Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Giydiği dona kadar al. Öyle hiçbir şey talep etmiyorum deme sakın! Sonuçta bakmak zorunda olduğu bir bebeği var. Mutlaka hakkını ara ve barışma imkanınız olsa dahi asla barışma. Senden uzak cehenneme yakın olsun. Nefret ediyorum böyle erkek suretlerinden!!!

aranızda fazla yaş farkı yok .. sen bakir bi adamla evlenerek başta yapmışsın hatayı.. evlenilecek adam her şeye doymuş, görmüş geçirmiş, artık ne istediğini bilen biri olmalı.. ama aşk işte di mi, laf geçmiyor..
içinde bulunduğun durum çok hırpalıyo seni, aşması zor ..ama şanslısın tutunacak bi kızın var, acını dindiremese de yaşayabilme gücü verir sana..
bence doğru yoldasın, sessiz kalmaya devam et ve kendini alıştır boşanma düşüncesine, umut etme.. baksana, dönse bile unutulur mu bu olanlar? yıllar geçmesi gerekir üzerinden, hiç kolay olmaz.. çok şüpheci olursun, Allah bir dese inanasın gelmez, hep bişeyler yapıyomuş da sana söylemiyomuş gibi hissedersin.. o da hatasını telafi etmeye çok gönüllü olmayacaktır zaten okuduklarımdan anladığım kadarıyla (bütün yorumları okudum) böyle bi ilişkiyi sürdürmeye ikinizin de gücü yetmez, daha çok yıpratır, yaralarsınız birbirinizi..
sen güçlüsün .. bence öylesin.. sadece nasıl davranman gerektiği konusunda gitgeller yaşıyosun.. bunu da zamanla halledersin.. eğer ben senin yerinde olsaydım çok daha kötü olurdum.. kolumu kıpırdatacak enerjim olmazdı.. buraya bile derdimi anlatıp paylaşacak bi ben olmazdı.. bence sen harika gidiyosun.. psikolog, iş arayışları, çocuğun bakımı, akraba ziyaretleri.. nerdeyse normal yaşantına geri dönmüşsün bile ..
artık tek yapman gereken o adamı kafandan kalbinden çıkarmak .. emin ol, rahat ol; çok kadın hiç kadın! o adam bunu yaşayacak.. bi ömür bu aptallığının pişmanlığını taşıyacak..

Bir ahmağın uçkur sevdasına bebeğimin babasız büyüyeceği fikri çok ağır geliyor,hiç mi tanımamışım..
Koynumda yılan beslemişim ..( Konuşmak istemiyorum onunla cnm mümkün değil ..

Peki canım ama susmak çözüm değil. Senin kararın saygı duyarım. Birşeyi merak ediyorum tek endişen kızın mi yoksa aynı zamanda onsuz olabilmek düşüncesimi? Yani bugün gelse affeder misin?

eşinizle konuşma fırsatınız olduğunda eskiden çocuk için seninle bi daha denemek istiyordum ama düşündüm ve mutlu ve huzurlu bir evlilik isitorum buda seninle olmadı hayatıma bakmak istiyorum derseniz bi şaşırıcaktır siz kendinize güvenip beklediğinin aksine tavır alırsanız şaşırır ve neden arar kafası karışır ve bir sürü ihtimal gelir aklına mutsuz olur sizinde içiniz soğur :) yaşasın kötülük

Her açtığımda bu sayfayı acaba diyorum,akıllandı mı kocası?
ama yok bişey,senin ve kızın için üzülüyorum.gerçekten akıl işi değil.
hiç mi özlemiyor kızını,insan hasta bile olsa telefonda arar.nasıl bir düşüncesizlik,bencillik.
zordan kaçmak...aklım almıyor gerçekten.
bende şöyle düşünüyorum,telefon ederse aç,normal konuş,kavga etme artık.
eğer aklı başına gelsinde dönsün diye düşünüyorsan,kavga etmek daha da uzaklaşmasına
döneceksede geri vazgeçmesine neden olur.zor biliyorum ama eğer böyle bir düşüncen varsa
tartışıp,kavga etmek bişey getirmez,hatasını göstermez.
demekki adamın daha öncedende kafasında böyle bişey varmış,arkadaşlarından mı etkilendi yoksa kendi kendine mi
oldu,kafasında gerçekten nasıl bir düşünce var anlayamıyorum.
bebekli hayat ona zor geldi,hayatında biri yok ama değişik maceralar,arkadaşlıklar arıyor sanırım senin düşündüğün gibi.
değer mi acaba...aklı başına gelir inşallah

Eşiniz bu saatten sonra akıllanmaz, akıllansa da eskisi gibi olmaz. Kızınız bir ahmağın uçkur sevdasına babasız büyüyecek olabilir. Ama böyle bir babayla büyümektense en azından annesinin verdiği terbiyeyle yetişir, ahlaklı olmak nedir bilir. Ha keşke annesi babası yanıbaşında olsaydı büyürken ama babası böyle olmasını istedi. Bu konuda bir günahınız yokken daha fazla düşünmemelisiniz bence.

