- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Sadece nemesis değil hiçbişi de biraz keskin görünen yorumlar yapsada aslında özünde söyledikleri dikkate değer şeyler....Hepimizin düşündüğünü biraz keskin söylüyor o kadar..Ama siyahbeyaz a ben böyle keskin mesajlar da gelmesinden yanayım..Niyetinde kötü olduğunu düşünmüyorum...Bu mesajın üzerinede düşünmek lazım belki de..
Mesela ben ona şımarıklık demem diyemem ama çalışmadığı halde pazar kahvaltılarına kadar eşinin hazırlaması gibi bir örnek siyahbeyaza gereksiz bir rahatlık sağlamış...Eşinin sevgisine gereğinden fazla güvenmesine neden olmuş..Yaşadığı büyük hayal kırıklığıda bunun sonucunda aslında...Ha böyle bakınca evet eşi siyahbeyazı resmen şımartcak tavırlar sergilemiş durmuş...
Eşi siyahbeyazı hiç eleştirmemiş her konuda çalışmayan bir bayana çalışan bir kocanın yardım edebileceğinden çok daha fazla destek çıkmış...Sonrada bir anda bıktım tavırlarıyla gitmiş..
Siyahbeyazın her anlamda hızla normale dönebilmesi yaşadıklarının etkisinden kurtulabilmesi için eskisi gibi yaşama beklentisindende kurtulması ve çok sevilen eşten olgun bir kadın ve güçlü bir anneye dönüşme sürecini hızla tamamlaması lazım...
Zaten bunu başarırsa gerisi kolay...Artık o istemesede eşi ona koşarak dönecektir..Yada dönemesede siyahbeyazın umurunda olmayacaktır....
balpeteğim 2 yorumla işi özetledin ama yandın konu sahibi gelince serzenişi gör sen, hatta ona kalmadan malum şahıslarda veryansın edebilirler, burda 10 konu daha açılacak ağlaşılacak falan filan arabeskin dibine vurulacak
anne olduğu için süreç hızlanmalı haklısın,genç kız olsa isterse yıllarca ağlasın hepimiz aşık olduk hepimizin incindiği anlar oldu, biri yazmış siyahbeyazı anlayacak hayat tecrübeniz yok diye, nerden biliyo benim ne acılardan geçtiğimi feleğin çemberini kaç kere döndüğümü,uzun vadeli düşünüp konu sahibi yararına yorum yapacaklarına liseli kız modunda ayyy vayyy yorumları yapıyo bazı kişiler
senin gibi bi arkadaş daha var adı sevgi sanırım..o da kocasını geri döndürmek istiyor,birbirinizin konusuna yazıp duruyorsunuz..geçenlerde 'herkes kocasının yanında bi senle ben kaldık yalnız,evliliği devam etmek için susacağız idare edeceğiz' gibi bi şeyler yazmıştınız...hayretler içinde kalıyorum gerçekten..siz evliliği devam ettirmeyi başarı olarak görüyorsunuz..ne olursa olsun kocam yanımda olsun diyorsunuz...bu şekilde evlilik olmaz,mutluluk asla olmaz...
yok bebeğime acıyorum yok ona bunu yapmak istemiyorum vs..inanılmaz felaket senaryoları..sanki ayrılan tek çift sizsiniz,boşanmış aile çocuğu da tek sizin çocuğunuz..ben bir öğretmenim ve bu yaklaşıma o kadar kızıyorum ki..öyle bi şey yok...anne-baba huzursuzluğuyla mutsuz bir evde büyüyeceğine ayrı ama mutlu ebeveynlerle büyümesi daha iyi...
