Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Evde kutladık kızlar hava bozuk ve kızım hastaydı eve geldı ..
Güzel bır dogumgunu ardından aılemle berbat bır tartısmadan sonra kendıme gelmeye
çalışıyorum ..Onu özlememişim ,sevmiyorum..Evde olmasını istemiyorum çok acıktı
hislerim ..Değişeceğini de pek sanmıyorum ..Bu eve yakısmıyordu ..Kızım aglayınca ben
yolladım sen git dıye ..

Ailenle neden tartistin?

Az önce esım gıttıkten sonra aradım telefonu kapalıydı ben de mesaj attım bi bıreysel emeklılık vardı benım ve
bunu da yatırmamıs yıne benı kandırmıs ...bugun onu getırmıstı kart calınınca numarasını degıstırmıstım onlar
yatmamıs dedı tabı kı yutmadım ..tekrar sordum mesajda yıne aynı dedı ..parayı cekebılırsın dedı ben de ona
''al senın olsun avukatı tutarsın bosanalım artık ''dedım sonundaaa ...aslında demeyecektım ama bu kadar
kafamı karıstırmaya gerek yok devamlı bunları dusunmeye vaktım de yok ..O da mesaj atmıs ''konusuruz bı ara''
dıye..ne demektır bu?Şartları konusup pazarlık mı yapcak yoksa ..offffffff.

hayır abla bırakmıyor ya ne yapmam lazım ben artık kafayı yıyecegım

ayrıca bır soru sorup gıdeceksenız soru sormayın burda ben o an ne yaptıgımı
paylasıyorum ama kımse yorum yazmıyor..sonra bırsey sormadıgımda da herkes
yorum yazıyor..bır kere de benım soruma cevap olsa barı ..

Son düzenleme:

Geliyorum 5 dk.. İşim çıktı problem yok özelden yazcam..

Bence esin boşanmaya yanasmiyor biraz daha böyle takilip geri dönmek istiyor bence. Geri dönünce kim geri kabul edecek orasını düşünemiyor.Sen üzerine düşeni layıkıyla yaptın sakinligini koruyup hayatına devam ettin en azından esin bunu böyle gördu, boşanma konusunda da adım attın bundan sonra yapacak birseyin yok şimdi bekle cevap eşinden gelsin. Eşinde sana karşı hissettigin nedir sonuçta tanıyorsun onu bakisi tavrı sana ne hissettirdi sende olduğu gibi onda da bitmis mi herşey?

iyi yapmışsın ya yedin bitirdin kendini.Taşolsa çatlardı.Boşanalım artık demek iyi olmuş.Olumlu ya da olumsuz bir şey olmalı artık ki sen de kendi yoluna bakasın.

Burada aile sorunlarini yazanlari begenmiyorsun ama kendin gelip okuyorsun birde ustune sacma sapan yorumlar yaziyorsun :))) cocugu annesi senden daha iyi dusunur merak etme. Senin kadin olduguna bende inanmiyorum. Tam bir erkek zihniyeti.

zaten boşanmak istiyor ama senin söylemeni ve kabullenmeni bekliyordu bence. aylardır bu yüzden sürümcemede kaldı. kendince vicdanını rahatlatıyor.
bebeğini bırakmış olmayı kendine yediremiyor o yüzden annesinin boşanalım artık demesi lazımdı

Siyahbeyaz kizinin dogum gunu kutlu olsun.
Nice yaslara insallah ...

Esine bosanalim demen iyi olmus ,
neden mi ?
Cunku bu adamin bosanmaya niyeti yok ...

Bak ben en basindan bu yana soyledim ,
biraz kafa dinlemek ,biraz da senin burnunu surtmek icin evden uzaklasti ...

Senden de herhangi bir tepki gelmeyince hayatindan memnundu .
Sen bosanalim dedin ya asil simdi bir durup dusunecek ...

Cunku bosanmayi kafasina koyan adam 4 ay beklemezdi...

