Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

canım ayrıca ;eşinin dava acmamasının her turlu sebebı olabır .

belkı kafası karısık fevrı davranmak ıstemıyor,belkı de masrafların

altında kalmak ıstemıyor,belkı de farklı planlar yapıp delıller toplama

cabasınada gırmıs olabılır .bunun sebebını sadece o bılıyor .ve senın

herseye ragmen önlem alman gerekıyor . bir yorumunda;

"cocugu bahane edıp ,işim var ben cıkıyorum deyıp cocukla

ve bılgısayarla onu evde bırakıp casus programı yada ses kaydıyla ne haltlar

karıstırdıgını ogrnmek istiyorum "dıye bır planın oldugundan bahsetmıssın .

ama ne yazık kı buda hıc senın acından saglıklı degıl .

bu olay tam tersıne donup olaylar tamamen senın aleyhıne ısleyebılır .

ben senın yerınde olsam asla hıc bırsekılde evıme almam onu .

hele kı bılgısyarıma gırmesıne asla ızın vermem .

kkdan cıkarken oturumu kapatarak cıkmayı unutabılırsın

hersey olabılır .burada yazdıgın tek kelımeyı bıle

delil olarak kullanabılır .hakaret ıcerıklı mesajına karsılık

tazmınat davası bıle acabılır .hersey yapar bu erkek mılletı .

gecenlerde buna benzer bır konu okudum .kadın esını donecek

dıye beklerken ,adam hem bosanma davası hem de bana hakaret ettı deyıp

tazmınat davası acıyor.o yuzden cnm cok dıkkatlı ol bu donemde .fevrı cıkıslarda

bulunma .kk da uye oldugunu ve nıckını hıc bırsekılde bılmesın .

Son düzenleme:
Siyahbeyaz bence eşin bebeğini görsün, annenin dediği doğru değil. Ve bence sen de ol görüştüğünde, eve gelsin. Onları yalnız bırak bitecekse de bitmeyecekse de sen iyi ol, sinirlerine hakim olmaya çalış. Eşine bir şey olsa yine en çok sen üzülürsün, dua et hakkınızda hayır ne ise o olsun. Hayatının geri kalanında belki hiç hayal edemeyeceğin güzelliklerle karşılaşacaksın kim bilir? Sen çalışmadığına göre size hala bakmak zorunda, o düşünmüyorsa anasına söyle ihtiyaçlarınızı, sıkıntıya girme. Sen yine iş görüşmelerine git, psikoloğa gidemedin bu hafta Nevzat Tarhan ın kitaplarını oku, ya da Cem Mumcu'nun kendine bakma kitabı diye bir kitabı var onu oku, alamazsan ben sana yollayabilirim. oku, dua et, hayırlısını iste, senin için dua ediyorum, Allah yanında olsun.

canım çok üzüldüm durumuna.inşallah çabuk atlatırsın.o adamdan ne sana ne çocuğuna hayrı olur.bence sil at.kimle ne yapıyorsa yapsın.belkide daha çok mutlu olacağın günler gelecektedir.çocuğuna hem anne hem baba olmalısın.yalnız bebeğin büyüme çağındayken babası hakkında yanında konuşma.pisikolojisi bozulur.asla ona kötüleme.büyüdüğünde anlaşamadık baban ayrılmak istedi ayrıldık demen yeterli olur.ALLAH sabır versin.

zor bir durum, ama boyle durumu yasayan malesefki yalniz sen degilsin.
Okadar kadin magdur ki bu devirde - allah butun hanimlarin yar ve yardimcisi olsun bizi bu erkek zibidilere ezdirmesin

zor belki ama guclu olman lazim, zamanin su gibi akip gitmesini sagla. birseylerle mesgul ol. birilerine surekli ayni seyleri anlatarak kendin yipranirsin

dikis nakis isleri, ne bilm, spor, kendine gore bi aktivite bul, bulmaca coz

Allah yakinlarimizin ölum acisini gostermesin, daha kotu durumlarda olanlari dusunerek teselli et kendini.

