Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Ben samimiyetinize inanıyorum. Elbet karar sizin, etkilemek istemem ama aldatma konusunu sineye çekmek benim nezdimde mümkün değildir... Sizi bilemem tabii farklı düşünüyorsanız ve yargılayamam da. Ama kimse psikoloğunuz gibi cevap vermez maalesef günlük hayatta, gerçi maalesef mi bilmiyorum o zaman bize iş kalmazdı =) Daha psikolojideyim, okuyorum ama staj döneminde gördüklerim kalıplarımı, yargılarımı yıkmaya fazlasıyla yetti... Aa şuna bak şöyle yapmış deyip on katını yapma potansiyeline sahip olan insanlar bu potansiyelin farkına varsaydı kendilerinden nefret ederdi. Maalesef bunu ben de bir dönem yaptım ama sanırım yavaş yavaş mesleğime adapte oluyorum... Burdaki kadınların kocaları gibi derken nasıl bir kocayı kastediyorsunuz merak ettim?

Hep boylemi olmak zorunda bitane doğrusu yokmu bu cinsin ya. Madem gözleri dışarda olcak neden masum anne ve bebekleri ziyan ediyolar

İnşaallah inşaallah

Dert bölümlerınde yazan herşeye karısan mudahale eden,kadını kısıtlayıp kendı keyfıne bakan,arkadaslarıyla
takılmasına ızın vermeyen,evıne hızmetcı arayan,maço,aldatan,döven,ılgısız,karısıyla hıcbırsey yapmayan,
annesıne aılesıne tapan,aılesıne bagımlı yasayan,arkadaslarına bayılıp her daım dısarda onlarla gezen beya
onların her dedıklerını yapan,ailesının yanında karısını savunmayan,karısının aılesıne küsen saygısızlık yapan ya
da karısı cok ıstedıgı halde cocuk yapmamaya calısan ,insanları fazla önemseyen,işe girmeyıp karısından gecınmeye
calısan ,karısının tum maasını alıp ona harclık veren,asosyal,kumarbaz,eşinin bütün şifrelerini alan,
butun mesajlarını okuyan ,herseyıne baskı kuran,döven vs vs vs aklıma gelmedı sımdı sorunca bır kısmı
bu ıste...

Aldatma kısmını tam olarak net bılmıyorum sadece mesajlasma oldu herhangı bır bırlesme falan degıldı..Konumun
en baslarında vardı ama eskı konumda vardı ..
Bu arada delımusakka o kızın konusuunun lınkını gelınce atarmısın cok merak ettım bılen varsa atabılır mı?

Psikolog kişiyi doğru karar alacak ruh halini getirmelidir
benim pipolu dede gibi
yalnız benim psikolog azarlıyodu da :)

Anladım, aklıma gelmedi demişsiniz ama bu kadarı bile gına getirir =) Eşinizi en iyi siz tanırsınız ama bence de acele etmeyin karar verirken. Aldatmayı affetmenin tek kötü yanı "affedememek" bence, unutabilecek misiniz ki olanları, sürekli aklınıza gelip huzursuz etmeyecek mi? İşte bu yönü tehlikeli sadece yoksa sizin kararınız tabi, bir de her topicte görüyorum direkt boşa, ayrıl yazıyorlar ya çok merak ediyorum (haklı durum olanlar hariç) onlar aynı durumda olsa böyle şak diye boşar/ayrılır mıydı =)

Ne yaptın da delirttin adamı Gerçi %80imiz deli bizim

Az önce anlattığına çıkan bi diyalog oldu.

