- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Herkes olayı kabullendı kımse bır sert cıkmadı kı adam da rahatca dolasıyor hıcbırsey
umrunda da degıl..
Siyahbeyaz nerdesin?
cnm Rabbım yardımcın olsn dualarımız sennle inş.. sen gönlünü ferah tut kolay degil cok zor ama en azından onun gibi vicdansız degilsin o kızının yüzüne nasıl bakcak onu düşünsünSakin olmaya çalışıyorum ama biri de varsa bekarlık için de gitmiş olsa aynı hata ;ondan nefret
ediyorum..Okulu yeni bitirmiş ergenler gibi kadın peşine düşüyor ahmak !!!Yani bu yüzden de
bekleme kısmımı anlayamıyorum,adam aranıyor ve bırını bulamazsa mı dönecek ya da hatasını mı
görecek ..Ne bılıyım neyı beklıyorum dıyorum bazen aç bitir diyorum,sonra kızıma nasıl acıklarım..
O acsın bosver dıyorum..Kafam karısıyor..Onun sebebi kavgalarımız ve ıkımızın de alttan almaması
güya,ama bitirme şekli gercekten konusup bunları söyleyerek olsaydı belkı ınanırdım ..Ben onun ıkı
yüzünü de bilen kişiyim;bu yuzden ınanmıyorum..Etrafta bebegıne tapan adam gece bebegımız
uyumayınca ona bagırıp cagırırdı,bana ıyı davranıp herkese savunan adam evın ıcınde yuzume
bakmazdı..Giderken net kararım dıye kımseyı konusturmazken sonra ılımlı davrandı,o hakaretlerı
etmemıs gıbı bana ıstedıgın zaman yardımcı olurum ara hastalanırsan falan dıyen adam halbukı
evde dıs agrımdan 1 hafta ölurken yuzume bakmıyordu ..Dengesızlıklerı dengemı şaşırttı ...
En kötüsü de haftalardır burda dert okuyorum ,inanır mısınız burda anlatılan eşlerin hiçbiri gibi
eşim veya kaynanam da olmadı ..En çok buna üzülüyorum ,bir meleğin şeytana dönüşümünü
izlemek bana acı veriyor..( Çok iyiydi çünki herşey..Ne içki,ne sigara,ne kumar,ne arkadasla
takılma..Evden işe,işten eve mis gibi adamdı diyorum bazen( Ben mi buna sebep oldum diyorum
(başkası yoksa) ..O zaman çok üzülüyorum..Şimdi adam sigaraya başladı ,içiyor,sürtüyor..Resmen
özgürlük ilan ediyor..Ayy sinir oluyorumm..( Tabı bunlar dogum öncesındekı ıyı adam yanlıs
anlamayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?