Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Bunu açık açık söyle canım mücadele et bence kabul edecektir

Nasıl mucadele edılır kızlar ,hiç fikrim yok ..Buraya cagıramam annemlerın apartmandayız ya cıncık
o gun alkol alıp babam gelıp ıcıne eder ,burnumuzdan gelır..( Ama ona da kendımı nasıl zorla
mı davet ettırcem ..Bu da sacma gıbı gelıyor ..bilmiyorum kı..

Hiç ses yok maalesef ...Sıkıntılı bır süreç devam ediyor..Ben dün yeni kararla
tekrar dönsun ugrasayım dıye dusundum ama ne yapayım fıkır lazım acıll??

Son düzenleme:

Bunun adı zorla davet ettirme değil ki. Yapma sunu. Bebeği annene bırak, tarafsız bir bölgede cafede vs bulusmayı teklif et.

Canım elmayra ona öyle desem bebegı bıraksam dırek ne konusacagım ortada dıye konusmaz ya da
yıne havaya gırer ben onun hatasını görerek gelmesını ıstıyorum ,ama bunun ıcın de maalesef hıc
ıstemesem de onunla bıraz vakıt gecırmem gerekıyor ...Cafe'ye cagırıp ne dıyeyım ki..
Yılbası planı ıcın dedım onun evı dısında sans yok,o da eger anlattıgı gıbı tek ufo sobası ve tv ıle yatak olan bır
evse zaten mutfak esyası bıle yok dıye olmaz dıyebılır ya da evını bılmemı ıstemedıgı ıcın de olabılır..
Direk konussak hemen aynı yere dönecegım,bunu istemıyorum..Yani başta o gitti,ben üzülendim ya
işte oraya döneceğiz ..Olmaz dırek konusamam ..

Canim acik acik soyle, kizimizin ilk yilbasi. Ucumuz beraber gecirmemizi cok isterdim de... Onu suclamadan duygularini acik acik dile getir bence. Bence olumlu cevap verebilir

Siyahbeyaz merhaba, konunu ara ara takip ediyorum. Özelden de mesajını gördüm hala cevap hakkım yok.

Ben psikologa gittim ama öyle çocukluktan falan başlamadı direk soruna odaklandık ama bilemiyorum tabii herkesin yöntemi farklı olabilir.

Ben iyiyim zaman geçtikçe iyileşiyorum bunu hissediyorum ama tabii bir gönül kırıklığı var hala. Ex.le görüşmüyoruz yine kesinlikle. Görmemek çok iyi geliyor. Ona öfkem de geçmiş değil zaten. O gönül kırıklığı da geçer mi ne zaman geçer bilmiyorum. Ama nasıl anlatayım içindeki "acı" geçiyor. Çalışmak süper geliyor. Akşam da zaten bebekle uğraşıyorum günler haftaları haftalar da ayları kovalıyor. Benim durumum böyle. Güzel günlere inanmak istiyorum.

Senin bu kadar kötü hissetmenin en büyük nedeni de ortada bir belirsizliğin olması. Benim nacizane tavsiyem yine sakin kalman, boşanma davasını senin açmaman, bu konuda eşinle konuşmaman ve hatta ondan bir tepki gelene kadar sessiz kalman. Eninde sonunda bir adım atacak. Ya boşanmak istediğini söyleyip dava için konuşacak ya da barışmaya karar verecek. Ben olsam o noktaya kadar beklerdim. Yalvarsan yakarsan da bu adama şu anda fayda etmeyecek gibi görünüyor.

Bugün kafam dumanlı ya cümlelerimi tam toparlayamıyorum :) Yarın inşallah ortak akılla bir çözüm bulacağız. Bugün depresyon stayla acıların kadını bergen gibiyim

canım sende aynı benım gıbı ne yapsamda gerı donse konumuna geldın

aradakı fark ben bosandım sen bosanmadın

allahtan senınkı babanla tartıstıktan sonra avukata gıtmemıs

benımkı babamla tartıstıktan sonra avukata gıttı bende kabul ettım ve bosandık

suanda delı gıbı bana gerı donmesını beklıyorum

ama amladıgım kadaroyla senınkıde benımkıde kolay kolay ben hatalıyım dıyerek dönecek tıplere benzemıyorlar

gerı dondurmek ıcın bır cözum yolu bulursan bende burdayım

o çözüm banada lazım

ben yılbasını takmıyorumda kızımın dogumgununu onemsıyorum
kızımın ılk dogumgunude babsıyla beraber olsun

