Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

bu iki yorumu çok begendim

geri alman iyi olmuş siyahbeyaz ama bnm annem hep ne der biliyomusun
sürekli sinirle çıkışıp daha sonra da özür dileme, daha doğrusu özür dileyeceğin şeyler YAPMA
bizim senle huylarımız benziyor bende zamanında böyle şeyler yapmadım mı yaptım, tabi ben evlilik geçirmedim o yüzden senin yaşadıgın çok daha zordur ama bir aşırı kızgın olup bir geri adım atmak da çok iyi değil, bu seferlik sorun değil bişi olmaz ama
tekrar kendine hakim olamazsan zaten bi süre sonra bu adam seni sallamamaya başlıcak nasılsa her şeyde böyle yapıyo fevri fevri diye.
o yüzden ağırlıgını koy ve cool ol diyoruz inan sen kazançlı çıkacaksın, ne çok sinirli ol, ne de çok samimi.

bir ara başarıyordun hatta bence tekrar yapabilirsin:)

eger beddua ediceksen arkasından et,Rabbim herseyi görüyor biliyor... nafaka vermek durumunda ortada cocuk var tatlım k....k gibi vercek işsiz bile olsa anlıyormusun...avukatta sans işi biz o kadar ücret ödemiştik,kulagımla duydum avukat bile karsı tarafı tuttugunu, barodan yardım isteyebilirsin avukat için ücretsiz canım...calısmıyorum dersin durumum yok dersin..avukat atarlar sana... ben hayatımda radikal bi karar alıp bebegimi ona vermiştim,sebebi cocugu kendi istedi ısrarla ben istemedim o kadar yalvardım aldırmadı,eşim tecavüz ediyordu korunmama izin vermiyordu..dısarı cıkmam yasaktı...ewe kimse gelemezdi aslında en büyük ceza cocugu ona vermek ama yapamazssın,madem tek basına yapmadın sana cocugunu tek basına büyütme cezasını veriyorlar (

Cnm ne zaman basarıyordum kı?Benim tamamen ondan uzak durmam şart kendımde değilim ..
Çok kararsızım deli gibiyim yrn psikoloğa da söyleyeceğim..Off bir ilaç lazım bana hiçbirşeyi
taktırtmayan o ysmc nin önerdıgı ılac harıka olurdu..Yoksa sanırım atlatamayacagım..O ilaç
olaylara tepkısız kalmayı da saglıyordu ..

Damla cocugunu oyle bır ınsana nasıl bıraktın yazık degıl mi( Ben zaten barodan avukat
bulup görustum daha benım avukatım haftaya tayın edılecek sımdılık ılk adımı atmıs oldum .
Kımın avukatı karsı tarafı tuttu senınkı mı?Benım tek ıstegım bu bosanmada anlasmalı
olması ve nafakayı yuksek almak ..Onun rahat yasamasını ıstemıyorum ,ben burda
çırpınıp kuruşları hesaplarken ..İnanır mısın gecen gun atkı sapka bere takımı
begendım cok guzeldı ve 15tlydı nerdeyse aglayacaktım param yok aysonu dıye.
sonra da gıdıp kızımın kucuk kumbarasından buldugum yüzlüklerle kosa kosa gıdıp aldım..
Asla kızıma yapmak ıstedıklerımı onun yuzunden ertelemeyecegım,en ıyı sekılde
yetıstırecegım..

Kızlar bedduayı da ilk haftalarda mesajlarda bırbırımıze hakaretler ederken söylemıstım,
ama aklıma gelmesı zor olmadı adam baba olduktan 8ay sonra kactı sebepsız ,öbür
yapacagı cocuga da yazık hadım edılsınler gercekten bunlar ya..

