- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.812
- 798
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.521
Hiç de acelem yok şahsen iş bulup gerçekten o işte kalıcı olacağıma emin olmadan asla adım atmayı düşünmüyorum
Bu şekilde ne kocama dönerim ne de boşanmayı düşünürüm..Arkamı sağlama almam şart..Kendi ayaklarım üzerine
sağlam basmadan asla adım da atmam atmayacağım..Eşim konusursa boşarım imzayı atarım zaten hemn biter,
onun dısında olacak hiçbir kararı da ben verip uygulamayacağım..Tek bildiğim işim olmadan ne sşime dönerım ne
de ayrılırım kendım ..
ben şahsen burdakı kadınların kocaları gıbı bırıyle karsılaşıp da ömrümü alttan alıp tavız vererek gecırecegıme
kendı melek gıbı herseyıme evet dıyen kocama döner onu alttan alırım daha iyi ..
Psikoloğum benim duygularımı çıkartma aşamasında.. Lykuda siz psıkologsunuz sanırım..?
evet adama demediği kalmadı...etmediği hakaret kalmadı,şimdi adamın melek olduğuna kanaat getirdiMelek gibi koca mi? Arkadaşlar daha yorum yapmak gereksiz bence..150 kusur sayfa boşuna konuşulmuş...nefretle bahsedilen ,bütün pislikleri yapan adam melek oldu..dağılın ...
ben de aynısını düşünüyorum..evet adam çok iyi bir adammış ama onu kendisi bu hale getirmiş...adamın evi terk etmesinin sebebi de bu tavırlar bence..adamı yerin dibine soktu çıkardı bin kere...midem almaz noktasından melek kocaya terfi
geçen gecede benim kocam seninkinden iyidir falan demişti sanki yarıştayız,sonra baktım mesaj düzenlenmiş noktalı bi mesaja dönmüş, yazılan bazı şeylerin can yanmasından mütevellit olduğunu düşünüyodum ama şimdi ne düşüneceğimi bilemedim, diğer konuyuda bu konuyuda baştan sona okudum bi gece, o kadar çok tutarsızlık var ki hepsine bişey yazacak olsam sırf bu konu yüzünden kk'dan şutlanabilirdim,bencede bu koca melek olabilir dayanma gücü iyiymiş
evet şimdi sizin kocalarınız kötüydü bi kere moduna geçtibenimde hep dikkatimi çekiyordu ama hadi yazmayım diyordum ama artık milleti azarlar ve başkalarının kocalarına laf söyler moduna geçti o zaman dayanamadım
Kocasi iyi bir adamdi dogru soyluyor .
Adamdi diyorum cunku bu adami bu hale getirenin kendisi oldugunu bal gibi de biliyor ...
Buradakileri okuyunca anladi, ama is isten gecti .
Bosanma davasi acmamasinin en temel sebebi de bu ...
Veeee ben bunlari daha foruma uye olup ilk actigi konuda yani esi evi ilk terkettiginde soyledim ...
Yine o zaman binbir tepki aldim
ve goruyorum ki su an siyahbeyaz benim dedigim noktada
Bir insana surekli kufur ederseniz, hor gorurseniz
melek de olsa seytana donusur .
Hele hele bu bir erkege yapilirsa ...
Siyahbeyazin esi burada o konu acan kadinlarin durumunda ,
yani olay tam tersi ,
bunu yeni yeni idrak ediyor
Bu konu acildigindan bu yana fikrim hic degismedi
degismeyecek de ...
Siyahbeyazin esinin suanki kosullarda geri donecegini dusunmuyorum daha oncede yazmistim bunu
siz olsanız dönermisiniz
ben ki bu forumda dan dan yorum yaparım patır patır saydırırım çekincelerimi, düşüncelerimi vs, ama bu kadından ben bile korkuyorum o sebeptendir ki konusunu okusamda pek yorum yapmam zaten ne zaman yorum yapsam bana takıyo gözümde parmak sallayan bi kadın canlanıyo korkuyorum,aslında asıl korkum şu, bu konuda mikado abla ve bikaç arkadaş dışında çoğu kişinin kraldan çok kralcı olması, bişey desem biliyorum ki topa tutulucam Cudananın dediği gibi, bu tavır bi insana fayda getirmez anlamadılar bunu, dizi gibi ellerinde çekirdek varmışçasına yorumlar yapıyolar
Aslında birçoğumuzda olan bir problem siyahbeyazda da mevcut..."Öfke kontrolü"...Hiç kimse ben hiç sinirlenmem falan demesin..Hepimiz haklı yada haksız yere kızar sinirlenir öfkeleniriz..Ama bazılarımız bunu kontrol altına alıp olumlu bir diyalogla çözebilirken bazılarımız sözler ve davranışlarla kontrolden çıkabiliyor...Buraya yazılanlar bir anlamda çok da önemli değil..Bu gün sayfadan herhangi birimiz çıksak ve bir daha girmesek hayatımızda hiç bir fark olmadan devam ederiz...Ama yakın çevremize söylediklerimiz attığımız mesajlar yazdıklarımız ve davranışlarımız tüm hayatımızı etkileyecektir..Bunun farkında olarak davranmak lazım..Ve bunu sadece yakın çevreye davranırken değil hayat tarzı haline getirmek için her ortamda yapmak lazım...
Aslında birçoğumuzda olan bir problem siyahbeyazda da mevcut..."Öfke kontrolü"...Hiç kimse ben hiç sinirlenmem falan demesin..Hepimiz haklı yada haksız yere kızar sinirlenir öfkeleniriz..Ama bazılarımız bunu kontrol altına alıp olumlu bir diyalogla çözebilirken bazılarımız sözler ve davranışlarla kontrolden çıkabiliyor...Buraya yazılanlar bir anlamda çok da önemli değil..Bu gün sayfadan herhangi birimiz çıksak ve bir daha girmesek hayatımızda hiç bir fark olmadan devam ederiz...Ama yakın çevremize söylediklerimiz attığımız mesajlar yazdıklarımız ve davranışlarımız tüm hayatımızı etkileyecektir..Bunun farkında olarak davranmak lazım..Ve bunu sadece yakın çevreye davranırken değil hayat tarzı haline getirmek için her ortamda yapmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?