Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Canim o yoldan az cok bnde gectim, benim soylemek istedigim al bagrina bas degil biraz manteliteyi degistirmen gerekiyor gurun yuzunden surekli agresif tavir sergiliyorsun ve inan seni hic dikkate almiyor sadece ona dogru karar verdigini dusunduruyorsun adam zaten gitmis yanlis anlama ama senin tribin ona koymuyor bu iliskiye hasta gibi bak ona ve kendinede hastaymis gibi bak.Sende onu duymaya calis onlar melek degil ama erkekler bir makina gibi gururunu dusunme demek istiyorum son yazdigindaki gibi aradiginda ac laf sokma senin sinirini kontrol ettiginde belki daha normal konusabileceksiniz ve iste o anda onu anlamaya calismani soyluyorum.Ofkemiz hicbirseye yaramiyor sen her yazdiginda defolsun gitsin zaten o soyleydi boyledi kendini gaza getiriyorsun burda birsuru insanda surekli seni gaza getiriyor daha mi iyi olacak belkide evet daha iyi olacak ama birde uysal olmayi denediginde ne oldugunu gorup baktin olmuyor iste o zaman sen ona yol ver seni ofkelendiremesin bile karisik yazdim demek istedigim sen cabala degil sadece sakin olmani soyluyorum.Elinden geleni yapan taraf hep sonra daha huzurlu olur, hakkindan hayirlisi umarim sizin icin hayirli olan olur.

Ben de bu yuzden HİÇBİRŞEY yapmamaya karar verdım ya cnm;ona melek de olsam ,manken gibi
taş gibi güzel de olsam,dünyanın en iyi insanı da olsam o aynı kararlılıkta ve HATASINI anlamasına
belli ki yıllar var.. Bu yüzden de ben onu görmemeyi KENDİM için seçtim..Üzülmek istemiyorum..
Üstelik 11 gün boyunca grip de olsa insan çocuğunu sormaz mı?Adam belli ki bekarlığa güzelce
alışmış,aptal arkadaslarıyla gününü gün ediyor ya da bilmediğim birileriyle..O hayatını yaşayıp bebeği
olduğunu bile hatırlamazken ben kızım için neden üzülüyorum dedim kendime..Yanlış mıyım?Bu 11 gün
ilerde 3ay olacak belki de..Adam zaten sorumsuzluğundan defolup gitmemiş mi?

Sonra ayrıldılar mı tekrar?Dediğin gibi yapacagım akışa bıraktım ne hali varsa görsün artık..Bunu yapan adam
herşeyi yapar gibi geliyor artık nasıl güveneceğim ki gelse bile..Bütün bunları göze aldıysa sonradan pişman olsa
da dönemeyeceğini de öğrenecek inşallah..Ama bu çok zaman sonra olacak belli ki,şu anda evli çocuklu olduğunu
bıle farketmeyen bırı neden dönsun ki..

herşeye rağmen çok güçlü bir kadınsın o küçük mesleğin senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. Ben nedense bu evliligin bitmis olduğunu düşünmüyorum bir insan bir anda değişmez ki kimse 2 yıl hiç açık vermeden oyun da yapamaz eşin sana dönecek hemde çok pisman olmuş bir şekilde dönecek umarım bu kabustan en kısa zamanda uyanırsin

Gerçek bir kabus gibi,hala şok içindeyim..İnanın yaşıyor muyum farkında bile değilim..Sadece
kabullendim,alışıyorum ..Onun kötülüklerini düşünerek kendimi ondan soğutmayı başarıyorum..
Artık kimseden etkilenip ani karar vermeden bu şekilde akışa bırakarak yaşamaya devam etmek
istiyorum..%90 şimdi veya yakında pişman olmayacak;daha bakireliğinin devamını yaşayıp yatıp
kalakacak ergenler gibi,kadın kız bulacak saçma sapan yaşayacak ..sonra belkı ne kadar boş
yasadıgını görecek ,ama geç kalacak .. Benim tek üzüntüm bu ..

