- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Şu konumun ''eşim barışmaya karar verdi,ne yapacağımı bilmiyorum'' versiyonunu açmak için
neler vermezdim:))
gittiniz mii....
Şimdi ben değiştiğimi ona göstermeye çalışacağım,
Yılbaşı için telefon edip soracağım hayır derse iyi yıllar deyip kapatacağım..
Kendimi yemeyeceğim..
Son adımımı atmış ve nadasa geri dönmüş olacağım ,değil mi kızlar?
O zaman çarşamba cevaba göre yine yorumlaşırız,desteğiniz ve yorumlarınız
için çok teşekkürler ..Kafamda belirledim ne diyip nasıl davranacağımı..En
kötuye hazırım kı hayal kırkıklıgı olmasın ..Üzülmeyeyım diye..
Verdim canım 4kılom kaldı ,boya falan da yaptırdım da adam görmedıkten sevmedıkten sonra
ona yararı olmuyor ben kendım ıcın degısıyorum duzeltıyorum kendımı..Spora da baslayacagım
evde ınsallah ..Keşke olur dese ,ama ıcımden bır hıs hayır dıyecek gıbı gelıyor..Anında cevap
vermesı daha ıyı degıl mı kızlar?Benı sevmeyen arkadası var yakın oldugu,ya yanında olsa
fıkır alsa hemen hayır der ..Ama ararsam dırek acıklamasını da duyarım..
Verdim canım 4kılom kaldı ,boya falan da yaptırdım da adam görmedıkten sevmedıkten sonra
ona yararı olmuyor ben kendım ıcın degısıyorum duzeltıyorum kendımı..Spora da baslayacagım
evde ınsallah ..Keşke olur dese ,ama ıcımden bır hıs hayır dıyecek gıbı gelıyor..Anında cevap
vermesı daha ıyı degıl mı kızlar?Benı sevmeyen arkadası var yakın oldugu,ya yanında olsa
Kzılar ben aslında degıstım ,değişirim de öğrendım ne nedir ne degıldır diye ;ama bu adam cocuktan sonra
bana hiç değiştiğimi gösterme fırsatı vermedı ki( Hep bir ayağı dısarda bekledı durdu .. ( Yani sevildiğimi
düşünmüyorum pek..O yüzden adımlarım ürkek..Bu sevgi vere vere kalmalıs da olabılır
Aramak ıstıyorum mesaja cevap atmazsa kuduruk eskı ben olabılırım anında cevap versın
ıstıyorum ..Terapist hıc ıse yaramıyor daha ılköğretım lıse ve dersanedeyım,ergenlık ve ılk regl
anlatıyorum :))kocamla ılgılı konusmadık hala
Gozden irak gonulden irak diye bir laf var ben mesafenin cok uzun surmesinin iyi olmadigini dusunuyorum.Canim o devletin bedava psikologlarindansa bu doktora devam etmeni tavsiye ederim, fatih belediyesinde toplu terapiler yapan hatta beyazshowa bile katilan bir hatun vardi ona gittim hayatimin hatasiydi eger ben o kadina gitmeye devam etseydimchayatim iyice cikmaza girebilirdi ve sonra gittigim psikologa anlattigimda agzi acik dinledi o kadinin yaptigi yorumlari anlattigimda aslinda egitimi bile dogru duzgun yokmus medyatik sisirme bir hatundu belediyelerde cikip kadinlari iyice ezip koca kolesi hatunlar ortaya cikarmaya calisiyor aslinda onu mahkemeye falan vermeliydim dua etsin bana yakinimin tanidigiydi.İsmide İnci yesilyurt baskasinin cani yanmasin o kadar olay yasadim ilac icmedim, o kadina gittigimin ertesi gunu resmen panik atak yasayip hap kullanmaya basladim.