Kadinlar gucludur ama farkinda degiller. Akilli kadin erkege de ask acisina da gogus geren kadindir benim gozumde

Sen,cok guclu bir kadinsin oncelikle bunu bilmelisin.Bende esimden ayrilmistim ve ayrilik dayanilmasi o kadar zor bir duyguydu ki benim icin...Bir cok seyi silip yeniden baslamama sebep oldu ayrilik.Seviyorsan ve eger bir umud varsa tabii ki bekle aksi halde zaten yolunu cizmeye baslamissin hic ardina bakmadan devam et demeyi cok isterdim ama bu senin hayatin.Kararlarini mutlaka sen vermelisin,kotu kararda olsa bunun bir onemi olmamali bizler yaptigimiz hatalarimizla gelisiyoruz,buyuyoruz..Hayat boyle degilmi zaten..

cnm Rabbım yardımcın olsn dualarımız sennle inş.. sen gönlünü ferah tut kolay degil cok zor ama en azından onun gibi vicdansız degilsin o kızının yüzüne nasıl bakcak onu düşünsün bosver sen bebegını düşün kendını düşün üzme kendını hep dua et herseyde bi hayır vardır eger bosanmanız hayırlı degilse zaten Rabbim nasip etmez ama eger nasip ederse bosanırsanız sakın keske deme böyle olması hayırlıymıs de bizde cok mahkemelerden döndük dava acıldı polıs avukat. vs... ama bosanamadık olmayınca olmuyo dediğim gibi herseyde bi hayır var Rabbim yardım etsn sana cvpsız bırakma yaz tamm cnmm ALLAHa emanet olun

Biraz öfkeni bastırman lazım, bu gazla siz barışsanızda sonuç pek ılımlı olmayacak.Anlaşmazlıklar hep birşeylere sebep dönüyor o yaptı en başta durumunda devam edersen inanki bu ilişki bitmeye mahkum..Ona hak vermek zorundasın sen onu anlamaya çalışıp sevgi gösterdiğinde herşeyi takmayıp sorun haline getimediğini gördükçe belki o da dolaylı olarak düzelecek hep böyle değildi diyorsun demekki bu adam iyide olabilir, erkeği pohpohlaman lazım bunu anlamalısın..Sana diyorumki benim kocam ya buna örnek hemde senin elinde ortada bir mevzu yok , benimki hep haksızdı hep ona öfkelendim tek istediğim ilgiydi hep kavga hep kavga herşeye tepki verince benden soğudu uzaklaştı sonra olanları biliyorsun..Terapiste gittik o şimdi benle ilgileniyor bende ona sevgi gösteriyorum herşeye bir laf söylemiyorum tutuyorum kendimi şimdi o da bana sevgisini gösteriyor hep mükemmel davranmıyor ama artık beni mutsuz etmiyor bende ona nefes aldırıyorum..Hep güzel güzel davranıyorum bence bu daha etkili

Merhaba siyah beyaz öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim dün tesadüf denk geldim bütün yazılarını takip ettim aklıma tek birşey geldi yazılarını okuyunca bence bir kadın değil eşinin evi terketme nedeni bazı erkekler baba olma fikrine çabuk alişamazmis eşini eş olarak değil anne olarak gördüğü için arasına mesafe koyarmis cinsellikte dahil bence esin bu dönemi yaşıyor haliyle tartışmalar da üzerine eklenince çareyi kaçmakta bulmuş olabilir kesinlikle dava açma hatta boşanmaktan bile bahsetme akisina bırakmanı öneririm eşinin sevgisinin bittiğini düşünmüyorum biraz zaman vermelisin ve sakin olmalısın. Bu arada bende merak ettim seni bir kaç gündür yoksun umarım sorunlarını cozmussündür

