Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Böyle hissediyor olmana çok sevindim siyahbeyazcım. Daha da iyi olursun umarım.

Görme, konuşma, mesajlaşma. Sıfır iletişim, sonsuz huzur. Unutma zaman senin lehine onun aleyhine işleyecek!

son yazdıkların beni bile umutlandırdı inşallahh bu düşüncelerle devam edersin...Her şeyin en güzeli en iyisi seninle olsun..Unutma hayat ne olursa olsun çok güzel
Dualarımız seninle canım benimm

Evet kızlar çok teşekkürler desteğiniz için..Onu görmedıgım sürece bunu devam ettirebileceğimi
çok iyi biliyorum..Hep kötü yaşattıklarını ve son bulunduğu abaza durumu düşünüp o cahil aciz
erkek müsvettelerinden olan avcı kocamın neyini özleyebilirim ki( O sarıldığım bir YILANdı sadece.
Boşanana kadar akışında bırakacağım,sonra zaten istese de dönmem ..Ben onun gezip tozup
darbeler yiyip pişman olarak geri döneceği kürkçü dükkanı olamam !Bu benim kişiliğime yakışmaz.
Bu YANLIŞ kararı veren kimse o üzülsün..Benim üzülerek harcamaya vaktim yok ..

kızlar engelleme nasıl oluyor engelleyınce sana mesaj mı atamıyor o kısı yoksa
konularıma da yazmamasını saglayabılır mıyım?

kızlar engelleme nasıl oluyor engelleyınce sana mesaj mı atamıyor o kısı yoksa
konularıma da yazmamasını saglayabılır mıyım?

engellemek onun yazdığı mesajları görmemeni sağlıyor, mesaj yazdığını görüyorsun ama bu mesaj engellenmiştir çıkıyor.

son durumuna sevindim tatlım..kendini daha iyi hissetmene,sanada bu yakısır,dimdik durcaksın o sasırcak... zaman gelcek kaybettiğinin farkına varır merak etme gezer dolasır anlar salak... erkek milleti hepsi aynı yaaa.aynı fabrikadan cıkıolar seni herzaman güclü görmek istiyorum tatlım,hersey zamanla düzelcek görceksin bitanem

Valla eden bulur,kendı kararı ..Ama pazarları öyle boşluğa düşüyorum ki tek bunu atlatamadım
her pazar kahvaltı hazırlar kaldırırdı ,dışarı da çıkardık ..Pazarları hava süper de olsa asla çıkamıyorum
mutlu aileler görmeye henüz tahammülüm yok (
Ama Pztsi bu yapacaklarımı yazdığım şeyleri yaparak hayata döneceğim hep olduğu gibi..

Bana en çok dokunan ve üzen şey ise;
Eşim burdayken her haftasonu akşamı bize gelmek için can atan kardeşlerimin eşleri
şimdi hiç sormuyor bile nasılsın diye..Üstelik olayı ilk anlattıklarımdı onlar ..Devamlı
görüşelim diyen 2 arkadasım olaydan sonra en cok 2 kere sormustur ne yaptın dıye..
En tuhafı da bana asla destek olmaz dıyerek en son anlattıgım teyzemın hergun mutlaka
halimi sorması ..
Bu olay bana çok güzel bir ders oldu,tanıdığımı sandığım insanları hiç tanımadığımı,
yakınım sandıklarımın uzagım,kötü bildiklerimin kötu gun dostum oldugunu cok iyi
gösterdi..Şimdiki aklım olsaydı bu insanların dertlerini dinlemeye 1dk bile ayırmazdım,
haftasonlarımı da onlarla değil eşimle başbaşa geçirirdim..(
Hayat çok acımasız ..

Siyahbeyaz sana katılıyorum. Ben de aynılarını yaşadım. Her hafta bize yemeğe gelen eşimin arkadaşları (güya beni de çok severlerdi benim de arkadaşlarımdı) bir kere bile evet bir kere bile nasılsın diye sormadılar. Benim canım sandığım iki insan, arkamdan dedikodu yapmışlar bunları da duydum. Daha neler neler...İşte buna olgunlaşma diyorlar siyahbeyazcım.