Son düzenleme:
tarihini hatrırlamıyorum ama önceki konunda yazdıgını biliyorum kendine dönmüştün onu umursamıyordun görmek de istemiyordun

ailesi gelene kadar böyleydin aslında ama geçen hafta dengen bozuldu yine, şimdi de toparlarsın kısa sürede
hem bu evlilik daha tam bitmemiş gibi, ümit vermek de istemem ama belki barışırsınız belli mi olur

evet bi doktora gitsen çok iyi olur ya

bana yaptıklarını ben kaldıramadım psikolojim bozulmustu tatlım çünki babasız cocuk dogurdum,sinir krizleri içinde doguramadım saatlerce masada kaldım (herkes yasadıgını biliyor tatlım,herkesin acısı kendince büyükkk ( neler neler ailemde ayrı bir dert...benim avukatım karsı tarafın menfaatlerini düsündü benim degil...sans işte böyle seyler...ortada cocugun olunca hep aklında ewliliğin olucak buda seni yıpratıyor.bunlarda gecicek ama gecene kadar içindeki yara bi süre dewam etcek...ama zamanla hersey yasanmamıs gibi olcak,hatta kendinde sasırcaksın bunları ben mi yaşadım diyeee,gün gelcek üzüldügüne üzülceksin degmez diye...

Ben de üzüldüm çok zor şeyler yaşıyoruz kolay değil,ama bu acı yokmuş gibi laylaylom
yaparsam acısı sonra cıkıyor..O yuzden ne kadar lazımsa aglarım sonra da noktalarım..
Bgn yenı facebookuna koyduğu resmı gördum.Buadam benım kocam falan olamaz!
Abaza gıbı facebooklarda gezıyo 2ayrı hesapla..Lanet olsun yaa,şeytan dıyo bas
haftyaya tekmeyı napıyosa yapsın..!Sonra da aklıma Sevgiiş gıbı pişman olursam dıye
gelıyo..Ayy psıkolog kapatsın kliniğe beni anca öyle duzelirim..

aglamak istediginde agla içine atma, zaten hayatında biri yoksa gecici olarak hatunlar girer cıkar bu işler böyle tatlım,herkes için bu böyle... benim anlamadıgım adam 2 karakter sergilemiş bi iyi koca sonra sorumsuz kötü koca acaba okutma olabilir mi? yada helal olsun süperrrr oyuncuymus,hayatının oyununu oynayan ş.......

yaşadıklarmız odunlarımız ve tepkılerımız cok benzıyor

ben çook pışmanım bence sende olursun,

benım odun cocuk gıbı hep sevılmeyı pohpohlanmayı ısster

hep ben onun pesınde olayım o nazlansın ıster senınkıde oylemı?

bence sen sakınlıgını koru

dur bakalım o ne yapacak
senın daha yenı galıba bız bır yıl ayrıydık

geldı gıttıı bu bır yılda guzel gunlerımızde oldu

keskın sırke küpüne zarar ağırdan al

benım yapamadığımı yap arama mesaj atma sınırlı sekılde konusma

ama çok zor bılıyorumm

onun umursamaz rahat tavırları senı delırıtıyor anlıyorum

Sevgiiş benım esım pohpoh ısteyen ama bana yapan bırıydı genelde şımartılan hep bendım,her ıstedıgıme
tamam derdı sen bılırsın derdı ..Ben de böyle ınsanları hıc sevmem ,ona da derdım kendı fıkrın yok mu
sonra her kararı ben vermeye basladım ne oldu hepsını sen yaptın oldu ..Keske durust ya da konusmayı
bılen bırı olsaymıs..

