- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Nemesis ve hicbisi adlı kişilerin siyahbeyazi anlayacak hayat tecrübesine sahip olduklarını düşünmüyorum. Bu arkadaşlar evli mı bence değil yada çok yolun başında. Arkadaşlar siyahbeyaz bence bebeği olmasaydı çoktan eşinden vazgeçmişti hatta davayı açmıştı. Ama siz iki kafadar konudaki cevapları ya takip etmiyorsunuz ya da empati gücünüz sıfır.
Nemesis ve hicbisi adlı kişilerin siyahbeyazi anlayacak hayat tecrübesine sahip olduklarını düşünmüyorum. Bu arkadaşlar evli mı bence değil yada çok yolun başında. Arkadaşlar siyahbeyaz bence bebeği olmasaydı çoktan eşinden vazgeçmişti hatta davayı açmıştı. Ama siz iki kafadar konudaki cevapları ya takip etmiyorsunuz ya da empati gücünüz sıfır.
Bence konuyu sen takip etmiyorsun. Zaten yazmis 'Cocuk icin zor olacak' 'Kendim icin istiyorum cunku baskasini sevebicegimi dusunmuyorum' falan filan. Hayat tecrubemize gelince senden yas olarak cooook coook buyugumdur, ve senin yasadigin hayatin 10 katini yasamisimdir emin ol. Cocugum yok evliyim bu da dipnot
ben kimseyle kafadar falan değilim, avukatlık yapmana gerek yok kendini gayet güzel savunuyo, çok merak ediyosan evet evliyim evliliğimizin 5.ayındayız birlikteliğimizinde 10.yılına girmek üzereyiz,cevaplarıda aradaki çelişkileride çok iyi takip ediyorum çokta güzel empati yaparım beni burda tanıyan tanır bilen bilir konu sahibininde belirttiği üzere yeri geldiğinde özürde dilerim artık adımı anma lütfen
İstedigin kadar yaşa anlayissiz olduktan sonra seksen yıl yasasan boş.
Çocuğun yok ama çocuklu terkedilmiş bir kadına asagilayici bilmiş laflar yazıyorsun. Anlamadigin yada algilayamadigin konuda sus otur izle sadece. Gereksiz laf kalabalığına gerek yok.
selam kizlar nihayet banim kalkti
siyahbeyaz nemesi yorum yazdigi heryerde tartismadan cikamiyoro da bi yetenek sasiriyorum su kiza
arkadaslar lutfen hicbirsey i sikayet edermisiniz gelip burda tartisma cikartiyor
siyahbeyaz simdi sen bu adami aradin kimisi zana pas atti tekrar aradi demis ama sen o pasi kacirdin arttik
bidahakini beklemen gerek biraz zaman gecsin
sen ilgilenmedigin zaman aramisti esin
ya eskiden bi dizi vardi dizide biilmis bir kadin demisti aklima geldi;
bazi erkekler su gibidir bazilari su
seninki su gibi ustunu kapatmana gerek yok
sen ararsan bir daha yine ustune gidildigini fln dusunucekarama arkadasim
sensiz yapabiliyorum imaji vermek istiyorsun haklisin da bence de oyle yap
bunu yapmak icin illaki bir firsat olusacak biraz beklemen gerek cnm
Belki bir hemşire bulmuştur. Bu laf sana ait. Belki senin kocanda seni aldatiyordur bir hemsireyle. Yorumun asagilayici olduğu için müdehale etme gereği duydum barası dayanışma için var senin gibi hemcinsi ile dalga gecmiyorum.
Hicbisi ve sen cocugunuz olmadığı için bence arkadaşı anlayamıyorsunuz birde üstüne dalga geçer yorumlar yapiyorsunuz. Kendinize ayrı konu açıp orda gazel okuyun.
konu sahibi
bana gönül koyma bugün senin başına gelen benim de başıma gelebilir düşmez kalkmaz bi Allah
ben bunları yazıyosam istiyorum ki artık siyah beyaz değil bembeyaz ol
Senden mi ogrenicem ya nerde oturup nerde kalkacagimi. Komediye bak. Sen milletin avukatligini ustlenecek kadar bilmissen ben de istediimi yazacak kadar bilmisim. Anlayacagini sanmam da iste yaziyoruz cevap diye :)
selam kizlar nihayet banim kalkti
siyahbeyaz nemesi yorum yazdigi heryerde tartismadan cikamiyoro da bi yetenek sasiriyorum su kiza
arkadaslar lutfen hicbirsey i sikayet edermisiniz gelip burda tartisma cikartiyor
siyahbeyaz simdi sen bu adami aradin kimisi zana pas atti tekrar aradi demis ama sen o pasi kacirdin arttik
bidahakini beklemen gerek biraz zaman gecsin
sen ilgilenmedigin zaman aramisti esin
ya eskiden bi dizi vardi dizide biilmis bir kadin demisti aklima geldi;
bazi erkekler su gibidir bazilari su
seninki su gibi ustunu kapatmana gerek yok
sen ararsan bir daha yine ustune gidildigini fln dusunucekarama arkadasim
sensiz yapabiliyorum imaji vermek istiyorsun haklisin da bence de oyle yap
bunu yapmak icin illaki bir firsat olusacak biraz beklemen gerek cnm
nemesis oda olcak canim ama konu sahibinin zamana ihtiyaci var,su an o bir boslukda o güzel günlerini özlüyor esini cok seviyor
birden birede sevgi ölmüyor ,3 ay oldu esi gideli siyahbeyaz bunu kabullenemedi ortada ciddi birsey yoktu cünkü
bir 3 ay sonra siyahbeyaz kendini daha iyi toparlamis olcak INSALLAH ,su an sudan cikmis balik gibi haklida,hayalleri umutlari 1 gün icinde yok oldu
herseye zamanla alisacak gercekleri görecek
Bu yaşına kadar ogrenemedigini ben iki dakikada ogretemem.
Seni senden başkası anlamiyor zaten suphen olmasın
nemesis'in uzerine neden bu kadar gidildi ben anlamadim.arkadasin hicbir konuda tartisma cikardigini gormedim.aksine faydali kayda deger satirlari var.konuyu oldukca dikkatli takip edenlerden.
siyahbeyaz guzelim icinde bulundugun durum duygu dalgalanmalarina neden oluyor hala.
biraz beklemede kalman taraftariyim.
kocana karsi her hamlen sonrasi hayalkirikligi.
az biraz zaman daha sessiz kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?