- 21 Temmuz 2014
- 1.419
- 1.936
- 333
- Konu Sahibi scorpion274
-
Boşanmaya kararliysan eğer bebeğin için birikim yap. Sürekli ihtiyaçları bahane edip para biriktir, onlarla da altın al derim. Bunun dışında aklına girip bir ev almasını saglayabilirsen eğer sana ne mutlu. Tabi bu arada onunla alakalı mesajları ne bileyim facebook yazılarını felan da sakla kanıt olarak. Eğer seviyorum boşanmak istemiyorum deseydin başka şeyler soyleyecektim. Bir de güleryüzlü sallamaz ol. Madem kullanıyorsun tam oyna. Bebek biraz daha buyuyugunce madem durumu çok iyi bakıcı felan tut. Sonra sen ise başla. Ordaki yerini sağlamlaştır, sonra bosarsin.Böyle sürmez biliyorum boşanacağım ama bebeğimin biraz büyümesi gerekiyor aynı evde yaşarken maddi anlamda herşeyi yapıyor boşanırsam verdiği nafakayla geçinmek zorunda kalıcam bebeğim 1 yaşına gelsin işe giricem ve boşanma davası açacam şuan onu kullanıyorum sadece sesimi çıkarmıyorum çünkü sesimi çıkardığımda anneme gittim 15 gün aramadı sormadı bebeğim için para da göndermedi
Ağzına sağlık.. Düşüncelerimi yazmışsın parası yokken ben vardım sevgiliysen onun borcunu ödemek için kredi çektim ailemin evine haciz geliyordu nerdeyse şimdi paralandı beni takmıyor herkese para yediriyor bar bar dolaşıyor Allah yanına koymasın hamileykende hep yanlıydım sabahlara kadar beklerdim Allah onu parayla benide eşimle sınıyor sabrediyorum sadece çöküşünü izlemek istiyorumsanmasın ki hep böyle devam edecek.. yarın parası bitince sana geri dönecek. o zaman sen ona, sana davrandığı gibi yap. rabbim eşini sınıyor. yarın öbür gün parasını elinden aldığı zaman aklı başına gelir. paran varsa arkadaşın çok, paran yoksa arkadaşın yok..
Telefonu şifreli bakamıyorum ev asla almıyor ne yaptıysam tık yok çok çakal çünkü annesinede yönlendiriyor.. Aynen öyle yapacağımBoşanmaya kararliysan eğer bebeğin için birikim yap. Sürekli ihtiyaçları bahane edip para biriktir, onlarla da altın al derim. Bunun dışında aklına girip bir ev almasını saglayabilirsen eğer sana ne mutlu. Tabi bu arada onunla alakalı mesajları ne bileyim facebook yazılarını felan da sakla kanıt olarak. Eğer seviyorum boşanmak istemiyorum deseydin başka şeyler soyleyecektim. Bir de güleryüzlü sallamaz ol. Madem kullanıyorsun tam oyna. Bebek biraz daha buyuyugunce madem durumu çok iyi bakıcı felan tut. Sonra sen ise başla. Ordaki yerini sağlamlaştır, sonra bosarsin.
Boşanmaya kararliysan eğer bebeğin için birikim yap. Sürekli ihtiyaçları bahane edip para biriktir, onlarla da altın al derim. Bunun dışında aklına girip bir ev almasını saglayabilirsen eğer sana ne mutlu. Tabi bu arada onunla alakalı mesajları ne bileyim facebook yazılarını felan da sakla kanıt olarak. Eğer seviyorum boşanmak istemiyorum deseydin başka şeyler soyleyecektim. Bir de güleryüzlü sallamaz ol. Madem kullanıyorsun tam oyna. Bebek biraz daha buyuyugunce madem durumu çok iyi bakıcı felan tut. Sonra sen ise başla. Ordaki yerini sağlamlaştır, sonra bosarsin.
herkes aynı şeyi söylüyor.evet gerizekalıAynen boyle yap kardesim. Cok guzel yazmis valla. Boylesine bunu yapmak lazim. Bu arada eşin tam bir gerizekali.
Söylediklerinin hepsini yaptım..ailesiyle konuştum el attılar eşim sallamadı kendi ailesini takmıyor şımarık büyütmüşler ne dese yapıyorlar o yüzden rahat psikolojim bozuldu ayağına bile ailesinden destek alan biri. Eşimin düzeleceğine inanmıyorum lüks yaşama bekar yaşama isteği var bastıramaz bu duygularını. Konuşunca bende isterim sıcak evimde geleyim huzurlu olayım diyor tamam diyoruz en fazla 1 ay sonra yine aynı o böyle olunca bende ona birşey yapmak istemiyorumbebeğin var unutma. boşanmayı aklından çıkar. herkes "hemen boşanmalısın " der. bu çok yanlış. her şeyin çözümü boşanmak olmamalı. bazı formlarda görüyorum "eşim tokat attı" (hemen boşan) bu nedir ya ? çözüm boşanmak değil de olayı düzeltmek olsun. eşini al karşına konuş (eminim ki yapmışsındır.), bir akşam bebeğini annenlere bırakıp eşinle sen akşam dışarıya çık. "beni dışarıya çıkarmanı istiyorum" de. eve geldiğinde bakımlı ol makyaj yap, erkekler temizlik yemek yapan kişilerle evlenmek ister ama kuaföre gidenlerle aldatır. eşin her eve geldiğinde güzelce giyin. içinden senin dışarıya çıktığını zannetsin ve böylelikle eşinin içinden küçükte olsa bir seyler kopacak senı kıskanacak. ama dışarıya çıktım deme. sana süslendim ya da içimden böyle geldi de. eşinin içini kemiren bir seyler olsun. (böyle küçük oyunlar oyna). bunu belli bir süre yap baktın olmuyor eşinin ailesiyle konuş.
ende babasız büyüdüm inan en son isteyeceğim şeydir babasız büyütmek kızımıNeden boşanıyorsun ki biraz mücadele et niye nafakalarla uğraşasın ki üstelik eşinin maddi durumu iyi.
