- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi scorpion274
-
Telefonu şifreli bakamıyorum ev asla almıyor ne yaptıysam tık yok çok çakal çünkü annesinede yönlendiriyor.. Aynen öyle yapacağım
Arkadasim oncelikle Allah yardimcin olsun...B
ende babasız büyüdüm inan en son isteyeceğim şeydir babasız büyütmek kızımı
B
ende babasız büyüdüm inan en son isteyeceğim şeydir babasız büyütmek kızımı
Ufak tefek bir sorun olsa bekle duzelir yuvani yikmaya degmez diyecegim ama yeni evli genc bir erkegin gece kluplerinde ne isi var ustelik bekar arkadaslariyla?Merhabalar uzun zamandır portalı ziyaret etmiyorum sizinde düşüncelerini merak ediyorum. Eşimle evliliğimiz nisan ayında 2 yılı dolduracak ve dünya tatlısı 4 aylık kızımız var. Sorun eşimin yalancı ve gece cluplerine olan ilgisi bugün tam 3 gündür eve gelmiyor arkadaşlarının sosyal hesaplarından takip ediyorum gece cluplerine dolaşıyor hiçbirşeyimi eksik etmiyor fakat biriktirebileceğim kadarsa para vermiyor kaç kez boşanmanın eşiğinde geldik bu yüzden ama hala vazgeçmiyor çok severek evlendik hep böyleydi ben kördüm ama artık dayanamıyorum bebeğimin 40 annemde çıkardım ayrı kaldık 15 gün beni hamileliğimde de doğumumda da hep yanlız bıraktı annesiyle doğum yaptığım gün karşı karşıya getirdi ve tartıştık çok anlayışsız beni eskisi gibi sevmediğinin farkındayım ama bebeğim için katlanıyorum evlenene kadar cebinde 5 kuruş yoktu ve evlendik patron oldu iyi para kazanıyor parasızken ben vardım yanında karnım aç minibüsle eve giderdim ama şimdi altında son model araba var ama yanlız bekar arkadaşlarıyla takılıyor ve para yediriyor ne yapacağımı şaşırdım boşanmak istesem ailem arkamda ve durumları biliyorlar ama Bebek var diye birşey söylemiyorlar boşanıp anneme gitsem ailemde maddi anlamda Zor durumda ve bebeğime orda iyi bakamam ev soğuk ve kalabalık ayrı eve çıksam Bebeğim çok küçük bana ihtiyacı var çalışamam ne yapacağım daha 25 yaşındayım çocukla tek başımayım hayatımın en güzel çağlarını hep mutsuzlukla geçiriyorum ne olur bir akıl verin..
Boşanmaya kararliysan eğer bebeğin için birikim yap. Sürekli ihtiyaçları bahane edip para biriktir, onlarla da altın al derim. Bunun dışında aklına girip bir ev almasını saglayabilirsen eğer sana ne mutlu. Tabi bu arada onunla alakalı mesajları ne bileyim facebook yazılarını felan da sakla kanıt olarak. Eğer seviyorum boşanmak istemiyorum deseydin başka şeyler soyleyecektim. Bir de güleryüzlü sallamaz ol. Madem kullanıyorsun tam oyna. Bebek biraz daha buyuyugunce madem durumu çok iyi bakıcı felan tut. Sonra sen ise başla. Ordaki yerini sağlamlaştır, sonra bosarsin.
Derdine baktım derdimden utandım misali.. Hamileyken çok zor olmuştur.. Allah şeninde yardımcın olsunHemen destek olayim canim.
Benimde bebegim var iki aylik olmadi daha. Aylar once bosandim.
17 yasindayim. Pismanmiyim asla rabbime sukur onunla yasadigim gunlerden uzak ve huzurluyum.
Bizimki asla böyle birşey yapamaz annemin kapısına götürdü bebeğim 20 günlükken boşanma durumunda yine aynı şey olacak zaten ben hiçbirzaman şimdi oturduğumuz eve sahiplenmedim müsade etmedi..Aynısı bir arkadaşımın başına geldi birebir aynısı hem de. Arkadaşım Bebek yüzünden çalışamadı adam barlarda gezdi. Çok zengindi ama üzerine kayıtlı bi tl yoktu adamın. Arabası lükstü ama filodan kiralıktı, lüks sitede oturuyorlardı ama adam kirasını ödediği müddetçe. Adamın tüm birikimi ailesinin üzerineydi. Neyse yıllarca süründü evlilik ama arkadaşım bu arada özel bi Ünv. De yüksek lisans yaptı. Çocukla hayat zor diyip orta halli bir araba aldırdı. Sonranadamı eve almadı. Adam boşanmak isteyince de çocuk için bir daire aldırdı ve öyle boşandı. Ha daire öyle harika değil giriş kat ucuz bi semt ve krediyle alınmış ama olsun. Velhasıl arkadaşım boşanıp milyonlarca liralık tazminat nafaka vs kazansa bile icra ile bir kuruş bile alamayacakken adamdan , önce isteklerini yerine getirtip anlaşmalı boşandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?