- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.061
Valla hem guldum,hem agladım ..Kesin böyle olcam kız anası olmak zor be ya:))
Demek ki annelık hormonlarla ılk rahmımıze düştüklerı anda oluyor,ama babalık sadece döllemekmıs bunu
anladım bu sitede cocuklu ve gıden bırsuru erkegı görunce ..(( Onlar hıcbırzaman baba olmayı haketmeyen
ınsanlarmıs lutfetmısız maalesef ..bilsem onu asla baba yapmazdım ..Tek üzüldüğüm kızımdı ,ama artık
onu güldürmek ıcın yasıyorum ..Kahkahalar atıyor yaptıgım şebeklıklerle :)) Bugun umutsuz ev kadınlarında
Yasemın gıbı bır anne olacagımı anladım ..Benım kızımın hormonları yok o asık olamaz daha küçücüüük
dıyordu ..Kesin böyle davrancam kızıma :)))
Ben handenin erkek olduguna ve onca zamandir yazdiklarinin kurgu olduguna inanamiyorum ya. Sebebi neymis, bunca zaman neden kendini yormus ki? Eee bizi kandirdi ne gectiki eline?
hani şu kocasının başka kadından çocuk yapması olayı olan handemi kızlar?
Evet o hande. Adam öyle cok eğlendi ki sanki atomu parçacıklarına ayırdı :S
Evet o hande. Adam öyle cok eğlendi ki sanki atomu parçacıklarına ayırdı :S
o konu cok gercekcıymıs elmayra hafta snu guc bela o kızı buldum konuyu okudum , da tam olarka nasıl ortya cıktı anlayamadım
ama nedense hande denen kızın kendını ort bastır etmek ıcın yalans oyledıgını dusunuyorum :S
Niye yalan söylesin ki? Profesyonel bir şekilede KKnın bam teline dokunacak bir konuydu ve amacına ulaştı. Duygu taciri bu insanlar.
ben hande ve konusunun sahte olduğunu handenin de erkek olduğunu düşünmüyorum.eşine döndü ve aldığı tepkilerden dolayı hamilelik gibi bunu da uydurdu bence.zaten kazen de hande erkek demedi o konuda,yani direkt böyle birşey yazmadı.
bence kadınlık onurunu kendini erkek olarak göstererek kurtarmaya çalıştı..
Siyahbeyazcım,sen nasılsın canım:)
Şu forum beni paranoyak yaptıBirileri gelip derdini anlatsa altında bişiler aramaya basladım
aynen :)
bu ilk sözlük saldırısı değil son da olmayacak çünkü adamların eğlence anlayışı kadın sorunlarıyla dalga geçmek üstüne kurulu.
ama ben hande'nin konusundan şunu öğrendim;sanalda bile olsa gerçekten tanımadığın kimse için çok üzülüp dert edinmeyeceksin.
Yenidendogdum ne sormussun anlamadım kı yazdıgını da tam anlamadım acıklar mısın??
Dogumgunu 12 şubatta daha cok var..
Kadesa ıyıyım tesekkurler yarın iş görusmem var ya NE GIYSEM DIYE DUSUNUYORUM KIZLAR AZCIK FİKİR VERIN YAA
KAFAM KARISTI heyecanlıyım bu görusme olsun ıstıyorum piyangoyu bıle bu kadar ıstemedım herhalde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?