Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

canım benım sımdı sana sıladan oluruna bırak'ı dınletmek ıstedım..
merak etme yasadıgın surec cok dogal
ama ben sana bırsey soracagım bır arkadasım belkı buraya uyedır
bılmıyorum 2 cocugu varken esının bır baska kadını tercıh etmesı sonucu ayrıldılar ama adamın kadını sucladıgı kadınında aslında bunu ıcten ıce tamamen olmasada haklı olabılırdı dıye dusuncelerı vardı
mesela bende boyle dusundugum seyler olmustu fakat bana o arkadasım 2 ay once baska bı sehırde bulustuk konustuk
aynı donem ayrıldık
..
dedıkı bır kere bıle ona don deemedım sevıyorum demedım neden demedın dedım aklıma gelmedı cok hırslandım ıma ettım ama asla dıle getırmedım dedı
ıcten ıce bır pısmanlık yasıyor ama o adam hala o kadınla beraber yasıyor mesela..
neyse
yasadıgın surecler cok normal merak etme
dılerım bır an once uc bes bısey kazanacagın bı ıs bulursun cumartesı pazarı olmayan
ayrımı yasayacaksın hep aılenden? sana ne soracagımda gizli buarada :)))
ha bırde bende yasemının karakterını kendıme o kadarmı benzetıyorum :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet o hande. Adam öyle cok eğlendi ki sanki atomu parçacıklarına ayırdı :S

o konu cok gercekcıymıs elmayra hafta snu guc bela o kızı buldum konuyu okudum , da tam olarka nasıl ortya cıktı anlayamadım
ama nedense hande denen kızın kendını ort bastır etmek ıcın yalans oyledıgını dusunuyorum :S

Niye yalan söylesin ki? Profesyonel bir şekilede KKnın bam teline dokunacak bir konuydu ve amacına ulaştı. Duygu taciri bu insanlar.

Niye yalan söylesin ki? Profesyonel bir şekilede KKnın bam teline dokunacak bir konuydu ve amacına ulaştı. Duygu taciri bu insanlar.

ben hande ve konusunun sahte olduğunu handenin de erkek olduğunu düşünmüyorum.eşine döndü ve aldığı tepkilerden dolayı hamilelik gibi bunu da uydurdu bence.zaten kazen de hande erkek demedi o konuda,yani direkt böyle birşey yazmadı.

bence kadınlık onurunu kendini erkek olarak göstererek kurtarmaya çalıştı..

Siyahbeyazcım,sen nasılsın canım:)

İyiki Hande'nin konusu sahteymiş.
Sevindim sanki ben böyle bir durumun olmamasına.
Aynı zamanda hem kendini hem başka bir kadını hamile bırakan
bir adamı affetmişti.Çocuklarım için demişti.
Bu işte bir gariplik vardı ama.
Üstelik eşi kendisini yok saymış,onun yerine sevgilisini toplantıya götürmüştü.
Yok ya iyi olmuş.Düşünsenize böyle bir hemcinsimiz yokmuş.
Ben sevindim..

Şu forum beni paranoyak yaptı Birileri gelip derdini anlatsa altında bişiler aramaya basladım

Haftasonu nete girmediğim için kaçırmışım.. biri bana özet geçseee

yada konunun linkini atsanız, çok merak ettim

Şu forum beni paranoyak yaptı Birileri gelip derdini anlatsa altında bişiler aramaya basladım

aynen :)

bu ilk sözlük saldırısı değil son da olmayacak çünkü adamların eğlence anlayışı kadın sorunlarıyla dalga geçmek üstüne kurulu.

ama ben hande'nin konusundan şunu öğrendim;sanalda bile olsa gerçekten tanımadığın kimse için çok üzülüp dert edinmeyeceksin.

Son düzenleme:

Sen yine dert etmeye devam et canım, bu durum senin temizlğini gösterir. Konu fake de olsa kalbimizi hiçbir sözlükçü karartamaz :)

Yenidendogdum ne sormussun anlamadım kı yazdıgını da tam anlamadım acıklar mısın??
Dogumgunu 12 şubatta daha cok var..

Kadesa ıyıyım tesekkurler yarın iş görusmem var ya NE GIYSEM DIYE DUSUNUYORUM KIZLAR AZCIK FİKİR VERIN YAA
KAFAM KARISTI heyecanlıyım bu görusme olsun ıstıyorum piyangoyu bıle bu kadar ıstemedım herhalde:)))

Benim nedense bütün iş görüşmelerim kışa denk geldi, kombinim de genelde aynıdır :) Siyah elbise, gri ceket, siyah cizme. Siyah etek, mavi gömlek ya da ceketle de tamamlayabilirsin.

heyecan yok, deneyimsiz olduğunu bile en özgüvenli halinle söylemelisin.

ben gıttıgım yerı ılk ıs gorusmesınde tecrubesızdım baska bı sektorde calısmıstım
ama yabancı degıldı
benım ıse ıhtıyacım var benım calısmam lazım dedım
ıse alındım :)
hala devam edıyorum

etek badı bıle gıyebılırsın uzerne ceket
veya dırek bı elbıse gıttıgın yere baglı tabı kıyafet

çocuklu olunca biraz sorun çıkartabiliyorlar iş görüşmelerinde, Allah yardımcın olsun.
Özgüvenle durumunu anlat sorulara cevap ver, hayırlıysa kap işi gel:)

Kızlaaar ceketim yok ki benim hiç öyle ceket gerektirecek resmi bir işte calısmadım kii(Ceketsız kombın ne olabılır etek gömlek hırka falan mı gıymelıyım kı ??
Özguvenımı yanıma almak ıstıyorum ama bıyıklarım var nasıl olacak bılmıyorum:))Epilasyona gıdıyorum o
yuzden uzatıyorum ,sımdı gıdıp aldırsam yaralı berelı olacaktım ben de bıyığı tercıh ettım :))Bıyıkla özguven bıraz tezat olcak ınsallah los ısıklıdır mekan :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…