Belkide arkadasin dedigi gibi seni iyice taniyip yardimci olmaya calisiyordur psikologun kesinlikle devam et mutlaka biryerde olaylara baslayacaksiniz.
sıyahbeyaz acaba soyle bır durum olabılır mı ; hanı bu adam ılk baslardaYsmc canım ben de anlıyorum seni,ama anlamadıgın :senın eşin tekrar denemeye hazırdı,pişmandı ve
sana düzelme şansı verdi.Karşındaki insan seni görmüyorsa,duymuyorsa,dinlemiyorsa,sana dokunmuyorsa,
her dediğini yanlış anlayıp bebegının yanında kavgalar cıkarıyorsa sen de bir yerden sonra benim gibi
bırakırdın .Bana su anda benı ve onu ıyı tanıyan herkes dıyor kı ''biz senın hatalı oldugunu ve esının
sana ders vermek ıcın gıttıgını sanıyorduk .Ama sen cok bıle dayanmıssın bız olsaydık coktan ayrılırdık.Sen elınden gelenı yapmıssın,artık yapacak bırseyın yok.O sonradan cok pişman olacak,ama
gec kalacak.Bebegını bıle gözu görmeden sırf kavga edıyorsunuz dıye bu evlılıgı bıtırıyorsa kaybeden
o olur..Araya gırıp konusanlarla da ıyıce sımarmıs.Bırak ne halı varsa görsun artık ''dıyorlar ve aslında haklılar da..
Bir de kımse esımden böyle seyler yapmasını beklemezdı ,eşim içime düşerdi hem
dısarda,hem evde bogardı benı sevgıden sımsıkı sıkardı wcye bıle yanımda gelmek
ısterdı o derece boguyordu evlılıgın baslarında düşün..ama sonra ne yaptı ,hamıleyken
eskı evlı sevgılısıyle mesajlastı..Bunları yapan ınsanın kendı hatalarını görmesı gerekırken
hala ben hatalarımı görmeye ugrasıyorum ya bu da benı sinir edıyor..Tamam cok sevıldım
dogru ,ama ben de cok sevdım ..Sadece yapım bıraz odundu,öyle cılvelı davranamadım
o kadar ..
O bahsettıgın ılacı da emzırmeyı bıraktıgım anda kullanacagım tam bana göre,ama kızım emmeyı
o kadar sevıyor kı bıraktırmak ıstemıyorum sımdılık..
Benim psikolog garip çıktı konuya gelene kadar çoktan bitmiş olur herşey,hem geçen haftanın tekrarını
yapıp notlarından okuyor,hem haftaya ne anlatacağımı söyluyor ;derse girer gibiyim:))
CEDISH öfken neden geçmiyor,çünki baştan beri istediğin gibi tepki veremedin ve hep mutluyum diyerek
odaklanmaya çalıştın,ama inan benim şu an yaptığım ''önce acı sonra tekme yöntemi''daha iyi:)) Ben bunu
her ilişkimde yaptım yani önce dibine kadar acımı yaşadım, sonra unuttuğumu fark ettim bir anda bittiler..
Sevgimiz aynı dediğin gibi yapcam..Çarş. günü arayıp sormayı düşünüyorum,gerçi ben onun telefonlarını hiç açmadım belki açmaz bile ,ama bu ilk ve son adımı atıp dogumgunune kadar bırdaha görusmeyecegım..
Sevgiiş sen çalışıyorsun zaten aramaman çok kolay olabilir,aradın mı yoksa? Ben kızımla ilgileniyorum,
oynuyorum,oyalanacak şeyler buluyorum,ders çalışıyorum ..Alıştım yokluğuna sanırım..
Elmayra lütfen kendıne gelıp yarın yorum yap çarşamba arayacağım öğlenn
Bir de kaynanam aramış 2 kere,ders çalışırken telefonum kapalıydı .Sonra aradı açtım,konustuk kızımı benı
sordu,babası görmeeye geldı mı dedı falan..Sagolsun yıne de arıyor kadın yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?