yok bi daha kimseyi sevmem dokunamam vs...öyle bi şey yok arkadaşım nerden çıkarıyorsun bunu?hayatta her şey inanlar için...ayrıca hayatında illa bi erkek olması da gerekmiyor,kendine yetmeyi öğrendiğin gün mutlu olacaksın
evet canım o dıger kısıde ben oluyorum
burda sıyahbeyazı benım kadar anlayabılen başka kımse olmaz
cunku hayretler ıcerısındeyım neredeyse hemen hemen aynı seylerı yasamısız
kucuk nuanslar harıç
iyi bir eşi kendı hatalarımızında oldugunu daha sonradan fark ettıgımız ıcın gerı kazanmak ıstıyoruz bunda abes hıcbır duurm yok
yanlıs anlama ama senın durumunda oldugu gıbı bır kadın yok ortasda
bak sen bıle kadın oldugu halde ugrasmıssın
bızde kadın yok kumar yok siddet yok
aksıne ıyı sevgı dolu ev işlerınde yardımcı gezdıren ıyı bır es varr
ama fevrı davranıslar ve baskınn kısılık netıcesı kaybedılmıs bır koca var
bızım ıstegımızde kendımızı degıstırerek bızım degıstırmedıgımız ılk halındekı kocamızı gerı kazanmak
bunda ayıplanacak bır durum yokk
ustelık ortada ıkımızınde 10 aylık bır kız evladı var
helekı evlat kız olunca durum dahada vahım oluyor
bır kız cocugunun babaya cok ıhtıyacı var
bızde bunları dusunerek ve eskı guzel gunlerı hatırlayıp ozlem ıcınde kocamızı gerı ıstıyoruzz
doger arkadaslardanda rıca edıyorumm konu sahıbı evlılıgı ıcın mucadele etmek ıstıyor
bırak at gıtsın salla gıtsın tarzı yorumlar yapmayınız
sıyahbeyazcıgım kusura bakma adına konusmus oldum ama dayanamadımm
ayrıca sevgılı balbetegı;
ne olursa olsun evlılıgımızı devam ettırecegız susacagız gıbı bırsey soylemedıkk
sen yanlıs yorumlamıssınn
sadeceevlılık fedakarlık ısıdır ozverı ısıdır demek ıstedık
sence oyle degılmıı
fedakarlık yapmadan özverı gostermeden alttan almadan hangı evlılık yurur
ben ıddıa edıyorumkı evlılıklerde kadının baskın karakter olması evlılıgı zora sokuyor
cunku erkek kendını erkek gıbı hıssetmıyorr
muhtesem yuzyılda bıle konusu gectı
hatıce sultan pargalıya senın karsında devlet var be adam dedıgı ıcın o aşık adasm gıttıı yerıne karısını bı carıye ıle aldatan adam geldıı
umarım anlatabılmısımdırr
Tamamen katılıyorum her satırına...
sevgi konu sahibiyle hayatlarınız çok benzermiş sizin kelimelerinizi kullanarak yorum yapıcam ki uyduruyosun saçmalıyosun demesin kimse,ikinizde dominatsınız eşler bariz pasif dert yok tasa yok birden adamların canına tak ediyo, o rahatlıkta yaşarken kıymetini bilemedim diyip şimdi kazanma çabasındasınız, değişiriz diyosunuz ama adamlarda değişmiş,kkda başka kocaları okuyuncada ah ben naptım gibi bi özeleştirimidir bu yaşadığınız
ben zaten muhtesem yuzyıl belgeseldır ne derse dogrudur demedım
ama dogru bır tespıtın altını cızdım sadece
anlayana cok guzel mesajlar veren bır dızıdır
evet maalesefkı bende eşımı bılmeden vede kımı zaman malesef bılerek (sinir anında) ezmiş bır kadınım
kendıme olan aşırı guvenım fızıksel ozellıklerım maddıyatım ve aıle yapım onu ezmıstır
oda bunların altında ezılmemek ıcın kendı ısteklerınde dıretmısıtır
bende sağlam karakterlı bır ınsan olarak kendı fıkırlerımın ıdeallerımın amaçlarımın pesınden gıderek onu dınlemedıgım ıtaat etmedıgım ıcın bu evlılık dolaylı olarak bıtmıstır
dıyeceksınkı dönse ne olcak yıne aynı seyler yasnacak dıyeceksın
ama hayır ben dersımı aldımn artık daha farklıyım tecrubelıyım
hatalarımın farkındayımm
itaat etme bence de, ama ezmekte olmuyo, evlilik ne kadar zor, aradaki denge en baba fizik denklemlerine bile taş çıkartır cinsten, bak sen ne güzel yazıyosun, bende gerçekten merak ettiğim bi şeyi sordum,peki olurda bu evlilik biterse özgüveninden bişey kaybedicekmisin yoksa beni öldürmeyen acı güçlendirir mi dersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?