- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
siyahbeyaz ara ara okuyorum konunu içim yanıyor.. o çocuklar senin içinin nasıl yandığını biliyorum.. benim boşanmam da eşim babama gidiyo ben boşanmak istiyorum diyo ve babam beni eve almaya geliyo ve bir ay içinde anlaşmalı olarak boşanıyoruz bu kadar basitti yani.. o bir ay pişman olsun gelir diye bekledim sonuçta çocuğu var dedim. erkek vazgeçtimi gerçekten çocuk eş dinlemiyor.. 3 ay sonra daha önce yoktu eminim biriyle sözleniyor ve 3 ay sonrada evleniyor..ve benimkinin mesleğini söylesem şok olursun dinini imanını bilen adam dersin yani... eve geldiğimde annemler hep beni suçladılar, bişey anlatayım sana; boşandıktan sonra altınlarımı göndermişler babama. babam eve getirdi fırlatır gibi senin değerin işte bu dedi. o kadar ağır geldiki bana bu laf. neler geçirdim yarabbim kimseye yaşatmasın.. ailen içinde zor dışardaki insanlarla muhatap oluyorlar herkez acır gibi soruyor daha neler .. bende annemle tartışırdım.. ilk bir yılım çok zor geçti.. kpss hazırlandım 90 puan aldım atandım işte ondan sonra ailemin bakışıda değişti... ama annemlerden alllah razı olsun onlarında yaşadığı hiç kolay birşey değildi ben zaten stresliyim birde onların stresini alttan almaya çalışıyordum onlarda bana patlıyorlardı ben kime patlıyayım.. iki yaşında çocukla.. ölmek istedim o çocuk ne olacaktı.. rabbim o kadar zor ki.. gerçekten en kötü evlilik boşanmaktan daha iyi geliyor biliyormusun...iki kız çocuğunla başkasının yanında ezik olacağına en azından babalarının yanında biraz sabrederek biraz dişini göstererek geçinirsin.. bu türkiye denen yerde boşanmak kadına çok büyük bir yük veriyor.. senin için birşey yapmak istiyorum yapabileceğim en büyük şey dua.. canı gönülden dua..
Bu ne terbiyesizlik yahu! Nasıl kadınlarsınız siz böyle? Küfür, hakaret.... Yazık, çok yazık!
siyahbeyaz sen bunlara bise deyipte banlanma diye yaziyorum varsin banlaniyim onemli degil benm icin
sana sadece bir sey diyecektim diyim de icimde kalmasin banlanmadan
dayin esinle konussun ne dicegini bilen bir insana benziyor anlattigin kadariyla
sen dayini tembihleme boyle de soyle de diye
bakalim ne olucak insallah hayirlisi olur
bak hicbise misin nesin kiz sana acik acik cik git tavsiyene ihtiyacim yok diyor neden kasinip kasinip duruyorsun derdin nee
YA BI SIKTIRIN GIDIN illa boyle mi demek lazim
aramis bulmus yeni konuyu gelmis ya regl doneminiz geldide kkiza mi sariyosunuz
yok harfi yanlis yazmis soyleymis boyleymis sana mi batti o kisi siyahbeyazla meselesini halleeder
boyle maloslar yuzunden ben de sinir strese giriom okurken
bana gore koy gotune rahvan gitsin de konuyu saptirionuz saykolar
oh beee bi rahat ettim haftaya gorusuruz siyahbeyazcim takibimdesin
ben de çok rahatsız oldum.
hakaret de değil bu artık.
terbiyesizliğin daniskası.
ve banlanıp haftaya gelmeyi bekliyor.
Kazen'den ricamız böylelerini sitede barındırmaması
Bir insan baska bir insana sırf aynı fikirde olmadığı için nasıl söyler bunu? Cinsiyet farkını bile es geçiyorum, aynı fikirde değilsen tamam de geç niye küfrediyorsun?
Kazen hangi biriyle başetsin, bir hafta sonra geri geleceğim diyor bir de...
Bir insan baska bir insana sırf aynı fikirde olmadığı için nasıl söyler bunu? Cinsiyet farkını bile es geçiyorum, aynı fikirde değilsen tamam de geç niye küfrediyorsun?
Kazen hangi biriyle başetsin, bir hafta sonra geri geleceğim diyor bir de...
Kızlar ok zaten kabul edıyorum erkekler kafasında bıtırır gıder,kadın sinirle gıder ..Bir sure sonra özler gelır
kadın ama erkek tartıp dusunup gıder..Birsürü kadın secenegı dururken evdekı bıldıgı kadına neden dönsun .
Ben onu beklemıyorum kı gelırse kabul edecegım dıyorum cunkı elımızden gelen herşeyı yapmadıgımıza ve
hiç ugruna sebepsız evlılıgımın bıttıgını dusunuyorum..
Ha DAVA TABI KI ACMAM çünki burda gecen sevgiiş de yazmıstı bır sınırle gidip gurur yapıp imzayı atmıs,
3 aydır kocam dönsun dıye beklıyor..Ben bosanana kadar süre verdım ,ne zaman isterse o zaman acsın..
Zaten benı görmuyor görusmuyorum duymuyorum konusmuyorum merak etmeyın..Bu bıle eger aa bu kız
neden sustu dedırtebılır bunu dusuncek adam olsa..ama erkekler bekarlıgı basta tatlı sanar,onun daha
çoook kazık yemesı lazım dönmek ıcın ama ben de o zaman almam ..Su an daha 3 ay oldu ve ben kadar
o da belkı zorluk cekmıstır bılemem ,ama fevrı bır kararla davayı acıp bu yükü de alamam..sonucta ben
bosanmak ıstemıyorum,ıstesem zaten hemen acardım..O acsın,anlasmalı dava 2,5 mılyar;cekısmelı 4 mılyar.
