Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Canım konunu takip ediyorum sürekli. Bence gurur yapma son kez dene. Kesinlikle mesaj at telefonda düşünmeden cevap verebilir. İlk konunu açtığında kilo aldım demistin. Kilolarını verebilmissindir umarım. Veremediysen diyete başla sacına basına bi şekil verdir. Durumun müsaitse suan git yeni kıyafetler al o gece cok guzel ol tabi inşallah esın yılbaşını beraber geçirme fikrine olumlu bakar. İnsallah düzelir hersey kurtulur yuvanız.

gittiniz mii....
Şimdi ben değiştiğimi ona göstermeye çalışacağım,
Yılbaşı için telefon edip soracağım hayır derse iyi yıllar deyip kapatacağım..
Kendimi yemeyeceğim..
Son adımımı atmış ve nadasa geri dönmüş olacağım ,değil mi kızlar?
O zaman çarşamba cevaba göre yine yorumlaşırız,desteğiniz ve yorumlarınız
için çok teşekkürler ..Kafamda belirledim ne diyip nasıl davranacağımı..En
kötuye hazırım kı hayal kırkıklıgı olmasın ..Üzülmeyeyım diye..

Siyahbeyazcigim sorun ve çözüm apacik ortada daha fazla düşünüp üzülüp kendini ve eşini yıpratma. O son yazdığın cümle eşinin söylediği değişeceğimize umudumuz olsa koşarak gelirdim! Sözünün üzerine daha neyi bekliyorsun paranoyak olma kendin yazıyorsun beyninde bütün olumsuzlukları esin apacik söylemiş daha ne yapsin. Eşinden adım bekleme o adım asla ondan gelmez bana sorarsan araya kimseyi sokma ve yeter kır su anlamsız gururu ortada dünya tatlısı aşkınızın meyvesi var. Onu seytana dönüştüren senisen tekrar eskisi gibi meleğe dönüştürmekte senin elinde bu evliligin panzehiri sende siyahbeyaz herşey senin elinde bu inadi yenip haftaya 3 kişilik bir aile olmakta yoksa tam tersi anlamsız inatlaşmaya girip 2 kişilik boşuna zaman kaybetmekte herşey senin elinde

Şu konumun ''eşim barışmaya karar verdi,ne yapacağımı bilmiyorum'' versiyonunu açmak için
neler vermezdim:))

eşin barışmaya karar verirse böyle bir başlık açacağından eminim çünkü sorun,gitmesiyle ya da gelmek istemesiyle çözümlenebilecek bir sorun değil.umarım bir gün birbirinize öyle bir sarılırsınız ki tüm yaralarınıza iyi gelir ve aklınızı başınıza getirir.terapiyle ilgili sorduklarıma cevap veridiğin için teşekkür ederim.hakkınızda hayırlısı inşallah..

Işte bu kadar kır şu gururunu merak etme herşey güzel olacak uyanacaksin bu kabustan. Herşey kaldığı en güzel yerden devam edecek rabbimin izniyle

Verdim canım 4kılom kaldı ,boya falan da yaptırdım da adam görmedıkten sevmedıkten sonra
ona yararı olmuyor ben kendım ıcın degısıyorum duzeltıyorum kendımı..Spora da baslayacagım
evde ınsallah ..Keşke olur dese ,ama ıcımden bır hıs hayır dıyecek gıbı gelıyor..Anında cevap
vermesı daha ıyı degıl mı kızlar?Benı sevmeyen arkadası var yakın oldugu,ya yanında olsa
fıkır alsa hemen hayır der ..Ama ararsam dırek acıklamasını da duyarım..

Kilo vermiş olman cok guzel cok sevindim :) bence erkekler icin boyle seyler cok önemli canım o yuzden sordum verebildin mı diye. Mesaj yada arama kısmına gelince kocanı sen daha iyi taniyosun düşünmeden cevap veren biri mı? Benim aklıma mesaj daha uygun gibi geldi ama sen bilirsin canım. Sakın umutsuzluğa kapılıp vazgeçme kararından. Ama yok dersede üzülme. Zaten neler yasadın bu seni daha fazla uzemez hic degilse şansını denemiş olursun. İnşallah ılerde kocanla bunları konuşursunuz, senin aptalligin yüzünden arayıp yılbaşında beraber olalım mı diye sormak icin ne kadar kivranmis ne cok düşünmüştüm diye anlatırsın. Ama en önemlisi inşallah hakkında hayırlısı olsun cok içten dua ediyorum suan.