En iyi ceza umursamamaktır unutmayın. Ama rol yaparak değil, gerçekten...

Kolay değil böyle birşeyi yaşamak ..Arka arkaya 2 çocuk yapıp kardeşiyle büyütürüz dediğimiz çocuğumu
babasız tek büyütmek ,aniden ve bir mesajla bitirilen evlilik ,deli gibi sevildiğin adam tarafından sevilmediğine
inanmak ..Eşim bambaşka biri oldu,hala büyü olduğuna nazar olduğuna inanıyorum resmen..
İntikam gibi derdim yok,kafasında bitiren adam ben karsısında baskasıyla öpüşsem de kılını kıpırdatmaz,bu
bir gerçek..Keşke o da benim gibi düşünebilseydi ..Ahmak gibi bekarlıga kosmaya çalışacağına ,gelecekte it
gibi pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak ( Ben boşanana kadar gelirse bir şans vermeyi düşünüyorum.
Uzun aradan sonra birleşip daha sağlam evlilik yaşayabilen örnekler de verdiler ,adam olmaya karar verirse
belki denerim..Tabi uzun süre gerekir kabul etmem için..
İnanın ailemin yanına döner dönmez şu dünki güçlü kadından eser kalmadı ,annemle tartıştık vs..Bu şekilde
onların dibinde ,herşeyime müdahale edilerek,A'dan Z'ye herşeyim sorgulanarak yaşamaktan şimdiden bıktım!
Sırf bunun için bile dönerim kocama ,boşanınca bekar olduğumuzdaki gibi olmuyor hiçbirşey..Dışardaysam 5te
arıyor babam nerdesın gece oldu dıye offf gercekten bıktım kızlar..Bir de özlemeye başladım iyice(

Ailesinden hic ses yok mu hic onunla iletisim kurmuyorlar mi yada seni arayip sormuyorlar mi?Valla kocanin derdi ne yani bir erkegin baska bir kadin olmadan hemde cocugu varken evi terketmesi cok tuhaf geliyor yani o yuzden ozellikle sakince dinlemen, anlamaya calisman yada ilimli olman taraftariyim.Diyelimki hicbirsey olmasin zaten suan senin gozunde oldukca kuculmustur eger oyleyse bile olgun, sakin ve peki modunda olman senin yipranmaman icin daha iyi, boylede davrandim olmazsa olmaz durumunda olmalisin.Ay kafam dondu su olayda, nasil bir adam ya seni degil bizi bile bunaltti, ev tutacak kadar bunaldiysan bosanma davasinida acarsin , acmiyorsa halen bir muhakeme durumunda diye duaunursun diyelimki oyle o zaman bir terapisti denersin yada birsey yaparsin gercekten aklim almiyor.Benim sana bahsettigim kisiye git israrla soyluyorum, dene mutlaka.

CaNIM ben de buna kıl oldum ya ,giderken hemen dava acıyordu kararlıydı ben dunyanın en
ıgrenc ınsanıydım vs hakaretler ucusuyordu neden hala sinsice oynuyor ,hem yenı arayıslar
ıcıne gırdı facebooklarda cafelerde barlarda,hem de hala davayı acmıyor ..Kafayı yıyorum ..
Sankı o ben geldım deyınce bız de hosgeldın mı dıyecegız nedır bu rahatlık ..Cok garıp ..
İyi hatırlattın aılesı de gecen pazartesınden berı aramadı annesı ..Ablası sinsinin tekı
zaten burdayken anladım onun tarafında ..Ilerde bu cocugu görmek ıstesınler ben o zaman
hepsıne cevap verecegım hıc merak etme sen cnm..

Son düzenleme:
Kızlar bugun en cok üzüldüğüm şey bakireydi demiştim ya artık sadece benım olmayacak,belkı de yattı bırıyle yaa ..( Bunu hıc kaldıramıyorum kızlar..ÖMür
boyu bırbırımızın olacagız sanmıstım ben (

Son düzenleme:
Eşimi o kadar benimsemistim kıskanıyordum kı gittiği zaman ona en çok yakışan montunu kesip
çöpe attım ..En yakısan kıyafetlerını evde sakladım bulamadım deyıp vermedım( Hasta mıyım
acaba ben kızlar? Psikolojım cok degısık ,hergün bambaşka düşünüyorum deliriyor muyum acaba?
Keske emzirmeyı bıraktırıp ılaca baslayabılsem ,sanırım bana en cok ılac yardımcı olacak gıbı(
Acaba bu sürecte normal mıdır bu kadar kafa karısıklıgı ? Normalde ya dersın kı gule gule ,
ya da sevıyorum gerı gel denmez mı..Ben neden böyleyım,allak bullak oldum..En buyuk sebebı
aılem kesın..Hergun onların tavrına göre ya özluyorum ya memnun oluyorum

