Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Eşin senı baskası ıcın mı terk ettı bılmıyorum tam konuyu?

bana soruyorsan
soyle ben onu telefonla konusurken yakaladım
sonrasında dehset bır kavga oldu otel odasındakı duusn ben daha yenı dogum yapmıstım
sonrasında karakolluk olduk
sonrasında ıstanbula donduk bana bır acıklama yaptı
bır hayat kadını cınsel manada ama sımdı ben sana tam detay yazmıyorum banamı sordun anlamadıgım ıcın
sonra bakkala gıdıyorum dedı sıgara almaya
10 dk 15 dk 20dk 1 saat 3 saat
bır daha hıc gerı gelmedı

o bana asla bunu ıtıraf etmedı ve hepte yalanladı
ancak ben onu yakaladım bır cok yoldan
evet benı bır baska kadın ıcın terk ettı

Önce kendi yaralarını sar.
Unutma sen değerlisin, adam gitmiş kendi bilir.
Gelebilir yuvasına geri döner diye bekleme.
En kötüsüne hazırla kendini.
Psikologa gidiyorsun. Çok iyi.
Zor zamanlar geçiriyorsun.
Gereksiz adamı da seviyorsun.
Ama kendini daha çok sev.
Sen ondan daha değerlisin.
Ailen yanında , evladın yanında.
Sen yürek yaralarını sar.
Düzen kurmaya başla bence gerisi gelecektir.
Sen elinden geleni yapmışsın.
Günahı onun boynuna.
Eğer boşanma olursa (inşallah hayırlı olan yuvanızı tekrar kurmanızdır.)
kızına olanları anlatırsın.
Kimse seni suçlayamaz.

sag goz damarım catladı
mıdemde yara var ulser hastası oldum ve 37 kılo verdım
dogum kılosu falan fılan gıttı 0 beden oldum hastanede yattım
sonra dedım canı cehenneme ya
bunun ıcınmı uzucem kendımı

ha buarada
onuda yuceltmedım , cunku sneın esın galıba arıyor bebegı ancak benımkı onuda aramadı
once kendısını sonra kadını ısınden gucunden kadını nısanlısından ettım
cok fazla zarar verdım
ama zararın cok buyugunu kendıme verdım keske o kadar uzmeseydım ve kendımı kucuk dusurmeseydım

Cedish sen bana psıkologunun önerdıklerını anlat mesela ..Özel yazamıyorsun ya burdan yaz :)
Nemesıs soruna bak da konus ne kadar sacma olduguna bak önce..

CAnım benim sana tavsiyelerim zaten psikologla konuştuğum şeyler. Kabullenmen lazım önce, sonra da yas tutma durumu oluyor. Biten bir şeyin yası. Bir zamanlar var olan bir çiftin yası. Sonra da geçecek tabii.

Bana psikologum bunu 2 yılda da geçirirsin 10 yılda da sana kalmış dedi. Saplantı haline getirme dedi yani.

Sana sakin ol, sessiz kal, kabullen, kafanı başka tarafa çevir diyorum bunları konuştuk biz de psikologla. Ama psikolog bile olsa yaşamadan anlayamaz o ayrı. Onunla konuştuklarımızın yanında beni en çok kendime getiren ibadet ve dua oldu. Kalbim sıkışınca Allah'ım beni feraha çıkar, nefsimin şerrinden ve içime darlık veren bu sıkıntının şerrinden sana sığınıyorum diyorum. Kuran'da "O yeter" diyor. Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. E o zaman demek ki başka bir varlığa hele de sıradan bir kulun yanımda olmasına bağlı değil benim huzurum ve mutluluğum.

Ya kandır kendini. Her sabah uyandığında "ben onsuz da varım, onsuz da mutlu olabilirim" de. Önce inanmadan söylersin sonra zihnin onu gerçek gibi kabul eder. Oyna kendinle. Çıkar at şu adamı bir tarafa. İstemiyor şu an. KABULLEN.

Anlamadığım birşey ve anlatamadığım birşeyler var ;
Anlamadıgım hangi kadın çok sevdiği adam tarafından,aniden ,hiçbirşey olmadan ve söylenmeden
terk edilince hemen unutur? Hele de bebekli bir evlilik içindeyse ..Hanginiz terk edilince anında
oh be kurtuldum dediniz ya da hiç ağlamadan bıraktınız gideni?Kadın kadının halinden anlamıyor
mu anlamadım ben burayı ??