Ne demiştim ;
İş kötü , aşk berbat, aile allak bullak, bi dostlarım iyi.
Nasıl düzelticem mi ? buna benzer abuk subuk bişi sordum.
ben hayatında hiç bişiyi değiştiremem minik dedi, sadece elinde ki şartlarla mutlu olmanı ve/veya bunları değiştirebilmen için o gücü bulabilmen için
bakış açında yardımcı olabilirim.
elimden geleni iste benden dedi :)
sona epiktekten bahsetti felan :)
şartlanmalar üzerine seanslarımız filan oldu.

dediği dogruydu adam yeni iş veremezdi ama yeni iş bulana kadar o işyerine sabretmeme veya olumsuzluklardan minimum etkilenmeme yardımcı oldu :)

ve gene dediğin gibi hiçbir psikologun kesin çizgileri yoktur. Onlar ahlaki kurallara değil kişinin ruh haline bakıyorlar. herşeye objektif yaklaşıyorlar.
yargılanmıyorsun müthiş bişi

Malesef ahlaksız kazığı yediğinde aklı başına gelir ama ozamanda çok geç oluyor. Şimdi şöyle düşün eski sevgilisiyle evlenseydi sen kıymetli olurdun. Senle evlenınce onu kıymete bındırıyor. Erkek millleti hep böyle boşver. Altının değerini sarraf bilir aptallarsa demirle oyalansın.eden bulur merak etme boş ver ben şu an bu dediğimi yapıyorum çokta tın .

Melek gibi koca mi? Arkadaşlar daha yorum yapmak gereksiz bence..150 kusur sayfa boşuna konuşulmuş...nefretle bahsedilen ,bütün pislikleri yapan adam melek oldu..dağılın ...

siyahbeyaz sana yardımcı olan boşanmış arkadaşlara hep senin kocan gibi değil diyorsun birçok örneği var
yenidendoğdum elmayra burcu vb.
senin kocanda çok iyi olsa yanında olur kaç aydır çocuğunu karısını bu zorlu hayatta tek başına bırakmaz

o yüzden kendi kocanı göklere çıkarmak istiyorsan bari başkalarının eski kocalarına laf söylemeden yap çünkü gerçekçi olmuyor
iyi kocalar melek kocalar eşlerinin çocuklarını yanında olur
senin ki de yanında olmadığına göre çokta iyi sayılmaz

ve herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil
boşan diyen veya kocanı hala niye bekliyorsun diyen kişilere terslemeden de cevap verebilirsin
ha bi iki kişinin yorumlarını da istiyorsan aç bi msn adresi oradan yaz

her farklı görüşte olan kişiyi paylayıp
yazmayın etmeyin diyorsun
bu hoş olmuyor

Siyahbeyaz, böyle kocalar var evet. Yalnız bunlar sandığın kadar çok değil. Bdv bölümüne kocası iyi olanlar "kocam çok iyi" diye konu açmıyor, kocası aldatmayanlar "kocam aldatmıyor" diye konu açmıyor. Buradaki konulardan dolayı böyle bir izlenime kapılmış olabilirsin. Bana göre bir erkeğin öyle çok büyük (aldatma, vb.) bir sorun olmadan karısını bebeğini bırakıp gitmesi, gününü gün etmesi, evde karısı, helali gelecek konusunda endişeliyken kendisinin eskort peşinde olması da onun kötü biri olmasını sağlar. Kocan melek değildi, sadece sırf iyi yönlerini düşünüyorsun o kadar. Burada kocası en kötü, en fena kadın bile kocasının iyi olan 20 özelliğini sayabilir. Çok şükür eşimden memnunum ama burada bir çok kötü özelliğini bulup sayabilirim, bu bakış açısı çünkü.

Kocandasn boşan yada boşanma diyemem orası tamamen "senin" kararın. Ama kendini suçlayıp eşini temize çıkartmaya çalışma. İlerde bazı şeyler ters gittiğinde gereksiz yere kendini suçlayacaksın. Haklıyken haksızmış gibi hissedeceksin. Böyle düşünerek sadece kendine zarar veriyorsun.