Bu sayfalar ve öncekı kapanan konum benım günlüğüm kızlar resmen ..Bir gun deftere gecırırım
belkı bunları ılerde kızım da okur cook buyuyunce..Ya da 1 yıl sonra gulerek ve mutlu bırı olarak
okuyor olmayı cok ısterım ..Zaman gecse de ne olacaksa olsa bır an önce..

Tek bildiğim ve emın oldugum şey:
-Süper bir İBRET oldum..
-Bir evlilikte neler yapılMAması gerektigini gördum,ögrendım
-En önemlısı de KÖTUGUN dostu ve gercek dusmanlarımı gördum..

Tavsıye ve fıkır ısteyen olursa ıctenlıkle yardım edebılırım,cunkı herseyın cok fazla bılıncındeyım..
Butun arkadaslarıma bunu bunu yapma bak sen de yapıyorsun dıyorum sımdı,gözlerını acmaya
calısıyorum ..Baska yuvalar da böyle yıkılmasın hıc ugruna dıye..

yasanmıslıklar hem insanları tanımayı,olaylara bakıs acısını,sorunların cözümlerini,davranısları, kısacası tecrübe kazanmayı ögretir, keskeee tecrübe kazanırken canımız acımasa

Eşimin annesı aradıgı zaman kızımı hala görmemıs olan amcasına da ıkı cıft lafım olacak kızlar..Bu
sürecte nefret ettıgım ıcın haklı oldugumu kanıtlayan eltımın ve esımın abısının benım ıcın hıc
olduklarını ve kızıımın bır amcasının olmadıgını annesıne söyleyecegım!!!

Cnm sizin bir 3aylik anlasmaniz vardi..onu bekliyor olabilirmi
Bu adam kararli ,kafa karisikligi filan kalmaz bukadar zaman
Soyle dusun gercekten pisman olsa araya mutlaka birini koyar seni yumusatmak icin
Sen nasil dayindan umutlusun oda istese yapar
Baska bir kadin var yada yok bu adam gitmis senden
Kendini suclama artik...anlattiklarini okuyorum ve cok uzuluyorum
Yapma lutfen bebeginin en guzel zamanlarini onunla yasa
O sana rabbimin bir hediyesi
Sen allaha sigin ve o adami hayatinin disina cikar artik
Aileside belki daha fazla karismak istemiyor
Herkesin farkli yapisi var ama seni arayip sormalari sart torunlari var yaaa

Evet ben de farkındayım,gerçı o kadar laftan sonra dönusunun zor olacagını da bılır yüzü de olmaz,ama
dayım konustugunda net kararını artık acıklayacagına ınanıyorum ve dayıma da söyledım eger bıttı derse
o zaman aç davanı bıtırın bu ne böyle dedirtecegım..Artık herşeye o karar verme yetkısınde ve o ısterse
gelecek ıstemezse bıtecek durumlarından bunaldım..Sankı burda hemen bagrına basacak ınsanlar varmıs
gıbı ıyıden ıyıye sımartıldı !
Sen de bu süreclerden gectın bebegın varken dı mı?Pekı sen hemen atlattın mı,kolay mı oldu?Ben hiç
böyle bir süreç yaşamamıstım eskı ayrılıklarımda ,ama cocuk olunca ınsan farklı bakıyor ..Gunum gunumu
tutmuyor..Cocuk olmasa ben coktan kapıya atardım onu da bılıyorum ,zaten kabul edıyorum ama ya olursa
ve duzelırse dıye de dusunmeden edemıyorum..Sen hemen kabullendıysen o kadını bıuldugun ıcındır canım..
Bulsaydım sımdıye kadar coktan pesınde kosulan ben olurdum emınım ..ama nerdee ..Ben bu karda kısta
kıme neyı takıp ettırecegım,artık elım kolum baglı..Akıştayım..Ama gunluk yazamadıgım ıcın buraya yazıuyorum
gunluk dengesızlıklerımı,duygularımı..İlerde okumak ıstıyorum ..

eşin daha önce yaşayamadığı hayatı şimdi yaşamak istiyor .seni ve bebeğini hiç düşünmemiş .8 aylık bir bebek var ortada .sen buna üzülme artık bence .kendi hayatını kur .onları düşünme .çünkü buna değicek biri değil eşin .evliiliğin olgunluğuna erişemmiş .her derim erkek olgun olmalı evlliğie diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…