Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Aynen cnm aynen:)))
Bende hic basimi kaldirip bakmazdim kimseye
Cok kasardim kendimi
Ee yillarin aliskanligi var
Artik daha rahatim,uzerimdeki evliyim modunu attim
Yinede hala anneyim,agir olmam lazim:))

siyahbeyaz,senin ve kızın için hayırlısıysa olur inşallah.
bence işe başladıktan sonra daha rahatlarsın

inşallah hakkında hayırlısı olsun, zaten dua ediyordum sana iş için de ayrıca edeceğim

bi de nacizhane bişey söylemek istiyorum..ilk iş genelde maddi manevi istediğin gibi olmuyor ama bi yerden başlayınca insan çok daha kolay ilerleyebiliyor.bana sorarsan ilk iş için çok çok seçici olma maaşı düşük bile olsa bi yerden başla...hem kafan dağılır hem de ne demişler 'iş işteyken bulunur'

Sagolun kızlar ınsallah guzel olur ılk ısım olmayacak 5.işim olacak bu iş:)) Ama hepsı bırbırıyle alakasız ısler oldugu
ıcın adım adım yukselme durumum olmadı maalesef( Neyse baslayalım da gerısı gelır ..Şu kıs uykusundan uyanmak
lazım yoksa ev modu kışın cok guzel gelıyor alısıyor ınsan :))

Slm siyahbeyaz bende uzun zaman is baktim ve tak etti kpss ye hazirlandim atanamadim. Ama atanamazsam kendi isyerimi acicam diye dusunuyordum ki hala dusunuyorum. Mikro kredi alarak ufaktan ticarete girmeyi dusunuyorum. Kredi dedigim 700 tl ile baslayip odedikce limiti artan bir sistemmis. Henuz yetkililerle gorusmedim. Ben camasir falan alip satmayi dusunuyorum acikcasi. Sanada tavsiye etmek istedim :)

Herşeyı ayrıntısıyla konuma yazmak ıstemıyorum tanıdıgım herhangı bırının burayı okuma ıhtımalını
dusunemıyorum bıle o yuzden yazmadım özelden soranlara yazıyorum sadece..
Kızlar dun gece 3e kadar uyumadı kızım ve bgn cok gec kalktık ..off nasıl uykum var anlatamam ..
İşte böyle gecelerde esımden asırı nefret edıyorum butun yükü bırakıp rahatca uyuyorlar,sonra da
senın babanım dıye bebeklerımızın karsısına cıkacaklar utanmadan .. Aslında cocuk yapmak ısteyenlere test yapılmalı baba olamayacaksa ızın verılmemelı cocuk yapmasına:)

Son düzenleme:
Tuyan nasıl bırsey oluyor o anlatır mısın ?Ben pak bılmıyorum ..Ahh atanmak deme bana en buyuk yaram
matematık yuzunden bır turlu atanamıyorum yapamaıyorum cunkı ( Herkesı kendı bölumunden sınav
yapmaları gerekır bence ,bu sıstem cok ssacma..

JAWELİN bizim şarkımız Güşlen'ın ATTIM YÜZÜĞÜ SIKIYOR,BOŞ ARTIK ESARET PARMAGIM dediği şarkı:))
Ben de beceremıyorum kesmeyı falan ya bızden gecmıs:)

seni istemeyen birinin arkasından dolasmanın bi anlamı yok artık diye düsünüyorum.sen zaten elinden geleni yapmıssın ama bi faydası olmamıs.ayrıca5 sene sonra barısırlar demeleri de cok garibime gitti.cünkü o kadar sene hayatını yasayacak gününü gün edicek sende cocugu büyüteceksin dedigin gibi hazıra konacak.aynısını sen yapsan bi 5 yıl bekar takılıp sonra birlesmek istesen o kabul edecekmi bakalım sanmıyorum.dua et bol bol.esler arası muhabbet duaları var birde onu denesen??

TÜRKİYE GRAMEEN MİKROFİNANS PROGRAMI burda iletisim bilgileri falan var. Bulundugun sehirdeki yetkililerle gorusebilirsin. Bayanlara yapmak istedikleri is icin baslangicta 700 tl veriyolar bu tutari oduyosun taksitle istersen bir kez daha aliyosun ama tutar artiyor. Bu sekilde kendi isini ilerleten bayanlar var. Ben pazartesi yetkilileri arayip detayli bilgi almayi dusunuyorum. Napiyim kimse is vermedi bende biktim oyle oturup caresiz beklemekten.

Tuyan ögrenınce bana da söyler mısın ?700tl bır dukkan acmak ıcın yetmez kı nasıl oluyor anlamadım tam..
POWERGIRL arkasından mı kosmusum ıyı oku ıstersen konunun neresıne yorum yazdın barı orayı alıntı yap
kac ay oldu konu acılalı hıcbırsey okumadan böyle yorum neden yapıyorsunuz anlamıyorum hala!!

Kayınpederım aradı napıyorsunuz vs dıye ..Kızım bır kahkahalar atıyor görsenız kızlar sankı kan çekıyor ..Babamlar
arasa böyle gulmez cok komıktı :))) Atla gel bıkac ay kal burda dıyor adam ..Bunlar da iyice sacmalıyor yaa ne işim
olur benım sızın evınızde..Çok bılıyorsan sen gel torununu sevmeye ..Tövbe tövbee..:)

Adama deseydin ya "babacım biliyosun öküz öldü ortaklık bozuldu".

Kıyamam ya...Keşke bu düşünceni kibarca sen söyleseydin.."Bu durumda benim sizde kalmam uygun düşmez buyrun siz gelin hem torununuzu seversiniz hem misafirim olursunuz" gibi bi tarzla mesela...

Bu arad mesaj kutumuda boşalttım canım...

Babalık testi yetmez annelere de lazım bence...Gerçi araba kullanmak içinde sınavlar testler kurslar v.s ye giriliyor ama trafiğin durumu da ortada.. İnsan faktörü olan her yerde her durumda arıza çıkabiliyor demek ki

Yaa hande hem fake,hem erkek mi çıktı kızlar aboooo şoka girdim valla ..Nasıl ortaya çıktı buu..
Bilen anlatsın meraktan çatlayacağımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…