Seni sevmeyen arkadasi mi var?Bu kisi evli mi?Bu insanlar baskalarinin evliligi hakkinda yorum yapmasina bayilir, fitne fesat sokmayada bayilir.Onun arkadaslarinada laf etme umursamayacaksin, ama soyliyim emin olki bu iste cok paylari vardir.

Siyahbeyaz önceki konunu da çok takip etmiştim.
Orda da çok söylemiştim.
Bu adamın bi bildiği var diye..Sevmeseydi çoktan boşanrdı açardı davayı diye.
Kesinlikle düşünüyor hem de kara kara.
Boşanmak istememesinden kaynaklanıyor dava açmaması.
İçinde hala sevginin olduğundan öyle eminim ki .
Bir mesajında demiştin eski konunda sırtımdaki saçları topladı diye...
Sen de hala seviyorsun onun sevdiği gibi...
Fedakarlık zamanı siyahbeyaz sevginiz ve kızınız için.
Biraz toparlamış gözüküyorsun lütfen böyle devam et.
Ufak şeylere hemen ani tepkiler verme.Hemen öfkelenme.
Sert çıkışlar sergileme.
Bu adam senin değiştiğini görmek için bekliyor...
Onu şaşırt lütfen.
İlk adımı sen at...
Umarım yılbaşını beraber geçirirsiniz bunu inan yürekten diliyorum.
Ve umarım o gün bi kıvılcım doğar da sizi yeniden biaraya getirir...

Bence mesaj atma...
Direk ara canlı canlı duy kararını.

Kesinlikle hep bakimli olmak taraftariyim kendimiz icinde oyle olmali,kilonuda ver abartamamakda lazim, birdaha gorusursen ve bundan sonra bakimli ol.Ancak bunun guzellikle pek bir baglantisi olmadigini benim ve esimin fotografini gorunce anlamis olmalisin.Benim kocam herkesin lafina giden, muhabbete bayilan, cok gule yuzlu,ne kavga,ne icki,ne sigara bilmeyen bir adam yani cok iyi bir insan ama es olarakda cok kotuydu cunku ben sahiplenilmeye,kiskanilmaya alismisim o bana arkadasi gibi davraniyordu bende ofkeleniyordum bazen saf saf sacmalardi ilk basta cok anlamazdim ama sonra cinnet gecirtecek boyuta geldi bu sefer o kadar gicik oldumki her seyine laf ediyordum aslinda edilmeyecek gibi degildi inanin cok hakliydim ama o kadar fazla cumle kuruyordumki onun o kadar derin dusunemedigini kabul edemiyordum bikmadan usanmadan beni anlasin diye cabaladim durdum artik sinir hastasi moduna gectim.Sonra bana hayatimin kazigini atti ben bile ona yakistiramadim hicbirsey yapmama gerek kalmadan o yaptiklarinin hesabini ben 4 senedir doktugum dili kendi kendine bir gecede anlatti hatali olmasina ragmen halen afra tafra yapiyordu biz duzenli bir sekilde erkek terapiste gittik neden erkek diye bukadar diretiyorsun diyeceksiniz.Cunku bir kadin ona akil verse dayanisma gibi hissedecek ama erkek oldugunda hep ben onun kafasini daha kolay cozdum hemde o itimaat etti karsisinda evli olan cocuklari olan bir adam vardi.Onunla beraber biz sevgiyi ve sevginin gosterilmesi gerektigini ogrendik bir sure antidepresan kullandik ofke kontrolu icin onunda cok faydasini gordum hatta ben ilaca karsi olmama ragmen eger ben o ilaci kullanmasaydim olaylara kendime uzaktan bakamayacaktim.Simdi o sevgisini gosteriyor ve bende dolayli bir sekilde birbirimizi iyilestiriyoruz yine hatalar yapiyor ama onu oldugu gibi kabul etmeye calisiyorum degistirmeye calismiyotum, hep valentin gunleri beklemiyorum.Ben o pesinden kosulan kadin degilim bende her kadin gibiyim annem gibiyim onu anladim.Hep o pesinden kosulan,manken gibi,heryerde hayranlikla bakilan,esime gipta eden insanlarin verdigivgazla kocamin bana hep dikkatli davranmasini beklersem mutsuz olacagimi anladim.Ben o iyi birsey yaptiginda hem cidden mutlu oluyorum hemde onu pohpohluyorum simdilik ise yariyor sonrasinda hayatda bizi ne bekler bilemem.Benimki evliligi yeni kavriyor napalim kimse mukemmmel degil, mutsuz degiliz.İnsallah en kisa zamanda sizde bir araya gelirsiniz

