- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Eşimle anlaşmalı ayrılmam lazım;ama anlasamıyoruz o 1200 veriyor,ama o para asla yetmiyor..
Devamlı babamdan borç alıyorum ve sinir oluyorum bu duruma,işe girdiğimde de kızıma 750
vereceğini söylüyor,o da yetmeyecek ..Ne yapacağımı bilemiyorum..Anlaşsak çok kolay olacak,
ama benim kira+ psıkolog + faturalar +kızıma mama bez zaten bu parayı karşılıyor ..Hiç kendıme
bırsey yapamaz haldeyım..Sıkıntımın cogu kaynagı da bu..Arkadaslarımla bıle bulusmuyorum
para gıtmesın dıye( Çok sinir bozucu bir dönemdeyim..
Eşimle anlaşmalı ayrılmam lazım;ama anlasamıyoruz o 1200 veriyor,ama o para asla yetmiyor..
Devamlı babamdan borç alıyorum ve sinir oluyorum bu duruma,işe girdiğimde de kızıma 750
vereceğini söylüyor,o da yetmeyecek ..Ne yapacağımı bilemiyorum..Anlaşsak çok kolay olacak,
ama benim kira+ psıkolog + faturalar +kızıma mama bez zaten bu parayı karşılıyor ..Hiç kendıme
bırsey yapamaz haldeyım..Sıkıntımın cogu kaynagı da bu..Arkadaslarımla bıle bulusmuyorum
para gıtmesın dıye( Çok sinir bozucu bir dönemdeyim..
canım sakın yanlış anlama ama eşin gayet iyi bir para veriyor
ben 1000 tl maaşlı bir işte çalışıyorum eşim 250 tl nafaka veriyor eder 1250 tl 550 araba kredisi ödüyorum 250 tl evliyken çektiğim bir kredi vardı onu ödüyorum kalan 450 tl oğlum 3 yaşında kredi karları telefon faturası oğlanın istekleri derken kendime bişey almak aklıma bile gelmiyor. bir sigaram var o da 4 günde bir paket benim kendime ait bir evim var ama şu an boş duruyor istesem gider otururdum ama yakıt elektrik su ilave pişen yemek ekstra masrafa hiç gerek yok dedim ailemle yaşıyorum zatenbütün gün annem bakıyor oğluma gece iş çıkışı bende yemeğimi yiyorum 2-3 saat oturup zaten yatıyorum ayrı eve ne gerek
Canım neden kendini garantiye almadan boşanıyorsun eşinin malı mülkü falan yok mu mal paylaşımında bulunsana
yok ki :)) bır arabası var o da ucuz ve kazalı ,zaten ne yaptıgı da belırsız arabayı ..Sadece nafakayı garantılemeye calısacagım,o da ılerde vermeyebılır ..Garantısı yok ..
FND nıye bosanmamı ıstemıyorsun cnm baksana neler yasadım artık kötu kısımları
dusunup onu dusunmemeyı de ögrendım ..Alışma durumuna gectım ..Niye öyle
dıyorsun :)
siyah beyaz sana şöyle söyleyeyim,ben de anlaşmalı boşandım,benim avukatım vardı ama başka durumlardan dolayı tutmak durumunda kalmıştım,anlaşmalıyı da halletti,ama avukata gerek yok,internetten araştır bilgilere ulaşırsın,protokol ve dilekçe örneklerine,onlar örnek tabi,siz kendi durumlarınıza göre uyarlarsınız azaltırsınız ekleyebilirsiniz.medenice gider talebinizde bulunursunuz.eğer boşanacaksanız anlaşmalı boşanın yoksa çekişmeli de avukat tutmak zorunda kalırsın uğraşamazsın çünkü,çok masraflı olacağı gibi çok büyük ihtimalle o 1200 lirayı rüyanda görürsün,bağlanan nafakalar çok daha düşük oluyor.o nedenle ikna edebilirsen ikna et daha fazlasına,işte psikolog masrafım falan de ne bileyim.benim tavsiyem bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?