- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Anlamadığım birşey ve anlatamadığım birşeyler var ;
Anlamadıgım hangi kadın çok sevdiği adam tarafından,aniden ,hiçbirşey olmadan ve söylenmeden
terk edilince hemen unutur? Hele de bebekli bir evlilik içindeyse ..Hanginiz terk edilince anında
oh be kurtuldum dediniz ya da hiç ağlamadan bıraktınız gideni?Kadın kadının halinden anlamıyor
mu anlamadım ben burayı ??
Burda dert anlatanlardan farkımlanlardan daha çok iç hesaplaşmamı paylaşıyor olmamdır ,
çünki ilerde okuyup ne salakmısım demek için gulebılmek ıcın bır gunluk gibi yazıyorum..Biliyorum
unutacağımı ,tabi ki geçecek ..Ama duygularımı yazmak neden eleştiri alıyor ,bunları herkes
yaşar..Hiç terk edilmedim,hiç aldatılmadım ,hep mutluydum ben bıraktım dıyen var mı aranızda?
Ben sadece herkesin kimseye anlatmadan yaşadığı iç süreçlerimi buraya yazıyorum,çatışmalar
olması da çok doğal ..Unuttum deseydim hemen asıl o saçma olurdu ,kolay mı 4 yıllık evliliği
bir kalemde silmek ..Ya da kabullenmem için adam olması gerekirdi karsımda konusacak ..
Konuşmadan gidişi bile bir sebep benim için..
Etrafımdaki iyi dost sandıgım kişiler sadece iyi gün dostu çıktı ..
Düşmanım diye gördüklerim yanımda oldu,destek çıktı ...
Psikolog hala bir işime yaramadı ..
Ailem tam destek olmadı ,hep kafam karıştı ..
Onlarla yaşayacagıma eşime dönmelıyım düşüncesi oluşturdular..
İlaç kullanmak istiyorum,emzirdiğim için kullanamıyorum ..
İş başvurularımın çoğu yaş ve tecrübe yüzünden sonuçsuz kalıyor ....
................................................
Aldatılmaya gelince;
Ben sırf bebeğimi üzüp erken doğum ya da düşük yaparım korkusuyla geçici olarak affetmiştim,
affetme de değil..Dediğim gibi sadece aynı evde 3 ay geçirdik,dısarıya rol yaparak ..Gecelerı
aglayarak ..O ugrasıp cırpınıyordu,ama ben güvenemıyordum ..Doguma gırdıgımız gün herşeyi
sildi beynim..Ben aldatılmayı bırak,sevgililerimin kız arkadası dahi olmasına izin vermeyen bir
insandım ..Ama oldu işte..Bunalrı yediremiyorum ya,ben çocuğum için bunu bile kabullenmek
durumuna gelirken ,onun saçmalıklarını çekerken ..Sebepsiz..Kavgasız..Korkakça..Bu gidiş
benım hakkımdı ..
dönmeme ihtimaline karşı bi b planın var mı canım, velev ki biriyle evlendi bu arkadaş, saçma sapanda değil bi hemşireyle evlendi mesela, senin hayat senaryon nasıl olur bu durumda
Ne ah i ya? Ben kendimi bir insana baglayacak kadar simartilmadim, kocan hadi ordan demis, ailen de olmasa aglanacak hale duseceksin. Hala yok 5 TLlik biberon almislar da falan filan.
Ne gereksiz birisinbi ban yede kurtulsun şu konu senden
Adam boşanmadan nasıl evlensin yahu?
Siz bence konu sahibini anlayamamissiniz. Zaten kendini yeni bir hayata adapte etmeye çalışıyor. Sadece çocuğu ve içindeki sevgi için son bir şans istiyor. Eşinin dusuncelerine anlam vermeye çalışıyor ki son derece haklı.
:) Bence konu sahibinin kocasi hemsireyle evlensin, biz de kocam beni istemiyor ama ben onu caktirmadan kendime baglamanin taktigini ariyorum konusundan kurtulalim.
arkadaşım ben yorumumu gayet açık yazdım, konu sahibi ille bana dönücek ben onu istiyorum diyince bende kendini bu şekilde şartlamaması için başka olasılıklarıda düşünmesini salık verdim, aksini söylemek temelsiz bi özgüveni desteklemek bana ters geliyo, evet ben burda ayy canım mutlaka sana dönücek sabret her yolu dene sürekli ara çocuğu kullanda diyebilirim, konu sahibide zaten bu tarz yorumlar istiyo yıllarca bu umutla yaşayabilir, kocası dönebilir evet ama ya dönmezse, adam başka bi yol çizerse nolucak, boşanmadan nasıl evlensinmiş boşanırda evlenir ya da evlenmez hayatını yaşar hayatta herşey olabilir insan herşeye hazırlıklı olmalı
bir kadın başka bir kadına karşı nasıl bukadar acımasız olabilir sizinle bunuda görmüş bulunmaktayım ....
Acinacak olan durumdakilere uzuluyorum, yazdigim cevaplara bakabilirsiniz, ama simarik olanlara tahammulum yok.
konu sahibi kaç kez senden yorum istemediğini söyledi kendine göre haklı olabilirsin ama madem konu sizi sıkıo okumayın ozaman insan hoşlanmadığı şeylerle arasına mesafe koyar madem hoşlanmıosunuz sizde bu konudan uzak durun kadının sinirlerini bozunca elinize ne geçio ki bırakında kadın en azından şu forumda huzurlu olsun
Burda hiçkimse bana çocugunu kullan demedı ,zaten ben çocugumu kullancak karaktersizlikte
olsaydım çoktan getirirdim kocamı !Laflarınıza dikkat edip yorum yapın o zaman yapıyorsanız ..
Nemesıs sen daha önce de anlamadıgın ıcın bana özur mesajı atmıstın hatırlıyorum ,sonra yıne
mı aynısını yapacaksın!?Hiçbişi zaten HİÇBİŞİ...
Ben burda kocam dönecek onu beklıyorum mu dedim ,ya adam gibi okuyun yorum yazın;ya da
okumadan anlamadan yorum yazmayın!
Burda hiçkimse bana çocugunu kullan demedı ,zaten ben çocugumu kullancak karaktersizlikte
olsaydım çoktan getirirdim kocamı !Laflarınıza dikkat edip yorum yapın o zaman yapıyorsanız ..
Nemesıs sen daha önce de anlamadıgın ıcın bana özur mesajı atmıstın hatırlıyorum ,sonra yıne
mı aynısını yapacaksın!?Hiçbişi zaten HİÇBİŞİ...
Ben burda kocam dönecek onu beklıyorum mu dedim ,ya adam gibi okuyun yorum yazın;ya da
okumadan anlamadan yorum yazmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?