Selam kızlar benı merak ettıgınız ve yorumlarınız ıcın cok teşekkur ederım.
4-5 gundur teyzemde kalıyordum ,buraya da yazdım dıye hatırlıyorum ama
yazmadım demek ...Eşim tam 11.gun cuma aradı acmadım sonra da ''grip
oldugu ıcın gelemedıgını ve bebegımızı ''sordu,cevap vermedım..Bugun
aramıs tekrar duymamıstım,annemı aradı cuma kızımızı görmeye gelecekmıs
ıs cıkısında..
Herhangi bir gelişme olmadı ama ben tepkı vermemeye calısıyorum ,dayım
bana normal davran ararsa ac ama tartısma dedı,bır dahakıne öyle yapmayı
dusunuyorum,cunkı bu tepkısızlık de onu önemsedıgımı gösterır;ama normal
davranmam daha ıyı olur ,sizce??Görmeyecegım,ama ararsa da normal cevap
verecegım ınsallah bakalım artık..YSMC sen hep esım yanımdaymıs gıbı yorum
yazıyorsun ama adama ,hele de benı bu halde ortada bırakıp gıden,bebegımı
babasız bırakan bır adama nasıl sevgı dolu yaklasayım ve neden??Benım ıcımden
o arayınca ya da onu görunce sadece delı gıbı aglamak gelıyor o kadar((
Dayım tekrar yanına gıdıp olayları bılmıyormus gıbı konusup ''dusunecektın,
ama aramadın ne oldu''dıyecekmıs..Sizce mantıklı mı kızlar,ben kararını verdıysen
artık davanı ac bıtır demesını ıstedım,ama o hala umutlu..''Ortada buyuk bır sebep
yok,bebegınıze yazık'' dıyor..Ama sımarıp havaya gırmesını ıstemıyorum bu kadar
süredır konusmuyorum ne guzel..

Dayin dogru demis bencede telefonda tartismaya girmeyin. Dogumdan sonra bizde esimle zor bir donem geciriyoruz bana gore o ona gore ben hataliyim. Sizdede durum boyle sanirim.

Umarim hersey duzelir bebeginin hayatinida dusunerek hareket edin derim.

Artık yılbasında bırlıkte olsaydık dıye ya da bebegımın babası olmayacak dıye dusunup üzülmeyecegım
çünki bunların hepsini düşünmesi gereken tek bir kişi var o da ex..Boşanma konusunu da açmayacağım..
Ne yapacaksa yapsın artık onsuz hayata alışmaya çalışacağım..Gelsin diye hayal veya beklentim olma-
yacak,şükür yanımda olan insanlar ve sizler varsınız..Hatasını anlarsa düşünürüz,anlamazsa boşanırsa
da boşanırız..Herşey sanki birleşemememiz için oluyor,bütün olanlar Allah'tan bana gönderilen işaretler
gibi resmen..Ne zaman olacak sandıysam bir engel çıkıp olmadı..Demek ki olmayınca da olmuyor..Yapacak
birşeyim yok..Psikoloğa ve iş aramaya devam,zaten açıköğretimdeyim ve sınavlara 3haftam var..Bebeğimle
ve bunlarla ugrasırken zaman geçer gider inşallah ..Hayırlısı neyse o olsun..Bu kısa gezim bana çok iyi
geldi,gözümü açtılar resmen ..Çok daha iyiyim ve boş hayallere kapılmak yok artık..

Sevindim senin adına, seni daha kararlı ve güçlü gördüm daha iyi duruyorsun,toparlanmaya calısıyorsun belli canım...inşallah bundan sonra hersey daha iyi olur,Rabbim büyük

Merhaba canım
Öncelikle çok üzüldüm Allah yardımcın ve yardımcımız olsun.

Bana kalırsa da dayının söylediği gibi davran fakat sakın görüşme.
Kuzenim de bu sorunlara çok benzer şeyler yaşıyor. 5-6 yıllık evliler, ha düzelir ha düzelti düzelecek derken, çok şiddetli bir tartışma yaşanıyor dayanamayıp oğlunu alıp annesine gidiyor. 1 ay için de iş buldu, herşey rayına oturuyor derken ailelerin ısrarları sonucu, olaylar fazla soğumadan (1ay) tekrar eşiyle görüşmeyi kabul etti. 2 gün 3 gün derken bin pişman oldu. Dediğin gibi pek bir havalara girmiş gerzek

Sakin olmaya ve kafanı dağıtmaya çalış, ondan bir tepki gelmedikçe sakın yanaşma derim.Dava için de acele etme, ne acelen var? İyice emin ol kendinden! Ani kararlarla değil ama sakin olmaya ve biraz vakit geçirmeye bak. Heee ondan tepki geldiğinde de hemen atlama tabi ki. Kendini tart bakalım, onsuz hayat mı daha kolay onunla mı?

Nacizane fikrim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…