Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

ailelerin tam anlamıyla destek olmaması en kötüsü sanırım
bende ilaç kullan diyecektim ama evet bebek var.
bu arada Allah hayırlı bir iş çıkarır umarım karşına

ücretli öğretmenlık ıcın gereken torpili bulamadım hala ,zaten dönem bitiyor ..
Cedish bence de görmemek daha iyi,dun aradım ya sesi bile bir yabancı olmuş çoktan ..
Garip bir heyecan duydum ,ama sanki yabancıyla konusuyor gibiydim..
Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim..

Çok karışık duygular içindesin seni anlayabiliyorum mutlaka üzülüyorsun, huzurlu günlerine dönmek istiyorsun elbette bebeğini babasıyla mutlulukla büyütmek istiyorsun bunları hakkediyorsun ama kendini bu kadar üzme gerçekten yeter yavruna da sana da yazık kıyamıyorum cidden. Hayat çok büyük biz ne desek ne yazsak boş yeter ki sen önüne bak, kendini toparla her şey olur, kocan dönsün istiyorsun ya dönmez değil döner ama önce senin ipin ucunu bırakman lazım, hiç daha fazla düşünme bunları durumunu kabullen ve ayaklarını yere bas, gücünü topladığında kendinde ve çevrende göreceğin değişime inanamayacaksın, eski türk filmlerini düşün mesela orda da kız kendini geliştirip adamı düşünmez güçlenir sonra nasıl adam ona geri dönerdi hayat bundan farklı değil gerçekten onsuz yapabildiğini görsün bir izin ver, ama bu kadar fevri olma lütfen şimdi kızdığın sözleri söyleyenler de senin iyiliğini istiyor inan uyanıp silkinmeni kendini toplamanı istiyorlar, hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
dönmeme ihtimaline karşı bi b planın var mı canım, velev ki biriyle evlendi bu arkadaş, saçma sapanda değil bi hemşireyle evlendi mesela, senin hayat senaryon nasıl olur bu durumda

Adam boşanmadan nasıl evlensin yahu?
Siz bence konu sahibini anlayamamissiniz. Zaten kendini yeni bir hayata adapte etmeye çalışıyor. Sadece çocuğu ve içindeki sevgi için son bir şans istiyor. Eşinin dusuncelerine anlam vermeye çalışıyor ki son derece haklı.

arkadaşım ben yorumumu gayet açık yazdım, konu sahibi ille bana dönücek ben onu istiyorum diyince bende kendini bu şekilde şartlamaması için başka olasılıklarıda düşünmesini salık verdim, aksini söylemek temelsiz bi özgüveni desteklemek bana ters geliyo, evet ben burda ayy canım mutlaka sana dönücek sabret her yolu dene sürekli ara çocuğu kullanda diyebilirim, konu sahibide zaten bu tarz yorumlar istiyo yıllarca bu umutla yaşayabilir, kocası dönebilir evet ama ya dönmezse, adam başka bi yol çizerse nolucak, boşanmadan nasıl evlensinmiş boşanırda evlenir ya da evlenmez hayatını yaşar hayatta herşey olabilir insan herşeye hazırlıklı olmalı

ben yorumlarımı tekrar tekrar okuyorum tamda demek istediğim şekilde yazmışım nesi anlaşılmadı nesi dalga geçmeye yoruldu nesi saçma bulundu anlamadım, konu sahibi bu konuyla ilgili defalarca konu açtı kapananlar oldu, cedish en sabırlı yorum yapan kişi sanırım, psikolog işime yaramadı diyo arkadaşımız, e gidipte psikoloğa ille böyle olucak ben kocamı istiyorum dersen kadın/adam nasıl yardımcı olsun, o kişide bi uzman olarak dicek ki hayatına devam et, kendini koyver git demicek, ağlaşıp duralım o zaman entrikalar çevirelim adam dönsün diye

Evet sekerim, konu sahibine 'Ahhh canim zavalli sen ve bebisin' ya da ' Canim erkekler hep boyledir, ikiuc ay sesini cikarmadan dur bak nasil donuyor sana gor' yazsan iletini begenirdi. Ama gercegi kabul et, giden gitmis onune bak dersen alay mi ediosun gibi laflara hazir ol

bir kadın başka bir kadına karşı nasıl bukadar acımasız olabilir sizinle bunuda görmüş bulunmaktayım ....

Acinacak olan durumdakilere uzuluyorum, yazdigim cevaplara bakabilirsiniz, ama simarik olanlara tahammulum yok.

