Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

dırek elbıse gıyebılırsın
benımde oyle ceketım yok
baska turlu ceketlerım var

elbıse hırka olabılır bence

cnm siyah bir pantolon,siyah gömlek üzerinede sade şık bir hırkada giyebilirsin.,çok renkli olmasın
buarada gerçekten mi bıyıklarına epilasyon yaptırmadın
öyle gitmeyi düşünmüyorsun demi

Evet yaptırmadım cnm cunkı 2 haftalık cıktılar hem uzamadı hem alma sansım yok :))
Bakalım bişeyler ayarladım ..Zaten pek ümidim yok..Benim şansım kapalı iş konularında
yaw..

Saol cnm teşekkurler de bana görusmeyı ayarlayan ablayla konustum o dıyor kı bu ara eleman
ıhtıyacı yokmus sen gel cv bırak bıkac haftaya sıkısır işler ararlar dedı ..Yanı dırek baslama sansım yokmuuus((
O yuzden üzüldüm bıraz..Bu arada 6bucukta kalkcam ve kızım üst katımızdakı anlayıssız s..klar yuzunden
uyandı az önceeee(( Artık 1e kadar otururuz..Çalıstıgım zaman da böyle olacaksa her gece ex kocama
mılyonlarca mılyarlarca beddua etmeye nıyetlıyım ...Bu ne yaa((

Evet yaptırmadım cnm cunkı 2 haftalık cıktılar hem uzamadı hem alma sansım yok :))
Bakalım bişeyler ayarladım ..Zaten pek ümidim yok..Benim şansım kapalı iş konularında
yaw..

1.si bıyıklarını aldırabilirsin..Bende lazer yaptırdım ama yazın yapılamıyordu..2 seans tan sonra 4 ay bekleme döneminde uzmanında izniyle aldırdım..Ama ipsiz sadece sirle...
2. si tüm pozitif enerjimi ve dualrımı yolluyorum sana herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle...Hakkında hayırlısıysa olur inşallah..Değilse olmayıversin...Yenilerine koşarsın...
3. eğer sir yaptıracak zamanın olmazsa kuru jilet dene :)

hayır abla ben iğnelı epılasyon yaptırıyorum sadece kesmek serbest o da daha kötu olur kapatıcıyla kapatırım
onlar cagırana kadar aldırmıs olurum zaten:)Saol duaların ıcın herşey cok guzel olacak ..pozıtıf dusunce
gucu hep beraber haydii:)))

4. yü de sölim :) Ortama uygun olduktan sonra ne giysen yakışır genceciksin her şey yakışır kendine çook güven..

Selam kızlar geldım ..
Evet özguvenım tavandı ,iyiydim.Ama suratsız bir kazulet kadınla görusturuldum ,sözlusunden yenı ayrılmıs
depresyonda cadının tekii..Bana bırsürü bahane öne sürdü,önceki işlerimi küçümsedi,diksiyon kursuna
gitmemıssın göremıyorum dedı neler neler ..Sinirim tavan döndüm..Off ne salağım,sahte işlerle doldursana
cv ni di mi ama ..Ne dürüst davranıyorsam offf çok canım sıkkın (( Bir daha arayacaklarmıs,insan kayn.
baska biriymiş,ama bu cadı onu da olumsuz yönlendırecek kesın ..Pislikler ınsanların ekmegıyle oynuyorlar..

Moralini bozma, iş meseleleri biraz kısmetle ilgili. Olacağı varsa inan olur. Sanki herkes diksiyon kursuna gidiyor.

Amaan ezik işte beni eleştirecek birşey bulamadı bahane arıyor ,Allah'tan i.k. o degılmıs ama neye yarar ..
O nasılsa fişekler ben gitmeden ..Çalısanları da gördum kımse de cok süper degıldı ,zaten cogundan memnun
degıllermıs ..Bir de bana laf buluyor aptal offffff..Kendımı sokaklara atcam kafa dagıtcam kızımla:))
Yaa işyerı evıme 10dk dolmuslaaa off çok güzel cok yakınnnn (((

Kalbini bozma sen Allah'a dua et o senin durumunu görüyor verecek inşallah. Kızınla güzelce gez dolaş, Ya Nasip de, Rabbine bırak :)

Vardır bir hayır...Hem o kadar kazulet ve cadıysa önemsemezler onun fikrini merak etme...isabret bakalım daha ilk görüşmede umutsuzluğa kapılma...

İlk de değil ki abla 4 aydır 4. görüşme bu ya ( İlk mezunken aynı işlere başvurduğumda kaç kere görüşmem olurdu bir günde..
Şimdi yaş bahane ediliyor ,çocuğum bahane ediliyor..İlk yeni evliyken yeni evlisin deyip almıyorlardı ..Şimdi çocuktan almıyorlar..
Eee sen almazsan o almazsa tabi ki tecrübe de az olur ..Benim bu konuda kısmetim kapalı anladım artık ..(( Hiç başka iş
görüşmesine gitme isteğim kalmadı bıktırdılar valla .. Hayırlısı olsun ama bura da süper olurdu ya..Aklım hep burda kalacak ..

orası bellı olmaz canım benımm
dur bakalım hayırlısı olsun
kadında tam depresıfmıs
sans ıste :S

canım maddı olarak hıc ımkanın yokmu
kendıne bı dukkan acsan yakınlarında fılan?

canım hayırlısı olsun bu işler belli olmaz, kötü geçti sanırsın hoop işe alıverirler..
bi de ne olu benm kısmetim kapalı filan diye düşünüp kötü şeyleri kendine çekme, inan nasıl düşünüyorsan onu yaşıyorsun, olumlu düşün sürekli

Amaan hava aldım geldım napalım ben de EX KOCABANK'tAN aldıgım ücretle yatarak para kazanmaya devam
ederım dedım kendıme:)) Yolunacak kazı yolayım şimdilik ...Nasılsa bi işe gırsem ondan cok vermıyorlar ,keyfını
cıkarttıyım beklerken üzülmeden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…