Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

bu 10 dk kaldırılsın dıye ımza kampanyası yapalım bır de mesaj kutusu 100 mesaja cıkmalı olmuyor böyle yaa
önemlı tavsıyelerı sılmek ıstemıyorum ama msj kutu dolu deyınce sılıyorum

Esimle zorlu bir 2gun. Gecirdik, yazmistim sana da
sen benim daha konsantre halimsin sanki
ben esimin dilini cozmeyi az cok basardim ve suskun oldugu zamanlarda ne kadar uzuntulu ve karamsar oldugunu ogrenmistim hatirlarsan
muhtemelen esin sadece huzur istedi cnm...

benim esim de oglumuza cok duskundur
kotu aliskanligi yoktur
ev isine yardim eder beni kisitlamaz vs vs
ama ben fevriyimdir biraz ve hep kendimi torpulemeye calisiyorum

dayin bir an once esinle konusmali
insallah sonra da evliliginizi toparlamak icin kafa yoracagiz

ayrilmamalisiniz ya insanlar neler yasiyor sizinki hala kurtarilabilir bence
baska biri fikriyle aklini mesgul etme net bir sey bilmiyorsun ki sadece varsayim

Eh be siyahbeyaz,
diğer konunda bunların tamamını ben söylemiştim sana...
Olaylar soguyunca gerçek sebebi sen de görebiliyorsun artık...

Demiştim ki eşininki başka bir kadın olayı degil, deger görememe..
Zamana ihtiyacı var, bu zamanda kafa dinleyecek ,seni gözlemleyecek ,
adımlarını ona göre at demiştim...

Gözlemleyip, kafa dinleyip bir karara varacak demiştim.

Hatırladın mı?

Ama önerilerimizi hatta pek çok kişinin önerisini dikkate almamıştın

siyahbeyaz,terapiste ne kadar ödüyorsun ve ne kadar sıklıkla gitmen gerekiyr/öneriliyor,bilgi verirsen çok sevinirim.ben de gitmek istiyorum o nedenle soruyorum

İyi olmanıza cok sevındım ZEYNEP ..Dayımı da yarın arayacağım,bakalım ne olacak çok merak ediyorum .
İnşallah yarın gider de bir an önce iyi birşeyler duymak istiyorum ..Eşim de seninkiyle aynı,biz de seninle aynı
sayılırız..Ama ,eşimin çocuktan sonraki tavırları hatırlarsan herkesin ''çok bile dayanmışsın,o zaten bunları
gitmek için ,seni bıktırıp ayrılman için yapmış''dedikleri durumdaydı ve bunları yapacağına insan gibi sorununu
anlatsaydı bu durumda olmazdık (
CUDANA evet hatırlıyorum söylediklerini,ama eşim hamileliğimden itibaren öyle bir u dönüşü yapmıştı ki
(bilmiyorum tamamını okudun mu konumun ) 2 ayrı insandı önceki -sonraki ..Ve bu yaptıkları da yenilir
yutulur değildi..Gitmek için uğraşıp sebep öne sürmeden gitmesi ben dahil herkeste büyük soru işaretleri
ve de başkası fikrini gösteriyordu..Ben de o dönem '' melek de olsam gidecekti,çünki çocuktan sonra ben
elimden gelen herşeyi yapmıştım,içim rahattı ve o kaybetmeyı göze alarak gitti''diye düşündüğüm için ,onun
gibi yapıp onun sadece kötülüklerini hatırlamaya çalışarak onu silmeye uğraşmıştım..Hala da döneceğine
inancım yok maalesef ,dediğim gibi melek de olsaydım gidecekti ve ilk adımı da hamile karısını eski sevgili-
si ile mesajlasıp aldatarak atmıştı ..Ötesi yoktu ,aslında affı da yok;ama ,eğer o da elini taşın altına koyarsa
bir kez denemeye değer diye düşünüyorum..Her günüm başka, hala kafam karışık;ama sebebi bensem
son bir adım daha atayım diyorum;ben değilsem zaten o adım da boşa gidecektir ve sebebin ben olduğum
fikrimden kurtulurum en azından ..Şimdi nasıl adım atmamı önerırsın pekı?
REDPERİ terapist bir tanıdığımın arkadaşı oldugundan 120 TL,her hafta çağırıyor ..Bilmiyorum her zaman
her hafta mı çağıracak,ama bayağı külfetli..Gerçek fiyatı da 190 TL..Ben şimdi KAdın ve Aile Sağlığı Mer-
kezi'nden de yardım alacağım,o bedava ..153ü arayıp 2yi tuşlayıp sana en yakın semtten randevu alabilirsin
cnm ödeyemem o kadar dersen..

