- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Sonucta ben görusmuyorum ya annem aracı oldugu ve bebegı onun yanında gördugu ıcın söyledı arkadasım
cunkı ben dedım kı ''artık ne olacaksa olsun bu muallak caNIMI sıkıyor ben acacagım dava nerdeyse sinirden''
demıstım,o da sakın acma bekle sen dedı ve onları söyledı ..Ne saçma demiştin onu anlamadım ayrılık sonrası
yasananlar mı?
Tamam kızlar zaten ben aramayacagım,ararsa dıye sormustum ama adam bellı bekarlıga alıstı
kızını da unuttu benı unuttugu gıbı(
Benım amacım ona ''ARTIK BEN DE SENI TAKMIYORUM''ımajı verebılmek,bunu nasıl basarırım...
Yanı takmıyorum degıl de hanı onun gıbı rahat,ne yaparsa yapsın umursamayan,onu sorgulamayan,
karısmayan,kendı hayatıma bakan bırı oldugumu nasıl bır tavırla gösterebılırım..En son para getır-
dıgı zaman geldı onda da maske vardı bende grıptım kapıdan çöp posetıyle esyasını verdım
muhatap olmadım ...
Diyorum kı eger ararsa ve gelırse kıskanır mı dıye denemek ıcın aksam o gelınce hazırlanmıs
sekılde karsılasıp cıksam mı?
Bir de arkadasım dıyor kı ''annen görmeye geldıgı zaman bu böyle olmaz,evı terk ettın gıttın;
ama ıstedıgın gıbı rahatca kızını görmene de ızın verıyoruz.Ama kararını verdıysen artık uzatmayın.
Bizim de bır gururumuz var.Boşanacaksan dava sonuclanana kadar bır daha kızını görmeye gelme.!!''
desın hem ne dusundugunu söyler ona göre belırsızlık de ortadan kalkar hem de rest cekmıs olurlar
bu ne rahatlık böyle dedı ..Sizce yapayım mı bunu??
annen üst katta o da oraya mı geliyor, ne yüz varmış adamda yaa, normalde dışarı getir diye onun söylemesi lazım, ben senin kocanın ne yapmaya çalıştığını anlamadım ilginç bir vaka, evi terkediyor ama boşanmak istemiyor gibi, hayatında biri olsa bir an önce boşanmak ister, biri yoksa amacı neyse anlatır, seni mi cezalandırmaya çalışıyor anlamadım, ergenler evi terk eder ya onun gibi çok ilginç
yazdım ya baksana tamamen dengesızlık hakım ve kafamı karıstırıyor,kımse de bırsey anlamıyor..Tam
ergenlık su an yasadıgı ..Ve bakıreydı benle evlenırken,sanırım yenı kadınlarla da yatmak ıcın kactı
canım şahsi fikrimi söyleyecek olursam bence bu düşündügünü sakınTamam kızlar zaten ben aramayacagım,ararsa dıye sormustum ama adam bellı bekarlıga alıstı
kızını da unuttu benı unuttugu gıbı(
Benım amacım ona ''ARTIK BEN DE SENI TAKMIYORUM''ımajı verebılmek,bunu nasıl basarırım...
Yanı takmıyorum degıl de hanı onun gıbı rahat,ne yaparsa yapsın umursamayan,onu sorgulamayan,
karısmayan,kendı hayatıma bakan bırı oldugumu nasıl bır tavırla gösterebılırım..En son para getır-
dıgı zaman geldı onda da maske vardı bende grıptım kapıdan çöp posetıyle esyasını verdım
muhatap olmadım ...
Diyorum kı eger ararsa ve gelırse kıskanır mı dıye denemek ıcın aksam o gelınce hazırlanmıs
sekılde karsılasıp cıksam mı?
Bir de arkadasım dıyor kı ''annen görmeye geldıgı zaman bu böyle olmaz,evı terk ettın gıttın;
ama ıstedıgın gıbı rahatca kızını görmene de ızın verıyoruz.Ama kararını verdıysen artık uzatmayın.
Bizim de bır gururumuz var.Boşanacaksan dava sonuclanana kadar bır daha kızını görmeye gelme.!!''
desın hem ne dusundugunu söyler ona göre belırsızlık de ortadan kalkar hem de rest cekmıs olurlar
bu ne rahatlık böyle dedı ..Sizce yapayım mı bunu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?