Bir söz vardı, çok severim. "İnsanların iyi olduğunu düşünerek onları iyi biri yapamazsın"

midem almaz noktasından melek kocaya terfi
geçen gecede benim kocam seninkinden iyidir falan demişti sanki yarıştayız,sonra baktım mesaj düzenlenmiş noktalı bi mesaja dönmüş, yazılan bazı şeylerin can yanmasından mütevellit olduğunu düşünüyodum ama şimdi ne düşüneceğimi bilemedim, diğer konuyuda bu konuyuda baştan sona okudum bi gece, o kadar çok tutarsızlık var ki hepsine bişey yazacak olsam sırf bu konu yüzünden kk'dan şutlanabilirdim,bencede bu koca melek olabilir dayanma gücü iyiymiş

benimde hep dikkatimi çekiyordu ama hadi yazmayım diyordum ama artık milleti azarlar ve başkalarının kocalarına laf söyler moduna geçti o zaman dayanamadım

Melek gibi koca mi? Arkadaşlar daha yorum yapmak gereksiz bence..150 kusur sayfa boşuna konuşulmuş...nefretle bahsedilen ,bütün pislikleri yapan adam melek oldu..dağılın ...

katılmakla beraber aslında şöyle düşünüyorum siyahbeyaz fazlasıyla dominant bir karakter bundan birkaç ay önce kocası başına buyruk hareket ettiğinden aralarında da çok fazla diyalog olmadığından müdahale edemiyordu eşine siyahbeyaz. şimdi eşi yeniden muti olmaya başlayınca örneğin facebooktan o kızı silmesi vs. gibi siyahbeyaz takdir etmeye başladı eşini. çünkü eşi onun rahatsız olduğu birşeyi düzelterek diyalogun yolunu yeniden açtı bir de gizli bir mesaj verdi siyahbeyazın da bu hoşuna gitti takdir etti. aslında siyahbeyazı anlıyorum ben benzer bir karakter yapım var ama abartması tuhafıma gitti melek konumuna getirmesi.

Kocasi iyi bir adamdi dogru soyluyor .

Adamdi diyorum cunku bu adami bu hale getirenin kendisi oldugunu bal gibi de biliyor ...

Buradakileri okuyunca anladi, ama is isten gecti .
Bosanma davasi acmamasinin en temel sebebi de bu ...

Veeee ben bunlari daha foruma uye olup ilk actigi konuda yani esi evi ilk terkettiginde soyledim ...

Yine o zaman binbir tepki aldim
ve goruyorum ki su an siyahbeyaz benim dedigim noktada

Bir insana surekli kufur ederseniz, hor gorurseniz
melek de olsa seytana donusur .
Hele hele bu bir erkege yapilirsa ...

Siyahbeyazin esi burada o konu acan kadinlarin durumunda ,
yani olay tam tersi ,
bunu yeni yeni idrak ediyor

Bu konu acildigindan bu yana fikrim hic degismedi
degismeyecek de ...

Çok komık yorumlar yazılmıs okunmadıgı da cok acık ..Hıcbırıne de cevap vermıyorum..Burası benım konum ne ıstersem de onu yazarım kımseye acıklama yapmak zorunda da degılım ...İstedıgım kadar tutarsız ve dengesız ruh halım olur..buraya yazanların cogu da bunları yasadı sımdı yasayanlara sen de böyleydın ayrıldıgında dıyınce mı suclu olduk..Topa tutacak stres atacak baska konu bulun!!!!!

Benim eski eşim de kötü bir adam değildi. Sadece gazla çalışmayı severdi. Di-lere miş-lere kaldıysa işimiz yandık :)

İnanın anlatsam burdan köye yol olurdu. Onun beni aldatması(!) dışında mükemmele yakın bir ilişkimiz, arkadaşlığımız vardı. Saatlerce sohbet ederdik, eğlenir, alşveriş yapardık. Beni aldattığını ve boşandığımızı duyan arkadaşlarım şoka girdiler. İnanın herkes ilişkimizde benim ona yamuk :) yapacağımı düşünmüştü, o kadar düşkündü bana bize birlikteliğimize.

Ama beşer şaşar. İnsan cabuk değişebilen bir organizma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…