Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Brkaç fikir daha almam lazım anneme böyle söyletmeyeyım mı yanii..Yapacağım tek şey muhatap
olmadan onu kendıne bırakmak ve eve dön celbı yollamak mı ..Ayy cok korkunc bır süreç bu sessiz<
olmak benım gıbı bırı ıcın:)) Cuma bır konsere gıtcem yazmıstım facebookuma ,bakalım cuma aksam mı
arayacak,zarfı yedı mı:=)

Ayrılış şekli nedeni v.s genel olarak ...

Bugun psıkolog aradı 11de ve 2de gel dedı ama ne oldu ..Apartmanda kımse yoktu kızımı bırakamayınca
kaldı ..Tam da en ıhtıyacım oldugu zamanlar..153ten de yardım ısteyecegım psikolojık..aile danısma shcek
ten de ısteyecektım ..İnt numarası yanlıs cıktı ..Kızlar sanırım psikolojim düzelmeden işe de giremeyeceğim..
Kimsenın aradıgı yok 4 görusme sadece ( Onlar da dönmedı ..Ben de su açıkögretım sınavlarından sonra
mı yogunlassam ıs kısmına dıyorum ..KEndımı toplayamıyorum,hayata hazır hissetmıyorum( Dısarı cıktıgım
anda nefret doluyorum mutlu anne-baba-cocuklara tahammulum yok..Neden böyleyım yaa((

sadece " dava sonuçlanana kadar kızını görmeye gelme" demesi yanlış olur tartışma çıkabilir, ama diğerlerini söylesin bence, kızını görmek istediği zaman evde değil dışarıd görsün ne yüzle gelip giriyo senin evine ama kızını görmeye hakkı var, dışarıda göreceği zaman sen veya annen gidersiniz, ayrıca o evini terk etti, istediği zaman o eve girip çıkma rahatlığını bulmamalı,

Annende mi gorecek kizini?annen icinden ne geliyorsa oyle davransin..
Bence yaptiginin yanlis oldugunu soylesin,konussun..
Rahata alistirmayin yaa
Cocugunu her hafta gorsun .bu senin icinde rahatlatici olur kizin icinde iyi olur
Oda sorumlulugunu unutmaz
Peki annenin dusunceleri ne suanda,babanin ve onun ailesinin dusunceleri ortada
Sonucta cocugu gormeye geldiginde annenle yuzyuze gelecek
Esinle konusursan haftada1-2gun kizina gelip bakmasini soyle
Net ve kararli ol bu konuda
Cok rahat birakma kendini unutturma

Zaten terk ettiği eve giremesin diye annemde göruyor;dısarı da ben göndermıyorum cok ufak kızım dıye ve hava
soguk zaten...Çocuk onu tanımıyor zaten görünce uzun süre ağlıyor..Dısarı göndermem.Gelip 1 saat görüp gidiyor
annemde..

Javelın ben de bilmiyorum ve plan yapmasından korktuğum için de haklıyken haksız konuma düşerim diye
korkuyorum ..Bu yüzden bu belirsizlik beni endişelendiriyor.Arkadasım da bunu ögrenmenın tek yolu annene
bunları söyletmen dıyor..Az-çok bir renk verir diyor..Ona göre plan yaparsın sen de dıyor..

Javelin evet üst katta annemde görüyor,geleceğini söyleyince ben o saatten önce anneme
veriyorum,ben evde ya da dısarda oluyorum ,onlar görusuyor..Geçen gelişinde (ailesi gelmeden
önce )annem ''ne olacak bu işin sonu''dediğinde bilmiyorum düşünüyorum gibi şeyler söylemişti,
ama bu olaylardan sonra düşündüğünü sanmıyorum ..Annem iyi bir aracı değil,onu arasa bıle ben
sormasam haber vermez..İhtiyacları vardı ya gecen ay kızımın kac kere söyledım ara veya aradıgı
zaman söyle dıye,hıc karısmadı..sonra da ben aramak zorunda kalmıstım..Onunla yüzgöz olmak
istemıyorum cnm..Gelirse benım evımde bakar cocuga ,o da benı rahatsız ediyor..Eve birşey koyar
falan dınlemek ıcın vs..Güvenmıyorum sonucta ,su an cok dıkkatlı olmak zorundayım..O yuzden
de herkes sakın arama cagırma dıye kızıyor..Unutur bebegı dıyorum ama kımseye anlatamıyorum.
Sonra ben sankı onu görmek ıcın arıyorum sanılıyor..Zaten herkes herseyden haberdar..İyice zıvana
dan cıktı herşey,nolcaksa olsun artık!