Beni en çok şok eden eşimin ailesi olmuştu mesela. Sen bizim kızımızsınlar falan...Meğer beni ben olduğum için değil, oğullarının karısı olduğum için sevmişler (!). İçlerine almamışlar. Onlar da sormadılar halimi. Şimdi arıyorlar hiçbir şey olmamış gibi bebeği soruyorlar, lafın gelişi sen nasılsın diyorlar. Telefonu açmak bile içimden gelmiyor ama ben nezaketimi bırakmak istemiyorum. TEşekkür ediyorum, iyiyim diyorum. Halbuki içimden "size ne, artık aramayın" diyesim geliyor. Bunlar yaşanmadan anlaşılmaz.

Ben de anladım ki sana senden başka dost, eş, yardımcı yok. Kendin, kendi ailen, kendi arkadaşların...kendin olan ne varsa işte onlar...asıl değeri onlara vermen lazım. Hayat böyle tecrübeyle öğretiyor.

Hayat acımasız mı...bebeğimin varlığını düşününce öyle gelmiyor. Hayatta böyle şeyler bir bizim başımıza gelmiyor. Allah sağlık versin de, gerisini zaman hallediyor Siyahbeyaz. Hep hayırlısını iste, kocam gelsin deme. Belki böylesi daha güzel olacak. Kayıplarla baş etmek güç. Yas tutmak, o acının üstesinden gelmek hiç kolay değil ama imkansız da değil. Sadece işte biz insanlar aceleciyiz. Hemen olsun ne olacaksa diyoruz ama öyle olmuyor.

Sakin kalmaya devam et. O aklına geldiğinde hemen başka bir şey düşünmeye çalış ve bol bol dua et. Sakın ama sakın onu arama.

Ben 8yıl dışarda üniversite okudum,yeterince kazık yiyip iyi-kötü gün dostlarının kimler oldugunu
öğrendıgıme ve bır daha kazık yemeyecegıme ınanıyordum ;çakal görünümlü bir safmışım anladım:))
Bu da yenı bır kazık ve hayat dersı oldu ki ben o kazıklarımda da (arkadas kazıkları) yeterınce azaltmıstm
cevremdekı ınsanları ,şimdiyse en cok 3kısı kaldı bana(

Onu aramam,dönse de eskisi gibi yakınım olamaz,yabancı artık ..Tanımadıgım biri o benim için..Bugun
1hafta oldu bebeğimi gördüğü günden bugune ama aramadı ,o kızımı görmek ıcın ararsa annemde görur
zaten..Görüşmeyeceğim..

bilgisayarınzı iyi muhafaza edin hangi mail adreslerinden hangi facebooka ait olduğunu anlayabilir bence bilgisayarınıza hiç aklına gelmeyecek bir şifre koyun yazışmaları biraz
daha ileri taşıyıp eşinizin aleyhine kullanabilirsiniz boşandıktan sonrada hayatınıza yeni birini kesinlikle sokun ama kızınızın velayetini tehlikeye atmadan daha iyi bir intikam düşünemiorum :)

Siyahbeyaz ne denir bilmem, sanırım hayat boyu öğrenmeler devam ediyor. 50 yaşındaki insan da kazık yiyor. Bu belli ki yaşla alakalı değil. Neyse, umarım yediğin son kazık olur. İnsanlar böyle. Her insanın iyi ve kötü yanları var. Çoğu insan nefsine yenik düşüyor. Bir de çağa hakim olan ruh var. Şu anki ruh maddecilik sanki. Romantizm, ölümsüz sevgi...vs bunlar bizim annelerimizin zamanında kalmış. Yaşayan var mutlaka ama çok az.

Terkedilmeyi hazmetmek çok zor. Şu an senin durumunda bir umut var yani sen de onu hissediyorsun. Gelgitler yaşıyorsun, istemiyorum, istiyorum...Ama boşanınca o umut kalmayınca bir hafifleme, ardından da yas tutma sürecine giriyorsun. Daha önceden var olan bir çiftin yasını tutuyorsun. Onlar artık yok...Sonra zamanla yaran iyileşmeye başlıyor. Süreç benim açımdan böyle. İyileşme süreci devam edecek daha öyle görünüyor. Sonsuz acı yok. Bitecek.

Bilgisayar onun laptopu sıfresını o bılıyor normalde sıfresız acılıyor ne yapmalıyım?
Ben de korktugum ıcın zaten gırmedım sohbet etmedım cıkardım arkadaslarımdan,onun
arkadası vardı lıstemde eskıden eklemıstım ekleyınce sıl arkadaslaırmı dedı sıldım..

