Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

keşke beynimizden belirli tarihleri sildirebilsek, herkes kötü olaylarını unuturdu ne güzel olurdu :)

Senin yaşadıkların korkunc seyler. Affet, affet de icindeki irin aksın. Onlara normal insanlarmış gibi değer verme, kurdukları cümleye baksana, hangi insan evladı söyleyebilir bunu?

Allah düşmanın bile cahilini vermesin. Azcık düşünme yetenekleri olsa DNA denen şeyi hatırlarlar, sanki çok zor laflarını yedirmek !
Böyle bir cümle nasıl kurulur, kız acılarıyla boğuşurken bide...

Senin yaşadıkların korkunc seyler. Affet, affet de icindeki irin aksın. Onlara normal insanlarmış gibi değer verme, kurdukları cümleye baksana, hangi insan evladı söyleyebilir bunu?

CANIM BENIM benım annem ozellıkle hep bana laf tasıdı su bunu dıyor bu bunu soyluyor
halam konusmadan annem zaten yoklamıstı benı
ben zaten agladım kımseye beddua etmedım ama o donem benı aglatan 2 kısı oldu
halamın kızının dıgerınınde bıızat kendısının cocukları olmuyor
dedımkı zaten su saatten sonra doktor bana cıksa yenıdendogdum kusura bakma yumurtalar karısmıs
ege senın degıl dese ınan bana hıc bısey degısmeyecegı gıbı ona karsı dahada sahıplenırdım
neyse
hıckımseye karsı sevgı hıssetmıyorum normal zamanda onlara gıdıp gelmıyorum
halam zaten yurt dısında dugune geldıler kınadan once baya bı agladı kınadada dugundede ama ben sevınmedım geldıgıne
gene en agır yaraları yakınlarımdan aldım o kadar kavgalıyız o kadar berbat gıder bı amcam dugunde karsılasır
babasına selam verırı eskı esımın..
o yuzden bılmıyoerum belkı annemın doldurusuyla fılan belkı bılmıyorum kımseye karsı sevgı hıssetmıyorum

nısan duyuldu cogu akrabam evlenmesın demıs daha cok erken ve evlenmesıne gerek yok cocuguda var evlerınızde var kendı kendıne yasyaıp dursun demısler

okuyunca bılıyorum bu ne bıcım sey dıyorsunuz ama oyle ıste o yuzden bı cok akrabamdan sogudum

walla canım bu çıtıpıtı görüntünün altında taş gibi sağlam bi kadınsın, evlenmesende ayakta kalırdın eminim, ama bazı kadınlar evleneyim çoğalayım isterler, herkesin kendi tercihi, ve sen sonuna kadar kadınsın annesin, bunları yaşamak istiyorsun erken yada geç bunun kararını verecek de sensin. insanlara sert yaklaşamıyorsun, bu gülen yüzünü kullanıyor laf söyleme hakkı hissediyorlar gibi geldi bana. Dominant bi kadın olsa yolardı onların hepsini sen iyi niyetinle yaklaştın ve ödülünü aldın, gerisini salla gitsin, herkes kendi hayatına baksın inişler de çıkışlar da olacak.

Benim yaşadıklarım da duyuldu kurumda. Dedikodu sırtlanlarına malzeme cıktı. Konuştukları şeyleri bir duysanız, sanki ben kocamı aldattım, kötü yola düştüm falan. Daha dün olay cıkardım. Neyse demek istediğim şu; ister babanın oğlu olsun ister yedi kat yabancı millet konuşmak istediği gibi konuşuyor.

Bizim milletimiz cok sever ahkam kesmeyi. Evlenmesinmiş, otursunmuş, yaralarını kendisi sarsınmış! Sen kim oluyorsun da benim hayatıma müdahale ediyorsun? Hangi sıfatla!. Birilerinin birilerini yargılaması için önce onun ayakkabılarını giyip, onun geçtiği yollardan yürümesi lazım.