Sakin ol sakin panik yapma
Herkes bilsin ne olmus yani sen konuyu acmazsan kimse birsey diyemez
Annen bir konus sonucta esinle iletisim kurabilen tek kisi o
Bunu mutlaka kullan
Birde sepep olarak ne diyor cevreye oradan yola cikarak ona gore davranirsin
Sen sakin dava filan acma mali mulkude yokmuski kacirsin senin acelen yok
Bekle bakalim eger hayatinda baskasi yoksagelir ayagina

annen üst katta o da oraya mı geliyor, ne yüz varmış adamda yaa, normalde dışarı getir diye onun söylemesi lazım, ben senin kocanın ne yapmaya çalıştığını anlamadım ilginç bir vaka, evi terkediyor ama boşanmak istemiyor gibi, hayatında biri olsa bir an önce boşanmak ister, biri yoksa amacı neyse anlatır, seni mi cezalandırmaya çalışıyor anlamadım, ergenler evi terk eder ya onun gibi çok ilginç

Sakin olmaya çalışıyorum ama biri de varsa bekarlık için de gitmiş olsa aynı hata ;ondan nefret
ediyorum..Okulu yeni bitirmiş ergenler gibi kadın peşine düşüyor ahmak !!!Yani bu yüzden de
bekleme kısmımı anlayamıyorum,adam aranıyor ve bırını bulamazsa mı dönecek ya da hatasını mı
görecek ..Ne bılıyım neyı beklıyorum dıyorum bazen aç bitir diyorum,sonra kızıma nasıl acıklarım..
O acsın bosver dıyorum..Kafam karısıyor..Onun sebebi kavgalarımız ve ıkımızın de alttan almaması
güya,ama bitirme şekli gercekten konusup bunları söyleyerek olsaydı belkı ınanırdım ..Ben onun ıkı
yüzünü de bilen kişiyim;bu yuzden ınanmıyorum..Etrafta bebegıne tapan adam gece bebegımız
uyumayınca ona bagırıp cagırırdı,bana ıyı davranıp herkese savunan adam evın ıcınde yuzume
bakmazdı..Giderken net kararım dıye kımseyı konusturmazken sonra ılımlı davrandı,o hakaretlerı
etmemıs gıbı bana ıstedıgın zaman yardımcı olurum ara hastalanırsan falan dıyen adam halbukı
evde dıs agrımdan 1 hafta ölurken yuzume bakmıyordu ..Dengesızlıklerı dengemı şaşırttı ...

En kötüsü de haftalardır burda dert okuyorum ,inanır mısınız burda anlatılan eşlerin hiçbiri gibi
eşim veya kaynanam da olmadı ..En çok buna üzülüyorum ,bir meleğin şeytana dönüşümünü
izlemek bana acı veriyor..( Çok iyiydi çünki herşey..Ne içki,ne sigara,ne kumar,ne arkadasla
takılma..Evden işe,işten eve mis gibi adamdı diyorum bazen ( Ben mi buna sebep oldum diyorum
(başkası yoksa) ..O zaman çok üzülüyorum..Şimdi adam sigaraya başladı ,içiyor,sürtüyor..Resmen
özgürlük ilan ediyor..Ayy sinir oluyorumm..( Tabı bunlar dogum öncesındekı ıyı adam yanlıs
anlamayın...

pislik herif cocguna bunu reva goren adam bıde baba olmus yazık .. yav bu kadınlar ne zannedıyolar bunlar ya çile makinesi mi . hıc moralını bozma kardeşim elbette herkes yaptıgını misliyle oder ben buna cok inanıyorum..... az sabır

yazdım ya baksana tamamen dengesızlık hakım ve kafamı karıstırıyor,kımse de bırsey anlamıyor..Tam
ergenlık su an yasadıgı ..Ve bakıreydı benle evlenırken,sanırım yenı kadınlarla da yatmak ıcın kactı

hamılelık kolay sankı 9 koca ay bızler neler cekıyoruz adamlar yanında beklemekten bunalıyor..lohusalık
bebek bakmak 24saat uyumamak kolay sankı..bu erkekler ne güçsüz ve kolaya kacan yaratıklarmıs yaa!!!

ama olmaz bu şekilde.. neticede evlisiniz, sen ne kadar bundan sonra hayatıma bakayım desende boşanmadınızki kafan rahat olamaz, aradı mı gelecek mi, ne yapacak aynı şeyleri düşünür durursun ve çıkış yolu bulamazsn, bence eşinin hayatında biri yok, amacı başka kadın olsaydı, önce bi tane bulur sonra terkederdi, sadece kafe kafe gezmek, içmek s..ç..k için evi terkettiğini sanmıyorum, ailenizden sevdiği bir büyüğü flan yok mu senin tarafından birinin konuşması lazım kavga etmeden, sen ya da annen, ne yapackmış bak oğlum bu böyle olmaz nikahlıylen ayrı yaşamak günahtır, çocuğunun hakkına girme istemiyosan boşan vs.