Cedish bilemiyorum umudum yok aslında sadece bu kadar düştüğüne gözumden
şaşırıyorum o kadar..

bir bilgisayar uzmanından yardım alın ama sanırım format attırıp en baştaki açılışa şifre koyun çalınsa bile açamıorlarmış çöp oluomuş :)

Bir bilgisayar uzmanı bulsam neler yapcam da yok ki:))Ben eşimi bu yüzden eve
sokmuyorum ,geçmişi izler ya da bilgisayara veya eve birşeyler yerlestırır,konusma
ve planlarımı ögrenır dıye..Gelirse de casus programı yukleyıp bılgısayarı bırakıp
tek bırakmayı dusunuyorum,ama sonra yapcam bunu..

Aklıma birşey geldi önce sıze sormak istedim..Şimdi eşim gıcıgı 8 gündür bebeğimizi
görmek ıcın aramadı,iyice bekar hayatına odaklandı rahatına bakmaya basladı ben
susunca..
1.sorum=Ben perşembe teyzem ve dayımlara gıdecegım 4-5 gun de orda kalacagım..O sırada
ararsa eşime oraya gelmesini söyleyeyim mi?Hani en son dayımla konuşup kararsız ve
ılımlı olmustu da hersey gecen hafta berbat olmustu ya,dayım konussa mı veya orası
bızım evlıyken sık sık gıttıgımız bır ev (teyzemler) hep çift olarak takılırdık ,orda gelip
görsun mu?Ben de o geldıgı gun süslenıp dısarı cıkıyordum görusuruz deyıp kapıdan
cıkıp gıdeyım mı?Ne dersınız?

2.sorum=Bu facebook macerasını yenı hesabını bıldıgımı ve asla tasvip etmedıgımı,kendısının
hala benım kocam oldugunu ve bosanmadan bunu yapmasının 4 yılımıza ve bana cok buyuk
bır saygısızlık oldugunu dusundugumu söyleyeyım mı??Bu konu benı aşırı sinirlendırıyor ,göz
göre göre aldatılıyor gıbı hıssedıyorum( Ayrı bıle olsa ne demek yenı facebook ,yenı arkadaslar
eklemek sürtmek aranmak vs??

Kızıyorsunuz ya ben aniden birşey yapınca o yuzden hemen yazdım gıtmeden..Birşeyler söyleyin
ne yapayım ne yapmayayım ?Bu böyle rahata alısırsa sızlerın dedıgı gıbı bebegımızı de unutacak
belli ki!!! Verdıgı 3 kurus da yıne bıttı ,tabı kı ondan para ıstemeyecegım ,ama bu ne tür bir
kafa yapısıdır da kendı gezıp tozacak para alıp da calısmayan bana ve bebegıme az para verıyor!!!
Sonucta bosanmak ısteyen o ve ne ıstersem kabul etmesı gerekmıyor muydu neden böyle
oluyor kızlar..Sinir olmaya basladım!!!

4-5 gundur arkadaslarımı da sıkmamak ıcın aramıyorum,iyice yalnızlastım..
Şimdi siz de yoktunuz uzun zamandır kımse yazmadı,yapayalnız hissediyorum..
Hata yapmak ıstemıyorum ..

Ona karsi agresif ve suclayici olma
Cunku yarin obur gun sunu yapmasaydim bu surec baska turlu sonuclanirdi diye pisman olmani istemem
Sen elinden geleni denemis ol
Birak kendi kendine kalsin
Kendini dinlesin ya da dinlemesin onun vicdani

Arar da gormek isterse oraya cagir ve sen orda bulunma bence
Dedigin gibi abarti olmayan bir bakim ve ozenle gorunup cikabilirsin
Ama asla imali tas atmali seyler soylemeden
Saygili sakin zarif bir siyahbeyaz gorsun
Ben cikacagim. Yuzyuze gelmek beni hala cok etkiliyor. Size iyi eglenceler...
Haa bu arada yine hatirlatacagim
Babanin tavri icin uzgun oldugunu soyle bence
Cok uzatmadan bin ozur dilemeden sadece senin de rahatsiz oldugunu anlayacagi sekilde

Facebook hesabiyla ilgili hic yorum yapma bence simdilik
Oradan olan biteni takip edebilirsin sonucta
Sen birseyler dersen kapatabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…