Ben sizin bosanacaginiza inanmiyorum :)

Sen de sevmiyorum deme , kendini buna inandirmaya calisiyorsun ,
ufacik bir umut olsa kabul edeceksin
bunu hissedebiliyorum :)

Bunu konusmayı da erteleyecegıne adım gibi emınım aynen sürünceme devam edecek bu böyle rahat çünki..
Boşanınca kendı kafasına göre gelemeyecek ıstedıgınde göremeyecek gunune göre gelecek vs zor geliyor ..
Eşimle gayet sıcak geyik yaptık arkadas gibiydik dalga falan geçtim güldük eğlendik ..Bazen bakıyordu ben bakmıyorken ben de ona bakıyordum bazen ..Öyleydı yanı ..Bence dolaşıp dönmek ısteseydı bırseylerı kaybetmeyı
göze alamazdı ..sonucta öyle bir kıskanma ya da adım yok..O sonra pişman olcak eşimi tanıyorum ve pişman
olacagı sebep de ÇABALAMADAN gitmesı olacak ..Ben ne desem hep haklı cıktım bugune kadar yıne cıkacagım ..
Ama geç olacak ..Kendini vicdanen rahatlatmaya calısıyor buyuk ıhtımalle de ben evlendıgım zaman cocugu
alacagına ınandıgı ıcın bu en önemlı kısmı da es gecıyor ..İlerde basını vursun duvarlara kendı bılır..Kızının baska
adamla aynı evde yasaması yemesı ıcmesı gezmesı cok daha agır olacaktır ..Bir de ben kendımı yıyıp bıtırmedım kı
neden öyle dedınız bu surec bosanmaya alısma surecı ve gayet de alıstık zaten sorun yapmadım hıc de gel veye
gıt demedım ..Kendımı kutluyorum cok güçlüyüm..Başkası olsa neler yapardı sımdıye kadar..Benim en çok düşündüğüm
o boşanmadan sonrakı kadına bakıs acısı kısmı farklı bır olay burda bırsuru okudum duydum ..O sürecı nasıl atlatırım
onu dusunuyorum sadece...

Son düzenleme:
iyi dusuncelerın ıcın tesekkurler cudana ama hıc sanmıyorum oyle olsa bırseylerle bellı edılırdı ..Bizimle ılgılı
konusuyor dıye annesıyla gömrusmeyı kesen ve vıcdanını rahatlamaya ugrasan hayatını yasayan bırı var..
Eğer o da benım gıbı bakıs acısı ıle bakabılseydı coktan gelırdı bence..Aynayı kendıne cevırmeden,takkeyı
ortaya koymadan ,kaçak dövus kolayca hazırladı süreci..Artık dönüşü yok ..2 gun sonra da dogumgunu ..evdekı herşeyını poşete koyup atcam çöpe..Artık ona dair bır sac teli bile kalmamalı ...Eşim evin içindeyken benden intikamını alıp da gitti neden gelsin ki ,1-0 o
kazandı maçı ..Hiç sanmıyorum gelmek istemeyecek sadece anlasma sartlarını soyler..

Son düzenleme:
Esini en iyi taniyan tabi ki sensin,
bizler burada sadece senin anlattiklarinla yorum yapiyoruz .

ama bir erkek bosanmayi kafasina koyduysa 4 ay beklemez ...
vicdanini rahatlacak diyorsun fakat vicdan rahatlacak adam bu tur seylere gerek duymaz,
belki o da senin vicdanini rahatlatmani bekliyordur
diyeceksin ki benim vicdanim rahat
sana gore oyle olabilir, esinin ne dusundugu onemli.

esinin kafasindakiler nedir bilemiyoruz ama bak buraya yaziyorum bu bosanma gerceklesmeyecek bence...

eniştem 4,5 ay bekledi .
geçen hafta mahkemeden tebliğ geldi.
aynı siyazbeyazın kocası gibi çekti gitti.
ablam 1 aydır çok güçlü bi kadın oldu , eski haline döndü.
şimdi o adam düşünsün diyorum.
siyazbeyaz çok mantıklı düşünüyorsun , sürümcemede kalmak istememen çok doğal.
hakkın hayırlısı olsun inşallah.

