- 10 Ocak 2011
- 63
- 0
- 86
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Evlilikte aşk cinselliktir. Madem esin uzak kaldı sen hiç uğrasmadin mi? Sanki evliligin anlamı kalmamis esin için evliligi ayakta tutan karı koca arasında ki cinselliktir siz arkadaş değilsiniz neden bu kadar uzak durdunuz birbirinizden?
Eğer kızım olmasaydı davayı gıttıgı gun acardım ama ben bu konuda vıcdanı rahatsızlık duyacagımı bılerek neden
dava acayım kı..?Eşim bu konuda konusmuyor zaten neden konusup yıne soracagım kızlar..Burdakı yorumların
bazılarından anladıgım kadarıyla = ben anlatamıyorum sanırım ....Hep yanlıs anlasıldıgımı anlıyorum okurken ..
''Masum bir istek ''dedim çünki birlikte kalmamalıyız falan dedı yanı annemlerın babamların bunu bılmesı
herkesın barıstıgımızı dusunmesı anlamına gelecektı ..o sekılde soyledı anladım o yuzden oyle dedım ..altında
bırsey aramaz erkekler zaten..ama ılla bırsey demem ıstenınce ben de bunu söyledım benım evımde degıl
senın evınde aılece bır gece gecırmek anlamında..
yA AKLIMA geldı gülüyorum kızlar ,bir bebeğin yılbası deyınce aklınıza ne gelıyor:))
12de uyuyor olması geldı aklıma ve dedım kı ''siyahbeyaz bunca aramama,görusmeme
olayını bır aramayla ,hem de bu mantıksız bahaneyle çöpe attın ..''
Ya bebek yılbası mı yaşar,adam sırf benle basbasa olmamak ıcın reddetti(
Burda da cevremde de yuzlerce kez duyup bildiğim birşey cocuktan sonra cinsellıgın eskısı
gıbı olmayısı,neden sasırdınız ki?Çocugumuz gazlı bir bebektı zaten 12-1de uyurdu,eşim yorgun ,
ben yorgun olurdum ..Cocuk olmasından korkuyordu cunkı bız ılk ve tek denemeyle yaptık
bebegımızı ,o yuzden kosarak kondom alırdı baslamadan..Yanı bu tarz sebeplerle bırlıkte
olamıyorduk..Bir de aılem var tabı, patkapı geldıklerı ıcın rahat edemıyorduk evde..
Konuşulacak bırsey oldugunu dusunmuyorum,bu eşimin k.ç.nı kaldırmaktan öteye gidemez.
Burda kac kısı bana Banu gibi örnekler yazdı ,gitse bıle vazgecse bıle yuvasının degerını
anlayıp gerı gelen kac kısı de var ..Ben bu tarz taktık istiyorum..Konusarak degıl,fark ettırme-
den ve ıstemıyor gıbı davranarak ..
Çocuk için zor olacak,ama ben kendım için,zor sevdiğim için..Başkasını seveceğime dokunacağıma
inanmadıgım için..vs .vs istiyorum..
Bir de öncekı ılıskılerımden yola cıkarak da söyluyorum,(arkadaslarımınkı de dahil=giden her zaman
geri gelir pişman olur)sırf bu yüzden ben çoğu zaman terk etmek yerine ,kendimi terk ettirmeyi
seçerdim.İsteğimle bittiğinde bile yine de üzülürdüm ,ama en çok sevdiğim biri vardı gerçek terk
oydu ve onu 4-5 yıl unutamadım ..Tam ben başkasıyla oldum,o zaman o bile dönmüştü ki o asla
dönemezdi çünki ailesi yüzünden ayrıydık..Yani eşim de pişman olup gelecek,ama bunu yıllar
sonra yapacak ..Ben o yıllar sonrasında onu alamam,şimdi gelmesini istiyorum..Bebeğimi tek
büyüttükten,alıştıktan sonra zaten alamam geri..Ama,şu anda gelse kafamda sorular sorgular
olmayacak ..ama yaşamak istediklerini yaşayıp gelse asla bir daha alamam olmaz.!O zaman
herkes bana bebeğinin babası diyecek ama ASLA almayacağım!