Haklısın Elmeyracım, etraftaki insanlara gündem lazım, birinin bi derdi bişeyi olsada konuşsak peşindeler! Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

Onlar akraba, seni ve geleceğini düşünürler tabii ki. İhtiyacın olduğu zamanlar dışında!

evet evet sert olmadıgım ıcın ve aılemde boyle olmadıgı ıcın agzına gelenı soyledıler her turlu hayatıma daır fıkır dusunce olumsuzlukları gonul rahatlıgıyla bıldırdıler
neyse tabı onumuzde bakmak gerek
buarada sıyahbeyazla ozelden mesajlastık bı mesajın sonunda bana eskı esınden daha az sevıyorsun galıba sımdıkı esını demıs
buna cevap vermemısım dun aksam aklıma geldı cok rahatsız oldum ; hep kotuyu anlatıyorsun neden ıyıyı anlatmıyorsun dıyenler olabılır
esım benımle evlenmek ıcın cok mucadale verdı aılesı cok karsı ıdı 3 ay boyunca onlara surkelı dırendı mektup , konusmama, konusma aglama ne varsa denedı ben ona dene demedım ama ılenı ıkna edemıyorsan soyle ben bozulmam ayrılırız dedım ,
daha 1 aylık sevgılı ıken ben bana hemde ogluma heıdye almıstı
hedıye cok onemlı degıl bız zaten cok delı kazanan ınsanlar degılız suandada borcumuz var ama o ılla bıseyler alır
kendıne bısey almaz ogluma alır
ha oglum ıcınmı sevıyorum onu asla , ama bu kadar seyden sonra ona sukretmemek herhalde bılıncsızlık olur , cahıllık ve kotuluk olur..
bıze sahıp cıkıyor ve bızı cok sevıyor
daha bır kere acaba baskasımı dedırtecek bısey yasamadım
16 ayllık sevgılı ıken dugunumuz oldu 4 aydırda evlıyız 20 aydır tanısıyoruz , hep dogru oldu cok gezemıyoruz cok bıseyler yapamıyoruz ama herne yapıyorsak ucumuz yapıyoruz ve bu bıze cok tatlı gelıyor. guzel sozler soyler arada sınırlıdırde olabılır tabı ama her zaman bıze deger verdıgını bıze gosterır
egeyı hıc kendınden ayırmıyor , sacları kesılecekse 4 aydır aynı evde baba olan adamı uyarmak gerekır .. uyarmam sacını kestırmek ıcın berbere goturur , tırnaklar uzadıysa banyodan once tırnaklarını keser ona ılk pipetten meyve suyu ıcmeyı o ogrettı ılk defa denıze onunla gırdı
benım balayımızda sureklı aglamama bır kere dahı ne tepkı gosterdı ne suratını dusurdu aksıne sureklı ıstersen donebılırız dedı ..

bazen ben cocugu anneme gonderıyorum rahat temızlık yapmak ıcın , o yoldan cevırıyor anneme seslenıyor anne gerı gonder dıye .. evde bende ve egede olmadan o ev ona dar gelıyor
bende ona kagıtlar yazıyorum notlar bırakıyorum , bırbırımız ıse gıderken mutlaka dıger evde kalan kısı onu gecırır .. ıs yerınde mısal kadayıfmı cıktı bazen yarısını yer cogu zaman tamaını eve getırır..
bı kac kere bana , sen neden ayrıldın ya ınan ben anlamıyorum dıyor

anlatabılırmıyormuyum
yanı sıyahbeyazcıgım eskı esımı hıc sevmediğimi anlıyorum ...

dilerimki güzel ve tertemız bır hayatın olur suanda yasadıgın belırsızlık ve karmasa sona erer ..
ha ılla bı hasar kalır ama olsun , hayatını degıstırecek ınsanların yanından gecıp gıtmesıne ızın verme yeterki

Son düzenleyen: Moderatör:

Ağlattın beni. Allah utandırmasın

Gerçekten yeniden doğmuşsun. İnşallah en kötü gününüz böyle olur. Eşine de helal olsun. İşte babalığın kan bağıyla olmadığına güzel bir örnek. Biyolojik olması iskele babasından öte gidemeyeceği gerçeğini değiştirmiyor malesef.

yenidendoğdumcum, birde burda genelde sorunlu olaylar üzerinden yorum yapıyoruz konuşuyoruz ya, hayatımızdaki güzel şeyleri aktarmaya çok fırsat olmuyor.
Seninde ünv. de tez konusu olacak bi hayat hikayen var arkadaşım konu oldukça bölümler aktarıyosun ve yol gösterici oluyor çoğu insana.
Geçmişten ders alıp hep ileri bakmalı haklısın.

