- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.081
selamlar canim
nasil gecti gorusmeen mujdel haberlerini bekliyoruz
Evet yaptırmadım cnm cunkı 2 haftalık cıktılar hem uzamadı hem alma sansım yok :))
Bakalım bişeyler ayarladım ..Zaten pek ümidim yok..Benim şansım kapalı iş konularında
yaw..
1.si bıyıklarını aldırabilirsin..Bende lazer yaptırdım ama yazın yapılamıyordu..2 seans tan sonra 4 ay bekleme döneminde uzmanında izniyle aldırdım..Ama ipsiz sadece sirle...
2. si tüm pozitif enerjimi ve dualrımı yolluyorum sana herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle...Hakkında hayırlısıysa olur inşallah..Değilse olmayıversin...Yenilerine koşarsın...
3. eğer sir yaptıracak zamanın olmazsa kuru jilet dene :)
4. yü de sölim :) Ortama uygun olduktan sonra ne giysen yakışır genceciksin her şey yakışır kendine çook güven..
Selam kızlar geldım ..
Evet özguvenım tavandı ,iyiydim.Ama suratsız bir kazulet kadınla görusturuldum ,sözlusunden yenı ayrılmıs
depresyonda cadının tekii..Bana bırsürü bahane öne sürdü,önceki işlerimi küçümsedi,diksiyon kursuna
gitmemıssın göremıyorum dedı neler neler ..Sinirim tavan döndüm..Off ne salağım,sahte işlerle doldursana
cv ni di mi ama ..Ne dürüst davranıyorsam offf çok canım sıkkın(( Bir daha arayacaklarmıs,insan kayn.
baska biriymiş,ama bu cadı onu da olumsuz yönlendırecek kesın ..Pislikler ınsanların ekmegıyle oynuyorlar..
Amaan ezik işte beni eleştirecek birşey bulamadı bahane arıyor ,Allah'tan i.k. o degılmıs ama neye yarar ..
O nasılsa fişekler ben gitmeden ..Çalısanları da gördum kımse de cok süper degıldı ,zaten cogundan memnun
degıllermıs ..Bir de bana laf buluyor aptal offffff..Kendımı sokaklara atcam kafa dagıtcam kızımla:))
Yaa işyerı evıme 10dk dolmuslaaa off çok güzel cok yakınnnn(((
Amaan ezik işte beni eleştirecek birşey bulamadı bahane arıyor ,Allah'tan i.k. o degılmıs ama neye yarar ..
O nasılsa fişekler ben gitmeden ..Çalısanları da gördum kımse de cok süper degıldı ,zaten cogundan memnun
degıllermıs ..Bir de bana laf buluyor aptal offffff..Kendımı sokaklara atcam kafa dagıtcam kızımla:))
Selam kızlar geldım ..
Evet özguvenım tavandı ,iyiydim.Ama suratsız bir kazulet kadınla görusturuldum ,sözlusunden yenı ayrılmıs
depresyonda cadının tekii..Bana bırsürü bahane öne sürdü,önceki işlerimi küçümsedi,diksiyon kursuna
gitmemıssın göremıyorum dedı neler neler ..Sinirim tavan döndüm..Off ne salağım,sahte işlerle doldursana
cv ni di mi ama ..Ne dürüst davranıyorsam offf çok canım sıkkın(( Bir daha arayacaklarmıs,insan kayn.
baska biriymiş,ama bu cadı onu da olumsuz yönlendırecek kesın ..Pislikler ınsanların ekmegıyle oynuyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?