bu erkek milletinden iyice miğdem bulandı yaa !!!

nedir bu kadınlarımızın bu erkeklerden cektıgı ,kadınların

hastalık sebebı tamamen bu erkek milleti nasıl

böyle vıcdansız olabılıyorlar anlamıs degılım .

kadın onca çileyi ceker de bunaldım ben gıdıyorum dıyemez

ama erkek mılletı neyın bunalımını yasayıpda cekıp gıder

hıc anlamıs degılım .şımarıklık bencıllıkten baska bırsey degıl

erkek mılletı ıcın bunalımın açılımı bana gore ; rahatlık battı !

anlamına gelıyor artık .

siyahbeyaz2012; cnm Rabbim yanında olsun sana yardım etsın .

insallah bu gunlerı tez zamanda atlatırsın .hakettıgın mutluluga tez

zamanda kavusursun .

Herkes olayı kabullendı kımse bır sert cıkmadı kı adam da rahatca dolasıyor hıcbırsey
umrunda da degıl..

cnm yazilanlari okudum

adamin kafasindan ne geciyor bilemiyoruz ki ahhhha

lakin sana bir tavsiyem var kesinlikle face de baska hesap acip biseler yapma

arkadasin olmayacagindan ve sayfan bos olacagindan birinin islettigini hemen anlar

bunu nasil aciklayabilirsin ki o duruma dusmeni istemem

birde arkadasinin ailenin araya girme konusmasi tavsiyesi vardi / bosanana kadar cocugu gorme fln

bence bu durum tartisma cikartir

bu tartirmalar esini de etkiliyor bence o da farkinda degil ne yaptiginin biz ssenin agzindan dinliyoruz sadece

onun niyetini anlamak mumkun degil bu yuzden :26:

insallah hakkinizda hayirlisi olur canim sen mumkun mertebe sakin olmaya calis

canım şahsi fikrimi söyleyecek olursam bence bu düşündügünü sakın

yapma .bunun nispeten yapıldıgını anlar .çünkü olayın mantıken baktıgın da

"madem dısarıya cıkacaksın madem esını hıc umursamıyorsun bıle ,ee pekı

neden onun gelmesını beklıyorsun kı ? neden o geldıgı gıbı suslenıp puslenıp

hadi ben cıkıyorum deyıp cıkıyorsun kı ? sonucta esın umrunda degıl ,ve esın

bos eve gelmeyecek ,teyzenlerın oldugu eve gelecek .yanı onu beklemek gıbı

bır zorunlulugun yokken ,sen suslenmıs vazıyette onu bekleyıp ben cıkıyorum "

demen nispeten bır davranıs oldugu cok acık ve net .karsı tarafın cıddı saf

olması lazım bunu anlamaması ıcın .o geldıgınde kesınlıkle evde olma .

karsı tarafa "umrumda degılsın "mesajını vermenın en guzel tepkısı sessızlıktır .

olaylara yasanması gerektıgı gıbı tepkıler ver .mutluluk maskesı takmanda

karsı tarafa"umrumda degılsın "mesajı asla vermez .1 hafta oncesıne kadar

sureklı aglayıp zırlayan kadın bır hafta ıcınde bırden mutlu olamaz ,bır mucıze

gerekır ancak .o mucızede 1 hafta da kımseyı bulmaz yanı esın bununda nıspet

oldugunun bılıncınde olur .sonuc olarak umursayan taraf sen ,umursamayan

o olur .senın suan da yapman gereken sessız kalmak .boyle durumlarda

en ıyı cevap sessızlıktır .hiç boyle cocukca oyunlara kalkısma tatlım .

ne ısen oyle davran .ama ne olursa olsun tek kelıme bıle etme .

ruh halın nasılsa oyle ol .acın varsa o acını yaşa .

bırak bılsın acı cektıgını ,neden utanıyorsun kı ? bılsın .bugun mazlum sensen

yarın onun olmayacagını bılemezsın dimi ? acını yaşamaktan utanma

kımseden saklama Allah'a güven sadece .Allah'ın adaletıne ınan, ve kendını de

onuna Allah'a havale et .Rabbim herkesın layıgını verıyor ,ben buna cok ınanıyorum

derdı veren rabbım dermanınıda verıyor ,sadece o'na sıgın ve kendını o'na emanet

et .bak goreceksın o zaman hersey cok farklı boyutta ılerleyecek .

etme bulma dunyası canım .ne verırsen karsılıgında onu alırsın .herkes verdıgının

karsılıgını alır .bol bol dua et Allah'a sıgın .beddua ama sakın etme .beddua senın

iç dunyanı huzursuz eder .sadece Allah'a havale et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…