Eşim boşanmak mı istiyor yardım edin Allah için

Boşanmaya kararliysan eğer bebeğin için birikim yap. Sürekli ihtiyaçları bahane edip para biriktir, onlarla da altın al derim. Bunun dışında aklına girip bir ev almasını saglayabilirsen eğer sana ne mutlu. Tabi bu arada onunla alakalı mesajları ne bileyim facebook yazılarını felan da sakla kanıt olarak. Eğer seviyorum boşanmak istemiyorum deseydin başka şeyler soyleyecektim. Bir de güleryüzlü sallamaz ol. Madem kullanıyorsun tam oyna. Bebek biraz daha buyuyugunce madem durumu çok iyi bakıcı felan tut. Sonra sen ise başla. Ordaki yerini sağlamlaştır, sonra bosarsin.

Ağzına sağlık.. Düşüncelerimi yazmışsın parası yokken ben vardım sevgiliysen onun borcunu ödemek için kredi çektim ailemin evine haciz geliyordu nerdeyse şimdi paralandı beni takmıyor herkese para yediriyor bar bar dolaşıyor Allah yanına koymasın hamileykende hep yanlıydım sabahlara kadar beklerdim Allah onu parayla benide eşimle sınıyor sabrediyorum sadece çöküşünü izlemek istiyorum

Telefonu şifreli bakamıyorum ev asla almıyor ne yaptıysam tık yok çok çakal çünkü annesinede yönlendiriyor.. Aynen öyle yapacağım

Aynen boyle yap kardesim. Cok guzel yazmis valla. Boylesine bunu yapmak lazim. Bu arada eşin tam bir gerizekali.

bebeğin var unutma. boşanmayı aklından çıkar. herkes "hemen boşanmalısın " der. bu çok yanlış. her şeyin çözümü boşanmak olmamalı. bazı formlarda görüyorum "eşim tokat attı" (hemen boşan) bu nedir ya ? çözüm boşanmak değil de olayı düzeltmek olsun. eşini al karşına konuş (eminim ki yapmışsındır.), bir akşam bebeğini annenlere bırakıp eşinle sen akşam dışarıya çık. "beni dışarıya çıkarmanı istiyorum" de. eve geldiğinde bakımlı ol makyaj yap, erkekler temizlik yemek yapan kişilerle evlenmek ister ama kuaföre gidenlerle aldatır. eşin her eve geldiğinde güzelce giyin. içinden senin dışarıya çıktığını zannetsin ve böylelikle eşinin içinden küçükte olsa bir seyler kopacak senı kıskanacak. ama dışarıya çıktım deme. sana süslendim ya da içimden böyle geldi de. eşinin içini kemiren bir seyler olsun. (böyle küçük oyunlar oyna). bunu belli bir süre yap baktın olmuyor eşinin ailesiyle konuş.

Söylediklerinin hepsini yaptım..ailesiyle konuştum el attılar eşim sallamadı kendi ailesini takmıyor şımarık büyütmüşler ne dese yapıyorlar o yüzden rahat psikolojim bozuldu ayağına bile ailesinden destek alan biri. Eşimin düzeleceğine inanmıyorum lüks yaşama bekar yaşama isteği var bastıramaz bu duygularını. Konuşunca bende isterim sıcak evimde geleyim huzurlu olayım diyor tamam diyoruz en fazla 1 ay sonra yine aynı o böyle olunca bende ona birşey yapmak istemiyorum

çabalamanı isterim. bebeğin var. bu konuştuklarını tekrardan söyle.yani eski fotoğraflarınızı cıkart meydana. onun parası olmadıgı gunlerı ona anlat. hatta onun parası olmadıgı zamanlarda senın zor durumlarını anlat. ki zaten onuru kırılacak. o zaman yanlış yaptıgını anlayacak. ya da filmlerde ki gibii olacak. gizlice para biriktir ev aldır ona. senın ustune yaptır evi. evin varsa aç kalmazsın. sonra ne hali varsa görsün.

