- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.481
ben de az önce yazmıstım ama kacırdın sana degmez dıye sıldım sonra.Bu durumu anlamayanlar artık rıca ederım yorum yazmasınlar ..Benı gercekten anlayabılen ınsanların
yorum yapması ıcın yazdıgım hersey bosa gıdıyor ..hep bır saldırı bıktım artık ..Evdekı sorunlarınızı bana saldırarak çözemezsınız ..
siyahbeyaz gecen gun kizin biri konu acmisti kocam beni birakti gitti gunlerdir camin onunde bekliyorum vs diye
kizin biri gitmis neden camiinin onunde bekliyorsun ne alaka yazmis fln bi suru camii tartismasi gecti ardindan...
neyse dicegim su ki buraya angutu da yaziyor arifi de tabiki herkesi onemsemiceksin
kimseye aciklama yapmak zorunda da degilsin
bazi arkadaslar yipranmaman acisindan kararini ver artik fln diyor ama ben acele etme derim
senin nasil inislerin cikislarin oluyorsa bitirip bitirmeme konusunda emin ol ki esinin de var
aci ceken taraf sadece sen degilsin canim ama bu acilar sizi uzaklastirir mi daha mi birbirinize baglar bunun cevabini kimse veremez
insallah hakkinizda hayirlisi olur bu arada bilmeni istiyorum ki seni dizi izler gibi takip etmiyorum
dua ediyorum guzel haberlerini aldigimda gulumsuyorum yani mudahale edemiyorum sana ama hep iyi ol istiyorum zaten yasam da boyle bise degilmi?
Yazmayım dedim ama tekrar özür dileyerek birşey sormak istiyorum..hangi psikolog birine bu kadar zarar veren bir kişi için böyle kayıtsız kalip ne karar versen ilerde pişman olabilirsin der? Benim bildiğim bir psikolog, hastasının psikolojisini bozan şeyden ya da kimseden mümkün olduğunca uzak durmasi gerektigini söyler..ben de gittim ..en azından bana öyle demişti..seni muallakta birakmaz hiçbir psikolog..bence psikologunu değiştir..faydasını gorecegini düşünüyorum..tüm iyi niyetimle soyluyorum bunu..yanlış anlaşılmasın...
Katılıyorum...Bende psikolojik destekteki amacın kişinin hayatının kontrolünü ele almasını sağlamak olduğunu bilirim başkasının eline vicdanına bırakmak değil herhalde doğrusu...
Yazmayım dedim ama tekrar özür dileyerek birşey sormak istiyorum..hangi psikolog birine bu kadar zarar veren bir kişi için böyle kayıtsız kalip ne karar versen ilerde pişman olabilirsin der? Benim bildiğim bir psikolog, hastasının psikolojisini bozan şeyden ya da kimseden mümkün olduğunca uzak durmasi gerektigini söyler..ben de gittim ..en azından bana öyle demişti..seni muallakta birakmaz hiçbir psikolog..bence psikologunu değiştir..faydasını gorecegini düşünüyorum..tüm iyi niyetimle soyluyorum bunu..yanlış anlaşılmasın...
Psikolog boşan ya da devam et diyemez. Böyle bir yükümlülüğü yok. Vicdanını ya da duygularını dinleyemez, dinlememeli. Sadece bakış açısını genişletebilir, hislerini ve mantığını ortaya çıkartabilir. Eğer bu kadın böyle yapmalı diyerek zihnini kontrol altına almaya kalkarsa bu resmen karşındakini kullanmak ve kendi fikirleri doğrultusunda zihnine girmek olur. Çok doğru söylemiş psikoloğu bence. Ne karar alsa pişman olabilir çünkü duygusal bakıyor mantıklı değil. Yıkım içerisinde ve kendisini en iyi hale getirecek kararı vermeli. İşte bu noktada hayatının kontrolünü ele alacak ama sadece doğru zamanda. Nedense savunmak istedim, neyse, psikolog yargıç değil ki...
Haklisiniz ama sanirim yanlış anladınız..bir psikolog birseye devam edersen neden etmen gerektigini,etmezsen neden etmeyecegini nedenleriyle örnekleriyle anlatmaya, kişiye yol gostermeye calisir..bosan ya da.devam et diye bir sey demez tabii ki.ama zaten arafta olan kişiyi de o arafa iyice itmez değil mi'? Eğer öyleyse ben bu psikologa seans uzatmak için konu sahibinden fazla para almaya çalışan biri gözüyle bakarim
Söylediklerinizin hepsi bence de doğru ve olması gereken bu..Boşan yada boşanma demesi mümkün değil söylemek istediğimde bu değildi zaten..Ama duygusal bakıştan mantıklı bakış açısına geçiş yapabilmesi mevcut koşulları devam ettikçe çok zor değil mi ? Bu koşulların değişmesi de ancak kararlar almasıyla mümkün olabilecek..Sanırım orada bir kısır döngü söz konusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?