Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Yılbaşından sonra yeniden acılıyor kurslar ama istanbulun iki yaka gibi bir sorunu var tabi. İnşallah bahsettiğin iş olur. Düzenini tam oturtmadan söyleme eşine de tabi ne olur ne olmaz.

Evet kimse pot kırmazsa söylememeye calısacagım 1-2 ay bılmesın ..Sonra da dava ac derım o zaman nafaka yazılacagı ıcın
calıstıgımı gızleyemem mahkemeden mecburen tek nafaka almaya baslarım ..

Evet kimse pot kırmazsa söylememeye calısacagım 1-2 ay bılmesın ..Sonra da dava ac derım o zaman nafaka yazılacagı ıcın
calıstıgımı gızleyemem mahkemeden mecburen tek nafaka almaya baslarım ..

Niye bilmiyorum ama içimden bir ses siz yeniden biraraya geleceksiniz diyor :)

Artık çok zor cnm sen daha iyi bilirsin ihanet 2kez affedilmiyormus ..Birinde aldattı,sonra da terk etti ..İki ihanet
sonrasında bu tanımadıgım adamla cok zor ..(( Zaten kımbılır neler yapıyor ,ne karıstırıyor ..Artık çok gec..

Ay cnm kizin nasil tatlidir simdi..tam yemelik:)))
Kizinla gecirdigin zamanin keyfini cikar,insallah isinde olur calismaya baslarsin
Oohh
Dusunsene isten cikiyorsun aksam evde seni heyecanla bekleyen bir sekerlik var:))
Ne mutlu sana
Ne yazik bunlari kaybedene

Konuyu sürekli takp edenlerdenim.
Ne düzel kizin ilk adimlarini atti ve artik maratona kosuyor :)
Bir yandan mutsuzluk gelsede Rabbim mutlulugu baska taraftan veriyor, iste minik hanimla
Is basvurularinda hayirla sonuclanir insallah

eŞİMİ DÜŞÜNÜP ÜZÜLMEDEN geçirdiğim 12.günüm kızlarrr hayırlı uğurlu olsuunn:)))
Kızım tam bir fırlama ve ona bayılıyorum maaşallah hayatta bundan daha güzel bir aşk ve sevgi olamaz..

Siyahbeyaz2012 Pembe2013 mü oluyor ne dersiniz? Kızını öp benim içinde annesi..Maşallah ona Allah nazarlardan saklasın...Onu da senin bu ruh halinide

Ne iş olsa yaparım abi modumdakı iş aramalarım da olumlu sonuclanırsa toz pembe bir hayat bizi beklıyor olacak inşallah:))

Bazen kendi kendime düşünüyorum, acaba benim de mi bir cocuğum olsaydı? Boşanmış olmama rağmen onun kokusu bana herşeyi unutturur muydu?

Ne iş olsa yaparım abi modumdakı iş aramalarım da olumlu sonuclanırsa toz pembe bir hayat bizi beklıyor olacak inşallah:))

siyahbeyaz bulunduğun yerde varmı bilmiyorum ama tıbbi sekreterlik kursu , yakında sağlık ocaklarındaki doktorlara dahi bu zorunlu hale gelecekmiş ve çok iş imkanı doğacağı söyleniyor ,2 ay süren bir kurs hatta aile hekiminle aran iyiyse gidip o nunla bile görüşebilirsin bu durumu sonuçta onunda ihtiyacı olucak ve maaşı çok yüksek bile olmasa güzel birr iş saati belli haftasonu yok araştırmanı öneririm

ex oustan bebeğin olsa yakandan düşmezdi ki, şimdi bile yakandaymış baksana, bebeğin elbette olacak, inşallah birlikte doğururuz :)

Öyle de ne bileyim yaa belki kücücük bir bebek kocaman bir kadının yaralarını sarabilirdi :)

Ben kıprıstan sperm bankasından alayım olur mu? Aynı anda doğuralım, süt kardeş yaparız

Ne güzel bir fikir...

Bazen kendi kendime düşünüyorum, acaba benim de mi bir cocuğum olsaydı? Boşanmış olmama rağmen onun kokusu bana herşeyi unutturur muydu?

eski eşinle aranda bir bağ olmamasına sevin bence çocuğunu doldurup sana karşı kullanıcaktı sende hep anneliğini sorgulayacaktın bir müşterimiz var boşandı adam her fırsatta oğlunu kullanıyormuş kendi evlendi kadının ilişkilerine karışıo hala daha

sperm bankasını ne yazık ki bende düşünüorum ama senin gibi şakasına değil ciddi ciddi

Bakma duygusal devinimlerdeyim de o yüzden sacmalıyorum. Onun kanından ve karakterinden bir canlıya daha tahammül edemem gibi geliyor zaten, biraz canice ama gerçek bu.

Toplumumuz bunu kaldırmaz ki, düşünsene babası belli olmayan bir cocuk! Ya ünlü olmak lazım ya da kimsesiz. Ben kaldıramam gibi geliyor. Sırf kendi duygusal histerilerim yüzünden bir cana kıyamam.

benım oglumu eskı esım hıc aramayınca
halam benımle aıle adına konusma yaptı
bu co cuk kımden ? tüp bebek ya.. adam afedersınız kusurlu ya , sperm bankasındamı yaptınız dedi...
yad abaska bırseymı adam kabullenemıyor...
yasadıklarım ne kadar agır degılmı
2 ayrı yrden bekaret raporu aldım bende..
o yuzden bır yanım hıckımseyı affetmeyecek.....

oyuncu bir kadın sperm bankasndan bebek yapmıştı, hatırlayanlar vardır, maşallah pekde güzel kocaman olmuş şimdi,
bir söyleşide " sevgililerim oldu ama hiç biriyle çocuk sorumluluğunu paylaşmak istemedim baba yapmaya değer değillerdi" dedi
o zamanlar pek anlamamıştım dediğini, yaş ilerleyince ve özellikle evlenince idrak edebildim, evlilik sorumluluk çocuk sahibi olmak ayrı bi sorumluluk,
kadınlar çoğunlukla baba olsada çocukların sorumluluğunu tek baslarına alıyorlar, hayırsız sorunlu babayla uğraşmaktansa sperm bankası daha mantıklı.
ama işte toplumumuz bunu kaldıracak yapıda değil.

Senin yaşadıkların korkunc seyler. Affet, affet de icindeki irin aksın. Onlara normal insanlarmış gibi değer verme, kurdukları cümleye baksana, hangi insan evladı söyleyebilir bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…