Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Ben de böyle bir teklif yapmandan yanayım ama ters etki yapar mı acaba diye de
düşünmekten alamıyorum kendimi...

Aradıgında hemen olmaz da diyebilir...

Bu nedenle telefonla arama, sadece mesaj at.
Belki üzerinde düşünüp bir süre bekleyip cevap verir.

Siyahbeyaz eşin senin degişimini görmek istiyor.

Bu cümlem üzerine iyi düşün.
Gerekli sebepleri önceki konunda yapmıştım.
İnan bana eger ki en ufak bir degişim kıvılcımı görse geri döner.
Ama adam öyle bir noktaya gelmiş ki tamamen umudunu yitirmiş.
Yeniden umutlandırmak senin elinde...

Benim bir tanıdıgım sizin yaşadıgınız durumu yaşıyor.

Onlar da bir süre ayrılıktan sonra yeniden birleştiler.
Terapi aldılar, öfke kontrolü için ilaç kullandılar.
Ama ne oldu biliyor musun?
Yeniden birleştikten sonra kadın aynen devam etti ...
Hala evliler ama sürüncemede, çocukların hatırına devam eden bir evlilikleri var.
Adam gencecik yaşında bembeyaz saçlara büründü.
Kadın etrafa mat gözlerle bakan bir kadın oldu...

Eger ki barışırsanız lütfen biraz degiş...
Bunu eşin için degil, kendin ve kızın için yap...

Son düzenleme:
AŞKTA GURUR OLMAZ ! Konuşamıyorsan mesaj at duygularını planlarini dile getirmelisin. Bence yilbasi için eşini davet et bunu annenle paylas babandan gizli olsun haberi olmasın annenle işbirliği kurabilirsiniz sadece tek bir mesaj at ve evinize davet etmelisin yılbaşında. Sizin evliliğiniz bitmemeli insanlar neler yaşıyor sükret haline canım hiç gurur yapıp askinıza yazık etmeyin ve bence bu evlilik asla ve asla BITMEMELİ!

Sen halen kodlama yapiyorsun sordun mu?Onun ne tepki verecegini bilmiyorsun diyelimki plan yapti hayir mi diyecek ? Eger derse kendi bilir o zamanda laf sokmayacaksin zaten senden ne beklenir demeyeceksin!Peki, mutlu yillar diyip tamamen cok normal bir ses tonuyla telefonu kapatacaksin.
Bak kuantum falan hayatimda pek biryerlere koymam ama resmen cagiriyorsun boyle olaylari, adami kodlama.Dayinmiydi teyzenmiydi onlardan rica et yilbasinda bi arada olmanizi saglasinlar cocukla diger arkadasin dedigi gibi olaylari ve sizi konusma tamamen sakince ani yasa hatta ne yersin falan yap sunu guler yuzlu ol mutsuz ve depresyonlu halini cope at bakimli ol.Bilmiyorum valla bizde sastik kaldik olursa olur olmazsada olmuyordur artik.
Dua et ve Allahtan iste bizi ayirma de cocugumuzla beraber olene kadar mutlu yasayalim de onun hatalarini anlamasini sana sakinlik vermesini onunla anlasabilmeyi dile dua et hep icten birsekilde, ben buna inaniyorum Allah sikintiya duserseniz benden isteyin diyor iste o sana yardim eder.

arkadasım cok dogru yazmıssınn

o sendekı degısımı gordugu an gerı donecektır

konumu bılıyorsun aynısı benım ıcınde gecerlıı

bence once kendımızı degıstırıpp sonra onları aramalıyızz
ofkemızı yenmelıyızz

gercekten barısmayı ıstıyorsak guzel gunlerı hatırlayıp kotulerı unutmalıyızz

vee ozverılı olmalıyızz
evlılıgın yurumesı ıcın altın kural ozverıı

erkek de sıddet kadın ıckı kumar yoksa evlılık bozlumamalı bencee

yoksa benım gıbıı çook pışma olursunn

Evet ama ben asla mesaj atman taraftari degilim hatta omrunun sonuna kadar hic mesajlasma o derece hep soylenen farkli algilqbilir hemde ortaokul cocuklarivgibi geliyor bana.Acikca arayip soylenmesi daha dogru ama bunlari yaparken birde terapiste danis lutfen.Yani hani biz kadinlar duygusal varliklariz sonucta uzman kisinin fikrini almakda fayda var.

Kzılar ben aslında degıstım ,değişirim de öğrendım ne nedir ne degıldır diye ;ama bu adam cocuktan sonra
bana hiç değiştiğimi gösterme fırsatı vermedı ki ( Hep bir ayağı dısarda bekledı durdu ..( Yani sevildiğimi
düşünmüyorum pek..O yüzden adımlarım ürkek..Bu sevgi vere vere kalmalıs da olabılır

Aramak ıstıyorum mesaja cevap atmazsa kuduruk eskı ben olabılırım anında cevap versın
ıstıyorum ..Terapist hıc ıse yaramıyor daha ılköğretım lıse ve dersanedeyım,ergenlık ve ılk regl
anlatıyorum :))kocamla ılgılı konusmadık hala

Son düzenleme:

Birsuru terapit gordum hepsi en basta neden geldigimi suan hayatimda can alici olan olayi anlatmami istedi sonraki surecte onlar degil ben bahsettim cocuklugumdan.Acaba baska birinemi gitsen?

