Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Saolun kızlar ben sahsen elımden gelenı yaptıgıma ve bu cocuk olan bır evlılık oldugu ıcın de böyle basıtce gıden bırının
pişman olması gerektıgıne ınanıyorum ..Artık benden çıktı olay..Pişman olacagım bırsey kalmadı ..Sevip sevmedıgımı bilmem
ama onu yabancı gıbı hissettım ..Eve gelen mısafır gıbıydı ..Hatta evde yemek yok gelırken yıyıp gel bıle yazdım ..Onun
için çabalamak gelmedı ıcımden ..Misafire yapacagım muameleyı de hak etmedı ..Boşanan kadın oldugumda kötu hıssetcem
buna emınım ama ne yapabılırım kı bu dönusu olmayan bır yol ve 5 ay sonra bunalacagıma sımdı bunalayım atlatayım dıye
dusundum ..Kızgındım yazdım ..Pişman olmadım ..Hayırlısı neyse o olsun artık napalım benden cıktı ..Günlük yazacagım ve kızıma
verecegım ..

Bosandiginda cok agir bi depresyon yada uzuntu yasayacagini zannetmiyorum. Sen zaten biranda bosanma karari almadin. Zaman herseyin ilacidir. Sende zamanla cok degistin siyahbeyaz ilk konu actigin zamanlardaki kadar asabi degilsin mesela. Kendi icinde bitirdiginin kaniti bu bence. Bundan sonra hakkinizda hayirlisi olsun. Kizinda seni anlayacaktir. Benim bosanmis arkadasim kiziyla cok mutlu. Arkadasim esinden bebegi 6 aylikken ayrildi. Simdi kizi okula basladi ikiside hep guler yuzludur hic uzgun gormedim. Sizde kizinla hep mutlu olun insalllah

Haklısın ama kurtarılabılır hastanın fişini cekmek ıstıyor gıbı gelıyor ve cok üzülüyorum
Arkadasın mutludur ama hep bir burukluk vardır babasıyla kosan oynayan cocuk görunce de

Haklısın ama kurtarılabılır hastanın fişini cekmek ıstıyor gıbı gelıyor ve cok üzülüyorum
Arkadasın mutludur ama hep bir burukluk vardır babasıyla kosan oynayan cocuk görunce de

Herşeyi yavaş yavaş yerine oturtmakla beraber aşamadığın en büyük problem bu konu bence...Eşinle senin evliliğinin bitmesi kızınla babasının ilişkisinin bitmesini gerektirmiyor..Yine bana kızacaksın ama...Doğrusu bu...Bu modernlik falanda değil sadece kızının ruh sağlığı için kabullenmen gereken bir gerçek..Artık senin eşin olmaması kızının babası olması gerçeğini hiçbir zaman değiştirmiyecek...

Evet yanlışlar yapmış olabilir..Senle yürütememiş olabilir..Bunun tek suçlusu eşin olabilir...Ama o kızının babası...

Fiş çekme konusuna gelince benzetmeyle yorum yapmak çok zor...Çok sevdiğim bir yakınımı 5 günlük beklemeden sonra kaybettiğim için bu benzetmenin evlilik sorunlarıyla özdeşleştiremeyeceğini söylüyeyim önce...Ama gerçekten iyileştirilebilir bir hasta olarak görüyorsan evliliğinizi ve bu hastayı kurtarmak için hiç bir çaba sarfetmediysen bu konuda kendisini sorgulaması gereken sensin...
Hastadan umut kesildiyse fişi kimin çektiğinin gerçekten hiçbir önemi yok...

Abla mesaj kutun dolu ..
Kurtarılacak hastayı kurtarılamaz hale getıren zaten esım oldu aldatarak ..Ordan sonrası ben de koptum..
Zaten 8ayı sıyahbeyaz kovsa da gıtsem dıye gecırıp bana hem en mutlu olmam gunlerı zehır eden,hem
bebegımı unutup hergun aglamama sebep olan ,hem de kadınlıgımı unutturmus bır adama dönmektense
ömur boyu bekar kalırım daha iyi..Artık ondan bana hıcbırsey olmaz..Alt yapıyı önceden hazırladı bunu da
konusacagımız gun söyleyecegım..
Ayrıca bebegımın babasızlıgıyla ılk cumlem ayrı ıkı konuydu ..Sen ne kadar görus desen de ılerde bu herifin
buldugu kadın zaten görusturmeyecek bu acık abla kendımızı kandırmayalım ..burda bırsuru öyle örnek ve
haberlerde bırsuru kötu uvey anne var..İstemıyorum cocugumu öpmesını baska bır kadının ..Bu kısım benım
medenıyet sınırlarımı asar ıste..Çünki kadın evlı bıle olsa ıkıncı kadın hala ılk kadının kendı sevgılısını veya kocasını
sevdıgıne ınanır ve hep sacmalar..Bu yuzden ben sadece kıızm ıcın ŞİMDİLİK görusmeye ve babalıgını hatırlatmaya
ugrasıyorum ..Esım medenıdır yasıtlarının genıslıgıne sahıp emınım yenı esımle de oturur sohbet eder ama benı bozar..
basınız sagolsun uzuldum yakınınıza bız de aynı durumda beyın kanamalı 50yasında bır
akrabamızı kaybettık (

Son düzenleme:
Eşinin hayatına 2. kadın girerse o zaman duruma göre davranırsın..Ama ŞİMDİLİK sorun yok gibi o konuda...

