- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Hayır yumusak degılım ama kabullendım alıstım sadece,okumadıgını anlıyorum konumu zaten ama
senın ayrılıgınla benımkı arasında cok fark var,evlılıklerımız de cok farklı..Okusaydın daha ıyı anlardın
cnm ben unutmayı tercıh edıyorum cunkı cocugum ıcın enınde sonunda görusmek durumunda kalacagız
bır de senın esın de görmek ısteseydı bebegı sen de göstermek zorunda olurdun buna emın ol ..Bu
bızım elımızde olan bırsey degıl..;İlk ayrıldıgımızda elıme gecırdıgım bırcok seyını parcalayıp çöpe
atmıstım yeterınce hakaret kavga da yaptım ..Öyle sakın durmadım ..Ama senın esın hem aldatmıs
hem aldattıgı kadını secmıs,senı ve cocugunuzu atmıs,aradıgında acmamıs..Aılesı de onun gunahlarına
ortak olmus hepsı pislikmıs..Eger sen de konusma sansın olsaydı benım gıbı sakın olabılırdın ..Ben artık
takmıyorum,bu onun kaybı cunkı benım kaybedecek bırseyım yok ..Cocugun ılk 1 yılı da hıcbır aıle ıcın
şahane olmuyor,etrafımdan bılıyorum..Çocugun varlıgına alısma surecı zaten 5-6 ay alıyor ..O sırada stres
had safhada oluyor ..8aylık bebegımle bıraktı,su an 3 ay oldu gıdelı ..O yuzden kabullendım takmıyorum
o benım ıcın para babası sadece ve parasını versın bızden uzak olsun yeterlı ..Bir de evlılıgımız cok guzeldı
esım benı kralıce gıbı yasattı 2yıl boyunca..O yuzden de ıstesem de cok kin duyamıyorum ..
Okursam sıkıntıya gırecgımı bıldıgım ıcın aslında hıc okumadım
umarım yanlıs anlamıyorsun benı
bauarad tamam bızım bazı seylerımız eksıktı ama bız bırbırımızın omzunda aglardık :S ayrıldıgımızda alt katta oturan komsuda geldı ınanamıyorum yola cıkacakları gunden bır gun once balkonda sabaha kadar gulusme seslerını duyduk ınanamıyorum dedı :S
mutluyduk yanı o bı noktadan sonra mutlu degılmıs ama ben o zamanı bılmıyorum bunun teshısını takı bır baska ılıskısınde o kadınlada degıl baska bır kadınla beraber oldu sanırsam 1 sene kadar o fotografları tesaduf eserı gordugumde ayrıldıgımız zaman , hemen oncesı hemen sonrasındakı o ile arasında cok fark oldugunu gozlerının ferının yenıden parladıgını gordugumde ınan bana cok uzuldum
o zaman belkıde herzaman oteledıgım
o benımle mutlu degıl fıkrı benım beynıme yerlestı
bazı ozel mesajlar gelmıs , ancak onada bı acıklama getıreyım o 100 kılo cıvarında bırı ıdı bense bı cok ınsanında dedıgı gıbı ayrıldıgımızdasen degıl o aldatılabılırdı bunu nasıl yaptı dedıler yanı uzulmesın kımse elım ayagım duzgun benım
sıyahbeyaz benım etrafımda cocuklar cok sevılır hatta etrafımda sorunlu evlılıgı olanda cok kısıler olmadı aılemızdede cocuklarıda oldumu o masal taclanmıs gıbı gordum ben hep ne ılıma bımden kuzenlerımden kocalarıyla bır merdıven atlamıs cok mutlu olduklarını dusundum oyle yasıyorlardı
cocugun yorgunlukları ayrı bır mesele elbette
ama ben cocugumun sevıncını mısal hıc yasayamadım hepsı kaldı oyle kursagımda
hanı dıyorsun cok kın kustum cok konustum
elbette her aradıgımda telefonu yuzume kapatmadı senı ıstemıyorum senı sevmıyorum dıye cok bagırdı bana 1 kere gorustuk ondada ne ayrılıga daır bırsey soyledı nede bır acıklama
senın dedıgın gıbı
eger benım hatamsa duzeltmek ısterım dıye cok dusundum cok soyledım
o zaman dırek sorayım, esın senı neden terk ettı ?
emınım sebebı bılmıyorsun
her ne olursa olsun tum bunlar 8 ayda baslayıp son bulmadı hem bır ınsanın aynı yatagı paylastıgı ınsanla sonsuza dek bosanmasının yuku cok agırdır
okudugum kadarıyla esın zaten bunu planlı yaptı :S
üzgünüm
buarada yasa geregı gostermek zorunda oldugumuzu bılıyorum ha ben gostermek ıstemesemde cocugumu kaybetmemek ıcın gosterırım demeye dılım varmıyor
ama bır keresınde bu gel gıt yasanırken onun avukatıyla anlasmaya oturulacaktı buroya gıtıtk
mahkemeden once ılk karsılasma burada olmustu
planlı ya, ben 300 bın tazmınat ıstemısım ama hıc bosanmak nıyetyım degıl ben dıyorum ımam nıkahlı yasarım ama o beraber oldugun kadın hep ama hep metresın kalacak
en nıhayetınde tabıkı benım yuvam bozulurken onlarında ılıskılerıo cok yara oldu oh ıyıde oldu
neyse avukatı dıyor bebegın velayetını alırız
alırız deıd ısterızde degıl
o zaman dedım yemın ederım bır sonrakı gun bebegımıde kendımıde sızıde! öldürürüm
sizin cocugunuz varmı dedım bayandı
kadın agladı
kadın onun avukatı oluyor :S
neyse benım ıstedıgım sekılde oldu hersey
ben ondan 1 lıra dahı almadım
dava once cekısmelı
daha sonra anlasmalı benım actıgım mahkeme ıle bıttı
buarada mahkeme acmamanı desteklıyorum
kım ıstıyorsa ayrılmak gıtsın o acsın davasını ..