı. O gün ayrıldım. Gururun inciniyor. İnanılmaz soğuyorsun. Öfkesini kontrol edemeyen erkek böcek kadar küçülüyor. Yani bana öyle oldu.
Bende senin olayın benzerini yaşadım. Görümcelerim kucağımda bebeğim varken saldırdılar kaynanamda vurdu mu bilmiyorum o esnada 3 tane görümcem vardı orada. Eşim beni korudu onlara vurdu. Eşimin babası kahpe dedi görümcelerim oruspu dedi hepsi namusuma laf uzattı. Bebeğim ağlama krizine girdi o esnada misafirleri vardı küçük kuzenine verdim çocuğumu birşey olmasın diye. Bayramdan beri konuşmuyoruz ama eşim geçen gün babasını aradı. Yaşlı ne olur ne olmaz diyip aradı
Evet tokat attı sonra saldırdilar bana eşim onları dövdü beni korudu odaya götürdü babasına da vurdu
Bu durumu sen uyumlu davranırsan değiştiremezsin!Önce bunu kabullen, bu kadar lütfen kendini aşağlatma istenmeyen yerde durulur mu kendinizi bu kadar hiç ettirmeyin boşanmak isteyen ile boşanılır eziyet çekilen yerde de kendi öz iradenle durmamalısın .Sevgi karşılıklı olur bunu da unutmayın lütfenCok seviyordum esimi cok degisti, kendimi cok yalniz hissediyorum cok küs gidip geldim ama yinede düzelmedi cok acı çekiyorum cok fedakarlık yaptım, hep uysal davrandim. Nasil dayanabilirim
Der baba diyecektir de yani bu kadar hakaret, şiddet, aldatma görüp sanki sizin boşanmayı istemeniz gerekmiyor mu?Bende istiyorum ama kizim baba diyor suan bile o kadar aci cekiyorum ki
Sen de onu isteme.Cocugu bahane etme.Ailenin yanına git.Ailen yoksa devlete sığın.Ayaga kalk ve çalış.Aglamayi bırak inan faydası yok.Kendine acımayı bırakmazsan herkes seni bir zavallı gibi görüp iyice ezeceklerMerhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?