Eşim boşanmak mı istiyor yardım edin Allah için

Derdine baktım derdimden utandım misali.. Hamileyken çok zor olmuştur.. Allah şeninde yardımcın olsun
Allah razı olsun canım. Kimsenin derdi kimseninkinden noksan değil Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Bence dövün. Yani ben olsam doverim oyle kocayi. Kesin ve net. S.çarim onun parasina. O parayi kivirip dotune sokmazsam icim rahat etmez. Gece uyurken piknik tupuyle beynini dagitirim. Ohhh! Gebersin p.zevenk. Valla cok ciddiyim bak, kendin yapamiyorsan birilerine oyle bir dovdurt ki, komalik olsun. Ondan baba mi olur be.

İşin doğrusu bir adam gece akıllı uslu yatıp sabaha ipini koparmış şekilde uyanmaz.
Büyük ihtimalle en başından beri bunu biliyordunuz ama şimdi batmaya başladı.
Bebekten önce beraber çıkıyormuşsunuz bebek bunu engellemiş haliyle.
Şimdi adam aynı yaşantıyı tek başına devam ettiriyor değişen bir şey yok.
Verdiğiniz tavizlerin sonucu ne yazık ki.
Ha ben olsam bebek büyük küçük ev sıcak soğuk dinlemem çeker giderim.
Keyfine dalan bir herife yarenlik yapacak değilim.

bence ailesiyle konuşun.
ne kadar çok para saçtığını ve sonunda dükkanın batacağını anlatın.

E adamda da hayır yok ailesinde de sen tek başına yaşıyorsun bu evliliği yazık günah bu yaşta böyle evlilik çekilmez. Bence sen o evi bırakmak istemiyorsun. Evi bırakmak istemiyorsan da sızlanmaman gerek. Her nimetin bir külfeti vardır....

Rest çektim yine aynı çok özenti şarkıcı bi arkadaş bulmuş bekar evinde kalıyor 3 gündür
Allah kimsenin başına böyle bi adam vermesin berbat bir durum aldatyr mu yoksa yoksullugunda yasamadigi hayatı mi yaşıyor acaba ya ders ver eve alma geldiğinde yada çocuğa bakıcı tut ise başla yatılı bakıcı tut o kadar parası varsa sende altına bi araba al sende gez toz o gezmeye giderken sende atla arabaya o zaman anlarsa anlar anlamzsa sakin eve alma adam şimdi den nafaka parasini düşünüyor ondan gizli hesap aç para biriktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…