Acinacak olan durumdakilere uzuluyorum, yazdigim cevaplara bakabilirsiniz, ama simarik olanlara tahammulum yok.

konu sahibi kaç kez senden yorum istemediğini söyledi kendine göre haklı olabilirsin ama madem konu sizi sıkıo okumayın ozaman insan hoşlanmadığı şeylerle arasına mesafe koyar madem hoşlanmıosunuz sizde bu konudan uzak durun kadının sinirlerini bozunca elinize ne geçio ki bırakında kadın en azından şu forumda huzurlu olsun

kimse istemez hayatı tersine dönsün, aileyle aynı apartmanda oturmak etrafında fır dönen bi koca herşey güzel, konu sahibide burda okuduğum bi çok kocadan iyi demiş kocası için, ama bakalım adam bu evliliğe öyle mi bakıyodu, bu kaçmasını haklı çıkarmaz ama insanların zamanla değişebileceğini bi bam tellerinin olduğunuda unutmamak gerekir, ben buraya günlük gibi yazıyorum beni eleştirmeyin demiş az önce, iyi hoşta burası günlük değil burda farklı farklı insanlar var ve elbette türlü türlü şey yazılacak, elmayrayı hepimiz tanıyoruz heralde, hikayesini biliyoruz o da çok seviyodu kocasını, zamanında bi sevdiğini mezara koymuş kocasına tutunmuş yanlış yaptı kocası, yeniden başlıcak evet, aşıkta olucak evlenicekte belki, yenidoğdum ona keza, bebeğiyle yeni bi hayat kurdu Allah yerine yakıştırsın öz babasından iyi babalık yapıyo eşi bebeğine,hayat insanı şaşırtır, iyikide şaşırtıyo

Cunku bu konuda ne zaman birileri konu sahibini elestirse, konu sahibi inanilmaz bir cirkeflikle insanlarin eski konularini bulup onlarin canini sikio, ben neden hassas davranayim?

Burda hiçkimse bana çocugunu kullan demedı ,zaten ben çocugumu kullancak karaktersizlikte
olsaydım çoktan getirirdim kocamı !Laflarınıza dikkat edip yorum yapın o zaman yapıyorsanız ..
Nemesıs sen daha önce de anlamadıgın ıcın bana özur mesajı atmıstın hatırlıyorum ,sonra yıne
mı aynısını yapacaksın!?Hiçbişi zaten HİÇBİŞİ...
Ben burda kocam dönecek onu beklıyorum mu dedim ,ya adam gibi okuyun yorum yazın;ya da
okumadan anlamadan yorum yazmayın!

konu sahibi
bana gönül koyma bugün senin başına gelen benim de başıma gelebilir düşmez kalkmaz bi Allah
ben bunları yazıyosam istiyorum ki artık siyah beyaz değil bembeyaz ol

evet özür diledim ilk konunu açtığın zamanlardaydı 3 ay önce ve ben bodozlama yorum yapmıştım sonra yavaş yavaş konunu okumaya başladım şu an yaptığım yorumlar tamamen farklı aklım başımda yani, diğer arkadaşla aranızda ne geçti maziniz nedir bilemem Allah aşkına ben sana kötü ne yazıyorum seni kendine getirmeye çalışmaktan başka ne yazıyorumda bana gönül koyuyosun gerçekten anlamıyorum

1-ben esım ılla bana dönecek benı sevecek dıye burda yazmıyorum
2-psıkologumla ılgılı yorumları da okumus olsaydın zaten yorumundan anlasılırdı
3-yıllarca kocamın dönmesını de beklemıyorum ,davamız olana kadar dönerse
dönerım dedım davadan sonra kımse benı dönduremez dedım ..

Diğer arkadaslar cok teşekkurler dost gıbı yaklasımlarınız ıcın..Ben de farkındayım herşeyın ve
hayatıma devam edıyorum zaten sessizlikle..

Ben haddimi aşıyorsam özür dilerim fakat bence çok fevri davranıyorsun yapma, Nemesis in yazdıklarına genel olarak katılıyorum ve kendini toplayarak güçlenmen gerektiğine inanıyorum elbet hayat senin yoluna nice güzellikler çıkaracak kocan mı döner bambaşka mutluluklar mı olur onu bilemeyiz allah çok büyük biz sadece hayırlısını isteriz ve mutluluk dileriz bu arkadaşın söylediği de başka bir şey değil sen kendini tek bir yöne şartlandırma mutluluk gelir demiş ben öyle anladım Hiçbişi biraz sert ve acımasız görünse de o da gayet iyi niyetle seni uyarıyor aslında sen bunlara alınma üzülme sadece en işine yarayacakları al ve kullan hayatında inan bir gün dönüp arkana bakacaksın ah diyeceksin ben bu yükü nasıl taşımışım ama hepsi geçmiş olacak ne kimseyi üz ne sen kırıl kimse seni düşünmese buraya bir satır yazı yazmaz inan, her şeyin hayırlısı

Nemesis ve hicbisi adlı kişilerin siyahbeyazi anlayacak hayat tecrübesine sahip olduklarını düşünmüyorum. Bu arkadaşlar evli mı bence değil yada çok yolun başında. Arkadaşlar siyahbeyaz bence bebeği olmasaydı çoktan eşinden vazgeçmişti hatta davayı açmıştı. Ama siz iki kafadar konudaki cevapları ya takip etmiyorsunuz ya da empati gücünüz sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…