- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.501
Lykuda aynen dediğiniz gibi psikoloğum gerçek duygularımı ortaya çıkartmaya çalışıyor ..Karmaşamı henüz çözemedi..
Şu anda tek amacı benim ne istediğimi anlamaya çalışmak ..Çünki bir seansta başkayım,diğerinde başka..Eşim de
siz ne kadar anlamazsanız anlamayın,burdaki anlatılan veya bosanılan kocalardan kat kat iyi olduğu için eşimin de
benim de özümüzde iyi insanlar olduğumuzun farkında ve artıları da eksilerinden fazla..Yeni bir insana adapte olmak
veya ailemle yaşamk durumunda kalmaktansa eşimle olmak daha iyi de olabilir ..Çok da sorgulamıyorum eşimin
yaptıklarını.Benim de hatam çoktu onun da ..Eşitiz aldatma hariç..Bu arada evde oturup onu araştırmıyorum zaten
iş bulamadığım için bunalımdayım..Öyle iş bul demekle bulunmuyor demek ki..4 değil 6-7 aydır iş arıyorum ama hala
çok az görüşmeye çağrılıyorum ve tanıdık olmadan da iş falan olmuyor..
Bu arada da benim yorumlarım dışında kimse bu konu içinde polemik yapmazsa sevinirim.Zaten yaşadıklarımı yazdığım
halde doğru dürüst yorum alamıyorum.Hemen biri birşey yazıyor herkes ona cevap veriyor.Benim konum oldugu halde
hiç olayla ilgili yorum yapılmamıs oluyor.Bu yuzden de baska yerde baska konularla ılgılı polemık yaparsanız memnuın
olurum....
Hiç de acelem yok şahsen iş bulup gerçekten o işte kalıcı olacağıma emin olmadan asla adım atmayı düşünmüyorum
Bu şekilde ne kocama dönerim ne de boşanmayı düşünürüm..Arkamı sağlama almam şart..Kendi ayaklarım üzerine
sağlam basmadan asla adım da atmam atmayacağım..Eşim konusursa boşarım imzayı atarım zaten hemn biter,
onun dısında olacak hiçbir kararı da ben verip uygulamayacağım..
ben şahsen burdakı kadınların kocaları gıbı bırıyle karsılaşıp da ömrümü alttan alıp tavız vererek gecırecegıme
kendı melek gıbı herseyıme evet dıyen kocama döner onu alttan alırım daha iyi ..
Psikoloğum benim duygularımı çıkartma aşamasında.. Lykuda siz psıkologsunuz sanırım..?
Dışardan öyle geliyor sana canım ben de 6 aylık hamileyken aldatıldıgımı ögrendım ben de
hem hamılelıgımı,hem bebegımın dogdugu 8ayımı aglayıp yok sayılarak onun yanında bır
hiçmiş gibi geçirdim ..Emin ol o daha kötü..Dediklerini yaşamamak için eski sevgilisiyle
mesajlasıp benı aldatmasını affettim ,ne oldu 1,5 yıldır onunlayken yalnız kaldım ,şimdi
2 aydır da onsuz yalnızım ve bebek bakımı da çok zor ..İkisi de aynı serefsızlık ..
İnşaallah inşaallahaman allahımm yaaaa bunlar ne ağır darbeler böyle, okuyunca şok oldum kızlar, çok kötü şeyler yaşamışsnız.
bütün bunlara katlanmak toparlanmak çok zordur eminim ama hepinizin çocukları var silkelenin ve kendinizi toparlayın, acılarınız sizi güçlendirsin,bir çocuk için baba olmassa olmazlardandır ama annenin yer çok daha önemlidir bence. annesizlik bambaşka birşeydir allah onlara sizi onlarıda size bağışlasın çocuklarınız için güçlü olun kızar, allah yardımcınız olsun
ve unutmayın siz görmeseniz bile allah yapılan kötülüklerin karşılığını göstermeden onların canını almaz...