Valla ben karı kocaya değil sıkıntı çeken çocuklara acıyorum , benim babam da çok varlıklı bir adam anam boşanırken evini barkını dükkanını emekli maaşını bile ayarlayıp ayrılmış ama evdeki hesap uymadı çarşıya işte annem bi hastalandı elindekileri doğru düzgün kullanamadı , babam da anneme olan kızgınlığını farkında olmadan bizden çıkardı evine gittiğimizde baba evine girdik gibi hissedemezdik üvey anadan.
Bugün bile hala babamdan doğru düzgün bir şey isteyemeyiz geçenler de babam hakkımızda kadının yanında iyi bir şey söyledi kadın ilk evliliklerinden olan çocuklarıyla kıyasladı bizi.
Ne alaka ya bile diyemedim .
Sabret.
Taviz vermek değil mesele.. Mesele Adamın hamuru bozuk çıktı.. İlk kez yapmıyor bunu evet ama Zaman'ı gelince tekmeyi ben basıcamEvli olacağım, 4 aylık bebeğimiz olacak ve o kocam olan dangalak 3 gündür evimize gelmeyecek!
Siz nasıl bu hale getirdiniz adamı?
Nasıl tavizler verdiniz, nasıl kaybetme korkusu bırakmadınız ki 'bekar' hayatı yaşayabiliyor?
İnsanlar, size sizin müsade ettiğiniz kadar kötü davranıp, sınırı aşabilirler.
Belki üzüleceksiniz ama, bunu kendi ellerinizle yapmışsınız.
Bundan sonra yapacağınız ilk şey, kafasına dank edene kadar eve almamak olsun.
Ne münasebet terkedip gideceksiniz, aksine eşiniz kapı dışarı edilecek!
afedersin çok b.ktan şeyler yaşıyosun Allah sana sabır versinMerhabalar uzun zamandır portalı ziyaret etmiyorum sizinde düşüncelerini merak ediyorum. Eşimle evliliğimiz nisan ayında 2 yılı dolduracak ve dünya tatlısı 4 aylık kızımız var. Sorun eşimin yalancı ve gece cluplerine olan ilgisi bugün tam 3 gündür eve gelmiyor arkadaşlarının sosyal hesaplarından takip ediyorum gece cluplerine dolaşıyor hiçbirşeyimi eksik etmiyor fakat biriktirebileceğim kadarsa para vermiyor kaç kez boşanmanın eşiğinde geldik bu yüzden ama hala vazgeçmiyor çok severek evlendik hep böyleydi ben kördüm ama artık dayanamıyorum bebeğimin 40 annemde çıkardım ayrı kaldık 15 gün beni hamileliğimde de doğumumda da hep yanlız bıraktı annesiyle doğum yaptığım gün karşı karşıya getirdi ve tartıştık çok anlayışsız beni eskisi gibi sevmediğinin farkındayım ama bebeğim için katlanıyorum evlenene kadar cebinde 5 kuruş yoktu ve evlendik patron oldu iyi para kazanıyor parasızken ben vardım yanında karnım aç minibüsle eve giderdim ama şimdi altında son model araba var ama yanlız bekar arkadaşlarıyla takılıyor ve para yediriyor ne yapacağımı şaşırdım boşanmak istesem ailem arkamda ve durumları biliyorlar ama Bebek var diye birşey söylemiyorlar boşanıp anneme gitsem ailemde maddi anlamda Zor durumda ve bebeğime orda iyi bakamam ev soğuk ve kalabalık ayrı eve çıksam Bebeğim çok küçük bana ihtiyacı var çalışamam ne yapacağım daha 25 yaşındayım çocukla tek başımayım hayatımın en güzel çağlarını hep mutsuzlukla geçiriyorum ne olur bir akıl verin..
Evli olacağım, 4 aylık bebeğimiz olacak ve o kocam olan dangalak 3 gündür evimize gelmeyecek!
Siz nasıl bu hale getirdiniz adamı?
Nasıl tavizler verdiniz, nasıl kaybetme korkusu bırakmadınız ki 'bekar' hayatı yaşayabiliyor?
İnsanlar, size sizin müsade ettiğiniz kadar kötü davranıp, sınırı aşabilirler.
Belki üzüleceksiniz ama, bunu kendi ellerinizle yapmışsınız.
Bundan sonra yapacağınız ilk şey, kafasına dank edene kadar eve almamak olsun.
Ne münasebet terkedip gideceksiniz, aksine eşiniz kapı dışarı edilecek!
Hemen destek olayim canim.
Benimde bebegim var iki aylik olmadi daha. Aylar once bosandim.
17 yasindayim. Pismanmiyim asla rabbime sukur onunla yasadigim gunlerden uzak ve huzurluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?