Versın otursun po..sunun üstüne ..Bıraz bedel ödesın ,ben bedava avukatla dava acayım o da beleş
ve tazmınatsız ayrılsın mı ?Asla böyle bır luks vermem ona..Çocugumu bahane etmıyorum,zaten çaba
göstermedıgımızı ve bebeklı evlılıklerde denemek gerektıgını dusunuyorum..ama dedıgınız gıbı gıden gıtmıs
bunu mu dusunecek gezıp tozmak varken.Dayım konusurken eger kararım ayrılmak derse o da o zaman
ac davanı ne beklıyorsun dıyecek..O da masraf ıcın beklıyor veya bır plan pesınde olabılır ..Burda ne
konular var hem haksız olup hem davayla tazmınat ısteyenler falan..Herşey olabılır..Ama bu kadar kolay
olmamalı bu..İstıyorsa zaten kac kez söyledım ac su davayı dıye ..Acardı..Dayım anlar veya belkı söyler
neden acmadıgını ..
Benım kafam karısık ama dedıgınız gıbı sonucta gelse bıle benım degıl onun ugrasması gerekır ama gıden
kaybettıgını cok gec anlar..O zaman zaten dönusu olmaz ..Ona 1 ay verdım içimden ,bebeğimin dogumgunu
12 şubata kadar gelmezse bır daha gelmesın ..O gun konusur acalım dava veya anlasmalı bıtırelım tek celse
de derım..Şimdi sınavlarıma calısmaya gıdıyorum ..Bugun mesela dünki gibi özlemım yok,eşim şu anda
yukarda annemde bebeğimizi seviyor..Öğlen arasına sıkıstırıp gelıyor 16 gun sonra 40dk ıcın..Artık onu
sevmıyorum !!!
Ben kendim icin cok olumlu seylr dusunuyorum cok merak ettiyseniz :)
Ayrica dedigim gibi bu kadar merak ediyorsaniz adamin niye bosanma davasi acmadigini acin derseniz acip acmayacagini gorursunuz
Kotu seyler temenni etmek huyum degil, ama insanin kendi kendini kandirmasi komik
Annemle telefonda konustuk .2,5 saat kalmıs,bebegımı banyo falan yaptırmıs gıtmıs( off
Ben kendim icin cok olumlu seylr dusunuyorum cok merak ettiyseniz :)
Ayrica dedigim gibi bu kadar merak ediyorsaniz adamin niye bosanma davasi acmadigini acin derseniz acip acmayacagini gorursunuz
Kotu seyler temenni etmek huyum degil, ama insanin kendi kendini kandirmasi komik
Boşverın kızlar su hiçbişi olmayan kişilere cevap vermeyın amacı zaten konumu dagıtmak
boşverin..Eşimi ben görmek istemiyorum turko ben ona söyledim sakın beni arama senle yaban-
cıyım dedim..O da canına minnet neden görsün ki görüp napacak ,arkadaşlık mı yapalım bu
kadar şeyden sonra ben medeni davranamıyorum(
Eşim kızımı annemle banyo yaptırmıs yıkamış gıydırmıs masajını yapmıs,oynamıslar öpüp
koklamıs yıne..Benim sınavlara başlayıp başlamadıgımı sormus,naptığımı sormus vs..
Kızımın ne ıhtıyacları oldugunu sormus uyku tulumu alcakmıs bır dahakı gelısınde ..aman
ne dusuncelı baba bak sen şuna..Off gerçekten bgn çok gergindim ,hiç sevmiyorum onu..
Ben dengesizim bayağı bir günüm diğerine uymuyor..Annem de ''böyle 20günde bir gelme
her hafta gör kızını unutturma babasını;''demiş sadece..Kardesım de evdeymıs merhaba
deyip odasına gıtmıs muhatap olmamıs aferın..
Annemle telefonda konustuk .2,5 saat kalmıs,bebegımı banyo falan yaptırmıs gıtmıs( off
senı kendıme o kadar yakın hıssedıyorumkı cok benzer hıkayemız var
kızlarımız bıle aynızamanda dogmus
benımkı 17 şubat 2012 dogumlu
eşelrımızde hemen hemen aynı
çok ıyı gorunen örnek bır cıfftık hep el ele gozgozee
ev ıslerınde yardımcı olurdu benı sıkmazdı
aklım almıyor nasıl bu hale geldıkk
senın tavırlarında suankı dusuncelerınde aynı ben
sanıyorumkı bızım hatamız kocalarımzı cok yumusak huylu sandık cok ustune gıttık onlarda bıze ne kadar yumusak huylu olduklarını gösterdılerr
ben esımın bana bunları yapacagına akıl erdıremezdım gorseydım ınanamazdım
sımdı dusunuyorumda hıc polıtık davranamamısım
sana tavsıyem polıtık ol
burda at sat dıyenlere bakma
agırlıgını koru ama evlılıgınıde korumaya calıs
her aksam sana bakıyorum
nasılsın dyee
dedıgım gıbı sende kendımı buluyorumm
ben cok pışmanım bosandıgıma
sen ççook ıyı dusunn
sımdı kızın doğum gunu yaklasıyor
kara kara dusunuyorum babasız ılk dogum gunu
cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?