Erkeklerin anlayamadıkları da bu zaten! Hanımlar ayrılığı o an yaşıyor ve zamanla kafalarından atıp bu hastalıktan kurtuluyorlar. Fakat erkeklerin kafalarına sonradan dank ediyor
Canım en iyi kararı kendin vereceksin unutma! Biz burada sadece anlayabildiğimiz kadarıyla yorum yapıyoruz ki zaten insanın en iyi dostu, sırdaşı, ailesi yine kendisidir :13: Sadece acele etme derim. Neden biliyor musun? Yıllar sonra ah dememek için. Keşke dememek! keşke bir kez daha deneseydim! denemeli miydim? dememek için sakin olmayı ve kafanı dağıtmayı dene, çabala Kendine ve hayatına biraz değişiklik katmaya, yaşananları bir nevi unutmaya kısacası oluruna bırakmaya çalış.
Bak aklıma ne geldi;
O kuzenimle sohbet ederken bana dedi ki
' Yahu biz barışsak bile kimse onunla bir daha konuşmaz! Artık herkesin gözünden düştü. Sen bile konuşmazsın' dedi
Ben de dedim Ne alakası var cnm, tabi ki konuşurum. Ayrıca konuşmazsam bile sanane (çocukları) Ayşe'nin babası ben değilim ya. Sen kimseye kulak asma. Kimse senin yaşadıklarını da, içinde ki sevgiyi de öfkeyi de senden iyi bilemez' dedim. Sana da aynısı söylüyorum, herşeye ve herkese kulaklarını tıka ve SADECE KENDİ DİNLE

Son düzenleme:
adam sorumsuzca evi terketmiş.sanki üvey evlat.bence merhametsiz biri,afedersiniz kızlar ama cocuk yaparken aklı nerdeydi bunun,kız kendi kendinemi yaptı cocugu bu cocugun ihtiyacları yokmu ??? nasıl baba bu??

Aaa Damla nıye öyle dıyorsun baksana vıcdanını parasını vererek rahatlatıyor ya,görmesıne falan gerek yok..O yapması gerekenı yapıp 3 kurus verıp ortadan kayboluyor ya bılıyorsun kkde dölleyen herkes baba olmayı hak edıyor (
Synbayan kuzenının sana dedıgı seyı bırkac saat önce ben de dusundum bılıyor mıusun:);Artık onu el üstünde tuıtup seven sayan kımse sevmıyor,hatta en yakın arkadasları bıle nefret edıyor..
O su anda kendını havalarda göruyor ya bırgun onun ındıgı yere ben cıkacagım ınsallah !!

KIZLAR SIZCE DAYIMIN BIRSEY DUYMAMIS GIBI ONUNLA KONUSMASI SACMA OLUR MU YORUM YAZARMISINIZ?MESELA NE KONUSMALI ONUNLA SİZCE..GERCI O KENDI KONUSCAK
AMA..
Eşim 29yasında ERGEN,ben 32 yasındayım cnm..İlk yattıgı kadın bendım ve en büyük
ihtimal de daha yatacak cok kadın oldugunu fark edıp defoldu gıttı ..

Son düzenleme:

Şu an kuzen hala annesin de, işe girdiği için çok rahatladı. Aileler hala bir kez daha falan diyor ama kuzenin hiç niyeti yok gibi
Ne çekmişim ben öyle diyor. Gerzek koca arada bir çocuk için geliyor alıyor ama çocuk istemiyor. Geçenler de ben senden sıkıldım hep aynı yere götüryorsun beni eve bırakır mısın demiş babasına Düşün 5 yaşında bir çocuk bile dayanamıyor

Dayının konuşması iyi olur, düşüncelerini öğrenmiş olursun, tel açma konusunda aynen dediğin gibi yap aç normal konuş, ama görüşme,

Eminim esinle guzell zamanlarinda olmustur..o yuzden burdaki yorumlardan ziyade senin gercekten ne hisettigin onemli..bide erkekler cocuk gibi evliligin ilk yillari cogu erkek hata yapar..ailesine duskun olabilir..arkadaslariyla cok samimi olabilir..iste orda kadina is dsuyo cok engel olursan kacmayi deniyolar malesef ..bence en iyi karari yine sen verebilirsin cunku esini en iyi sen taniyosun..

Allah yardımcın olsun canım senin ve bebeğin için dua ediyorum keşke çok dahasını yapabilsek senin için. Ben senin için kk ye üye oldum her zaman takip ediyorum kk üye olmayı istiyordum zaten ama bir türlü fırsat olmadı senin hikayenin beni etkiledi niye bilmiyorum ama çok yazmak istedim dün bütün gün üye olmak için uğraşıp durdum çok beceriksizmisim valla saatler sürdü. Benimde 20 aylık bir oğlum var anne olarak yaziyorum bütün bunları bebeğin için endişeni anlıyorum annelik çok çok çok zor bir o kada.r da güzel. Umarım bu günleri en kısa zamanda anlatırsın

