- 15 Aralık 2014
- 69
- 48
- 8
- 34
- Konu Sahibi scorpion274
-
Rest çektim yine aynı çok özenti şarkıcı bi arkadaş bulmuş bekar evinde kalıyor 3 gündürParayı bulmuş kudurmuş ne diyebiliriz ki. Sonradan görünce,karakter de bozuk olunca böyle oluyor işte. Bu adamı yola getirebileceğinize inanıyor musunuz? Rest çekseniz tamam gitmeyeceğim diyecek mi sanmıyorum.3 gundur eve uğramıyormuş. Ailenizin desteği varsa,evin kalabalıklığı yada soğuk olması yerine bu mutsuzluğu çekmeye değer mi?
27 Yaşında daha önce birlikte giderdik Bebek oldu yanlız çıkmaya başladı takıldığı arkadaşları hep bekar çok konuştum yapma diye ama devam ediyor psikolojik sorun yaşadığını düşünüyorum aşırı derecede öZenti marka takıntısı başladı aynı ZamandaBaslikta esim bosanmak mi istiyor? Yazmissin ama asil onemli olan sen ne yapmak istiyorsun? Uzuldum tabi gece gece.. Varligini sonradan elde eden erkeklerde bu gece hayati isini cok duyuyorum.. Cevresindeki arkadaslarina icki ismarlayinca erkeklik yaptiklarini saniyorlar genellikle. Aslinda beraber eglenebilirsiniz esinle konusup bebegi bi kac saatlik annene birakip dicem ama oyle bi adam olmadigini tahmin edebiliyorum... Hic karsilikli oturup konustunuzmu? Birde esinin yasi kac?
Adına kayıtlı hiçbirşeyi yok babasının dükkanında çalışıyor görünüyor benimde hiç param yok dava açacak param bile yoksonradan görme olunca işte böyle sıkıntı olur. sen o evde kımın başını beklıyorsun kı anlamadım?
adam eve bıle gelmıyor
o bar senın bu bar benım arkadaslarıyla bekar hayatı yaşıyor..
evlendıkten sonra alınan mallar ortak, bazı seylerı de ıspatlarsan eger hem hakkını, hem nafakanı alırsın.
o nasıl oluyor, araba falan kimin üzerine? babasının dükkanında ne iş yapıyor, patron oldu demişsin ?Adına kayıtlı hiçbirşeyi yok babasının dükkanında çalışıyor görünüyor benimde hiç param yok dava açacak param bile yok
dükkanı babası üzerine aldı evlenince de eşimi koydu başına kasa onda boşanalım demiyor ama hayatını yaşamakta istiyor 4 gün evdeydi bebeğimizi sevdi 3 gün dışarda gelip gidiyorlar ona herhalde gelgitleri var yanio nasıl oluyor, araba falan kimin üzerine? babasının dükkanında ne iş yapıyor, patron oldu demişsin ?
dükkanı babası üzerine aldı evlenince de eşimi koydu başına kasa onda boşanalım demiyor ama hayatını yaşamakta istiyor 4 gün evdeydi bebeğimizi sevdi 3 gün dışarda gelip gidiyorlar ona herhalde gelgitleri var yani
Böyle sürmez biliyorum boşanacağım ama bebeğimin biraz büyümesi gerekiyor aynı evde yaşarken maddi anlamda herşeyi yapıyor boşanırsam verdiği nafakayla geçinmek zorunda kalıcam bebeğim 1 yaşına gelsin işe giricem ve boşanma davası açacam şuan onu kullanıyorum sadece sesimi çıkarmıyorum çünkü sesimi çıkardığımda anneme gittim 15 gün aramadı sormadı bebeğim için para da göndermediYa şimdi sen boşanmak istiyor musun istemiyor musun? Onun bir kararını ver önce, yahut açıkça fikrini beyan et. Ona göre fikir vericem.
Evet Birgün boşanacağız ama oda işlerini batıracak iflas edecek ve pişman olacak bunu da biliyorum ama herşey için çok geç olacakhayatını mı yaşamak ıstıyor? bekar mı ki bu adam hayatını yaşamak ıstıyor.
işin zor. ama şunu bil, bi gün bırakacak seni.. gözünü karart ve gerekırse bebegınle aılende yaşa, işe güce gir.. ama bu sekılde hayatın olmasın
korktugun enınde sonunda olacak.
Çünkü 1 kazanıyor 10 yiyor borçları çok varEvet Birgün boşanacağız ama oda işlerini batıracak iflas edecek ve pişman olacak bunu da biliyorum ama herşey için çok geç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?