Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Herkes konuya yorum yapiyor ,
baska seyler karistirmiyor ki
Ve en onemlisi ben bu evliligin siyahbeyazin kisiligi yuzunden bittigini dusunuyorum.
Hem de en basindan beri ...

Bunu da gostermek isteme sebebim yine onun iyiligi icin.
Ola ki esiyle bosandilar ,
yeni biri girdi hayatina ayni seyleri yasamamasi adina...

Herkes hata yapabilir, hatalar insanlar icindir
hatalarini yeni yeni anliyor ,
esin senin degismeni bekliyor demistim inanmamisti bana...

Ayrica konuya baska seyler karistirmayalim demek icin
insan once bunu kendisi uygulamali ...

Son düzenleme:
LYKUDİA aynen dedıgın gıbı burda bosan gıtsın dıye martaval okuyanların cogu ite kaka evlılık surdurmeye ve cekılmez kocalarına dayanmaya calısan ınsanlar..Bu yüzden zaten burda abartılı yorum yapıp okumadan anlamadan konusanlara hiç de cevap vermemem gerekıyor...Konum ne zaman sayfalar alsa hemen bırılerı konuya göz dikip kapattırmak ıcın kıskancça olay cıkartıyor ..ama asla yorum yazmıycam siz benı duygularımla yargılayamazsınız...!Cudana hala anlayamadıgın bırsey var %50 kocam %50 ben hatalıyım; hıc de %100 ben hatalıyım demedım demem de ...
MRVZYNEP hikayen benımkı gıbı ıste ınsanların anlamadıgı kısım da bu..Yuva yıkmak yık demek kolay herkes ıstedıgı gıbı burda atıp tutabılıyor ..Gerçek hayatta kımbılır ne tavızler verıyor bellı değil..Bak esınle nasıl her ay bambaska seyler yasanmıs ..İşte bız de öyleydık her ay daha baska düşündüm ve issettim bu da tutarsızlıkmıs ..Çok komık yaa..Tabi ki onun tavrına göre dusunurum degıl mı?Sen burda aynısını yasamıs biri olarak kendınden bılıyorsundur emınım..her ay degıl,her gün bile fikrin değişebilir..Ama ben çocugumun babası olan adamla ayrılmamısken ve bundan sonra ıkımız de sonrakı sevgılımıze daha dıkkatlı davranacaksak tabı kı kendı kızımın babası için tavız verırım ,elalem ıcın değil..burda BİTMEYEN bir evlilik var ve size göre de yaşamak zorunda değilim..Senin psıkologun cok dogru söylemıs ,araya zaman girmeli ve herkes hatasını görmelı ..Zamana bırakmak dururken neden fevrıce bosayacakmısım veya barısacakmısım kı...Burda herkes baska yorum yapıyor..bugune kadar herkese göre hareket etseydım asıl o zaman dengesız olurdum..gayet normal bır sürec yasıyorum hıckımseye de laf falan etmedım abartılmanın da bu kadarı..konuma saldırmak ıcın oyunlar dönuyor baska da bırsey degıl..Yoksa herkese verebılecek net cevabım var alnım ak çok sükür..Sankı forumdakı tek sinirli olan ınsanmısım da..Çok komiksınız..
Bir kere bır ınsanı DUYGULARI ve DÜŞÜNDÜKLERİYLE yargılamamayı ögrenmenız gerekıyor (üstüne alınmaması gereken alınmasın lutfen)
İnsan SADECE YAPTIKLARINDAN SORUMLUDUR:...HİSSETTIKLERI için topa tutulamaz!

ben siyahbeyazin yorum bekledigini dusunuyorrum

benim kizdigim nokta cok sert sekilde yargilanmasi

bir insani elestirmekle yargilamak arasinda fark var

mesela mikaadonun bazi goruslerine katilmasamda elestiriyi iyi yapiyor

ama siyahbeyaz sen bla bla bla insansin diyip de olayi bitirmek baska birsey

ayrica 'ben demistim' lafindan nefret eden bicok kisi vardir bu konuda yalniz degilim herhalde

Kadınlar kulübünü ve senin konunu bilmesem bu işin arkasında CIA ya da MOSSAD var derdim :) Ajanlar pusuya yatmış senin konunu kapattırmaya çalışıyor :)

KK senin konun gibi kaç konu gördü, kac kavusma kac ayrılık kac ihanet gördü. Bazı konuları ilerledi, bazıları sonuclandı, bazıları da geçmişe gömüldü. Ama senin konunda gr ilerleme yok.