beraber fotolarımzı olsun ıstıyorumm

senı anlıyorum kendısı pışman olsun hatalıyım affet dıye yalvarsın ıstıyorsunnn

ınsallah ıstedıgın gıbı olurr

ama emınmkı boyle guclu duramn onu arayp sormaman etkılı oluyordurr

bu arada aramadan ıletsıme gecmeden nasıl sabredıyorsun

Benim psikolog garip çıktı konuya gelene kadar çoktan bitmiş olur herşey,hem geçen haftanın tekrarını
yapıp notlarından okuyor,hem haftaya ne anlatacağımı söyluyor ;derse girer gibiyim:))
CEDISH öfken neden geçmiyor,çünki baştan beri istediğin gibi tepki veremedin ve hep mutluyum diyerek
odaklanmaya çalıştın,ama inan benim şu an yaptığım ''önce acı sonra tekme yöntemi''daha iyi:)) Ben bunu
her ilişkimde yaptım yani önce dibine kadar acımı yaşadım, sonra unuttuğumu fark ettim bir anda bittiler..
Sevgimiz aynı dediğin gibi yapcam..Çarş. günü arayıp sormayı düşünüyorum,gerçi ben onun telefonlarını hiç açmadım belki açmaz bile ,ama bu ilk ve son adımı atıp dogumgunune kadar bırdaha görusmeyecegım..
Sevgiiş sen çalışıyorsun zaten aramaman çok kolay olabilir,aradın mı yoksa? Ben kızımla ilgileniyorum,
oynuyorum,oyalanacak şeyler buluyorum,ders çalışıyorum ..Alıştım yokluğuna sanırım..
Elmayra lütfen kendıne gelıp yarın yorum yap çarşamba arayacağım öğlenn
Bir de kaynanam aramış 2 kere,ders çalışırken telefonum kapalıydı .Sonra aradı açtım,konustuk kızımı benı
sordu,babası görmeeye geldı mı dedı falan..Sagolsun yıne de arıyor kadın yazık.

Son düzenleme:
Kv nin aramasi cok guzel enazindan arkasinda onu destekleyen bir ailesi yok
Bu yonden1-0 ondesin
Soruna gelince ben, bu olaylarim yasanirken kizimin dgunuydu kv yi arayi size gelelim hepbirlikte kutlayalim kizim cok uzuluyor dedim
Oda bilmemki nasil olur ben seni ararim demisti
Sonra ne aradi ne haber verdi
Hatta babasi bile arayip kutlamadi kizinin dgununu
Cok uzulmustum cok agladim
Kizini bile bukadar unutmasi zoruma gitmisti
Tabi benim durumumla seninki farkli
Ben olsam direk soylerim cnm ya
En fazla hayir der nevar bunda
Icinde ne geliyorsa soyle
Onun kaldigi yere gitmeyi teklif bile etme
Kabul edermi hic seni oraya
Disarda bulusun,sakin biryerde
O demiyormuydu kizimiz icin disarda bulusalim gezdirelim diye
Sende bunu bahane et

Cnm o zaman yılbasını nasıl dısarda kutlayalım cocukla ,bu yönden zor bırsey olur.
Hem zaten plan yapmıstır ben burda bosuna soruyorum çarsamba yılbasına 5gun
kalmıs olacak,bekar bekar takılacaktır kesın vardır bır planı( Dogumgununde aksi
bır durumve cok kötu kavga etmezsek gelecegıne emınım ,ama dogumgunu için
maddi katkı sağlar mı onu bilemiyorum..İlk doğumgününe gelmezse hiç gelmesin
daha iyi zaten Evet kaybedecek birşeyim yok diye böyle karar verdim .

canım yine msj atamıyorum bosalt :)

Bence o da istiyor siyahbeyaz ama söyleyemiyor senin gibi...
İnatlaşmadan başka bişey değil sizinkisi.
Biriniz.bişey dese devamı gelecek de işte konuşan yok.

İlk adımı sen at bakalım.

"Bu kızımızın ilk yeni yılı.Büyüyüşünün ilk basamağı.
Bizim yanlışlarımızın faturasını ona kesmeyelim.
Kızımızın ilk yılbaşında gel beraber olalım.
Ve o gün hiç kötü şeylerden konuşmayalım.
Bunu rica ediyorum.
Sen de baba olarak adım at lütfen "

Şeklinde konuş...

