- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Cnm o zaman yılbasını nasıl dısarda kutlayalım cocukla ,bu yönden zor bırsey olur.
Hem zaten plan yapmıstır ben burda bosuna soruyorum çarsamba yılbasına 5gun
kalmıs olacak,bekar bekar takılacaktır kesın vardır bır planı( Dogumgununde aksi
bır durumve cok kötu kavga etmezsek gelecegıne emınım ,ama dogumgunu için
maddi katkı sağlar mı onu bilemiyorum..İlk doğumgününe gelmezse hiç gelmesin
daha iyi zatenEvet kaybedecek birşeyim yok diye böyle karar verdim .
Ben de böyle bir teklif yapmandan yanayım ama ters etki yapar mı acaba diye de
düşünmekten alamıyorum kendimi...
Aradıgında hemen olmaz da diyebilir...
Bu nedenle telefonla arama, sadece mesaj at.
Belki üzerinde düşünüp bir süre bekleyip cevap verir.
Siyahbeyaz eşin senin degişimini görmek istiyor.
Bu cümlem üzerine iyi düşün.
Gerekli sebepleri önceki konunda yapmıştım.
İnan bana eger ki en ufak bir degişim kıvılcımı görse geri döner.
Ama adam öyle bir noktaya gelmiş ki tamamen umudunu yitirmiş.
Yeniden umutlandırmak senin elinde...
Benim bir tanıdıgım sizin yaşadıgınız durumu yaşıyor.
Onlar da bir süre ayrılıktan sonra yeniden birleştiler.
Terapi aldılar, öfke kontrolü için ilaç kullandılar.
Ama ne oldu biliyor musun?
Yeniden birleştikten sonra kadın aynen devam etti ...
Hala evliler ama sürüncemede, çocukların hatırına devam eden bir evlilikleri var.
Adam gencecik yaşında bembeyaz saçlara büründü.
Kadın etrafa mat gözlerle bakan bir kadın oldu...
Eger ki barışırsanız lütfen biraz degiş...
Bunu eşin için degil, kendin ve kızın için yap...
AŞKTA GURUR OLMAZ ! Konuşamıyorsan mesaj at duygularını planlarini dile getirmelisin. Bence yilbasi için eşini davet et bunu annenle paylas babandan gizli olsun haberi olmasın annenle işbirliği kurabilirsiniz sadece tek bir mesaj at ve evinize davet etmelisin yılbaşında. Sizin evliliğiniz bitmemeli insanlar neler yaşıyor sükret haline canım hiç gurur yapıp askinıza yazık etmeyin ve bence bu evlilik asla ve asla BITMEMELİ!
Kzılar ben aslında degıstım ,değişirim de öğrendım ne nedir ne degıldır diye ;ama bu adam cocuktan sonra
bana hiç değiştiğimi gösterme fırsatı vermedı ki( Hep bir ayağı dısarda bekledı durdu .. ( Yani sevildiğimi
düşünmüyorum pek..O yüzden adımlarım ürkek..Bu sevgi vere vere kalmalıs da olabılır
Aramak ıstıyorum mesaja cevap atmazsa kuduruk eskı ben olabılırım anında cevap versın
ıstıyorum ..Terapist hıc ıse yaramıyor daha ılköğretım lıse ve dersanedeyım,ergenlık ve ılk regl
anlatıyorum :))kocamla ılgılı konusmadık hala
Birsuru terapit gordum hepsi en basta neden geldigimi suan hayatimda can alici olan olayi anlatmami istedi sonraki surecte onlar degil ben bahsettim cocuklugumdan.Acaba baska birinemi gitsen?
Kzılar ben aslında degıstım ,değişirim de öğrendım ne nedir ne degıldır diye ;ama bu adam cocuktan sonra
bana hiç değiştiğimi gösterme fırsatı vermedı ki( Hep bir ayağı dısarda bekledı durdu .. ( Yani sevildiğimi
düşünmüyorum pek..O yüzden adımlarım ürkek..Bu sevgi vere vere kalmalıs da olabılır
Aramak ıstıyorum mesaja cevap atmazsa kuduruk eskı ben olabılırım anında cevap versın
ıstıyorum ..Terapist hıc ıse yaramıyor daha ılköğretım lıse ve dersanedeyım,ergenlık ve ılk regl
anlatıyorum :))kocamla ılgılı konusmadık hala
Başka terapıst sansım yok uygun fıyata akrabamın tanıdıgı oldugu ıcın ona gıttım,ama aıle danısma
merkezı ve devletın bedava olan psıkologlarına randevu kovalıyorum hala alamadım..Onlar daha ıyı
yardımcı olur herhalde..
Sizce eşim düşünmeye baslamıs mıdır,yoksa özgurluge alısmıs mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?