Eşim boşanmak mı istiyor yardım edin Allah için

scorpion274

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
69
48
8
34
Merhabalar uzun zamandır portalı ziyaret etmiyorum sizinde düşüncelerini merak ediyorum. Eşimle evliliğimiz nisan ayında 2 yılı dolduracak ve dünya tatlısı 4 aylık kızımız var. Sorun eşimin yalancı ve gece cluplerine olan ilgisi bugün tam 3 gündür eve gelmiyor arkadaşlarının sosyal hesaplarından takip ediyorum gece cluplerine dolaşıyor hiçbirşeyimi eksik etmiyor fakat biriktirebileceğim kadarsa para vermiyor kaç kez boşanmanın eşiğinde geldik bu yüzden ama hala vazgeçmiyor çok severek evlendik hep böyleydi ben kördüm ama artık dayanamıyorum bebeğimin 40 annemde çıkardım ayrı kaldık 15 gün beni hamileliğimde de doğumumda da hep yanlız bıraktı annesiyle doğum yaptığım gün karşı karşıya getirdi ve tartıştık çok anlayışsız beni eskisi gibi sevmediğinin farkındayım ama bebeğim için katlanıyorum evlenene kadar cebinde 5 kuruş yoktu ve evlendik patron oldu iyi para kazanıyor parasızken ben vardım yanında karnım aç minibüsle eve giderdim ama şimdi altında son model araba var ama yanlız bekar arkadaşlarıyla takılıyor ve para yediriyor ne yapacağımı şaşırdım boşanmak istesem ailem arkamda ve durumları biliyorlar ama Bebek var diye birşey söylemiyorlar boşanıp anneme gitsem ailemde maddi anlamda Zor durumda ve bebeğime orda iyi bakamam ev soğuk ve kalabalık ayrı eve çıksam Bebeğim çok küçük bana ihtiyacı var çalışamam ne yapacağım daha 25 yaşındayım çocukla tek başımayım hayatımın en güzel çağlarını hep mutsuzlukla geçiriyorum ne olur bir akıl verin..

Şu konuya şu başlık olmuş mu? Adam kendi hayatını yaşıyor, siz olsanız ne olmasamız ne onun için. Siz zaten yoksunuzki. Böyle bişeye katlanılmaz, boşan nafakanı al durumuda iyimiş madem baksın bi zahmet... zaten şu an yaşadığınz şey evlilik değil. Aldatıyor mu demicem, tabiki adatıyor... yani kağıt üstünde olan evliliği bitir derim

Parayı bulmuş kudurmuş ne diyebiliriz ki. Sonradan görünce,karakter de bozuk olunca böyle oluyor işte. Bu adamı yola getirebileceğinize inanıyor musunuz? Rest çekseniz tamam gitmeyeceğim diyecek mi sanmıyorum.3 gundur eve uğramıyormuş. Ailenizin desteği varsa,evin kalabalıklığı yada soğuk olması yerine bu mutsuzluğu çekmeye değer mi?

Dükkanı babasının üzerine kayıtlı hiçbirşeyi yok boşanma durumumuzda 1000 tl nafaka öderim demişti sadece.. Bebeğimin 1 yaşına gelmesini beklemeyi düşünüyorum en azından bu evde daha rahat büyür diye düşünüyorum yanlış öı

Ozaman 3 gündür eve gelmiyor acaba boşanmak mı istiyor, ne yapsam demeye hakkınız yok kusura bakmayın da. Adamın ne olduğu belli ve siz sadece rahat edemeyeceğiniz gitmek istemiyorsunuz. Demekki şuan rahatsınız.

Rest çektim yine aynı çok özenti şarkıcı bi arkadaş bulmuş bekar evinde kalıyor 3 gündür

Baslikta esim bosanmak mi istiyor? Yazmissin ama asil onemli olan sen ne yapmak istiyorsun? Uzuldum tabi gece gece.. Varligini sonradan elde eden erkeklerde bu gece hayati isini cok duyuyorum.. Cevresindeki arkadaslarina icki ismarlayinca erkeklik yaptiklarini saniyorlar genellikle. Aslinda beraber eglenebilirsiniz esinle konusup bebegi bi kac saatlik annene birakip dicem ama oyle bi adam olmadigini tahmin edebiliyorum... Hic karsilikli oturup konustunuzmu? Birde esinin yasi kac?

27 Yaşında daha önce birlikte giderdik Bebek oldu yanlız çıkmaya başladı takıldığı arkadaşları hep bekar çok konuştum yapma diye ama devam ediyor psikolojik sorun yaşadığını düşünüyorum aşırı derecede öZenti marka takıntısı başladı aynı Zamanda

sonradan görme olunca işte böyle sıkıntı olur. sen o evde kımın başını beklıyorsun kı anlamadım?
adam eve bıle gelmıyor
o bar senın bu bar benım arkadaslarıyla bekar hayatı yaşıyor..
evlendıkten sonra alınan mallar ortak, bazı seylerı de ıspatlarsan eger hem hakkını, hem nafakanı alırsın.

bu arada ben de başlıga takıldım. eşin boşanmasın da ne halt yerse yesın gibi bir hava olmus içerikle birleşince

Adına kayıtlı hiçbirşeyi yok babasının dükkanında çalışıyor görünüyor benimde hiç param yok dava açacak param bile yok

o nasıl oluyor, araba falan kimin üzerine? babasının dükkanında ne iş yapıyor, patron oldu demişsin ?
dükkanı babası üzerine aldı evlenince de eşimi koydu başına kasa onda boşanalım demiyor ama hayatını yaşamakta istiyor 4 gün evdeydi bebeğimizi sevdi 3 gün dışarda gelip gidiyorlar ona herhalde gelgitleri var yani

hayatını mı yaşamak ıstıyor? bekar mı ki bu adam hayatını yaşamak ıstıyor.
işin zor. ama şunu bil, bi gün bırakacak seni.. gözünü karart ve gerekırse bebegınle aılende yaşa, işe güce gir.. ama bu sekılde hayatın olmasın

korktugun enınde sonunda olacak.

Ya şimdi sen boşanmak istiyor musun istemiyor musun? Onun bir kararını ver önce, yahut açıkça fikrini beyan et. Ona göre fikir vericem.

Ya şimdi sen boşanmak istiyor musun istemiyor musun? Onun bir kararını ver önce, yahut açıkça fikrini beyan et. Ona göre fikir vericem.
Böyle sürmez biliyorum boşanacağım ama bebeğimin biraz büyümesi gerekiyor aynı evde yaşarken maddi anlamda herşeyi yapıyor boşanırsam verdiği nafakayla geçinmek zorunda kalıcam bebeğim 1 yaşına gelsin işe giricem ve boşanma davası açacam şuan onu kullanıyorum sadece sesimi çıkarmıyorum çünkü sesimi çıkardığımda anneme gittim 15 gün aramadı sormadı bebeğim için para da göndermedi

Evet Birgün boşanacağız ama oda işlerini batıracak iflas edecek ve pişman olacak bunu da biliyorum ama herşey için çok geç olacak

sanmasın ki hep böyle devam edecek.. yarın parası bitince sana geri dönecek. o zaman sen ona, sana davrandığı gibi yap. rabbim eşini sınıyor. yarın öbür gün parasını elinden aldığı zaman aklı başına gelir. paran varsa arkadaşın çok, paran yoksa arkadaşın yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…