- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
yok ki :)) bır arabası var o da ucuz ve kazalı ,zaten ne yaptıgı da belırsız arabayı ..Sadece nafakayı garantılemeye calısacagım,o da ılerde vermeyebılır ..Garantısı yok ..
FND nıye bosanmamı ıstemıyorsun cnm baksana neler yasadım artık kötu kısımları
dusunup onu dusunmemeyı de ögrendım ..Alışma durumuna gectım ..Niye öyle
dıyorsun :)
Hayat ne garıp kızlar ılk evlendıgımız zaman oturdugumuz evdekı ust komsumuz cıft her gece bagıra cagıra
kavga ederdı ,bız de onları dınler gulerdık ..Böyle olmayalım dıye...
Şimdi bosanırken ustumde de kahkahalarla yasayan yenı evlı bır cıft var..Bu da cok sinir bozucu:)
O söyledıklerını gecen haftaya kadar ben de dusunuyordum ama artık dusunmuyorum,barısıp mutlu olan
oldugu kadar pişman olan da vardır emınım..Ben 1,5 yıl öncekı ıyı kocamı artık bulamam kocamda..Bır de
benım butun eskı sevgılılerım de onun gıbıydıler;yemek,ütü,bulasık ıslerınden anlayan,pohpohlayan kısılerdı
yanı yıne kendı tarzıma uygun bırı olur ılerde dıye dusunuyorum ..bir de aşk cok farklı ve guzel bırsey..
Kocamla eskı flört dönemıne dönme sansım yoksa ılerde baskasıyla bu dönemı yasamak daha ıyı gelıyor
bana ..Tabı evden cıkmayan bırı olarak evde bırı karsıma cıkmaz,ama kısmet bu ısler..Neden olmasın ?
Berbat bır tek ılıskım oldu esımden öncekı sevgılımdi.Ondan ayrıldıgım hafta esımle tanısıp kısa zamanda
evlenmıstık..Yanı baskası da olur,neden olmasın..ama sen kocana döneceksen ıstıyorsan bu da suclu
oldugunu göstermez,mıllet böyle kocaları zor bulur cunkı dedıgın gıbı ..O yuzden de istiyorsan mucadele
et burdakı bazı kısıler cok saclmalıyor..Kendılerı olsa aldatsa dönmustur ama burda ahkam kesen cok
var takma ve kararlı ol o zaman ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?