- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.461
hani diyorsun ya kizima neden ben aciklama yapmak zorunda kalayim,kizima ben bosanma davasini actim demek istemiyorum diyorsun ya ama zaten
sonuc ne olursa olsun sen ya da esi acmis ol sonuc degismez ki esin gitti
kizin bu durumdan seni neden sucalasin ki.
ayrica esin döner mi bilmemde dönsede ne degisir orasi önemli..
yani bu adama nasil güvenilir ki,cani skildiginda gidebilir...
neyse sen nasil dogru biliyorsan onu yaparsin hayatinda
ama psikologun sen bosanma davasi acarsan kizna karsi suclu mu olursun diyorsun onu anlamdim
bir psikolog bunu der mi?
Sürekli eşinizin facebookunu kontrol edip hayatını takip edeceğinize bu kangren olmuş yaraya bir çözüm bulun. Ya "seviyorum elimde değil" deyip affedin, sil baştan başlamayı deneyin ya da "şeytan görsün yüzünü" deyip boşanarak onu hayatınızdan çıkarın. Boşanmamakla en büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz şu an.
ben de az önce yazmıstım ama kacırdın sana degmez dıye sıldım sonra.Bu durumu anlamayanlar artık rıca ederım yorum yazmasınlar ..Benı gercekten anlayabılen ınsanların
yorum yapması ıcın yazdıgım hersey bosa gıdıyor ..hep bır saldırı bıktım artık ..Evdekı sorunlarınızı bana saldırarak çözemezsınız ..
Hiç alakası yok hayatımı ben bılırım kocamın tavrının ne oldugunu da ben bılırım ,çocugumu göstermemeyı
yazdıgım bır yorum bul sonra yorum yap..Okumadan yorumlayanları ıstemıyorum evet..Bana mıkado abla
da elmayra da bır karar ver dıyor onlara saygım var ama hıc görmedıgım bılmedıgım yorum yazmayan
takıp etmeyen senın gıbı ınsanlar da yazmasın bos yere..Nedense ne zaman ılgılenseler hemen konuma
saldırı oluyor ..Çok komıksınız ama yına acarım yanı sorun yok ..BOŞANANA KADAR DAA; ACARIM KONU..
derdım devam ettıgı surece de yazarım bu kımseyı ılgılendırmez!!
buzlarulkesı sana yazmadım kendını bılıyor yazdıklarım umarım...
anlatamadıgım da bu zaten ben saldırmıyorum sız saldırıyorsunuz cok komık ama ılk gunkı
fıkrımle su ankı fıkrım tabı kı degısecek ınsan degıl mıyım..
baslarda hamıleyken aldatıldıgımı yazdıgımda sen hatalısın dıyenler de vardı
bosancam dedıgımde hıc dusunmeden cocugunu nasıl bosanırsın benceıl dıyenler de
bosanmıycam sevıyorum dedıgımde gurursuzsun dıyenler de
ben bunları kasdedıyorum ben buırda ıcımı dokerken ıstedıgımı yazarım da
bu kadar sert elestırenlerın hayatlarında cok gururlu hemen terk edebılen ınsanlar olmadıgını
adımı bıldıgım kadar bılıyorum ya bu yeterlı...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?