Burda dert anlatanlardan farkım lanlardan daha çok iç hesaplaşmamı paylaşıyor olmamdır ,
çünki ilerde okuyup ne salakmısım demek için gulebılmek ıcın bır gunluk gibi yazıyorum..Biliyorum
unutacağımı ,tabi ki geçecek ..Ama duygularımı yazmak neden eleştiri alıyor ,bunları herkes
yaşar..Hiç terk edilmedim,hiç aldatılmadım ,hep mutluydum ben bıraktım dıyen var mı aranızda?

Ben sadece herkesin kimseye anlatmadan yaşadığı iç süreçlerimi buraya yazıyorum,çatışmalar
olması da çok doğal ..Unuttum deseydim hemen asıl o saçma olurdu ,kolay mı 4 yıllık evliliği
bir kalemde silmek ..Ya da kabullenmem için adam olması gerekirdi karsımda konusacak ..
Konuşmadan gidişi bile bir sebep benim için..

Etrafımdaki iyi dost sandıgım kişiler sadece iyi gün dostu çıktı ..
Düşmanım diye gördüklerim yanımda oldu,destek çıktı ...
Psikolog hala bir işime yaramadı ..
Ailem tam destek olmadı ,hep kafam karıştı ..
Onlarla yaşayacagıma eşime dönmelıyım düşüncesi oluşturdular..
İlaç kullanmak istiyorum,emzirdiğim için kullanamıyorum ..
İş başvurularımın çoğu yaş ve tecrübe yüzünden sonuçsuz kalıyor ....
................................................

Aldatılmaya gelince;
Ben sırf bebeğimi üzüp erken doğum ya da düşük yaparım korkusuyla geçici olarak affetmiştim,
affetme de değil..Dediğim gibi sadece aynı evde 3 ay geçirdik,dısarıya rol yaparak ..Gecelerı
aglayarak ..O ugrasıp cırpınıyordu,ama ben güvenemıyordum ..Doguma gırdıgımız gün herşeyi
sildi beynim..Ben aldatılmayı bırak,sevgililerimin kız arkadası dahi olmasına izin vermeyen bir
insandım ..Ama oldu işte..Bunalrı yediremiyorum ya,ben çocuğum için bunu bile kabullenmek
durumuna gelirken ,onun saçmalıklarını çekerken ..Sebepsiz..Kavgasız..Korkakça..Bu gidiş
benım hakkımdı ..

Hemen unutmanı kimse senden bekleyemez.
Tekrar aile olmanız çok zor gözüküyor.
Ne olursa olsun bu senin sınavın.
Ve inanıyorum ki sen zor zamanları atlatacaksın.
Yeni bir başlangıç yapacaksın.
Daraldığında sıkıldığında derin bir nefes al buda geçer de.

seni bence burada çoğu kişi anlıyor insanız senin de hissettiklerin gayet insani normal duygular, serzenişinde de isyanında da buhranında da haklısın. sadece birçok kişi kendini salmaman için yazıyor

Bencede b planı üzerinde yoğunlaşmalısın....Şu yaşadıklarından sonra herşeye hazırlıklı olmak sadece seni daha güçlü yapar..İnşallah en iyi en gönlüne göre olacak gelişmelerle karşılaşırsın..Ama en kötüsü olursada apışıp kalma..

Bu arada okuyorum deminden beri kimsenin sorusu yada yorumu saçma değil..Lütfen fevri olma ve insanların sana destek için burada olduğunu unutma..Aklına uyanları not alırsın uymayanı es geçersin ama itham etme...Lütfen...

Onu aşırı derecede kıskanıyorum ama sevgi anlamında değil yanlış anlamayın..
İyi bir işi var ve koca şehirde yalnız ..
Mis gibi hayatı var,kimse yaptıgından dolayı ona karısmıyor,hesap sormuyor..
Rahat ..
Ben burda daha anlatmadıgım kişilere rol yaparak,anlattıklarımın sorularına
maruz kalarak,kafam karıstırılarak ...
Kalabalıklar ıcınde yapayalnızım ..
Bu yüzden mutusuzum işte....

Yenidendogdum şimdi nasılsın neler cekmıssın ama ıyı de yapmıssın
elınden gelen herseyı yaparak bence ..Yoksa yapsa mıydım derdın
en azından yaptıklarından pişmansın yapamadıklarından degıl...

