- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Selam kızlar benı merak ettıgınız ve yorumlarınız ıcın cok teşekkur ederım.
4-5 gundur teyzemde kalıyordum ,buraya da yazdım dıye hatırlıyorum ama
yazmadım demek ...Eşim tam 11.gun cuma aradı acmadım sonra da ''grip
oldugu ıcın gelemedıgını ve bebegımızı ''sordu,cevap vermedım..Bugun
aramıs tekrar duymamıstım,annemı aradı cuma kızımızı görmeye gelecekmıs
ıs cıkısında..
Herhangi bir gelişme olmadı ama ben tepkı vermemeye calısıyorum ,dayım
bana normal davran ararsa ac ama tartısma dedı,bır dahakıne öyle yapmayı
dusunuyorum,cunkı bu tepkısızlık de onu önemsedıgımı gösterır;ama normal
davranmam daha ıyı olur ,sizce??Görmeyecegım,ama ararsa da normal cevap
verecegım ınsallah bakalım artık..YSMC sen hep esım yanımdaymıs gıbı yorum
yazıyorsun ama adama ,hele de benı bu halde ortada bırakıp gıden,bebegımı
babasız bırakan bır adama nasıl sevgı dolu yaklasayım ve neden??Benım ıcımden
o arayınca ya da onu görunce sadece delı gıbı aglamak gelıyor o kadar((
Dayım tekrar yanına gıdıp olayları bılmıyormus gıbı konusup ''dusunecektın,
ama aramadın ne oldu''dıyecekmıs..Sizce mantıklı mı kızlar,ben kararını verdıysen
artık davanı ac bıtır demesını ıstedım,ama o hala umutlu..''Ortada buyuk bır sebep
yok,bebegınıze yazık'' dıyor..Ama sımarıp havaya gırmesını ıstemıyorum bu kadar
süredır konusmuyorum ne guzel..
Merhaba canım
Öncelikle çok üzüldüm Allah yardımcın ve yardımcımız olsun.
Bana kalırsa da dayının söylediği gibi davran fakat sakın görüşme.
Kuzenim de bu sorunlara çok benzer şeyler yaşıyor. 5-6 yıllık evliler, ha düzelir ha düzelti düzelecek derken, çok şiddetli bir tartışma yaşanıyor dayanamayıp oğlunu alıp annesine gidiyor. 1 ay için de iş buldu, herşey rayına oturuyor derken ailelerin ısrarları sonucu, olaylar fazla soğumadan (1ay) tekrar eşiyle görüşmeyi kabul etti. 2 gün 3 gün derken bin pişman oldu. Dediğin gibi pek bir havalara girmiş gerzek
Sakin olmaya ve kafanı dağıtmaya çalış, ondan bir tepki gelmedikçe sakın yanaşma derim.Dava için de acele etme, ne acelen var? İyice emin ol kendinden! Ani kararlarla değil ama sakin olmaya ve biraz vakit geçirmeye bak. Heee ondan tepki geldiğinde de hemen atlama tabi ki. Kendini tart bakalım, onsuz hayat mı daha kolay onunla mı?
Nacizane fikrim canım.
Ben de bu yuzden HİÇBİRŞEY yapmamaya karar verdım ya cnm;ona melek de olsam ,manken gibi
taş gibi güzel de olsam,dünyanın en iyi insanı da olsam o aynı kararlılıkta ve HATASINI anlamasına
belli ki yıllar var..Bu yüzden de ben onu görmemeyi KENDİM için seçtim..Üzülmek istemiyorum..
Üstelik 11 gün boyunca grip de olsa insan çocuğunu sormaz mı?Adam belli ki bekarlığa güzelce
alışmış,aptal arkadaslarıyla gününü gün ediyor ya da bilmediğim birileriyle..O hayatını yaşayıp bebeği
olduğunu bile hatırlamazken ben kızım için neden üzülüyorum dedim kendime..Yanlış mıyım?Bu 11 gün
ilerde 3ay olacak belki de..Adam zaten sorumsuzluğundan defolup gitmemiş mi?
Gerçek bir kabus gibi,hala şok içindeyim..İnanın yaşıyor muyum farkında bile değilim..Sadece
kabullendim,alışıyorum ..Onun kötülüklerini düşünerek kendimi ondan soğutmayı başarıyorum..
Artık kimseden etkilenip ani karar vermeden bu şekilde akışa bırakarak yaşamaya devam etmek
istiyorum..%90 şimdi veya yakında pişman olmayacak;daha bakireliğinin devamını yaşayıp yatıp
kalakacak ergenler gibi,kadın kız bulacak saçma sapan yaşayacak ..sonra belkı ne kadar boş
yasadıgını görecek ,ama geç kalacak ..Benim tek üzüntüm bu ..
Gerçek bir kabus gibi,hala şok içindeyim..İnanın yaşıyor muyum farkında bile değilim..Sadece
kabullendim,alışıyorum ..Onun kötülüklerini düşünerek kendimi ondan soğutmayı başarıyorum..
Artık kimseden etkilenip ani karar vermeden bu şekilde akışa bırakarak yaşamaya devam etmek
istiyorum..%90 şimdi veya yakında pişman olmayacak;daha bakireliğinin devamını yaşayıp yatıp
kalakacak ergenler gibi,kadın kız bulacak saçma sapan yaşayacak ..sonra belkı ne kadar boş
yasadıgını görecek ,ama geç kalacak ..Benim tek üzüntüm bu ..
KIZLAR SIZCE DAYIMIN BIRSEY DUYMAMIS GIBI ONUNLA KONUSMASI SACMA OLUR MU YORUM YAZARMISINIZ?MESELA NE KONUSMALI ONUNLA SİZCE..GERCI O KENDI KONUSCAK
AMA..
..
İlk gittiği zamanlarda konuşmak istediğimde tartakladı,kapanan konumda vardı..Hiçbir şekilde
konuşturmadı,zaten doğumdan beri gitmek için bir fırsat arıyordu hep kavgalar vs cıkarıyordu
ve istediğini de başardı..Benim kabul edip medenice çocuğumla onunla gezmemi istiyor ve
sadece kendini haklı ve akıllı sanıyor..Hiçkimseyi,hiçbirşeyi dinlemiyor...birsürü hakaret etti
bana başlarda..O saatten sonra da sadece boşanmak için konustuk o kadar..Ben onunla
konusmak ıstmeıyorum,kararı belli çünki..Onu görunce moralım bozuluyor,yanımda yatan
herşeyimi paylaştiğim insanın yabancı biri gibi yanımda olmasını kaldıramıyorum ..Konusamam
artık asla.KK ne benım için üye olmana cok duygulandım tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?