Mikado abla sabırla sana katılmadı halde, sayfalarca yorum yazdı. Ama sen beni hicbirinin ilgilendirmez, burası benim günlüğüm ben sadece psikologumu dinlerim, yazar yazar cıkarım diyorsun. Madem burası senin günlüğün konunu hayata daire, ilişkilere falan taşısınlar da görelim hep birlikte, tek başına yazabilecek misin günlük gibi?

Zamanmış, mesafeymiş.... Kaç ay geçti aradan, adam "nasıl olsa benim dönmemi bekliyor, bari kafama göre takılayım" derdinde sen hala davayı o açsın kızıma ne cevap veririm derdindesin. Boşanmayacaksan bile blöf yap dedik, erkekler güç gösterisini sever tırsar dedik ama sen nuh dedin peygamber demedin.

Konuya yorum yapınız, x üyeyle y üyenin arasındaki polemikleri dile getirip konuyu başka yönlere çekmeyiniz ve polemikleri hatırlatarak konuyu uzatmayınız lütfen...

son cumlen cok hosuma gitti

bu arada herkesin gorebilecegi sekilde sana sunu sormak istiyorum

konunun kotu gunah kecisi secilen biri ollarak eger sen benden rahatsiz oluyorsan ben buraya girmek istemiyorum

nerden biliyorsun onların yanında mı yaşıyorsun
yine aynı şeyi yapıyorsun tamam kocana kıyamıyorsun boşanmak istemiyorsun neden başkalarının kocalarına laf söylüyorsun
koca yarışı mı yapılıyor burda da haberimiz yok

bi arkadaş yazmıştı burası bir derdim var köşesi tabii ki mutlu evlilikler iyi kocalar sayfalar dolusu anlatılmıyor
istersen birde öyle konu aç gör bakalım senin kocan mı iyi başkalarının mı

hep kendini haklı çıkarmak için kötü kocaları örnek gösteriyorsun ama küçücük kızınla hayat mücadelesi veriyorsun ne için bi düşün
madem kimsenin düşüncesine saygın yok kapat konuyu al psikoloğunu evine bütün gün ona anlat

sana sayfalar dolusu yazılıyor verdiğin cevaplar o kadar kaba ki kimseyi bu kadar azarlama hakkın yok
iyi günler geçirmiyorsun ama acısını kocandan çıkaramadığın için burada ki bi kaç kişiden çıkarma hakkını vermiyor sana

ilk konun kapandığında zor durumda neden kapandı demiştim yanılmışım
sen böyle cevaplar vermeye devam edersen ne yapacağımı bilmiyorum 15 konusunu açarsın

Delımusakka neden rahatsız olayım tabı kı olmuyorum ıstedıgını yazabılırsın ..En azından anlıyorsun benı bazen bunu anlıyorum..
Bir de ben herkese her zaman ıyı kötu yorumlarınız ıcın çok tesekkur ederım dedım basından berı yorum yazanları da bılıyorum
tanıyorum ...Sadece herkese göre hareket edemem o zaman zaten hıcbırsey yapamazdım herkes ıstedıgı yorumu yazsın ama
yazarken düşünerek yazsın ..Kırıcı olmamaya calıssın demek ıstıyorum ..ama bız sana ne dedık nıye bunu yapmadın hala nerdesın dıyerek yargılamalar cok çirkin ve anlamsız ...!Benım bugune kadar dert bölumune yaptıgım her yorum empati duyarak ve gercekten dusunerek yaptıgım yorumlar..ama nedense bana gelınce herkes sövecek yer arıyor burası oluyor!