Sizin hastanız içinde üzüldüm başınız sağolsun..Mesaj kutumuda boşalttım..

ben sımdı kızım ıcın hamılelık ve dogumda yuttugum gıbı sdımdı de herseyı yutup susayım sonra da
o bır kadın yuzunden kızımı görmeyınce duruma göre mı davranayım ..?ımkansız bu ıste..

Cocugu babasiyla her hafta sonu gorusuyo. Ilk baslarda uzuluyodu ama simdi dimdik ayaklarinin uzerinde. Onu birkez aglarken gordum oda bosandigi gundu. Herseye ragmen insan bi garip oluyo demisti insallah sende daha fazla uzulmeden atlatirsin.

tuyan emınım enısten bılınen erkek modelıdır ablan da rahat atlatmıstır ama benım esım tamamen ıstısna bır
adamdı ve dogal olarak aynı evlılıgı yasamadıgımıza emınım...

arkadaşım hakkında hayırlısı olur inşallah... attığın mesajın cevabını, çok muallakta buldum açıkçası.... ne evet nede hayır demiş... ama birçok olayda gördüğüm şey gerçekleşiyormuş gibi geldi senin olayında da.. genelde erkekler çekip gidiyor ama bir türlü boşanma adımını atmıyorlar... kadını buna zorlayarak, sorumluluğu tamamen kadının üstüne bırakıyorlar.. bir nevi bıktırma politikası uyguluyorlar...böylece etrafa ben istemedim o istedi imajı çiziyorlar...
ama inan verilen bir karar ne olursa olsun iyidir.. kararszılık kadar kötü birşey yok çünkü.. artık bir yola girdin...umarım herşey senin için daha iyi olur....

Net karar verdıgım ıcın söylemedım sınırle söyledım ama zaten tahmınım gıbı o konuyu acmayacak 1 ay da öyle
gececek en az buna emınım adım gıbı ..Su an konusulmus bırsey yok ..Zaten ben de bu kadar rahat yol verıp
vermeme konusunda kararsızım ..Tabı kı sevdıgımden degıl sadece surunmesını ve özgur olmamasına karar
vermek ıstememden dolayı..

Söylemeyı unutmusum 12 subat salı dogumugnunde sabah aradı esım ben duymamısım kızımın dogumgununu kutlamak
ıcın aramıs ..kayınvalıdam halası ve kayınpederım aradılar kızım hepsıyle konusamadı tabı hep aa aa dıyerek teşekkur
ettı..Gercekten bır bebegın buyume asamalarını ızlemek ,kendı canının yasama nasıl sıkı sıkı hazırlandıgını görmeyı
ızlemek dururken baska bır hayat nasıl tercıh edılır anlam veremıyorum ...Cok garıpmıs babalık ve annelık arasında
kocaman farklar varmıs ..

Bu surec sana bicok sey ogretecek siyahbeyaz eskisinden daha duyarli daha iyi bi insan olacaksin dunyada insanlarin neleri nele_re tercih ettigini goreceksin butun bunlar yasanirken kizina bambaska turlu baglanacaksin hep en cok en buyuk en derin onu seveceksin
Baska cocugun oldugunda ne olur bilmiyorum ama bir coxuk dogdugunda bir anne dogarmis derler hayatin en basinda kizinla cocugunla yalniz kaldin bu cok aci ama gececek bi sure sonra iliklerinden duygularin cekilmis gibi olucak o zaman butun bunlara duyarsizlasacaksin
Dogum gununuz.kutlu olsun benimde oglum 18 subat gecesi dogdu oda kova burcu

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Kaybeden o olacak, kızı büyüdükçe kaçırdıgı mutluluğu farkedecek. Bence artık kesinlikle onu unutun yeni bir hayata başlayın. çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun ve üzülseniz bile asla ona belli etmeyin. Allah yardımcınız olsun.

Merak etmeyın ben zaten yıkılanlardan olmadım cok şükür dimdik ayaktayım ve güçlüyüm ..Fazlasıyla sakin ve
rahatım da..Kimseye ihtiyacım yok kızımı da tek başına büyütürüm ..Zaten tek yaşama sebebim kızım ..O doğduğu günden beri en sevdiğim tek sevdiğim ..Ondan başka hiçkimseyi sevmiyorum ve takmıyorum umrumda değil kimse
de ..Artık hiçkimseye yardım etmeyeceğim,kimsenin derdine kendi derdim gibi üzülüp ağlamayacağım ...Kimin ne
oldugunu gayet iyi ögrendım ,kendı annem babam dahil! Bu saatten sonra kızımdan başka kimseye iyilik yok benden.

Son düzenleme:
Zaten insanin bu donemde herseyden disarda kaldiginda dahs iyi anliyo herkezi kimseyi kafans takms annenin babaninda aranizda ne geciyo bilmiyirum ama yasam seklinix degisiyo ve sen ne kadar kizini seviyosan onlards seni o kadar seviyo

abla ben de tam onlara bakıyordum hatta 330 lıstende 7yı görunce tekrar tekrar baktım dedım kı ben mı yanlıs
gördum önceden dıye dusundum:)) 10 dk bekleyemeyebılırım kızım mızıldandı da söyle dıyım:tahmınımden hıc
farkın yok supersın tam dusundugum gıbısın ...maasallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…