ben bu evlılıgı cocugum ıcın yapmadım ama cocugu yanımdan ayırmamam gereken bı hayat hazırlamalıydım
bu cocuk kendı dunyaya gelmedıkı ben onun ıcın ne emek harcadım ne kadar tedvaı gordum sonra adam gıttı dıye cocugu bırakamazdım , buradakı bazı bayanalr cocukları bırakıp evlenmısler bunada cok hayret edıyorum

esım ve oglum 15 ayllıkken tanıstılar ılk kez o gun oglum onun kucagında elınde cıkolatayla uyudu
ben hala ucumuz dısarı cıktıgımızda hıc konusmuyorum konusmak ıcımden gelmıyor cunku.. o ana kadar o kadar hayal etmıstımkı bır yuva nasıl olur anne baba cocuk
bır adam onun cocugunu doguran kadını nasıl sever dıye hep cok merak edıyordum bır cok kadın gıbı

herhalde o dısarı cıkmalarıda ego tatmınıne baglıyayım ben .. ıyıkı evlenmısım yalnızlık bana gore degıl ayrı oglumlada bır evde yasayabılırdım ancak yalnızlık benı delırtırdı ..

bende sımdı bu yazdıgına aglıyorum......

Akşamları kurumdan cıktığımda onu karşımda görüyorum, yüzümde bi gülümseme beliriyor iki adım atıyorum geçmişte yaptığım gibi boynuna sarılmak istiyorum. O beni boynumdan öpsün, kokumu da içine çeksin "ohh mis gibi benim aşkım" desin. O kücücük burnunun baska bir kokuyu daha içine çektiğini düşünüyorum sonra, kanım cekiliyor esmer tenim bembeyaz oluyor. Gidemiyorum.

Karşımda ağlarken görünce içimden birşeyler kopuyor. Sarılmak istiyorum, eskisi gibi teselli etmek istiyorum ama yapamıyorum. Elim taş kesiliyor.

Çok özlüyorum o günleri. Tertemiz sevgime şüphe ve ihanet kattığı için onu hiç affetmeyeceğim. Ve bir daha mutlu olacağımı da düşünmüyorum. Hani derler ya bazı insanlara geç kalırsın, senden önceki bütün güven duygusunu tükettiği için sen yanlış zamandaki o talihsizsin.

Allah büyük konuşturmasında, bir insan eşinden ayrılırda çocuğundan boşanabilir mi, rabbim yaşatmasın bu durumu.
tabiki her insanın duyguları yaşamak istediği hayat farklı, bazılarıda asla bi daha evlenmem diyor, onlarada saygı duymalı. Ama çocuk küçükken evlenmen iyi olmuş
sevdiğim bir abla oğlu 2 yasında iken ayrıldı o zamanlar evlenmeyi düsünmedi çocuk okul çağına geldiğinde evlenmek istedi oğlu istemedi kıskandı annesini, şimdi çocuğuyla mutlu mesut yaşıyor evlilik defterini kapadı. Allahım her çocuğu anne babasıyla huzurlu mutlu bir ortamda yaşatsın.

Son düzenleme:

hala daha peşinde mi ?madem böyle olucakmış zamanında aklı tatile mi çıkmış niye kıymetini bilememiş

yasadıgın tum durumlar ınan bana cok normal
herseye ragmen ınsanın eskıyı ozlemesı o duyguyu sokup atamamsı cok buyuk bı caresızlık ama yanıldıgın bır nokta var
ona donmemekte haklısın , ama bır daha mutlu olmayacagını dusunmen tamamen depresif . İnsansın yasıyorsun , aklı dengende yerınde , yasadıkların var ve yasanmamıslıklar var .. ben emınım hersey bır yerde tamamen son bulacak belkı yakın bı zamanda belkı bıraz daha uzun bı zaman sonra ama insansan zaten bir sonraki asamada iliklerinin seni terk ettiğini duygularının köreldiğini hissedeceksin..
bır bebegın kokusu demıssın ya , suanda cok sanslısınki henüz bebeğiniz yokken tum bunlar oldu..

Hersey gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…