- 27 Eylül 2012
- 2.646
- 841
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.361
Evde kutladık kızlar hava bozuk ve kızım hastaydı eve geldı ..
Güzel bır dogumgunu ardından aılemle berbat bır tartısmadan sonra kendıme gelmeye
çalışıyorum ..Onu özlememişim ,sevmiyorum..Evde olmasını istemiyorum çok acıktı
hislerim ..Değişeceğini de pek sanmıyorum ..Bu eve yakısmıyordu ..Kızım aglayınca ben
yolladım sen git dıye ..
hayır abla bırakmıyor ya ne yapmam lazım ben artık kafayı yıyecegım
ayrıca bır soru sorup gıdeceksenız soru sormayın burda ben o an ne yaptıgımı
paylasıyorum ama kımse yorum yazmıyor..sonra bırsey sormadıgımda da herkes
yorum yazıyor..bır kere de benım soruma cevap olsa barı ..
sanal klavye kahramanları iş başında.yine :) kocası değilim.kocası olsam buradaki sayfaları çıktı alırım forumda yazacağına bunları yüz yüze konuşalım derim.anlat dinliyorum seni derim.burada iki taraftada suç var burada anlatılanlar ne kadar tarafsız iki tarafı dinlemeden ben karar vermem.Şu var bura gelip aile sorunlarımı yazıp herkesin konuya yorum yazması benim karakterime uygun gelmez.Sizin ayakkabınız başka birine uyma ihtimalide uymama ihtimalide vardır.Bu yüzden herkes görüşünü kendine saklasın.Bilgisayar başında kahraman olanlar söylediklerinin ve yazdıklarının kaçını uygulayabiliyor.yadıklarım kendi görüşüm dedim isteyen dikkate alır isteyen dikkat almaz bloglar o kadar söylediğim gibi yazma sebebim aradaki çoçuğa üzülmemdir.yoksa ayrılmış yada ayrılmamış umrumda olmaz.
Ben size esımı cok gerı ıztıyorum cok özledım gerı gelsın ne önerıyorsunuz demedım kı herkes baska baska gazlar
vermıs ama dedıgım gıbı PSIKOLOGUM BENI A'DAN z'YE DINLEDI VE O NE DERSE ONU YAPCAM ..BEN OTURUP KOCAMI
beklemıyorum kı kaybettıgım zaman olsun bu ..Ben zaten flört bulsam onu da yaparım onu aldattıgımı da dusunmem evlı olmamız kagıt ustunde neden ona özgurlugunu vereyım kı bu evlılık zaten yok sonucta..Asla da bosanmayacagım
sürec nasıl ıslerse ısler umrumda da degıl.Oturup ben ne yapcam da demıyorum ,ona da hazırlık yapmıyorum ..
Siz neden burda bu kadar tepkıler verdınız anlamadım ..biri bırsey dıyor sonra da karısık cevaplar verılmıs..
Herkesın ayrılıgı farklı burda..
Elmayra sen aldatıldın ve vazgecmek dısında secenegın yoktu,eşin pısman ama
artık cok gec..Hem cocugun da yok ılerde onunla görusmenı gerektırecek ,yenıdendogdum
sen de aldatıldın ve kocan cocugunu da senı de takmadan gıttı ..Çocugunu da görmedı
aramadı ..Ben burda saglıklı bır bosanma olması ıcın bazı seylerı yutuyorum ama esıme ben bana dön hersey
harıka olcak dıyecek kadar sevgı özlem beslemıyorum bır yabancı gıbı o benım ıcın ..Neden konusup kendı
fıkrım olmayan bırseyı söyleyeyım kı ..Ya da neden dava acayım kı zaten o bosanalım dedıgı anda anlasmalı olarak bosancaz 1 haftada..Hıcbırsey ıcın acelem yok ..hayatımı surduruyorum zaten..Hem esım cocugu görup ılgılenen bır baba,hem de nafaka verıyor ..Burda cocuklu terk edılenlerın cogundan da farklı bır ılıskıdeyız göruldugu gıbı ..Neden
zaten bosanmıs sekılde yasarken dava yapcam kı asla yapmam..
Onu çok özleseydım ,çok sevseydim,hatalıyım deseydim emin olun yalvarır ağlardım birşeyler yapardım ya da hiç sevmeseydim,en ufak hissim kalmasaydı da anında boşanırdım ..Ama çocuklu bosanma öyle kolay
olmuyor maalesef ..Tabi ki çocugum için bu adama katlanacagım değil söylediğim..Ben mesela ayrıldıgım
hiçbir sevgilimle asla arkadas kalmadım ,asla kalmam ..Görmem duymam aramam sormam biter..Ama bu herif
her türlü kızımın herşeyımın babası(( İlerde kızım kreşte şiir okudugu zaman mesela gelın dedıgınde orda
yanayana oturacagız mecburen görusecegız ..En basıt örnek bu yanı..Evlense bılecegım ..Herşeyını ögrenecegım
ne kadar acı anlatamam bu kısım ..Ama dediğim gibi boşandıgında bır daha asla görusmeyecek olma sansım
olsaydı coktan bosardım ama ömrumuz oldugu sürece ırtıbatta olacagız ve kızım ıcın görusecegım mecburen..
İşte tek saglamaya calıstıgım sey kızıma guzel bır örnek ayrılmıs cıft ornegı ..Kimse öburunu kötuleyıp doldurmadan
medenıce olsun..Kızımın ılk dogumgunu tabı kı bır sekılde görunmesı lazım bu yöntemı bulduk mecburen ..En
azından evde resmını görmeyınce ılerde uzulmeyecek ..Bunun dısında dıyecegım bırsey de yok ..Dıyorum ya cok
da umrumda degıl,sadece psıkolog ne derse o ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?