- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.421
Senin durumun bambaşka, kendin görüşme zaten peki egeyi de mi görüştürmezsin? Buna hakkınız yok. Anne bile olsanız yok.
bahane uydururum bı kac hafta ertelerım bunu
ıstedıgı zaman cocuk arayınca cocuk olamaz
bene skı esımı babalıktan men etme davasına hazırlanıyorum cok acıklayamayacagım ben onun annesıyım
ıkı sperm dokmus hatat dokememıs doktorlar almıs onu verıp baba olma hakkını ona veremeyecegım , bogazından kursagından onun 1 lırası gecmedı
bosandıkan sonra onunla gorusmeyecegım dıyorya suanda davranısları bu duruma uymuyor ama
sadece onları baglayan sey ımza
o kadar
baska bı bag yok ıkılı olarak cocuk ıcınde sadece anen babalar
sen nasıl davranırdın elmayra?
ben boşandım nerdeyse 10 ay oldu 3,5 yaşında bir oğlum var.
eski eşimle oğlumun bağını hiç bir zaman kesmedim ben annesi olduğum kadar oda babası ilerde görüşüp görüşmeme kararını oğluma bıraktım.
normalde cumartesi günü babası sabah alıyor akşam getiriyor hafta da bir günde onlara yetiyordu hem oğlum içinde değişiklik oluyordu bu hafta izinliymiş işe gitmiycekmiş diye pazartesiden bu güne kadar her sabah oğlumu babasına verdim ve her akşam iş çıkışıda alıyorum.
büyük bir sağlık sorunu olursa hastaneye falan gidersek haber veriyorum babasıda geliyor onun dışında babayla diaoloğum yok.
ama babayla konuşmam lazım çünkü oğlum tam olarak anlatamıyor, sormam lazım günü nasıl geçti açmı tokmu uyudumu uyumadımı hastaysa verdiğim ilacını içirdiler mi gibi bir sürü şey sayabilirim. ben eski eşimden bir umut görmek için değil evladımdan haber alabilmek için görüşüyorum.
asla dışarda görüşmüyorum üçümüz birlikte bir plan yapmıyoruz doğum gününde o ayrı kutluyor ben ayrı ve oğlumda bilincinde her şeyin babasıyla giderken asla anne sende gel yada babasından bana gelirken baba sende gel gibi bir tepkisi olmuyor.
bende siyah beyaz gibi terk edildim hemde başka bir kadın için (hala bana bunu yalanlasada biliyorum) ilk başlarda çok acı çektim, geri dönsün istedim, sanki bir yere iş için gitti de gelip bizi tekrar alıcakmış gibi de düşündüm face den takip ettim daha neler neler :) sonra düşündüm o orda hayatını yaşarken ben neden hayatımı cehenneme çevireyim ki gözümün içine bakan evladım var onu kendimden neden mahrum bırakayım ki.
evet biz ayrılmış olabiliriz eski eşim artık beni değilde başka bir kadını seviyor olabilir onun içini o titretiyor olabilir. dedim ya biz ayrıldık artık ikimizde başka yönlere yol alıyoruz artık yönümüz aynı değil. istediği kadar eski eşim bana hayatımda gülümde dese daha bu sabah söyledi o benim için sadece çınarın babası.
benım de özel ve genelden anlatamadıgım şu:hem böyle bır kazık yiyip terk edılecegım,hem çocugun
gece gunduz yukunu ben cekecegfım,hem aılemın sacmasapan kaprıslerını ben cekecegım,hem uykusuz gece ve gunlerı ben cekecegım,hem işe gırınce yorgunluktan ben ölecegım ....hem o hayatını yasayacak
hiç çocuk buyutmenın ne oldugunu bıle ögrenmeyecek belkı ılerde baskasından yaptıgı cocuga babalık
yapcak ..ben de onunla medenı ıkı kısı gıbı cocugum ıcın görusecegım bu mudur??Bence hıc de mantıklı
degıl..Neden göruseyım kı sebepsız gıden ve hıcbır acıklamasız mesajla terk eden,ustelık de ben ona
gıdeceksen cocuk 2-3yasına geldıgınde gıt böyle babalık olmaz benı aılemın kaprıslerıyle bu kadar
yükle tek bırakma dedıgım halde ansızın gıdıp gununu gun eden adamla ne sıfatla görusecegım???
Yüzünü şeytan görsun ben görusmek ıstemıyorum aılemden alır onlara verır ,onları arar söyler hepsı
bu kadar basıt..Zaten anlşasmalı bosancam tabı kı cocugu görecek ama benı asla görmeyı hak etmıyor
ve görmeyecek ..Kızım ılerde neyın ne oldugunu kımın ne oldugunu nasıl olsa bılecek anlayacaktır ..
Benım ıcım cok rahat..asla görusmeyı dusunmem bosandıgımda o ımza da olmayacak ve gerek de
kalmayacak görmeme...Yenıdendogdum senın esın zaten hattını bıle degıstırıp kacmamıs mıydı o zaten
senle görusmuyordu kı..bızım olaylarımız cok baska ..nisa123 anlasmalı mı oldu cok cabuk bosanmıssınız
üzüldum ama sen mutluysan sevındım senın adına..ama senın esın cekılmezdı belkı rahatladın ama
benım esım hıc cekılmez degıldı,burdakı koca fıgurlerınden bın kat ıyıydı ve hala da öyle en azından
ustune dusen kısmı gerceklestırmeye calısıyor cocuk acısından.. rahat olacagımı dusunmuyorum tum
yukun bana yıkılacagını dusunuyorum bu yuzden de bu psıkolojıyı bılemıyorum..Psıkologumla görusunce
soracagım o yönlendırecek ..
burcumurat senın yasadıkların cok cok kötu seyler ama olaylar sıcakken görustugunu sanmıyorum bosanma asamasındada bosanınca da hep böle görustun mu öyle bırıyle???
elmayra gecen haftalarda hemen dava ac dıyordun pekı asıl dava acmam daha bencıllık
degıl mıydı,bı ınat ugruna bıtırıp kızımı mutsuz etmem bencıllık olmaz mıydı??su an dusundugum seyde bencıllık göremıyorum ben sahsen..neden göruseyım kı cok gereksız adı
üstunde eskı koca olcak...zaten ılerde bırıyle bırlıkte olsam o adam da ıstemez kı eskı kocayla görusulmesını ..ne geregı var kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?