- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Evet gıden o ama burda bana aylardır yorum yazan herkes bır karar ver de bız de ona göre
tavsıyede bulunalım dedı okuduysan bılıyorsundur! Şimdi karar verdım dıyorum herkes unut
dıyor ..Ben de bunu anlamıyorum ..!
Dedektıf tutamayacagım ıcın bunu ögrenmem cok zor ama arayıslara basladıgını ve baska
kadın aradıgını bılıyorum aynı sey zaten..Ha baskası var ha aranıyor ne fark eder ki..Her erkegın
yaptıgını yapıyor ve sökecek çivi arıyor ..Bulur da kısa surede..Planlı olmadıgını söyluyor ama
ben ınanmıyorum ..[/QUOTE
Kararı o verdi siyahbeyaz. O ayrılmaya karar verdi. Sen de diyorsun ki ben de geri döndürmeye karar verdim. Bu karar olamaz ancak bir istek, dilek olabilir.
Eşin senı baskası ıcın mı terk ettı bılmıyorum tam konuyu?
Cedish sen bana psıkologunun önerdıklerını anlat mesela ..Özel yazamıyorsun ya burdan yaz :)
Nemesıs soruna bak da konus ne kadar sacma olduguna bak önce..
Anlamadığım birşey ve anlatamadığım birşeyler var ;
Anlamadıgım hangi kadın çok sevdiği adam tarafından,aniden ,hiçbirşey olmadan ve söylenmeden
terk edilince hemen unutur? Hele de bebekli bir evlilik içindeyse ..Hanginiz terk edilince anında
oh be kurtuldum dediniz ya da hiç ağlamadan bıraktınız gideni?Kadın kadının halinden anlamıyor
mu anlamadım ben burayı ??
Burda dert anlatanlardan farkımlanlardan daha çok iç hesaplaşmamı paylaşıyor olmamdır ,
çünki ilerde okuyup ne salakmısım demek için gulebılmek ıcın bır gunluk gibi yazıyorum..Biliyorum
unutacağımı ,tabi ki geçecek ..Ama duygularımı yazmak neden eleştiri alıyor ,bunları herkes
yaşar..Hiç terk edilmedim,hiç aldatılmadım ,hep mutluydum ben bıraktım dıyen var mı aranızda?
Ben sadece herkesin kimseye anlatmadan yaşadığı iç süreçlerimi buraya yazıyorum,çatışmalar
olması da çok doğal ..Unuttum deseydim hemen asıl o saçma olurdu ,kolay mı 4 yıllık evliliği
bir kalemde silmek ..Ya da kabullenmem için adam olması gerekirdi karsımda konusacak ..
Konuşmadan gidişi bile bir sebep benim için..
Etrafımdaki iyi dost sandıgım kişiler sadece iyi gün dostu çıktı ..
Düşmanım diye gördüklerim yanımda oldu,destek çıktı ...
Psikolog hala bir işime yaramadı ..
Ailem tam destek olmadı ,hep kafam karıştı ..
Onlarla yaşayacagıma eşime dönmelıyım düşüncesi oluşturdular..
İlaç kullanmak istiyorum,emzirdiğim için kullanamıyorum ..
İş başvurularımın çoğu yaş ve tecrübe yüzünden sonuçsuz kalıyor ....
................................................
Aldatılmaya gelince;
Ben sırf bebeğimi üzüp erken doğum ya da düşük yaparım korkusuyla geçici olarak affetmiştim,
affetme de değil..Dediğim gibi sadece aynı evde 3 ay geçirdik,dısarıya rol yaparak ..Gecelerı
aglayarak ..O ugrasıp cırpınıyordu,ama ben güvenemıyordum ..Doguma gırdıgımız gün herşeyi
sildi beynim..Ben aldatılmayı bırak,sevgililerimin kız arkadası dahi olmasına izin vermeyen bir
insandım ..Ama oldu işte..Bunalrı yediremiyorum ya,ben çocuğum için bunu bile kabullenmek
durumuna gelirken ,onun saçmalıklarını çekerken ..Sebepsiz..Kavgasız..Korkakça..Bu gidiş
benım hakkımdı ..
Bencede b planı üzerinde yoğunlaşmalısın....Şu yaşadıklarından sonra herşeye hazırlıklı olmak sadece seni daha güçlü yapar..İnşallah en iyi en gönlüne göre olacak gelişmelerle karşılaşırsın..Ama en kötüsü olursada apışıp kalma..
Bu arada okuyorum deminden beri kimsenin sorusu yada yorumu saçma değil..Lütfen fevri olma ve insanların sana destek için burada olduğunu unutma..Aklına uyanları not alırsın uymayanı es geçersin ama itham etme...Lütfen...
Onu aşırı derecede kıskanıyorum ama sevgi anlamında değil yanlış anlamayın..
İyi bir işi var ve koca şehirde yalnız ..
Mis gibi hayatı var,kimse yaptıgından dolayı ona karısmıyor,hesap sormuyor..
Rahat ..
Ben burda daha anlatmadıgım kişilere rol yaparak,anlattıklarımın sorularına
maruz kalarak,kafam karıstırılarak ...
Kalabalıklar ıcınde yapayalnızım ..
Bu yüzden mutusuzum işte....
Yenidendogdum şimdi nasılsın neler cekmıssın ama ıyı de yapmıssın
elınden gelen herseyı yaparak bence ..Yoksa yapsa mıydım derdın
en azından yaptıklarından pişmansın yapamadıklarından degıl...
cedish eşinden haber geldı mı hiç..
çok üzüldüm durumuna( Bazen keske hamıleyken gıtseydı dıyorum ,bebegım ona cok
baglıydı hep cılveler yaparken gıtmıstı,bır de dogumdan berı hep sebepsız kavgalarla
bebegımı huzursuz edıyordu kızım artık bır ödlek oldu herseyden korkuyor,sıcrıyor((
Allah bunları bıldıgı gıbı yapsın ınsallah bu dunyada da bedel ödedıklerını göruruz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?