Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Ben dukkan acmadan cevreme satis yapmak istiyordum ama ailem dukkan ac biz sana destek oluruz diyo. Bu 700 tl baslangic bunu taksitle geri oduyosun sonra istersen tekrar veriyolarmis alip oduyosun tekrar aliyosun. Ne is yapacagin konusunda egitimde veriyolarmis.

Sen yenimi gördün? Hande meğer cengizmiş Edalıprenseste iş arkadaşı. Ama o bayan.

yaa nasıl ortaya cıktı onlar mı söyledı edalıprensesı hıc duymadım bıle konusu neydı kı ..ee ekşisözlukten mı
tez mıymıs:))

TUYAN ben de dediğin gibi iş bulamazsam artık onu da bir düşünürüm bakalım marta kadar yolum var:)

Vicdanlarini rahatlatmaya calisiyorlar herhalde canim. Kendilerince biz ustumuze dusen gorevi yaptik diyebilmek icin

çok az gırmesınden şüphelıydım ben ..en cok da ona uzulmustum su sıtede ..yıne kandırıldım:)hayatım kanmakla gececek:)

Keşke olsaymıs ama gercek ama zaman yarayı sarıyor bakın daha ıyıyım şükür sizler sayesınde..

aman ii ol
anladığım kadarıylada pc başında zamanın var kampanyalara sarsana 3 5 hediye gelir oyalanırsın

ne kampanyalarına sarayım anlamadım kı ,aslında vaktım yok burda acık duruyor sadece kızımla ve
evle ugrasıyorum aöf sınavlar da az kaldı iş bakıyorum bosken de ınternetten ..kızım zaten ızın vermıyor
gırmeme pek ..

Sevgimiz kız Allah korusun da korkma bana guven bu kadar içimi ben kocama bıle anlatmadım,anlatsam burda
olurdu herhalde :))) Tüm samımıyetımle burdayım ben yaa..Ama fotograf koyamam sıteye o ayrı:)

kadın için bu kadar zorken erkek için bu kadar kolay nasıl olabiliyor. insan karısından evladından nasıl vazgecer. bizler mi garibiz onlar mı garip çözemiyorum. sen çok gururlu bir kadınsın bence çocugunada çok iyi bir örneksin...Allah yardımcın olsun

Demek ki annelık hormonlarla ılk rahmımıze düştüklerı anda oluyor,ama babalık sadece döllemekmıs bunu
anladım bu sitede cocuklu ve gıden bırsuru erkegı görunce ..(( Onlar hıcbırzaman baba olmayı haketmeyen
ınsanlarmıs lutfetmısız maalesef ..bilsem onu asla baba yapmazdım ..Tek üzüldüğüm kızımdı ,ama artık
onu güldürmek ıcın yasıyorum ..Kahkahalar atıyor yaptıgım şebeklıklerle :)) Bugun umutsuz ev kadınlarında
Yasemın gıbı bır anne olacagımı anladım ..Benım kızımın hormonları yok o asık olamaz daha küçücüüük
dıyordu ..Kesin böyle davrancam kızıma :)))

ayy cok güldüm bende ona bugn bende izledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…