Kimbilir belki de açıklamıştır, para almak için seans uzatır mı bilmiyorum, tanımıyorum şahsı ama pat diye yapamaz maalesef. Keşke olabilse, pat diye çözebilsek problemleri, ne güzel olurdu... Bence kişinin bir arafı varsa bile burdan çıkarken psikolog sırtına koyduğu destek elini o kişiye hissettirmemeli. Sen yaptın, yapabildin, ben sadece burdayım dedirtmeli. Doğru sorular doğru cevapları doğru cevaplar da doğru sonuçları getirir, her psikoloğun görüşü farklı tabii ki, belki de yanlış anlamışımdır sizleri olabilir tabii =) Ama benim kastettiğim şuydu bu yaşanmış bir şey 17 yaşında bir kız erkek arkadaşıyla birlikte olup psikoloğa gidiyor ve "psikolog" (mu tartışılır?) da diyor ki Nee? Ne yaptın sen? Nasıl yaparsın vs bıdı bıdı sonra bu kızcağız ağlaya ağlaya staj yaptığım yerdeki psikoloğa gelmişti. Aslında iki örnekteki anlam da benzer sadece birinde psikolog kötü yönde bir tavır takınıyor diğerinde yardımsever (takınsın kastetmişsinz) ama ilkine kızarken ikincisine iyiliksever gözüyle bakarız, psikolog objektif olmalı ama sizleri çok iyi anlıyorum ben arkadaşa yardım etmek, iyilik yapmak istiyorsunuz, günlük hayatta böyle de yapmalıyız, önceki sayfalara pek bakmadım ama konu sahibi biraz yorumlardan çekmiş duruyor, yargılamadan yapsa keşke herkes yardımını, kimsenin hayatını o koşullarda yaşamadan bilemeyiz, belki biz o koşullara düşsek çok daha kötülerini yaparız, genel söyledim, yanlış anlamayın...
Dert bölümlerınde yazan herşeye karısan mudahale eden,kadını kısıtlayıp kendı keyfıne bakan,arkadaslarıyla
takılmasına ızın vermeyen,evıne hızmetcı arayan,maço,aldatan,döven,ılgısız,karısıyla hıcbırsey yapmayan,
annesıne aılesıne tapan,aılesıne bagımlı yasayan,arkadaslarına bayılıp her daım dısarda onlarla gezen beya
onların her dedıklerını yapan,ailesının yanında karısını savunmayan,karısının aılesıne küsen saygısızlık yapan ya
da karısı cok ıstedıgı halde cocuk yapmamaya calısan ,insanları fazla önemseyen,işe girmeyıp karısından gecınmeye
calısan ,karısının tum maasını alıp ona harclık veren,asosyal,kumarbaz,eşinin bütün şifrelerini alan,
butun mesajlarını okuyan ,herseyıne baskı kuran,döven vs vs vs aklıma gelmedı sımdı sorunca bır kısmı
bu ıste...
Aldatma kısmını tam olarak net bılmıyorum sadece mesajlasma oldu herhangı bır bırlesme falan degıldı..Konumun
en baslarında vardı ama eskı konumda vardı ..
Bu arada delımusakka o kızın konusuunun lınkını gelınce atarmısın cok merak ettım bılen varsa atabılır mı?
Psikolog kişiyi doğru karar alacak ruh halini getirmelidir
benim pipolu dede gibi
yalnız benim psikolog azarlıyodu da :)
Ne yaptın da delirttin adamıGerçi %80imiz deli bizim
oofff o nefret ettıgım arkadasının karısını da eklemıs facebooktan..bu adamdan bı b.k olmaz acıkca bellı
kı kişiliğini kaybetti bulamıyor artık defolsun gıtsın hayatımdan..Ben bu insanlarla sırf eşimin üniversitedeki
eskı ka..şr sevgılısıyle görusuyorlar dıye facebooktan sildirmiştim..Şimdi onlarla kanka halınde gezıyor,emınım
o ka.şşar da görusuyordur yüzsüz f..şe !!! Bıktım bu laçka ılıskılerden laçka ınsanlardan alem ne olmus bellı
degıl!!
