Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

ben kimseyle kafadar falan değilim, avukatlık yapmana gerek yok kendini gayet güzel savunuyo, çok merak ediyosan evet evliyim evliliğimizin 5.ayındayız birlikteliğimizinde 10.yılına girmek üzereyiz,cevaplarıda aradaki çelişkileride çok iyi takip ediyorum çokta güzel empati yaparım beni burda tanıyan tanır bilen bilir konu sahibininde belirttiği üzere yeri geldiğinde özürde dilerim artık adımı anma lütfen

Bence konuyu sen takip etmiyorsun. Zaten yazmis 'Cocuk icin zor olacak' 'Kendim icin istiyorum cunku baskasini sevebicegimi dusunmuyorum' falan filan. Hayat tecrubemize gelince senden yas olarak cooook coook buyugumdur, ve senin yasadigin hayatin 10 katini yasamisimdir emin ol. Cocugum yok evliyim bu da dipnot

Arkadaşlar bu hiç bir ise yaramayan insanlara cevap vererek onları söz sahibi yapiyorsunuz boşverin sinek vızırdar durur sıkılınca gider siz ona birşeyler söyledikçe keyif oluyor yapmayın muhatap olmayın

selam kizlar nihayet banim kalkti

siyahbeyaz nemesi yorum yazdigi heryerde tartismadan cikamiyor o da bi yetenek sasiriyorum su kiza

arkadaslar lutfen hicbirsey i sikayet edermisiniz gelip burda tartisma cikartiyor

siyahbeyaz simdi sen bu adami aradin kimisi zana pas atti tekrar aradi demis ama sen o pasi kacirdin arttik

bidahakini beklemen gerek biraz zaman gecsin

sen ilgilenmedigin zaman aramisti esin

ya eskiden bi dizi vardi dizide biilmis bir kadin demisti aklima geldi;

bazi erkekler su gibidir bazilari su

seninki su gibi ustunu kapatmana gerek yok

sen ararsan bir daha yine ustune gidildigini fln dusunucek arama arkadasim

sensiz yapabiliyorum imaji vermek istiyorsun haklisin da bence de oyle yap

bunu yapmak icin illaki bir firsat olusacak biraz beklemen gerek cnm

İstedigin kadar yaşa anlayissiz olduktan sonra seksen yıl yasasan boş.
Çocuğun yok ama çocuklu terkedilmiş bir kadına asagilayici bilmiş laflar yazıyorsun. Anlamadigin yada algilayamadigin konuda sus otur izle sadece. Gereksiz laf kalabalığına gerek yok.

Belki bir hemşire bulmuştur. Bu laf sana ait. Belki senin kocanda seni aldatiyordur bir hemsireyle. Yorumun asagilayici olduğu için müdehale etme gereği duydum barası dayanışma için var senin gibi hemcinsi ile dalga gecmiyorum.
Hicbisi ve sen cocugunuz olmadığı için bence arkadaşı anlayamıyorsunuz birde üstüne dalga geçer yorumlar yapiyorsunuz. Kendinize ayrı konu açıp orda gazel okuyun.

Senden mi ogrenicem ya nerde oturup nerde kalkacagimi. Komediye bak. Sen milletin avukatligini ustlenecek kadar bilmissen ben de istediimi yazacak kadar bilmisim. Anlayacagini sanmam da iste yaziyoruz cevap diye :)

Al bir tane daha. Nemesis ne yazdi? B planin var mi ya bir hemsireyle evlenirse. Aman ne buyuk olay. Aninda kiza yok her konuda tartisma cikario da falan filan.

Ben iste bu konuda buna uyuz oluyorum. Ne zaman konu sahibinin hosuna gitmeyecek laflar olsa, karsi taraf yardimci olmaya bile calissa saldirilio.