Bunun kararını ben veremıyorum maalesef eşim kararlı,benim elim kolum bağlı ve artık
yapabileceğim tek şey kabullenip unutmak olduğu için de bunu yapıyorum kızlar..
Ben karar verme durumunda degılım kı..

siyahbeyazcım bence bırak dayın dediği gibi yapsın bence doğru yolda ilk konuşmalarının üzerinden epey geçti şimdi ne oldu niye aramadın vs gibi şeylerle bir görüşsün bakalım dayının konuşması saçma değil birde ne konuşmalı diye sormuşsun anladığım kadarı ile dayın işini biliyor...Yavaş ve zamanını bekleyerek yaklaşıyor az daha sabır her şey gönlünce olacak inşallah

Olanlardan sonra hiç eşinle bir araya gelip konuştunuz mu yanınızda aile buyukleri olmadan oturup konuştunuz mu sanki ortada net birşey yok gibi hep tartışma hali gibi geldi bana yanılıyor olabilirim bence aile büyüklerinden önce siz bir araya gelip bundan sonrası deyip konuşmaniz lazım bence aramalısin olgun bir şekilde net bir karara varmalısiniz acabalarla yürümez ki bu biliyorum çok zor senin için ama bence seni en çok uzen yıpratan ve dusunduren acabalar bunlar da ne dayıyla nede baskalariyla çözülmez kulaktan kulağa olmaz bu işler çık karşısına hiç suçlamadan tartışmadan net bir tavirla konuşmalisin

İlk gittiği zamanlarda konuşmak istediğimde tartakladı,kapanan konumda vardı..Hiçbir şekilde
konuşturmadı,zaten doğumdan beri gitmek için bir fırsat arıyordu hep kavgalar vs cıkarıyordu
ve istediğini de başardı..Benim kabul edip medenice çocuğumla onunla gezmemi istiyor ve
sadece kendini haklı ve akıllı sanıyor..Hiçkimseyi,hiçbirşeyi dinlemiyor...birsürü hakaret etti
bana başlarda..O saatten sonra da sadece boşanmak için konustuk o kadar..Ben onunla
konusmak ıstmeıyorum,kararı belli çünki..Onu görunce moralım bozuluyor,yanımda yatan
herşeyimi paylaştiğim insanın yabancı biri gibi yanımda olmasını kaldıramıyorum .. Konusamam artık asla.Hem neyın ıyı olacagını da bılmıyorum kafam hep karısık ben ne
hissettıgımı bılmıyorum sadece alısıyorum..Gecen gun ılk kez anlattıgım bır arkadasım
hep benı hatalı buldugunu,ama dgumdan sonrakı davranıslarını duyunca cok bıle dayandıgımı
söyledı..ben olsam coktan terk ederdım sen cok dayanmıssın bıle dedi..
KK ne benım için üye olmana cok duygulandım tesekkurler

Son düzenleme:

Canım bırak dayın konuşsun o zaman. Ama sen kesinlikle ve kesinlikle devreye girme bu aşamada. Sana, direk eşinden gelen ısrarlı davetlerden sonra istersen bir kez görüş derim ama hemen atlama fazla da abartma tabi ki. Dayın şöyle desin böyle desin demeye gerek olaylar kendiliğinden gelişir zaten. Sen hayırlısını iste, dua et hayatım.

Son düzenleme:
Olayların sıcak olduğu dönem konusmalarin olumsuz geçmiş olabilir sonuçta şuan ikinizde daha sakinsiniz biliyorum ağır geliyor bütün bunlar bir kez daha güçlü olup karşısına geçmelisin başkalarını hiç araya sokma derim ben öyle ya da böyle bu iş bir sonuca varmali senin düşüncelerini senden daha iyi kim bilebilir ki bence bunu senden başka kimse cozemez bu bahsettiğim konuşmalar ne kendi evinizde nede herhangi bir ailenin evinde olmasın daha sakin bir ortamda konuşulup olumlu ya da olumsuz bir sonuca varılmali mutlaka birgün yüz yüze geleceksiniz iş işten geçtikten sonra bi anlamı kalmayacak hiç zaman kaybetme derim ben yanlış hatırlamıyorsam bir kez grip olduğun zaman yardımcı olmasını istemiştin o da gayet olumlu sakin bir cevap vermişti görüşmek istediğinde yine olumsuz davranacağını sanmıyorum öncelikle sen sakin davranmalı asla sorgulamadan suçlamadan konusmalısin yoksa köşe kapmaca oyununa benzeyecek bu kaçarak bir yere varilmaz iyi ya da kötü bir sonuca varmalisiniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…