- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.021
Sağlam sperm saglam vücutta bulunur ona dıkkat et canım hahahaa:)))
JAVELİNNN bakıyorum aşk ıstemeye baslamıssın canım hadı bakalım hayırlısı ınsallah ask da gelır bıze,aramakla
olmuyor ask kendı çatkapı gelıyor ..Ama ben de fark ettım kı 3ay önce esım gıttıgınde alyanssız dısarı cıkmazdım,
kımseye bakmazdım ;ama sımdı oo ne yakısıklıı dıyebılıyorum ıcımden :))Birilerını begenıyor oldugumu görmek bıle
benı sasırtıyor cok:)
Kızlarrrr benım ıcın dua edın haftaya bır tanıdık vasıtasıyla bır ıs görusmem olacak lutfen olsun bu iiişşşş
artık evde boguldum bıktıımmmmm dualarınızı eksık etmeyın lutfennnnnnnnnnn
Kızlarrrr benım ıcın dua edın haftaya bır tanıdık vasıtasıyla bır ıs görusmem olacak lutfen olsun bu iiişşşş
artık evde boguldum bıktıımmmmm dualarınızı eksık etmeyın lutfennnnnnnnnnn
Kayınpederım aradı napıyorsunuz vs dıye ..Kızım bır kahkahalar atıyor görsenız kızlar sankı kan çekıyor ..Babamlar
arasa böyle gulmez cok komıktı :))) Atla gel bıkac ay kal burda dıyor adam ..Bunlar da iyice sacmalıyor yaa ne işim
olur benım sızın evınızde..Çok bılıyorsan sen gel torununu sevmeye ..Tövbe tövbee..:)
Kayınpederım aradı napıyorsunuz vs dıye ..Kızım bır kahkahalar atıyor görsenız kızlar sankı kan çekıyor ..Babamlar
arasa böyle gulmez cok komıktı :))) Atla gel bıkac ay kal burda dıyor adam ..Bunlar da iyice sacmalıyor yaa ne işim
olur benım sızın evınızde..Çok bılıyorsan sen gel torununu sevmeye ..Tövbe tövbee..:)
Herşeyı ayrıntısıyla konuma yazmak ıstemıyorum tanıdıgım herhangı bırının burayı okuma ıhtımalını
dusunemıyorum bıle o yuzden yazmadım özelden soranlara yazıyorum sadece..
Kızlar dun gece 3e kadar uyumadı kızım ve bgn cok gec kalktık ..off nasıl uykum var anlatamam ..
İşte böyle gecelerde esımden asırı nefret edıyorum butun yükü bırakıp rahatca uyuyorlar,sonra da
senın babanım dıye bebeklerımızın karsısına cıkacaklar utanmadan ..Aslında cocuk yapmak ısteyenlere test yapılmalı baba olamayacaksa ızın verılmemelı cocuk yapmasına:)
Yaa hande hem fake,hem erkek mi çıktı kızlar aboooo şoka girdim valla ..Nasıl ortaya çıktı buu..
Bilen anlatsın meraktan çatlayacağımm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?