Damla senınkıler cok daha zormus ben sadece sevıldıgım zamanlar ıcın cok uzulup onun baskasını öyle
sevme ıhtımalıne cıldırıyorum( Yoksa sonrakı yaptıkları asla unutulacak seyler degıldı ,ama öyle guzel
sevıldım kı ben herkes kıskanclıktan catlardı ..Kimsenın kocası böyle degıldı..Ama yapı meselesı o bırtek
benı böyle sımarttıgını söylerdı benım butun erkek arkadaslarım böyleydı o yuzden alısıktım,ama ıkıncı
yarısı fılmın kabustu herkesın kötu kocaları dedıgım kocalara dönustu ..Bıktı belkı de hep vermekten ya
da böyle seyler dusundu ( Rol degıldı ama sonrakı gıtme calısmaları hep kavgalar falan bılınclı gıbıydı
cok bellı oluyordu benı bıktırıp kendını terk etmem ıcın ugrasıyor gıbıydı ..Hatta öküz oldum sen duzeldın
dıyordu ..Ne bılıyım ya cok cektım kızım ıcın katlanayım dedım ama olmadı ..Artık kendı hatasında
gunahında bogulsun ..Yoksa da olacak baskaları ,kolay da bulur o ..(

Susfalan diyoruz ya gercekten cok dogru soyluyorlar ama sen yinede iyisin valla.Ben sayfayi oyle gordugumde kesin sunu yazardim Yazik ya gencligini yasayamamissin,bizde senin gorsuzligunun kurbani olduk demek,az daha bekleseydin ya hicbirseye saygin yok anladim ne bana nede kendine,kendine diyorum cunku su halini kendine yakistirabiliyorsun.Cocugunun annesine sunu yapma ben serefim icin yasiyorum benden bosan sonra ne yaparsan yap kendini ortaya mi atarsin bilemem.derdim ya valla benim cene durmaz bu adam insani catlatir sen aklimizi koru Allahim sen yapma sakin dogru olan hicbir hamlede bulunmaman hatta su terapiste biran once git onun dogrultusunda ilerle muhtemelen buraya girmeni yasakliyacak soyliyim senin icin iyi olsunda hic gorusmesekde olur :S

Canım benım ben de senın yaşadıklarının benzerlerını yasadım.ben ayrılmak ıstedım ben aradım.pişmanmıyım asla degılım.eger esını sevıyorsan gurur yapma buyuklerı araya sok ve ara.cunku barışmaya nıyetın varsa uzatma derım. Erkekler bızler gıbı degıl hemen hayatlarına bırılerını sokmaya calısabılırler. Malesef bazı hemcınslerımız yapışıyorlar erkeklere.esın su anda duygusal olarak boşlukta..barışmaya nıyetın varsa gurur yapma derım. Kaç yasındasın bılmıyorum ama nacızane abla nasıhatı vermek ıstedım sana.yuvayı yıkmak çok kolay 1 haftada boşanırsın ...o gunünü gün eder , sen evde bebegınle kalırsın.yarın bugün evlenır mutlaka.bu durumda dırek cocuğun 2.hatta3.sıaya düşecek.arkadaslarımın küçük cocukları var.bosandılar .babaları haftasonu bıle cocuklarını görmek ıstemıyor .gezıp tokmak varken nıye vakıt ayırsınlarerkekler böyle malesef ...ıns hayırlı ve doğru kararı verırsın....

Son düzenleme:
sonraki kötü durumundanda nefret etmemişssin kocandan.bence sewiyorsun sanırım,hala içinde bişiler var gibi ( ben ilk günden son güne kadar hayatımı cekilmez yaptıgı için arkama hiç dönüp bakmadım,kararımdan hiçç pişman olmadım,kurtulduguma sewindim... senin acabaların var içinde sanırım yada sewgin!!! Rabbim bu günleri hayırlısıyla atlatmak nasip etsin sana tatlım