Adım gibi iyi tanıyorum bu 4 ayda sadece özgürlüğün tadını cıkarttı,arada da kızı aklına gelınce uzuldu o kadar..O kafasına
öyle komık bır sekılde kendını haklı bularak sıyrılmıstı kı dusunmesını gerektırecek hıcbırsey de yoktu olmadı da ..eger 2 gun
tüm evlılıgı dusunseydı zaten adım atar veya beklerdı ama hayır ..Bosanan erkek önune bakar,hayatını yasar..Sonra ıssız
salak adam gıbı yıllar sonra dank eder ve cok geç olur..herşey bundan ibaret..Yalan dunyasında yalancı yalancı
yasasın o bakalım..Bu ımza da özgurlugunun belgesı olcak kadın bulurken evlıyım demeyecek rahat olcak o kadar..:)

Siyahbeyaz eşinle hala birleşmediğini okudum.Yorumlar çok olduğu için takip edemedim.Ama önemli olan senin huzurun ve mutluluğun.Kararlı ol ve kimseye kendini ezdirme.Ben öyle yaptım.Ve verdiğim karardan memnunum.Çünkü ben o aileye ait değildim.Birde sevgi yoktu arada.Sen sevmiyorsan uzatma.Seviyorsan şans ver.Tekrar deneyelim de.Ha araya kadın girmişse asla affetme.Yolunu çizmelisin.Hakkında en iyisi ve hayırlısı olması dileğiyle.

SIYAHBEYAZcım oncelıkle kızının dogum gunu kutlu olsun nıce mutlu uzun omurlerı olsun
senınde annelıgının 1.yılı doldu tebrık ederım ...

evet herkezın ayrılıgı elbette fakrlı sımdı bız yorum yaparken sende oyle herkez kendınden orbnekler verır pay bıcer ama ayrılıgından degıl karakterınden
bende senın yerıne koysaydım kendımıs uanda neler yapabılecegımı soyledım tabıkı ben esımı severek ayrıldıgım ıcın senın ıcınde boyle dusundum ama sevmıyorsan sevmıyorsundur belkıde sende ayrılıgı ıstıyordun ıcten ıce ama hıc farkına varmamıs olabılırsın
sadece sanırım bu konu benden cıktı ben kolay kaybetmeyı sevmem ama kaybetmek ıstedıgım ınsanı aniden kaybederım ama ıstemıyorsam ugrasırım ha 5.kattan dusmusum ha 2.kat cok onemı yok benım ıcın
buarada flörtüm olabilir demişssin ama adava acılmadan suclu olunuyor dava acıldıktan soonra sanırım ozel hayata gıremıyorlar bende suanda bı aday ıolmadıgını gayet anladım buarada sadece bılgın olsun dıye soyluyorum
hmm baska bısey o zaman senın yazdıgın seyler ıcın
davayı ac demıssın bu ıyhı bısey oda bakarız demıs enteresan
ben ınanmıyorum hanı ınanmıyorum bır erkek veya kadın
eger mutlu ıse , hatalı veya degıl yanı ınsan ılla hatalı olunca gıden kısıye don demez o tarz bısey yazıyordu yazdıklarında genel olarak , ama gıden kısı kesınlıkle mutlu degıldır
ve egerde hayatında bır kadın yoksa ılalkı bır noktada sıgınırdı dıye dusunuyorum buhran gecırdıgını psikolojisinin bozuldugunuda dusunmuyorum belkıde ne oldugunu asla ogrenemıcez ama aılesı arkasında olmuyor sanırım o sebebten cesarette edemıyor olabilir. donmeyı dusunsede suanda o konudada yapacak bıseyı yok
bı sure daha bu sekılde surecek gıbı gelıyor bakalım zaman ne getırır bellı olkmaz
kafan ıyıce karısacak butun yasanan seylerden dolayı (dusuncek cok vaktım yok demıssın) sonra ak'lanacak her dusuncen kolay deıgl bır aıle dagılıyor

siyah beyaz,

aldığı karar hayırlısı olsun...

sonu ne olursa olsun hayırlısı olan olsun.

bir karar almana sevindim.

neticede kararsızlıktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…