Asil seni sikayet etsinler. Ettigin kufur aldgin terbiyeden tut yasadigin cevre gordugun egim vs her sey hakkinda fikir veriyor :)

Son düzenleme:

uzun uzun açıklamak istedim ama gerek yok, ben o yorumumda ne yazdığımı biliyorum gerekli Türkçe bilgisine ve asgari algı yeteneğine sahip herkes anlayabilir, iki satır yorumu anlamadıysan uzun uzun yazmama gerek yok, velev ki/mesela kelimelerinin anlamını bilmen o yorumumu anlamana yardımcı olur

konu sahibi
bana gönül koyma bugün senin başına gelen benim de başıma gelebilir düşmez kalkmaz bi Allah
ben bunları yazıyosam istiyorum ki artık siyah beyaz değil bembeyaz ol

nemesis oda olcak canim ama konu sahibinin zamana ihtiyaci var,su an o bir boslukda o güzel günlerini özlüyor esini cok seviyor

birden birede sevgi ölmüyor ,3 ay oldu esi gideli siyahbeyaz bunu kabullenemedi ortada ciddi birsey yoktu cünkü

bir 3 ay sonra siyahbeyaz kendini daha iyi toparlamis olcak INSALLAH ,su an sudan cikmis balik gibi haklida,hayalleri umutlari 1 gün icinde yok oldu

herseye zamanla alisacak gercekleri görecek

Senden mi ogrenicem ya nerde oturup nerde kalkacagimi. Komediye bak. Sen milletin avukatligini ustlenecek kadar bilmissen ben de istediimi yazacak kadar bilmisim. Anlayacagini sanmam da iste yaziyoruz cevap diye :)

Bu yaşına kadar ogrenemedigini ben iki dakikada ogretemem.
Seni senden başkası anlamiyor zaten suphen olmasın

nemesisin tartisma cikardini görmedim hatta konu sahibinin gözlerini acmasi icin güzel yorumlarda bulundu :44:

evini bebegini karisini terk edip 3 ay dönmeyen adamdan bundan sonra ne beklenirki,dönse bile birdaha gitmeyecegi ne malum

inşallah ben aksini niye isteyeyim konu sahibiyle bi alacak verecek davam mı var kan mı var aramızda şahsi ne gibi bi garezim olabilir, küçücük bi yavruyla gerekli desteği göstermeyen bi aileyle başbaşa, ben bunları anlıyorum, yazdığım yorumların hepsini okuduysan bi tanede kırıcı yorumum yok, ama bu konuda bazı kişiler var kraldan çok kralcı derlerya öyle olmuşlar, keşke yarın konu sahibi uyansada herşey günlül gülistanlık olsa onun için, burda sevmediğim tek bi üye vardı oda atıldı heralde yok ortada, onun dışında kimseyle sıkıntım yok ama tanımadığım hiçbi yorumunu görmediğim biri çıkmış her konuda tartışma çıkarıyosun diyo, enteresan bi konu bu

Bu yaşına kadar ogrenemedigini ben iki dakikada ogretemem.
Seni senden başkası anlamiyor zaten suphen olmasın

Senin anlamani bekledegimi kim soyledi? Sen canini sikma, anlayan anliyordur. Her durumdan kendine vazife cikarma yeter.

Son düzenleme:
nemesis'in uzerine neden bu kadar gidildi ben anlamadim.arkadasin hicbir konuda tartisma cikardigini gormedim.aksine faydali kayda deger satirlari var.konuyu oldukca dikkatli takip edenlerden.
siyahbeyaz guzelim icinde bulundugun durum duygu dalgalanmalarina neden oluyor hala.
biraz beklemede kalman taraftariyim.
kocana karsi her hamlen sonrasi hayalkirikligi.
az biraz zaman daha sessiz kal...

umarım herşey düzelir , kırılan kalbin en başta benimde boşanma davama 3 gün kala eşim geldi çok pişmandı , aylarca sesini duymadığım adam karşımda pişmanlıktan üzülüyordu, onu bu süreç içeriside kendi haline bıraktım hiç ilgilenmedim ne aradım ne de sordum hatta tam tersi facebook ta sürekli mutlu olduğumu, gezdiğimi, güzel fotoğraflarımı paylaşıyordum bende onu bitirimiştim kafamda tamamen ve döneceğine de asla inanmıyordum çünkü aylarca umrunda olmadım , nerde ne yaptığımı merak etmeyen biriyle evliydim ,egosu çok yüksek olduğundan hep kendini haklı görüyordu, zaman herşeyi ona anlattı , eğer gelmeseydi benim eşim gelmezdi buna emin ol eğer o geldiyse pişman olduysa ki sizin bebeğiniz var daha farklı olacaktır , sorumluluğunu bebeğini düşünecektir inşallah