eski konunu da okuyodum burdanda devam ediyorum ara ara, duyguların çok değişiyo, bigün diyorum ki eşini çok seviyo ve geri istiyo bigün diyorum ki çok kızgın öldürmek istiyo, bu gel gitler eminim senide çok yoruyodur ama artık yıllar sonra dönücek ama şimdi dönsün falan deme, evlendiğinde bakir olan gözü açılmamış olan adamın gözü açılmış bi kere dışarıyı keşfetmiş, dönsede için almıcak, baskın bi kişiliğin var o zaman hırçınlığa dönecek bu
aslına bakaa bende bunu bahsemeye çalıştım siyaha fakat o öyle çözümler istemediiğini söylüyor. Bence bazı şeyleri görmekte zorlandıgını düşünüyorum.
İşte bu arayıstan bırsey olmadan araya baskası gırmeden döndurmek dıyorum ya ıste..bakın
dalgalanma bıttı ,ben kararımı verdım ..Onu caktırmadan gerı getırmek ıstıyorum ve bunu soruyorum
sadece bu konuda yorumlar yaparsanız sevınırım ..Vazgectıgımde de nefret ettıgımde de bana
bırsey kazandırmadı..ama bu tarz bır oyun yaptıgımda cok sey kazanabılırız ..Kızım ıcın degıl
kendım ıcın ve evlılıgımızın dıger evlılıklerden cok daha ıyı oldugunu göruyor oldugum ıcın istiyorum..
nıye bos bos bıtsın kı bu evlılık dıyorum ..Kac yıl gecırmısım bu ınsanla,neden baskasını sevmek
tanısmak flört etmek zorunda kalayım ki..Sadece onu ıstıyorum ben ..
İşte bu arayıstan bırsey olmadan araya baskası gırmeden döndurmek dıyorum ya ıste..bakın
dalgalanma bıttı ,ben kararımı verdım ..Onu caktırmadan gerı getırmek ıstıyorum ve bunu soruyorum
sadece bu konuda yorumlar yaparsanız sevınırım ..Vazgectıgımde de nefret ettıgımde de bana
bırsey kazandırmadı..ama bu tarz bır oyun yaptıgımda cok sey kazanabılırız ..Kızım ıcın degıl
kendım ıcın ve evlılıgımızın dıger evlılıklerden cok daha ıyı oldugunu göruyor oldugum ıcın istiyorum..
nıye bos bos bıtsın kı bu evlılık dıyorum ..Kac yıl gecırmısım bu ınsanla,neden baskasını sevmek
siyahbeyaz,
hah tam daha sakin, daha olgun diyorum...
yine acele düşünüyorsun.
başkalarının yorumlarında açık bir platformda müdahale edemezsin..
görmüyor musun? deseler ki 3 sene önce eşin böyle davranacak,
inanır mıydın? bak etrafında pervaneymiş ama ona müdahale edebiliyor musun?
hayır...
ben cidden üzülüyorum. Bir sonraki aşamaya geçmeni çok isterim.
oyunla olacak iş değil bence...
kimseyi değiştiremeyiz..davranışlarına yön veremeyiz.
tek kendi davranışlarına hükmedebilirsin...
ne diyelim sana şimdi.
ç
- ocuk hastaymış gibi yap,
- musluk patladı de,
- kendin hastaymış gibi yap,
- çocuğun psikolojisi kötü ,donuk bakıyor, "doktor babasını görmediği için dedi" de
- intihar numarası yap( tövbe)
bunu kendine yapma...
kendine kötülük yapma...
bırak...
vazgeç...
düşüncenden vazgeçmen yıllarını alabilir.
ama davranış olarak vazgeç...
sana bazen kızıyorum bazen de kızamıyorum.
fevri mi diyorum, çocuk kadar saf mı diyorum.
yaralı çok ondan diyorum...
ama kendine yapma bunu artık
çocuklarla biz yetişkinler arasındaki en büyük ayırım bu.
çocuk birşeyi ister. İmkan olmasa bile o an. Bana ne bana ne ben onu istiyorum der.
yetişkin birşeyi ister. İmkan yoksa o an. düşüncesine hükmemese bile davranış olarak vazgeçer...
"neden baskasını sevmek tanısmak flört etmek zorunda kalayım ki..Sadece onu ıstıyorum ben .." ben şahsen bu sözleri çok tehlikeli buldum
başkasıyla olmak kötü bişey değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?