Neden boşanıyorsun ki biraz mücadele et niye nafakalarla uğraşasın ki üstelik eşinin maddi durumu iyi.
Valla ben karı kocaya değil sıkıntı çeken çocuklara acıyorum , benim babam da çok varlıklı bir adam anam boşanırken evini barkını dükkanını emekli maaşını bile ayarlayıp ayrılmış ama evdeki hesap uymadı çarşıya işte annem bi hastalandı elindekileri doğru düzgün kullanamadı , babam da anneme olan kızgınlığını farkında olmadan bizden çıkardı evine gittiğimizde baba evine girdik gibi hissedemezdik üvey anadan.
Bugün bile hala babamdan doğru düzgün bir şey isteyemeyiz geçenler de babam hakkımızda kadının yanında iyi bir şey söyledi kadın ilk evliliklerinden olan çocuklarıyla kıyasladı bizi.
Ne alaka ya bile diyemedim .
Sabret.

Evli olacağım, 4 aylık bebeğimiz olacak ve o kocam olan dangalak 3 gündür evimize gelmeyecek!
Siz nasıl bu hale getirdiniz adamı?
Nasıl tavizler verdiniz, nasıl kaybetme korkusu bırakmadınız ki 'bekar' hayatı yaşayabiliyor?
İnsanlar, size sizin müsade ettiğiniz kadar kötü davranıp, sınırı aşabilirler.
Belki üzüleceksiniz ama, bunu kendi ellerinizle yapmışsınız.
Bundan sonra yapacağınız ilk şey, kafasına dank edene kadar eve almamak olsun.
Ne münasebet terkedip gideceksiniz, aksine eşiniz kapı dışarı edilecek!

B
ende babasız büyüdüm inan en son isteyeceğim şeydir babasız büyütmek kızımı

Taviz vermek değil mesele.. Mesele Adamın hamuru bozuk çıktı.. İlk kez yapmıyor bunu evet ama Zaman'ı gelince tekmeyi ben basıcam

Valla canım çok zor durum sende duygu karmaşası içindesin boşan napiyosan yapılan demek kolay yuvayi kurmakdan daha zor ykmak öncelikle kocanın yaptıkları yanlış belki bunalıma falan girdi yada başka bişey bilemem ama ya kendinbir ciddi olarak konuş yada lafını dinlediği birine ac konuyu belki düzelir sonucda bebeğin var sen içinde hala bir umut barindiriyorsan konuş Yada araya birini sok baktin olmuyor hayırlısı buymuş diyip yoluna bak dünyanın sonu değil yaşamak bunları daha zordur heralde empati kuruyorum ama güçlü ol ve kendinede bebeginede dikkat et ..

Hemen destek olayim canim.

Benimde bebegim var iki aylik olmadi daha. Aylar once bosandim.

17 yasindayim. Pismanmiyim asla rabbime sukur onunla yasadigim gunlerden uzak ve huzurluyum.

Arkadaşım kocanla aranızda evlilik birliği kalmamış o yüzden kurtar yuvanı falan diyemeyeceğim.
Yalnız ufak ufak masraflarını artırmaya başla yani istediğin para miktarı çoğalsın at bi kenara.

Bi arkadaş bakıcı tuttur işe gir demiş katılıyorum.
Bulabildiğin tüm delilleri muhafaza et. Kocanın eve gelmediğini kanıtlasan bile kârdır.
Duygularını da at bir kenara,
madem bebeğini düşünüyorsun napıyorsan tam yap.
Sonrasını biliyorsun bak yoluna, boşanma davanı elini iyice güçlendirdikten sonra aç
Allah yardımcın olsun..

afedersin çok b.ktan şeyler yaşıyosun Allah sana sabır versin

Uc gundur eve gelmeyen bir adamla maddi imkanlar nedeniyle evlisiniz gibi gorunuyor Allah yardimciniz olsun ne diyeyim

Kocan tipik sonradan görme. Totosu kalkmiş...ne yazikki.
Stratejik davran...kendine zaman limiti koy ve cocugun belirli bir yaşa gelene kadar dayan...ve agizini acma.
Normalde boşan derdim...üc gece eve gelmeyen herif kim bilir neler yapiyordur...
Ama senin anlatdigina göre ailenin durumu yok. Oyüzden...dayan...azda olsa para kenara at...kizin azcik büyüdükden sonra vur tekmeyi bu zaman dilimi icinde hem kopardigin kar hemde mahmeke icin delil topla...tazminatin yüksek olsun bari.

Agiziniza saglik. Sizin gibi mantikli düsünen bayanlara hayranim.
Insan kendine deger vermeyince kimse vermiyor......bende bunu cok zor anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…