Evet arayınca hem yalan söyleyıp söylemedıgını,şaşırıp sasırmadıgını da anlarım..Çok ıyı anlastıgım ev
arkadasının ,eşimin eskı sevgılısıyle görustugunu ögrenmıstım ve tum baglarımı kopartmıstım..O zamanki
sevgılısıyle evlı ama 6 ay olmasına ragmen bıktım evlılıkten dıye esıme yakınan bırıydı ve esım su anda
onun oturdugu semtte yasıyor ve devamlı görusuyorlar(
Eşimin kafası karısıp dönsem mı dese bıle o arkadasının sacmalama dıyerek dolduracagına adım kadar
emınım (
Eşim öyle diyordu dönerdım umıdım olsa dıye,ama baska bırsuru hakaretlerı de vardı..Yani gemileri
tam yakmayan bırı olsaydı bunlara cesaret edemezdı dıye dusunuyorum yıne de sevılmedıgımı
hıssedıyorum kızlar..Aşk kırıntısına mı muhtac olacagım hıc bılmıyorum,ama son 2 yılı burnumdan
da getırdı ..Cok kafam karısıyor o yuzden..Ama ondan baskasına dokunamam ,bakamam ben artık..
Yapamam bılıyorum emınım ..(

Ysmc canım ben de anlıyorum seni,ama anlamadıgın :senın eşin tekrar denemeye hazırdı,pişmandı ve
sana düzelme şansı verdi.Karşındaki insan seni görmüyorsa,duymuyorsa,dinlemiyorsa,sana dokunmuyorsa,
her dediğini yanlış anlayıp bebegının yanında kavgalar cıkarıyorsa sen de bir yerden sonra benim gibi
bırakırdın .Bana su anda benı ve onu ıyı tanıyan herkes dıyor kı ''biz senın hatalı oldugunu ve esının
sana ders vermek ıcın gıttıgını sanıyorduk .Ama sen cok bıle dayanmıssın bız olsaydık coktan ayrılırdık.Sen elınden gelenı yapmıssın,artık yapacak bırseyın yok.O sonradan cok pişman olacak,ama
gec kalacak.Bebegını bıle gözu görmeden sırf kavga edıyorsunuz dıye bu evlılıgı bıtırıyorsa kaybeden
o olur..Araya gırıp konusanlarla da ıyıce sımarmıs.Bırak ne halı varsa görsun artık ''dıyorlar ve aslında haklılar da..
Bir de kımse esımden böyle seyler yapmasını beklemezdı ,eşim içime düşerdi hem
dısarda,hem evde bogardı benı sevgıden sımsıkı sıkardı wcye bıle yanımda gelmek
ısterdı o derece boguyordu evlılıgın baslarında düşün..ama sonra ne yaptı ,hamıleyken
eskı evlı sevgılısıyle mesajlastı..Bunları yapan ınsanın kendı hatalarını görmesı gerekırken
hala ben hatalarımı görmeye ugrasıyorum ya bu da benı sinir edıyor..Tamam cok sevıldım
dogru ,ama ben de cok sevdım ..Sadece yapım bıraz odundu,öyle cılvelı davranamadım
o kadar ..
O bahsettıgın ılacı da emzırmeyı bıraktıgım anda kullanacagım tam bana göre,ama kızım emmeyı
o kadar sevıyor kı bıraktırmak ıstemıyorum sımdılık..