Hiç de acelem yok şahsen iş bulup gerçekten o işte kalıcı olacağıma emin olmadan asla adım atmayı düşünmüyorum
Bu şekilde ne kocama dönerim ne de boşanmayı düşünürüm..Arkamı sağlama almam şart..Kendi ayaklarım üzerine
sağlam basmadan asla adım da atmam atmayacağım..Eşim konusursa boşarım imzayı atarım zaten hemn biter,
onun dısında olacak hiçbir kararı da ben verip uygulamayacağım..Tek bildiğim işim olmadan ne sşime dönerım ne
de ayrılırım kendım ..
ben şahsen burdakı kadınların kocaları gıbı bırıyle karsılaşıp da ömrümü alttan alıp tavız vererek gecırecegıme
kendı melek gıbı herseyıme evet dıyen kocama döner onu alttan alırım daha iyi ..
Psikoloğum benim duygularımı çıkartma aşamasında.. Lykuda siz psıkologsunuz sanırım..?
Eşim de
siz ne kadar anlamazsanız anlamayın,burdaki anlatılan veya bosanılan kocalardan kat kat iyi olduğu için eşimin de
benim de özümüzde iyi insanlar olduğumuzun farkında ve artıları da eksilerinden fazla..Yeni bir insana adapte olmak
veya ailemle yaşamk durumunda kalmaktansa eşimle olmak daha iyi de olabilir ..Çok da sorgulamıyorum eşimin
yaptıklarını.Benim de hatam çoktu onun da ..Eşitiz aldatma hariç..Bu arada evde oturup onu araştırmıyorum zaten
iş bulamadığım için bunalımdayım..Öyle iş bul demekle bulunmuyor demek ki..4 değil 6-7 aydır iş arıyorum ama hala
çok az görüşmeye çağrılıyorum ve tanıdık olmadan da iş falan olmuyor..
Bu arada da benim yorumlarım dışında kimse bu konu içinde polemik yapmazsa sevinirim.Zaten yaşadıklarımı yazdığım
halde doğru dürüst yorum alamıyorum.Hemen biri birşey yazıyor herkes ona cevap veriyor.Benim konum oldugu halde
hiç olayla ilgili yorum yapılmamıs oluyor.Bu yuzden de baska yerde baska konularla ılgılı polemık yaparsanız memnuın
olurum....
Dert bölümlerınde yazan herşeye karısan mudahale eden,kadını kısıtlayıp kendı keyfıne bakan,arkadaslarıyla
takılmasına ızın vermeyen,evıne hızmetcı arayan,maço,aldatan,döven,ılgısız,karısıyla hıcbırsey yapmayan,
annesıne aılesıne tapan,aılesıne bagımlı yasayan,arkadaslarına bayılıp her daım dısarda onlarla gezen beya
onların her dedıklerını yapan,ailesının yanında karısını savunmayan,karısının aılesıne küsen saygısızlık yapan ya
da karısı cok ıstedıgı halde cocuk yapmamaya calısan ,insanları fazla önemseyen,işe girmeyıp karısından gecınmeye
calısan ,karısının tum maasını alıp ona harclık veren,asosyal,kumarbaz,eşinin bütün şifrelerini alan,
butun mesajlarını okuyan ,herseyıne baskı kuran,döven vs vs vs aklıma gelmedı sımdı sorunca bır kısmı
bu ıste...
midem almaz noktasından melek kocaya terfi
geçen gecede benim kocam seninkinden iyidir falan demişti sanki yarıştayız,sonra baktım mesaj düzenlenmiş noktalı bi mesaja dönmüş, yazılan bazı şeylerin can yanmasından mütevellit olduğunu düşünüyodum ama şimdi ne düşüneceğimi bilemedim, diğer konuyuda bu konuyuda baştan sona okudum bi gece, o kadar çok tutarsızlık var ki hepsine bişey yazacak olsam sırf bu konu yüzünden kk'dan şutlanabilirdim,bencede bu koca melek olabilir dayanma gücü iyiymiş
Melek gibi koca mi? Arkadaşlar daha yorum yapmak gereksiz bence..150 kusur sayfa boşuna konuşulmuş...nefretle bahsedilen ,bütün pislikleri yapan adam melek oldu..dağılın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?