- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Herkes gibi sende bizde biliyoruzki onun aileside senin ailende çok haklısın ama artık haklı, suçlu arama öfkeni kontrol et laf sokma madem çağırıyorsun.Ben hastayım çocuğa bakar mısın? de rahat ol biraz cool tavırlar...Sen böyle olunca daha iyi olmayacaksın o da daha kötü olmayacak hatta sen böyle öfkeli tavırlar laf sokmalar yaptıkça o kendini daha çok haklı görüyor canını acıtmıyor ki.
Biliyoruzki iyi olsun istiyorsun için için, için gidiyor öyleyede dayanamıyorsun böylesinede.
Bak erkekler tıpki birer çocuk pohpohlayarak gaza gelen varlıklar, sen onu aşağılayarak hiçbir yere varamazsın.Birde şunu denesen gerçekten çok şaşırıyorum sen sorumluluklarının farkında olan bir adamdın, iyi kalpliydin , banada değer veriyordun falan , ailelerimizle ilgilide sorun yoktu falan, ayrılmak istmeni anlamıyorum çünkü böyle güzel ama zor zamanları beraber yaşamak gerekirken sen gitmeyi tercih ettin.Belki hamilelik belki lohusalık stresi belki sende çocuğun yarattığı sorumluluğun stresi kavgalarımız olabilir bunlara çözüm arayabilirdik belki ben deliyim belki sen ama biz hayat arkadaşıydık güzel günlerimiz olduki çocuk kararı aldık birbirimize yardımcı olmayı denemek yerine en sıkıntılı anımda bir kadın olarak böylesi birşeyi haketmedim hele sana hiç yakıştıramadım.Bize sahip çıkmak yerine bunu parçalaman için geçerli bir sebein olduğunu düşünmüyorum, ben sensizde yaparım dünyanın sonu değil evet sende bensiz yaparsın ama herşey bu kadar mı basitdi herşey yalanmıydı o gün ağladığında bile ben sana kıyamıyorken sen bana ve sevgimize nasıl kıyabildin merak ediyorum desen.Eğer saçmalarsa zaten susup senin tercihin, umarım benim mutsuzluğum üzerine mutlu olabilirsin de Allah yolunu açık etsin en kısa zamanda boşanma davanı açarsan sevinirim de gitsin..
Yalvarma çocuğumuz için deneyelim gibi şeyler değilde böyle daha sakin görürse belki inan kocam bana neler yaptı biliyorsun ben onunla ters konuştukça iğrençleşti ben şimdi ona bu tarz konuşmalar yapınca çok üzüldü aptalmışım falan diyor gözleri doluyor ve maşallahbir dediğimi iki etmemeye çalışıyor.Seninde iyi olacak demiyorum ümitlenmenide istemiyorum ama daha sakin ve tarafsız pohpohlayarak konuşmalar bence daha etkili ve koyucu oluyor.
Siyahbeyaz, bir de bu adama artık "davayı aç" "ben de istemiyorum zaten"...vs deme bence. Bu cümleler seni güçlü göstermez. İtici cümleler bunlar. Sen davayla ilgili boşanmakla ilgili artık bu adamı dürtme. O isterse gelsin sana söylesin. "Bir düşüneyim" dersin sakince sonra evet ya da hayır dersin ya da protokol üzerine konulursunuz.
Yok yok kızlar bu durumu düzelmiş olmadım mı özur dıleyerek sınırlı anımda yazmıstım özur dılerım
ben hallederım sen sadece kıslıklarını alıp nafaka ıcın gel demem dogru olmamıs mı?Ben ıste plan
yaptım bu sorulardan kurtulmayı cok istiyorum Hande'nın konusunu okudukca acaba esımın de
böyle ıgrenc ve kendını haklı buldugu bır hıkayesı mı var ve nasıl ögrenırım dıyorum ,sonucta
o durustce söyleyemez..Benım neler yapabılecegımı bılır,aılelere rezıl olur korkar..Ama ben neden
gercegı ögrenmeyeyım kızlar evet her hafta fikrim de degısıyor ..Ama görmeyınce nasıl mutlu
olduysam öyle olacagım,nasılsa aylıgımı da aldım bebegımın ıhtıyaclarına göre ayarlayacagım
gerekırse psıkolog yardımını aılem yapacak ve halledecegım..Hiçbir nedenle aramayacagım,sizden
de özur dılerım mesaj attıgım ıcın(
Ben de üzüldüm çok zor şeyler yaşıyoruz kolay değil,ama bu acı yokmuş gibi laylaylom
yaparsam acısı sonra cıkıyor..O yuzden ne kadar lazımsa aglarım sonra da noktalarım..
Bgn yenı facebookuna koyduğu resmı gördum.Buadam benım kocam falan olamaz!
Abaza gıbı facebooklarda gezıyo 2ayrı hesapla..Lanet olsun yaa,şeytan dıyo bas
haftyaya tekmeyı napıyosa yapsın..!Sonra da aklıma Sevgiiş gıbı pişman olursam dıye
gelıyo..Ayy psıkolog kapatsın kliniğe beni anca öyle duzelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?