Son düzenleme:
Bir de kızlar yarın dayım buyuk ıhtımalle eşimle konusmaya gıdecek,sizce ben o konusmadan
bugun mu aramalıyım,yoksa o konusunca duruma göre mı?Konusmak ıstedıklerımı daha net
sekılde konusacagı ıcın hala dayımın sorması taraftarıyım ..
Bu arada eşim işyerındekı kımseye ayrıldığımızı hala söylememiş,soranlara çok iyiler,kızım
yürümek üzere vs diye anlatıyormus hergun eve geliyormus gıbı davranıyormus..Geçenlerde
işten çıkan eskı samımı bır kız arkadası aramıs ona da aynı sekılde anlatmıs,hatta kız bırgun
bıze gelın beklerım deyınce esım bız de sızı beklerız falan demiş..Bu nedır kızlar?Niye
böyle oyunlar yapıyor hala ..

sıyahbeyazcıgım ben de terapıstını degıstırmen taraftarındanım .

evet sorunu cozebılmek ıcın gecmısı kurcalamak sart

.fakat bazı psıkologlar var kı ne yazık kı ısı

bıraz tıcarete dokuyorlar .cok fazla gecmıse ınıyorlar ,sen asıl sorununa

gelene kadar rahat 4-5 seansı buluyor .buda senın hem butcenı yoruyor

hem de o 4-5 seansda hala rahatlamamıs oluyorsun .bı arkadasımın

gıdıpde memnun kalıp tavsıye ettıgı bı doktor var idi ,ozel mesajdan

bıldırırım sana .

Son düzenleme:

belırttıgız ısımle ılgılı daha once de bır kac tanıdıgım şıkayetcı olmustu .

hatta bu forumda da adı gecmıstı .bu kadar sıkayet alan bırı neden bu kadar medyatık

o da bır garıp :44:

siyahbeyaz cnm ,devletın doktorlarını ben de onermıyorum .senın terapıste ıhtıyacın var .

devlettekıler senı dınlemıyor bıle ,sorunu soruyor hapını verıyor gule gule dıyorlar .

sıyahbeyaz acaba soyle bır durum olabılır mı ; hanı bu adam ılk baslarda

oldukca melek ,senin her dedıgını yapan biriydi .ilk 2 yıl seni özel ılgısıyle

şımarttıgı ıcın ılıskıde mesafelı ve baskın taraf sendin .

o surecte aranızda gecen ufak bır surtusmede adam ılk restını cektıgınde

o reste karsılık senın bırden onun uzerıne dusmen acaba esını sımartmıs olabılır mı ?

yanı bıraz olayı ego meselesıne cevırmıs olabılır dıye dusunuyorum ben .

cunku ozel mesajda da konustugumuz kadar ,ılk ıkı yıl da sen burnundan kıl aldırmayan

bırıydın .o surecın verdıgı sevgı aclıgını sımdı senın burnundan fitil fitil getırerek

odetmek ıstıyor gıbı sankı .ufak bı surtusme sonucu o burnundan kıl aldırmayan

kadın bırden degısıp aşırı ılgılı ozverılı olunca ,esın soyle bi stratejı uygulamıs olabılır ;

"her dedıgını yaptıgımda burnundan kıl aldırmıyordu ,ufak bır rest cektım hatun bırden

pervane oldu pesımde "deyıp sana son ıkı yılı burnundan getırerek odetmek ıstemısde

olabılır .cunku senın bırden ona karsı gosterdıgın sevgı alaka onu sımarttı .

ve sımdı senı surundurmek ıstıyor gıbı .bosanacak olan adam şimdiye boşanırdı bence .

Yorumuna katılmıyorum canım. Ben istediğim tepkiyi verdim, tepkisiz kaldım. Başa dönsem süreci yine aynı şekilde idare ederdim. Mutluyum zaten. Mutluluk her şeyin dört dörtlük olması değil. Gidene güle güle diyeceksin. Ben onu yaptım. Benim demek istediğim yaşanan şeylerden sana kalan kırıklıklar. Belki hayat boyu silinmeyecek şeyler. Ama silinmemeleri benim mutsuz olacağım anlamına gelmez. Onlarla yaşamayı onlarla gülmeyi öğrenir insan.

Ben de dibine kadar yaşadım acıyı siyahbeyaz. Dibine kadar yaşamazsan yukarı nasıl çıkarsın. Bak çıkıyorum şimdi. Sen de çıkacaksın, çıkıyorsun ama hayatında bir belirsizlik olduğu için yani henüz boşanmadığın için benim ne demek istediğimi tam anlayamayabilirsin.

Öfkeye gelince, bu bir arkadaşıma da yapılsa o adama öfkelenirim. Burada benzer şeyleri yaşayan kadınların kocalarına da öfkeleniyorum. E söz konusu kendin olunca o öfke geçmesin hemen bir zahmet. Kendimi geçtim çocuğuma bakıyorum sinirleniyorum bu nasıl bir insanmış diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…