Son düzenleme:
Şu konumun ''eşim barışmaya karar verdi,ne yapacağımı bilmiyorum'' versiyonunu açmak için
neler vermezdim:))

Ben evlenmem bır daha asla ,hiç almıyım üstü kalsın :))
DELİ MUSAKKA hala banlı mısın ?Yenı kararlar aldım gel fikir veer..:)

Bgn hava güzel ben iyiyim kızlar ders çalışıyorum kzıımla oynadık şimdi de anneme verdım
derslerıme devam..Dayımı da aramadım.Bgn eşimi hiç düşünmüyorum..Demek yazın terk edilsem
hiç üzüntü bile duymayacakmışım:)

ara ara konunun okuyorum

bir girdiğimden nefret ediyorsun bir girdiğimde seviyorsun

hayatta en kötü sey karasızlık arkadaşım

konunun tamamını okumadım suan durum ne bilemiyorum ama

sana tavsiyem

bir karar ver

barışmak mı istiyorsun o zaman evliliğin için kızın için mücadele et adım at ve barış aşkta gurur olmuyor maalesef

ayrılmak mı istiyorsun o zamanda aç boşanma davasını bitsin ( o acsın diye bekliyorsun sanırım )

iyi yada kötü bir karar ver sadece

ve o karar doğrultusunda yürü yolunda

umarım yolun açık olur

başınsanız da boşansanız da bu günleri hatırlayıp gül insallah .

Son düzenleme:
yanlış anlama ama saçma sapan bir ayrılık bu. bak sen de artık sakin düşünmeye başladın ve barışmak istiyorsun aslında başından beri istiyordun ama öfkeliydin itiraf edemiyordun kendine. eşinle konuş karşılıklı sen de hatalarını gördün eşin de illa ki dank etmiştir kafasına birşeyler.

zaman istiyorsa zaman ver bu sür içinde de fevri davranmayın birbirinize hayırlısı olsun

Kararım tekrar denemek ,ama ben karar verince olacak birşey değil ki bu kızlar..
Yılbaşında üçümüz onun evinde geçirmeyi çok istiyorum ama bunu ona nasıl söylerim,fikir
verir misiniz??
Onun geri dönmesi için ben ne yapabilirim ki ? Hiç fikrim yok ..

arkadaşım kararın buysa sonuna kadar arkasından dır ve ver mücadeleni olmadını canın saolsun en azından denedim dersin

sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak

bence senin yaşadığın eve çağırman daha iyi olur. onun evine gidince zamanında evi terketiği falan aklına gelirse kötü hissedersen yeniden bir tartışma yaşamayın senin eve gelsin açıkça davet et kızımızın ilk yılbaşısı diye. o akşam da ayrıntılı konuşursunuz hem de üçünüz beraber zaman geçirirsiniz.

bize nasıl güzelce anlattıysan onada söyle

acık ol dürüst ol

bu adam aldatmamış seni neden ayrıldınız anlamadım ama

sen sanırım bu adamı bunalttın :26:

bak ben eşimle evlemeden önce 1 sene bu kör inat yüzünden ayrı kaldık

şuan çok pişmanım o hatalı olsada arasaydım keske bir adım atsaydım diyorum bu hayata bir kere geliyorsun sevdiğin adamadan 1 yıl ayrı kalmak çok büyük kayıp

sende ,

birde bebek var

aldatma yok

dayak yok
maddi sorun yok

o evden taşınmakala başlayın herşeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…