- 27 Eylül 2012
- 2.646
- 841
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.381
Haklısın ama kurtarılabılır hastanın fişini cekmek ıstıyor gıbı gelıyor ve cok üzülüyorum
Arkadasın mutludur ama hep bir burukluk vardır babasıyla kosan oynayan cocuk görunce de
Eşinin hayatına 2. kadın girerse o zaman duruma göre davranırsın..Ama ŞİMDİLİK sorun yok gibi o konuda...Abla mesaj kutun dolu ..
Kurtarılacak hastayı kurtarılamaz hale getıren zaten esım oldu aldatarak ..Ordan sonrası ben de koptum..
Zaten 8ayı sıyahbeyaz kovsa da gıtsem dıye gecırıp bana hem en mutlu olmam gunlerı zehır eden,hem
bebegımı unutup hergun aglamama sebep olan ,hem de kadınlıgımı unutturmus bır adama dönmektense
ömur boyu bekar kalırım daha iyi..Artık ondan bana hıcbırsey olmaz..Alt yapıyı önceden hazırladı bunu da
konusacagımız gun söyleyecegım..
Ayrıca bebegımın babasızlıgıyla ılk cumlem ayrı ıkı konuydu ..Sen ne kadar görus desen de ılerde bu herifin
buldugu kadın zaten görusturmeyecek bu acık abla kendımızı kandırmayalım ..burda bırsuru öyle örnek ve
haberlerde bırsuru kötu uvey anne var..İstemıyorum cocugumu öpmesını baska bır kadının ..Bu kısım benım
medenıyet sınırlarımı asar ıste..Çünki kadın evlı bıle olsa ıkıncı kadın hala ılk kadının kendı sevgılısını veya kocasını
sevdıgıne ınanır ve hep sacmalar..Bu yuzden ben sadece kıızm ıcın ŞİMDİLİK görusmeye ve babalıgını hatırlatmaya
ugrasıyorum ..Esım medenıdır yasıtlarının genıslıgıne sahıp emınım yenı esımle de oturur sohbet eder ama benı bozar..
basınız sagolsun uzuldum yakınınıza bız de aynı durumda beyın kanamalı 50yasında bır
akrabamızı kaybettık(
Haklısın ama kurtarılabılır hastanın fişini cekmek ıstıyor gıbı gelıyor ve cok üzülüyorum
Arkadasın mutludur ama hep bir burukluk vardır babasıyla kosan oynayan cocuk görunce de
ben deee ama sımdı yazdımmm:)ama kutun doluuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?