Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Fotoyla ilgili mesaj atınca 10 dk ya takıldım tabi yine Tamam canım zaten son mesajı tahmin edersin...3. kişileri olaya dahil etmemek üzerine tamamen..Yarın akşam konuşuruz yine..İyi geceler sana ve kızına sevgiler..Teşekkür ederim bu arada sanada maşallah

hayatımın en zor en yorucu en garıp gunlerını yasıyorum..ve bızı bu halde bırakan serefsıze öyle beddualar edıyorum kı
hem kendı adıma hem kızım adına ahıret dahıl 2 elım yakanda olsun ınsallah hayat sana hıcbırzaman gulmesın!!!!!

Son durum nedir? Boşanmakla ilgili ne diyor?

Seni en iyi anlayanlardan biri belki de benim.Ben atlattim darisi sana
Beddua etmek cok yanlis,hem daha da hirslaniyorsun hem de negatif enerji cekiyorsun kendine..ama elde degil
Bazi seyleri sindirsek,alissak zaten boyle birsey yapmayiz
Yinede bencillik yap ve kendin icin ona beddua etme

Buarada son durumlar nedir
Bak canim eger bu belirsizlik biraz daha surerse sende onarilmayacak travmalar birakacak
Artik son noktayi sen koy
Konus onunla ya devam karari alin yada bitirin
Kendine olan saygini yitirirsin boyle
Ve emin ol ona hemen ozgurlugunu vermem,surundururum diyorsun ama en buyuk zarari kendine veriyorsun
Soyle dusun bitirsen suan ki durumundan farki ne olacak
Yada bu sekilde devam ederek neyi amacliyorsun

Bunlar benim dusuncelerim
Sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yap tabi:))

Herhangi birşey olmadı tabı kı konusmadık yıne düşündüğüm gibi oldu..Ama nokta koymak gibi bir niyetim
falan da yok..Asıl boşandıgım zaman psıkolojım daha bozuk olcak buna emınım kendımı hazır hıssetmıyorum
zaten dönmesını ya da bıtmesını ıstedıgımı bılseydım noktayı koyardım kendım ..ama b.ktan bır hayat yasıyorum
bu hayat onla oldugum hayattan ustun falan degıl ..aılem destek degıl butun yük omzumda..Bu yüzden de
emın olmadan ben hıcbırsey yapmam..Kendıme saygımla ılgılı sorunum yok ..Bekleme yasamıyorum ama kararsızlık
yasıyorum ..İki ucu .... degnek mısalı ıkı hayatım da bırbırınden berbat..Elımde para olsa kızımı alır sehır degıstırı
kımseyle görusmez sıfırdan hayat kurardım ama öyle bır sansım yok ..Yapmak ıstedıgım bırsey yok bunun dısında..

Kendımı bıldıgım ve emın oldugum tek sey var:bosanırsam asla görusmem hattımı degıstırırım ve asla cocukla
ılgılı dahıl görusmem bıtırırım butun ırtıbatımı keserım!

Kendini dipsiz bir kuyuya doğru iteklediğinin farkındamısın ? Hayatın tek anlamı tek nedeni tek amacı eşinmiydi yahuu? Silkelen artık...Herşey olacağına varcak..Bu kadar eşinden ayrılan insan var ..Hiçbiri kolay karar vermemiştir..Hiçbiri bu süreci kolay yaşamamıştır..Ama eni sonu kaçınılmazı yaşamak gerekiyorsada neden bu kadar karamsar yaklaşımlar içindesin ?

Kendımı bıldıgım ve emın oldugum tek sey var:bosanırsam asla görusmem hattımı degıstırırım ve asla cocukla
ılgılı dahıl görusmem bıtırırım butun ırtıbatımı keserım!

Sen görüşmeyebilirsin ama çocukla ilgili birilerinin görüşmesi herzaman gerekecek...Yine 3. kişileri dahil etmek yerine bu kişi annesi olarak sen olsan daha sağlıklı olurdu..

Sen görüşmeyebilirsin ama çocukla ilgili birilerinin görüşmesi herzaman gerekecek...Yine 3. kişileri dahil etmek yerine bu kişi annesi olarak sen olsan daha sağlıklı olurdu..

Buna katılmıyorum mikado35 abla (herkes size abla diyor ben de oyle dedim kusura bakmayin). Ben siyahbeyaza da yazmistim ozelden psikologumun ne dediğini ama şöyle soylemek istiyorum eski esimi görmüyorum üçüncü kisiler hallediyor herseyi. O kadar mutluyum ki...kadin olarak...beni terk eden adama bebegimi anlatmak, bebekle ilgili muhabbet etmek...vs istemiyorum. Bu ondan oc almak icin degil; ondan oc olmak bebegimden de oc almak olur ama istemediğim birşeyi yapmamak oyle iyi geliyor ki...insanin ne istediği ile ilgili. Siyahbeyaz istiyorsa gorusur ama istemiyorsa görüşmesi ne onun icin ne de su an hicbir seyin farkinda olmayan bebek icin saglikli. Asgari duzeyde gorusulmesi taraftarıyim. Uzmanlardan aldigim oneri de bu yonde. Giden adami tam anlamiyla gondermek gerek diye dusunuyorum. Bu tabii benim hislerim, benim dusuncem.

