- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
kızlar engelleme nasıl oluyor engelleyınce sana mesaj mı atamıyor o kısı yoksa
konularıma da yazmamasını saglayabılır mıyım?
Bana en çok dokunan ve üzen şey ise;
Eşim burdayken her haftasonu akşamı bize gelmek için can atan kardeşlerimin eşleri
şimdi hiç sormuyor bile nasılsın diye..Üstelik olayı ilk anlattıklarımdı onlar ..Devamlı
görüşelim diyen 2 arkadasım olaydan sonra en cok 2 kere sormustur ne yaptın dıye..
En tuhafı da bana asla destek olmaz dıyerek en son anlattıgım teyzemın hergun mutlaka
halimi sorması ..
Bu olay bana çok güzel bir ders oldu,tanıdığımı sandığım insanları hiç tanımadığımı,
yakınım sandıklarımın uzagım,kötü bildiklerimin kötu gun dostum oldugunu cok iyi
gösterdi..Şimdiki aklım olsaydı bu insanların dertlerini dinlemeye 1dk bile ayırmazdım,
haftasonlarımı da onlarla değil eşimle başbaşa geçirirdim..(
Hayat çok acımasız ..
Ben 8yıl dışarda üniversite okudum,yeterince kazık yiyip iyi-kötü gün dostlarının kimler oldugunu
öğrendıgıme ve bır daha kazık yemeyecegıme ınanıyordum ;çakal görünümlü bir safmışım anladım:))
Bu da yenı bır kazık ve hayat dersı oldu ki ben o kazıklarımda da (arkadas kazıkları) yeterınce azaltmıstm
cevremdekı ınsanları ,şimdiyse en cok 3kısı kaldı bana(
Onu aramam,dönse de eskisi gibi yakınım olamaz,yabancı artık ..Tanımadıgım biri o benim için..Bugun
1hafta oldu bebeğimi gördüğü günden bugune ama aramadı ,o kızımı görmek ıcın ararsa annemde görur
zaten..Görüşmeyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?