Evet ben susacağım ,zaten muhtemelen görecegımı tahmın etmeyerek ikinci hesabını açtı,ama
ortak bir arkadasını ekleyınce gördum..Zaten duvarda yaptıkları veya foto yorumları göremıyorum
ya da bırsey yapılmıyor bılemıyorum .Aslında görsem hangı kızlar begendı veya yorumladı hemen
ortaya cıkar bu olay ..Baska hesap alıp eklesem mı dıyorum acaba?Hanı kocalara denemek
ıcın baska ısımle falan ararlar ya onun gıbı çocukca seyler:)) İçim içimi yiyor ama asla muhatap
olamk istemyorum.Adam dengesız bambaska yaa..Psikologa buraya gırdıgımı söylemem kı ben
arkadaslarım bıle bılmıyor:)
Sen ayrılmayı ısteyerek sen terk etmıssın canım ama ben terk edıldım ve basta da cocugum
ıcın barısmak ıstıyordum ,ama bu facebook olayı benı gözden cıkarttıgının ve arayısta veya bırıyle
oldugunun kanıtı bariz..O yuzden istemıyorum!İşyerınde cok bılgısayara gırme fırsatı yok dıye
telefondan facebook yuklemıs bır de serefsız !! Off ben hala dısarı alyansımla cıkarken,kımseye
gözumun ucuyla bıle bakmaya baslamamısken adam belkı de hergece baskalarıyla yatıyor..
Konuyu okuduysan aılesı daha bu hafta burdaydı ,kımseden bırsey beklememe gerek yok ,
zaten bu işin sonu cok acık artık (

Sevdiğimi görunce anlıyorum o yuzden görmemeyı secıyorum,görunce basa dönuyorum
maalesef yıne kıskanıp uzuluyorum( Ama görmeyınce alısıyorum ..
Facebookunu ılk gördugum zaman dumur oldum butun ortak arkadaslar kaldırılıp 50 kısı eklenmıs
20sı kadındı ..Önce bana nıspet yapıyor sessızlıgımı bozmak ıcın guzel yem attı dedım,ama baktım
ortak arkadas yoktu ve ben baska eskı hesabımdan gırmıstım ..Orda onun eskı arkadasıyla arkadastım
ordan gördum..Arkadasım da sakın bıldıgını bellı etme burdan bırseyler ögrenırsın sakin ol dedı
ben de ızlıyorum ıste,ama her defasında sınır oluyorum://

Son düzenleme:
Son bırsey daha söylemek ıstıyorum.lutfen bır kağıda eşının artı ve eksılerını yaz...eğer eksılerı azsa .ıdare etmeye çalış .kımse kusursuz degıl . Bızımdee hatalarımız olabılır....sanırım kızın var yanlış bılıyorsam pardon sımdıden...kız ananelerinin 2. Evlilik yapması daha zordur.kızın genc kız olacak .neler var herkes kötü demıyorum ama , öz babası olmayınca ınsan her bakıştan huylanır gıbı gelıyor bana....belkı bunları dusunememıssındır...ama her boyutu düşünmek zorundayız çünkü bız anneyız...bır sure sonra ben çok sıkılmıştım ...hep ıyı yonlerı aklıma gelmeye başlamıştı..kötü seylerı unutmuştum ...eğer sendinde aklına hep güzel anılar gelmeye başladıysa sen de esını çok sevıyorsun demektır ...sevgıler....

Son düzenleme:
Kızlar ıkı gündür kafamda hep yeniyıla birlikte girme fikri var ( Kızımın ilk yılbaşı olacak ve babasıyla
geçirmesini ,onunla olmamızı çook istiyorum ..Böyle birşey sizce mümkün mü?Kızmadan söyleyin
lütfen ..Ben kendıme yeterince kızıyorum bu konuda (

kıyamam sana yaaaa. anladım seni terkedildiniz,sana bişi ; aslında ben hiç kocamda olmamısım da o hep bendeydi aslında anlıyormusun bitanem...aslında ben ilk gün terkedilmişimde sadece düzelme umuduyla yasadım,baktım olmadı mecburen bitirdim baska secenek yoktu ki zaten... sadece o senden önce davranmış,sende anlamıssın durumu zaten,kendini belli etmiş,sen anaç oldugun için cocugu düsündün yapamadın,ama o sorumsuz senden önce davrandı olan bu işte... kendini yıpratma lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…