Tamamen katılıyorum her satırına...

bu konuyu epeydir hayretler içinde okuyorum,hiç cevap yazmayı düşünmedim çünkü konu sahibinin anlayacak durumda olmadığını düşünüyorum ama artık dayanamıyorum...konu sahibinin tek istediği ahhh vahhh yazık sana tühh tühh ne yapsak ne etsek kocan geri dönse gibi mesajlar almak,burda abuk sabuk teoriler duymak...
hiçbişi bazen ters ve kaba yazıyor ama ben onun da artık dayanamadığı için açıkça dannn diye yazdığını sanıyorum..çünkü konu sahibi hiç bi şey anlamıyor..onun bu melankolik dramatik durumunu destekleyenler,her koşulda evet canım ahh vah canım diyenler bence bu kıza iyilik yapmıyorsunuz...
bak siyah beyaz bi kere kocan hiç bi şey yokken pat diye gitmemiş..bi kere bunu kabul et..sen kendin de diyosun hamileliğimden sonrası çok kötüydü bunu planlamıştı diye..yani adam biriktirmiş biriktirmiş tak dediği yerde gitmiş artık bunu gör...evlendiğinizde bakirmiş tecrübesi yokmuş,senin evliliğiniz boyuncaki ters tavırların adamı bıktırmış ve dışarda da bi hayat olduğunu,dışarda saygı ve ilgi gördüğünü farketmiş...
madem kocanı bu kadar istiyorsun eve geldiği bir zaman alacaktın karşına güzel güzel her şeyi konuşacaktın...benim de hatalarım oldu ben bunların farkındayım ama ben eski ben değilim artık bir anneyim çok olgunlaştım,ben evliliğimiz için elimden geleni yapmaya hazırım sen de bir adım at yuvamızı yıkmayalım diye konuşacaktın...ama yok öyle yapamam yok çaktırmadan getireyim bilmem ne...o zaman yapacağın da ağlanıp sızlanmak yerine hayatını kurmak,mutlu olmaya çalışmak,daha ılımlı bi insan olmak..emin ol kocan uzaktan sendenki bu değişimi gördüğünde değişebilirdi...ama yüzümü göstermicem aramıcam telefonunu açmıcam şeklinde değil..bunlar normal ve olması gereken şeyler çünkü bir çocuğunuz var..onunla normal görüşeceksn ama onsuz mutlu güzel bi hayatın olduğunu farkettireceksin...adam senin değiştiğini farketse belki gerçekten düşünürdü..ama bu şekilde çok zor...zaten gelse de senin adamın burnundan getireceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
senin gibi bi arkadaş daha var adı sevgi sanırım..o da kocasını geri döndürmek istiyor,birbirinizin konusuna yazıp duruyorsunuz..geçenlerde 'herkes kocasının yanında bi senle ben kaldık yalnız,evliliği devam etmek için susacağız idare edeceğiz' gibi bi şeyler yazmıştınız...hayretler içinde kalıyorum gerçekten..siz evliliği devam ettirmeyi başarı olarak görüyorsunuz..ne olursa olsun kocam yanımda olsun diyorsunuz...bu şekilde evlilik olmaz,mutluluk asla olmaz...
yok bebeğime acıyorum yok ona bunu yapmak istemiyorum vs..inanılmaz felaket senaryoları..sanki ayrılan tek çift sizsiniz,boşanmış aile çocuğu da tek sizin çocuğunuz..ben bir öğretmenim ve bu yaklaşıma o kadar kızıyorum ki..öyle bi şey yok...anne-baba huzursuzluğuyla mutsuz bir evde büyüyeceğine ayrı ama mutlu ebeveynlerle büyümesi daha iyi...
yok bi daha kimseyi sevmem dokunamam vs...öyle bi şey yok arkadaşım nerden çıkarıyorsun bunu?hayatta her şey inanlar için...ayrıca hayatında illa bi erkek olması da gerekmiyor,kendine yetmeyi öğrendiğin gün mutlu olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…