Aslinda anlatmalk istedigim cok sey var ama inan suraya yazmam ile anlamaycaksin ben yinede birazini deniyim.Suan kafan cok karisik, gururun incinmis,istenilen pesinden kosulan kadindin simdi bunu yediremiyorsun,vazgecilen olmak daha buna bezer tarif edilmeyecek birsuru his.Tum bildiklerini, tum gecmis iliskilerini unutman lazim aciyi en dipde yasadin rahatlayan sen oldun evet oladabilir.Sen simdi bu kafa karisikligi ile inanilmaz dengesiz bir ruh hali sergiliyorsun aslinda cok haklisin inan su hareketlerinde normal,ben disardan bir goz olarak bunu sana soyluyorum ben ve bircok kadin bunu yapamadik ama sen bunu yaparsan bu evliligi kurtarirsin.Hatta sen ben niye kurtarayim o dagitti o toplasinda diyebilirsin buda bir tercih o zaman hicbirsey yapmamann lazim.
Ne ben nede burdaki kimse sizin ne evinizin icini nede esinle senin ic dunyani bilmiyoruz ama senin tahmin ediyorumki gidip ona sunu hissettirmek isteyeceksin bal gibi onunla olmak istemene ragmen.Bende bana bu yapilana ragmen bunlara ragmen sana cok merakli degilim ama bu bir rvlilik ve bir cocuk var denemeliyiz neden gururunu kurtaracaksin kendine gore degil mi?
Tavsiyem seni aradigin ac telefonu, iletisim kur, eger konusmak istersende daha samimi ol yani sunu demek istiyorum mesafeli olgun kendinide sorgulayan ilimli kadin evet acitasyon ve cocugu one atmadan bir konusma.Sizin ilk once kendi probleminizi cozmeniz gerekiyor o cocuk icin doner sonra hemen bir tartismada biliyordum der ceker gider yada gitmeyecek olsada sen omur boyu bu tedirginligi ona hissettirebilirsin sen ona ters davrandiginda aslinda ona guc ve bahane veriyorsun.
Eger olurda konusmaya karar verirsen onu dinle, suclama hatta onu ezmek istiyorsan tam tersi overek ez.Dedigin gibi para sikintisi ceken cocugu ekstradan bir eve bakan adami baska bir kadin kolay kolay hayatona almaz les bir kadin olmasi lazim onun icinde ben sanmiyorum o kadar sikintiyi goze alsin.Yasadiginiz sikintilarda senin gosterdigin tepkiler ve cocuktan dolayi depresyona girmis olabilir hepimiz guclu degiliz hayat bizleri birsekilde siniyor ya beraber terapiste gideceksiniz iliskinin neresinde eksikler var anlayacaksiniz yada zaten ben kimseyi buyutemem hayatim boyunca bana yaptigini asla unutamam, onun bizi ne zaman terkedecegini hayatim boyunca dusunup dert sahibi olmak istemiyorum dersen o zamanda gule gule dersin ama onu umursamazsin aradiginda acarsin siradan ve sakin davranip hayatindan cikarirsin buda bir tercih.
Ama dun telefonunu acmiyorsun yarinda gel konusalim mi diyeceksin?Sakinlesmen lazim suana kadar cok iyi dayandin guclu birisin artik blorf yapma sakin ve tripsiz sen bundan sonra anlayisli bir kadinsin duzeliyorsun boyle ol eger birbiriniz mutlu etmiyorsaniz zaten o cocugun mutsuz bir anne babaya ihtiyaci yok.Ona terapistinden bahsedebilirsin hatta birlikde gitmeyi teklif edebilirsin onunda kendine donmesini karsilikli hatalarin birbirne sarilarak gittigini ona anlatabilirsin hatta bunu terapist ona daha iyi aciklar ayrilsaniz bile bence bir terapistle ayrilin ama sana tavsiyem o terapist bir erkek olsun.

Javelin cnm anlatamadım kı ,kızımın ılk yılbasına babasıyla gırmesını ıstedıgım ıcın arayıp kızı evde bıraktım
gel basbasa gezelım mı dıyecegım:)))

Javelin cnm anlatamadım kı ,kızımın ılk yılbasına babasıyla gırmesını ıstedıgım ıcın arayıp kızı evde bıraktım
gel basbasa gezelım mı dıyecegım:)))

Anladim ben seni cnm ama ben aklima gelenleri soyledim uygun olmaz dedin

Ben de dedimki ozaman hic kizini filan bahane etmeden konusmak istedigini soyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…