- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Meslek kurslarının cogu karsıdaydı bana uygun yoktu onları coktan arastırmıstım kızlar,gulaybusra dedıgın gıbı danısmanımın adı yazmıslar o zaman
cuma veya pztsı gıdıp bır bakayım sorayım ama işe yerlestırme İst'da cok kolay olmaz sanırım:))Ben ögrencıyken Ankara'da kaydolmustuk da 6-7 yıl
sonra bır kere aramıslardı ..Bgn de bakınıyorum evden ..Bir tanıdık vasıtasıyla bir iş olma ihtimalı de dogdu dua edın kızlar inşallah haftaya
baslama ıhtımalım yuksek olacak inşallah ..Dualarınız benımle olsun..Eşime de subatta işe gırdıgımı söylemeyıp son bır tam aylık alıp duzenımı
oturtmayı dusunuyorum sonra söylerım ..Caramelo evet cnm aybasında verdı parasını görevını yaptı yıne kayıplarda,artık 20sınden önce aramaz kızını görmek ıcın ..
Evet kimse pot kırmazsa söylememeye calısacagım 1-2 ay bılmesın ..Sonra da dava ac derım o zaman nafaka yazılacagı ıcın
calıstıgımı gızleyemem mahkemeden mecburen tek nafaka almaya baslarım ..
eŞİMİ DÜŞÜNÜP ÜZÜLMEDEN geçirdiğim 12.günüm kızlarrr hayırlı uğurlu olsuunn:)))
Kızım tam bir fırlama ve ona bayılıyorum maaşallah hayatta bundan daha güzel bir aşk ve sevgi olamaz..
Niye bilmiyorum ama içimden bir ses siz yeniden biraraya geleceksiniz diyor :)
Bazen kendi kendime düşünüyorum, acaba benim de mi bir cocuğum olsaydı? Boşanmış olmama rağmen onun kokusu bana herşeyi unutturur muydu?
Ne iş olsa yaparım abi modumdakı iş aramalarım da olumlu sonuclanırsa toz pembe bir hayat bizi beklıyor olacak inşallah:))
ex oustan bebeğin olsa yakandan düşmezdi ki, şimdi bile yakandaymış baksana, bebeğin elbette olacak, inşallah birlikte doğururuz :)
siyahbeyaz bulunduğun yerde varmı bilmiyorum ama tıbbi sekreterlik kursu , yakında sağlık ocaklarındaki doktorlara dahi bu zorunlu hale gelecekmiş ve çok iş imkanı doğacağı söyleniyor ,2 ay süren bir kurs hatta aile hekiminle aran iyiyse gidip o nunla bile görüşebilirsin bu durumu sonuçta onunda ihtiyacı olucak ve maaşı çok yüksek bile olmasa güzel birr iş saati belli haftasonu yok araştırmanı öneririm
Bazen kendi kendime düşünüyorum, acaba benim de mi bir cocuğum olsaydı? Boşanmış olmama rağmen onun kokusu bana herşeyi unutturur muydu?
eski eşinle aranda bir bağ olmamasına sevin bence çocuğunu doldurup sana karşı kullanıcaktı sende hep anneliğini sorgulayacaktın bir müşterimiz var boşandı adam her fırsatta oğlunu kullanıyormuş kendi evlendi kadının ilişkilerine karışıo hala daha
sperm bankasını ne yazık ki bende düşünüorum ama senin gibi şakasına değil ciddi ciddi
Bakma duygusal devinimlerdeyim de o yüzden sacmalıyorum. Onun kanından ve karakterinden bir canlıya daha tahammül edemem gibi geliyor zaten, biraz canice ama gerçek bu.
Toplumumuz bunu kaldırmaz ki, düşünsene babası belli olmayan bir cocuk! Ya ünlü olmak lazım ya da kimsesiz. Ben kaldıramam gibi geliyor. Sırf kendi duygusal histerilerim yüzünden bir cana kıyamam.
benım oglumu eskı esım hıc aramayınca
halam benımle aıle adına konusma yaptı
bu co cuk kımden ? tüp bebek ya.. adam afedersınız kusurlu ya , sperm bankasındamı yaptınız dedi...
yad abaska bırseymı adam kabullenemıyor...
yasadıklarım ne kadar agır degılmı
2 ayrı yrden bekaret raporu aldım bende..
o yuzden bır yanım hıckımseyı affetmeyecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?