- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.797
- 178
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Nasıl mucadele edılır kızlar ,hiç fikrim yok ..Buraya cagıramam annemlerın apartmandayız ya cıncık
o gun alkol alıp babam gelıp ıcıne eder ,burnumuzdan gelır..( Ama ona da kendımı nasıl zorla
mı davet ettırcem ..Bu da sacma gıbı gelıyor ..bilmiyorum kı..
Canım elmayra ona öyle desem bebegı bıraksam dırek ne konusacagım ortada dıye konusmaz ya da
yıne havaya gırer ben onun hatasını görerek gelmesını ıstıyorum ,ama bunun ıcın de maalesef hıc
ıstemesem de onunla bıraz vakıt gecırmem gerekıyor ...Cafe'ye cagırıp ne dıyeyım ki..
Yılbası planı ıcın dedım onun evı dısında sans yok,o da eger anlattıgı gıbı tek ufo sobası ve tv ıle yatak olan bır
evse zaten mutfak esyası bıle yok dıye olmaz dıyebılır ya da evını bılmemı ıstemedıgı ıcın de olabılır..
Direk konussak hemen aynı yere dönecegım,bunu istemıyorum..Yani başta o gitti,ben üzülendim ya
işte oraya döneceğiz ..Olmaz dırek konusamam ..
Cnm o zaman yılbasını nasıl dısarda kutlayalım cocukla ,bu yönden zor bırsey olur.
Hem zaten plan yapmıstır ben burda bosuna soruyorum çarsamba yılbasına 5gun
kalmıs olacak,bekar bekar takılacaktır kesın vardır bır planı( Dogumgununde aksi
bır durumve cok kötu kavga etmezsek gelecegıne emınım ,ama dogumgunu için
maddi katkı sağlar mı onu bilemiyorum..İlk doğumgününe gelmezse hiç gelmesin
daha iyi zatenEvet kaybedecek birşeyim yok diye böyle karar verdim .
Cnm o zaman yılbasını nasıl dısarda kutlayalım cocukla ,bu yönden zor bırsey olur.
Hem zaten plan yapmıstır ben burda bosuna soruyorum çarsamba yılbasına 5gun
kalmıs olacak,bekar bekar takılacaktır kesın vardır bır planı( Dogumgununde aksi
bır durumve cok kötu kavga etmezsek gelecegıne emınım ,ama dogumgunu için
maddi katkı sağlar mı onu bilemiyorum..İlk doğumgününe gelmezse hiç gelmesin
daha iyi zatenEvet kaybedecek birşeyim yok diye böyle karar
Ya cnm her yolu sen kapatiyorsun
Ozaman direk soyle ya gurur yapma
Yilbasinda birlikte biyerlere gidip farkli bir ortamda konusalim de
Cocukla cikamazsin
Evine o cagirmaz
Sende eve gelmesini istemiyorsun
Yapicak bisey yok bu yolu dene
Kararım tekrar denemek ,ama ben karar verince olacak birşey değil ki bu kızlar..
Yılbaşında üçümüz onun evinde geçirmeyi çok istiyorum ama bunu ona nasıl söylerim,fikir
verir misiniz??
Onun geri dönmesi için ben ne yapabilirim ki ? Hiç fikrim yok ..
Javelin cnm anlatamadım kı ,kızımın ılk yılbasına babasıyla gırmesını ıstedıgım ıcın arayıp kızı evde bıraktım
gel basbasa gezelım mı dıyecegım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?