Siz yaşadığınız için mutlaka benden daha iyi anlar ve yorumlarsınız..Ve büyük ihtimallede haklısınız..Ben genelleyerek değilde siyahbeyazın çevresindeki 3. kişilerin şu ana kadar çok da yapıcı / yardımcı tavır sergilememeleriyle ilgili böyle düşünmüştüm..Ayrıca " Giden adami tam anlamiyla gondermek gerek diye dusunuyorum" bu düşüncenize tamamen katılıyorum..

Bu arada abla demenizde hiç sakınca yok zira artık teyze diyenler de var

Evet bu konuda haklisiniz. Siyah beyaz in ailesi bunu nasıl yurutur bilemem fakat zamanla oturacaktir. Ben ayrica hattini degistirse de esine vermesi gerektiğini düşünüyorum. Yani o kadar da degil. Sonucta babasi bebeği aldığında acil bir şey olur allah göstermesin yine siyahbeyaza ulasmak durumunda kalabilir en basiti. İşte bu tam kopamama hali feci...bir sigara gibi içip izmariti atmak ayaklarınızın altinda ezmek istiyorsunuz ama olmuyor o kokuyu ara ara çekmek durumunda kaliyorsunuz. Benim hislerim böyle. Bi de emziriyorum sigarayi özledim ondan da olabilir:)

Yani belkide ara sıra görmek zorunda olduğumuz sevmesek de resmi bir şekilde 3-5 kelime konuştuğumuz uzak akraba gibi düşünülebilir ...sabah sabah sigara yaktırdınız valla bana

yazdıklarını okudum arkadaşım , ve inan moralim çok bozuldu ,
sana bir kardeş ve bir arkadaş olarak nacizane fikrimi söylemek isterim ...

bu adam seni ve kızını haketmiyor kesinlikle , bırak nereye gidecekse gitsin ..
evliliği kaldıramamış hazmedememiş belli ... ilerde emin ol kafasına çok vurur ama nafile ..
asla üzülme ve yılma , bundan sonraki hayatında sana ve kızına Rabbimden yardım diliyorum ,
Allah her daim yanınızda olsun inşallah ...

Uzak akraba veya yabancı gıbı dusunulmuyor olmuyor medenıyet bır yere kadar..boşandıgımız anda yuzunu görmem asla
istemıyorum cok cok mecburı ılerde cocuk anaokulundayken bırsey olur tören olur gıdersem ancak o zaman uzaktan selam o kadar..Benım kıtabımda yok bu ..Ben maco bır kaDINIm ..adam koluna yenı sevgılıs ya da karısını takıpo yanımdan kızımı
alsın ben de medenı medenı ıyı eglenceler dıyım oyle mıı..:)) dun bır arkadasıma ıtıraf ettım ..kız o kadar uzuldu kı halıme aılen
destek olsa coktan bosardın sen dedı ama o kadar caresızsın kı gercekten ben bıle ne yapman gerektıgını anlamadım ..Cok zor
durumdasın dedi(

Sanirim calismiyorsun ve cocugun var. Ne kadar zor bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum cunku ben de bisanma asmasindayim. Sukur cocugum yok ve calisiyorum. Ama bosanmak gercekten zor buna inaniyorum fakat seni ve kizini birakip giden adam donse de zamanini calar. Bilmiyorum meslegin var mi ama bir is bulmaya calis ve o adami bosa. O ne seni ne de baba olmayi hakediyor. İnsan boyle suruncemede kaldikca iyice yipraniyor Allah yardimcimiz olsun.

Kendi maço egon yüzünden cocuğunu babasından mahrum mu bırakacaksın? Ya benimsin ya kara toprağın diyorsun yani?

Kendi maço egon yüzünden cocuğunu babasından mahrum mu bırakacaksın? Ya benimsin ya kara toprağın diyorsun yani?

siyah beyaz hala bazı seylerı kendıne ıtıraf edemıyor
suanda eve almasıda aynı abeslıkte bısey olur( ben de eskı esımle asla gorusmem)
kı bosanma olmadanda tavrım buydu bızı bır ımza baglıyorsa lanet olsun o ımzaya

Senin durumun bambaşka, kendin görüşme zaten peki egeyi de mi görüştürmezsin? Buna hakkınız yok. Anne bile olsanız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…