Senin sabrina hayranim arkadasim :) Karsimizda kendi ayaklari uzerinde duramayacak kadar mizmiz ve inanlmaz simartilmis bir insan var. Denk gelmis koca da boyun egmis bu simarikliga, sonra da bikmis hadi eyvallah demis cekmis gitmis. Ve donmesi de pek mumkun gorunmuyor. Akli varsa da donmez. Benim uzuldugum aile ve ortadaki cocuk. Maalesef ailenin basina kaldi bu dert.

Mikado zaten biliyorsun ben eşimin dönmeyecegının farkındayım ya da yıllar sonra pişman olacagına
ınanıyorum zaten bu a planı ,b planı dönmesı olur ..Baska hayat yasarsa da üvey annesıyle kızımı görusturmem
herkesın kendı fikri tarzı var..Ben böyle düşünüyorum ..

çalışmaya başladığında çok rahatlayacaksın hem kendi ekonomik özgürlüğünü eline aldığın için hem de kafan dağılacağı ve sosyalleşeceğn için eski neşen de özgüvenin de yerine gelecek inşallah en kısa zamanda iyi ve şartları sana uygun bir iş bulursun. ücretli öğretmenlik işi ne oldu takip edemedim o kısmı

Hala utanmadan konumu bulandırmaya calısma benım konumla ılgılenme yeter !
İnsanların dertlerıyle dalga gecerek ılerde kendıne guzel ahlar kazanıyorsun ..

Ne ah i ya? Ben kendimi bir insana baglayacak kadar simartilmadim, kocan hadi ordan demis, ailen de olmasa aglanacak hale duseceksin. Hala yok 5 TLlik biberon almislar da falan filan.

Siyahbeyaz, senin şu anki durumun sadece eşine duyduğun sevgi değil demiştim daha önce de. Yine söylüyorum, büyük kaygılar içindesin. Düşün şimdi şu an bir işin olsa, ailenin yanında olmadan kendi evin...vs olsa daha iyi hissederdin değil mi? Öyle olacak işte. Biraz bunları düşün. Kafanda kızınla hayaller kur. Mesela onunla çıkacağınız bir yurtdışı seyahati gibi. Ya da arabana atıyorsun kızını bir arkadaşınla kahve içmeye gidiyorsunuz. Olmaz şeyler değil sadece zamana ihtiyaç var. (ben de böyle şeyler hayal edince rahatlıyorum da :))

Ah şu belirsizlik bir son bulsa...Ama belirsizlik son bulsun diye ani karar verme tabii. Boşanmak yoluna bakmak ya da boşanmamak adamı süründürmek gelir diye umut etmek...Bunlar seçenekler karar senin. Zamana yay ve düşün. Psikolog da yardımcı olur umarım

Siyahbeyaz canım bence şu hiçbişi adından da anlasildigi gibi hiç birşey. Böyle hiç bir ise yaramayan insanları adam yerine koyarak laf bile etme biliyorum sinek küçüktür ama mide bulandırır... Boşver bu arada hayallerdir umutlardir insanı hayata bağlayan biraz zaman ver eşine onu en iyi sen tanıyorsunbiz ne desek boş hakkında hayirlisi olsun bu arada ben başka kadın olduğunu sanmıyorum başkası olsa gören duyan olur mutlaka kulagina gelirdi aynı zaman da sen söyledin çevresine ayrı olduğumuzdan bahsetmiyor diye belki de gerçekten zamana ihtiyacı vardır bu evliligin

cedish eşinden haber geldı mı hiç..

Hayır canım gelmedi. Ben ona beni hiçbir şekilde aramamasını tembih ettim. Geçen hafta bir mail atmış idari bir konuyla ilgili o kadar. Ben onu görmeyince, duymayınca daha iyiyim ve kesinlikle de özledim falan demiyorum. Sinir oluyorum kendisine. Görsem bir kaşık suda boğacağım. Ama bu öfke de geçermiş psikolog öyle demişti. Bakalım zamana bıraktım ben.

Umutluyum, kızımla mutluyum, çalışıyorum, sağlıklıyız. Daha ne olsun. Sen de böyle hissedeceksin merak etme canım :)

çok bağlıydı cilveler yapıyordu kısmına daha bir üzüldüm..
cidden çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun bundan sonra ki hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…