Birsuru terapit gordum hepsi en basta neden geldigimi suan hayatimda can alici olan olayi anlatmami istedi sonraki surecte onlar degil ben bahsettim cocuklugumdan.Acaba baska birinemi gitsen?

Başka terapıst sansım yok uygun fıyata akrabamın tanıdıgı oldugu ıcın ona gıttım,ama aıle danısma
merkezı ve devletın bedava olan psıkologlarına randevu kovalıyorum hala alamadım..Onlar daha ıyı
yardımcı olur herhalde..
Sizce eşim düşünmeye baslamıs mıdır,yoksa özgurluge alısmıs mıdır?

Hayır siyahbeyaz, degiştim diyorsun ama degişmiyorsun.
Bak kendin diyorsun mesaja cevap vermezse anında kuduruk eski ben olabilirim diyorsun.

Bunu yapmamalısın. Bir araya geldiğinizde de asla yapmamalısın.

Bu arada bence terapistine devam etmelisin. Sen ilk gorusmenizde evliliginizdeki sorunlardan bahsetmissindir sonuçta sen kendi yanlışlarını biliyorsun haliyle onları da paylaşmışsindir bence terapist öncelikle degisime seninle başlıyor sorunun başına inip çözümü aramaya çalışıyor sende ki sorunu çözdükten sonra evliliğiniz için onerilerde bulunacaktır

kesınlıkle senden adım atmanı beklıyor

ama adım atacaksan ıyı dusun

onu suclamayıp yargılamadan guzelce konusacaksan adım atacaksın

bunun ıcınde ıcınde kın nefret ofke kıskanclık kalamalı

sadece ve sadece sevgı olmalı

buda suan ıcın zor gorunuyor

kendımden bılıyorum

suan ıcınde bıkac duygu bırden barınıyorr

evlılıgının bıtmesını ıstemıyorsan bazı seylerı unutman lazımm

yok unutamam dersende evlılık bıterr

cok ıyı dusun
gercekten onu ıstıyormusun,
yada daha ıyı bır baslangıcmı ıstıyorsun daha ıyı daha anlayıslı bırısınımı ıstıyorsun

Ben 2.5 yıllık evliyim ilk 6 ay berbat otesiydi hamile olmasaydım yüzde yüz o dönem ayrılmıştık hata tamamen bendeydi bunun farkındaydim ama kendine engel olamıyordum yani çenemi bir türlü tutamıyordum sonra şükürler olsun kendime ceki düzen verdim evliliğimizde yoluna girdi kişi önce kendinde gormeli hatasını

Gozden irak gonulden irak diye bir laf var ben mesafenin cok uzun surmesinin iyi olmadigini dusunuyorum.Canim o devletin bedava psikologlarindansa bu doktora devam etmeni tavsiye ederim, fatih belediyesinde toplu terapiler yapan hatta beyazshowa bile katilan bir hatun vardi ona gittim hayatimin hatasiydi eger ben o kadina gitmeye devam etseydimchayatim iyice cikmaza girebilirdi ve sonra gittigim psikologa anlattigimda agzi acik dinledi o kadinin yaptigi yorumlari anlattigimda aslinda egitimi bile dogru duzgun yokmus medyatik sisirme bir hatundu belediyelerde cikip kadinlari iyice ezip koca kolesi hatunlar ortaya cikarmaya calisiyor aslinda onu mahkemeye falan vermeliydim dua etsin bana yakinimin tanidigiydi.İsmide İnci yesilyurt baskasinin cani yanmasin o kadar olay yasadim ilac icmedim, o kadina gittigimin ertesi gunu resmen panik atak yasayip hap kullanmaya basladim.
Belkide arkadasin dedigi gibi seni iyice taniyip yardimci olmaya calisiyordur psikologun kesinlikle devam et mutlaka biryerde olaylara baslayacaksiniz.

Hatamı görüyorum kızlar,ama karsınızda sizi yok sayan biri varken o hata düzelmiyor,eşim
2 yıl melek,2 yıl şeytan oldu ...Şimdi ben onu o melek nasıl yaparım ki..Aslında yılbaşına ok
derse o anı yaşayıp konuyu açmamayı düşünüyorum..Sadece artık onunla görüşebilecek
duruma geldiğimi ve bebeğimizle gezebileceğimizi söyleyeceğim..sonra zaten tavrımla ve
zamanla sizden tavsiyeler alarak ,çaktırmadan kendime çekmeyi istiyorum ben ..Sizce
bu adam tekrar eskisi gibi sever mi beni,sevecek olsa açık kapı bırakmaz mıydı?O herkese
bitti demeye cesaret eder miydi?Bana son kez mesajlasıp içimi döktüğüm gün ''döndüğümde
düzeleceğimize bir parca umudum olsa kosarak gelirdim''demişti ..

Devam edeceğim ama yan yardım alacak param olmadıgından onlara da basvuracagım cnm ..
Çünki en az 2 hafta daha var eşimle tanısmamızı anlatmama:)) Daha 4 yıllık evlılıgı anlattıracak
ohoo..Gerçi içimi cok guzel dökuyorum ,nasıl biri oldugumu ,nasıl sevdiklerimi daha çok üzdüğümü,
öfke kontrolune ıhtıyacım oldugunu falan anladı sayılır..
İşe gırene kadar onlara gıdebılırım zaten ıse gırınce bu psıkologa devam edecegım tek..Şu sınavlar
bıtene kadar iş olayını da dondurdum zaten cok aranmadım da sinirim bozuluyor iş konusunda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…