Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

kızzz delii kıııızzz...çok duygulandımmm be yaaa
sen yenidendoğdun eşinle...umarım üçünüzde bir ömür musmutlu olursunuuuzzz

İnşallah gecer. Bazen kafamı boşaltıp yerine yenisini takmak istiyorum

İnşallah gecer. Bazen kafamı boşaltıp yerine yenisini takmak istiyorum

valla tıbben mumkunse yaptır bence

bende gofrettonun dedıgı gıbı bı ılac ıcmek ıstıyordum bellı noktaları sılsın atsın ıstıyodum da malesef olmadı :) alışıyor insan

valla tıbben mumkunse yaptır bence

bende gofrettonun dedıgı gıbı bı ılac ıcmek ıstıyordum bellı noktaları sılsın atsın ıstıyodum da malesef olmadı :) alışıyor insan

Bazen dünyanın en pozitif insanı olarak uyanıyorum bazen de katil olabilecek kadar gergin.

Pofff kızın konusunu da katlettik :)

Pişt ağlamayın kızlar
Ağlarsanız da mutluluktan olsun

Yenidendoğdum, bundan sonra hayat yüzün kadar güzel olsun
Darısı Elmayra'nın başına inşallah

Suçlu yenidendoğdum :) Ağlattı bizi

kimmiş bu yenidendogdum

ALINTILAMAYINDA SILECEĞİM :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayıldım size

Çok yakışıyorsunuz rabbim kötü insanlardan saklasın sizi. Çok güzel bir ailesiniz.

aman allahımm yaaaa bunlar ne ağır darbeler böyle, okuyunca şok oldum kızlar, çok kötü şeyler yaşamışsnız.
bütün bunlara katlanmak toparlanmak çok zordur eminim ama hepinizin çocukları var silkelenin ve kendinizi toparlayın, acılarınız sizi güçlendirsin,bir çocuk için baba olmassa olmazlardandır ama annenin yer çok daha önemlidir bence. annesizlik bambaşka birşeydir allah onlara sizi onlarıda size bağışlasın çocuklarınız için güçlü olun kızar, allah yardımcınız olsun
ve unutmayın siz görmeseniz bile allah yapılan kötülüklerin karşılığını göstermeden onların canını almaz...

süper resimler MAŞALLAHH.!!

eşinle yemek masadki resminiz varya inanılmaz benziyorsunuz yaaa.
Ege zaten aynı sen, yakısıklı paşa

yenidendoğdummm valla böle anlatma resim koyma nazar değecek yaaa :18::18::18:

maşallah Yeniden doğdum senin yazdıkların gerçekten çok etkileyici
41 kere maşallah nazar değmesin hep mutlu ol eşinle ve oğlunuzla

aaaa konum katledılmıs ammaaaaa ((
Elmayra bence cocuklu ayrılık daha kolay atlatılıyor..Çünki senı hayata baglayan canlı bır örnek oluyor karsında..
Bak kızım sonrakı ay 1yasına gırecek ve dun gıbı dogumu..İşte zamanın ne kadar hızla gectıgının canlı kanıtı ..
Hatta senın yazdıgını görmeden önce dun sabah işte tam da bunu dusunuyordum ''İYİ Kİ YAPMIŞIMM''diyerek
dolasıyordum kızımı öpe öpe maaşallah ama hayat bu işte..Baska bır anlamı yok hayatın yook:))Hemen bırınden
cocuk yapma bunları duyunca:))

En saglikli spermi bulmam lazım :) ahahahahah

Yeniden dogdum,hikayen benimkine benziyor
Tek farki kizimin babasi ayda bir goruyor,okul masrafini karsiliyor

Neyse bende atlattim,tek derdim yanlizligi bende hic sevmem
Bir sevgili canyoldasi
Gencligimde esimle kizimla hayatin tadini cikarmak..
Gezmek,tatillere gitmek
Romantik yemek masalari hazirlamak
Birisi icin giyinip,suslenmek
Tek eksik bu

En saglikli spermi bulmam lazım :) ahahahahah

Sağlam sperm saglam vücutta bulunur ona dıkkat et canım hahahaa:)))

JAVELİNNN bakıyorum aşk ıstemeye baslamıssın canım hadı bakalım hayırlısı ınsallah ask da gelır bıze,aramakla
olmuyor ask kendı çatkapı gelıyor ..Ama ben de fark ettım kı 3ay önce esım gıttıgınde alyanssız dısarı cıkmazdım,
kımseye bakmazdım ;ama sımdı oo ne yakısıklıı dıyebılıyorum ıcımden :))Birilerını begenıyor oldugumu görmek bıle
benı sasırtıyor cok:)

Kızlarrrr benım ıcın dua edın haftaya bır tanıdık vasıtasıyla bır ıs görusmem olacak lutfen olsun bu iiişşşş
artık evde boguldum bıktıımmmmm dualarınızı eksık etmeyın lutfennnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…