- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Valla ben burda yasanan dertlerı okudukca cıle falan cekmedıgımı ve evlılıgımın cekılmez falan olmadıgını
bosa bıttıgını gördum( Eşim hergun eve ne ıstersem alırdı,bır dedıgımı ıkı etmezdı,her dedıgımı yapardı,
tamam bos bos kavgalar cıkarıyordu son zamanlarda ama yıne de gerı kalan her zaman saygısını ve ıyı
lıgını koruyan bırıydı..Babalıgı da herkesın gıptayla seyrettıgı sekıldeydı..Eger dıger konulardakı gıbı
araya bır yılan gırmedı de benım yuzumden ya da herşeyı yapmaktan bıktıgı ıcın gıttıyse gercekten
cok üzülürüm ..( Hatam olmasa veya esım gercekten cektıren garıp kocalardan olsa cocugumu asla
dusunmezdım hemen gönderırdım ..Ama gıtmeden 20gun önce bıle sarılıp sarılıp öpen adam nasıl gıttı
dıyorum hala kafam almıyor(Ben cocugum ıcın degıl dönersem kendım ıcın dönerım cok da tavız vermem
bu saatten sonra herkes esıt hatalı ve herkes elını tasın altına koymak zorunda..
Şu konumun ''eşim barışmaya karar verdi,ne yapacağımı bilmiyorum'' versiyonunu açmak için
neler vermezdim:))
Bgn hava güzel ben iyiyim kızlar ders çalışıyorum kzıımla oynadık şimdi de anneme verdım
derslerıme devam..Dayımı da aramadım.Bgn eşimi hiç düşünmüyorum..Demek yazın terk edilsem
hiç üzüntü bile duymayacakmışım:)
Bgn hava güzel ben iyiyim kızlar ders çalışıyorum kzıımla oynadık şimdi de anneme verdım
derslerıme devam..Dayımı da aramadım.Bgn eşimi hiç düşünmüyorum..Demek yazın terk edilsem
hiç üzüntü bile duymayacakmışım:)
Kararım tekrar denemek ,ama ben karar verince olacak birşey değil ki bu kızlar..
Yılbaşında üçümüz onun evinde geçirmeyi çok istiyorum ama bunu ona nasıl söylerim,fikir
verir misiniz??
Onun geri dönmesi için ben ne yapabilirim ki ? Hiç fikrim yok ..
Kararım tekrar denemek ,ama ben karar verince olacak birşey değil ki bu kızlar..
Yılbaşında üçümüz onun evinde geçirmeyi çok istiyorum ama bunu ona nasıl söylerim,fikir
verir misiniz??
verir misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?