Ben kimsenın kocasını kımseyle yarıstırmıyorum Türkiye'nin genel kadın erkek profili belli..yuvayı da dişi kuş yapar..Nasıl yapar?Her işi yapar,hem bakımlı olur,hem eve ekmek getirir,hem çocuğa bakar,hem kocaya ilgi gösterir yine de yaranamaz yalan mı?Ben bundan
söz ediyorum sanalda yanlıs anlayacak yer arandıgı ıcın ben konum dısında yorum istemıyorum bu kadar açık ve net..Ben olan birşeyi
yazdıysam aradan bır cumle cıkartıp ona saydıran bırı oluyor sonra da zincirleme herkes aynı lafları söyleyıp topa tutuyor ..Yazdıklarımı dogru dürüst okusaydınız buı kadar yanlıs anlamazdı kımse zaten !Kimseye acıklama da yapmıyorum ya ne yasarsam onu yazacagım his benim hissim olay benım olayım ben yasıyorum sonucta ..Empatı yapabılen yapsın yapamayan da yargısız ınfaz yapmasın kendı hayatına baksın bence...
AYRICA BEN BURAYA HERKES BIR KARAR VER DEDIGINDE DE CEVABIMI VERMISTIM OKUNMADIGI O KADAR ACIK KI KIMSE BENIM NE YAZDIGIMI OKUMADAN EN SON KIM NE YAZMISSA ONA YORUM YAZIYOR BUNLAR COK ACIK ...TEKRAR TEKRAR YAZMAMI GEREKTIRECEK BIR DURUM YOK BENCE..nasılsa okunmuyor ...okuyan anlayanlar yorum yazsın ve SADECE BANA yorum yazsın polemık olmasın MUNE'NİN dedıgı gıbı gercekten konu dagıtılmasın!

Son düzenleme:

baslarinin eslerine iftira atmasan iyi edersin,nerden biliyorsun kaka evlilik yürüttüklerini
buraya yorum yapanlarin cogunun evliliginde cok mutlulular
kiskanclikdan bahs ediyorsun konunu kiskaniyorlar yapma ALLAH askina kim niye kiskansin
her yorumunda cok komik deyip duruyorsun ben komik yorun göremedim,gösterde bende güleyim

hayatinda yasadigin acilarin hincini burdaki insanlardan cikarma,yorum yapiyorlar kabul edersin veya etmessin o senin sorunun
birde burda senin kimse kötülügünü istemiyor,herkes senin icin en iyi olani istiyor neden yanlis anliyorsun bukadar agresiflik yapip herseyi ters anliyorsun

kendi kocani melek baskalarinkini kaka yapamassin baslarinin degil senin kocan kizini seni yuvasini birakip kacti

Okumadan yorum yazmasana daha az önce yazdım baskalarının kocasına bırsey demedıgımı
!!!Ben genel söyluyorum hala foruma ındırmeye calısmayın ..Yürüyen evlılıgın %90ı kadının alttan almasıyla yürür kımse de bunu ınkar edemez!

Son düzenleme:
Ayrıca da BİR DERDİM VAR bölümü insanların özelını paylasıp yardım ıstedıklerı bır bölum..Gelin beni yargılayın, agzınıza gelenı saydırın ,stresınızı atın dıye acılmıyor...

Ben böyle yorumlar yapmaktan hiç hoşlanmıyorum ama lütfen artık "senin kocan seni ve kızını bıraktı" kalıbını kullanmayın...Konun açılış nedeni ve başlığı bu zaten...Kimseye cevap yada kimseyi hedef alarak yazmadım...Kimseyle de tartışmak istemiyorum..Sadece yapıcı / yardımcı eleştiri yaptığımızı söylüyorsak bu kalıbı tekrar etmenin hiç kimseye faydası yok....

Siyahbeyaz gerçekten kırıcı yorumlar yapıyor olabilir ama cevaplarda oldukça kırıcı...

size gercekleri söyleyince agzina geleni sayiyormu oluyor,size saygisizlik yapmadan yorum yaptim

hatta burdaki bi cogu kisi aynisini yapti saygili iyimser bir sekilde sizin iyliginiz icin

siyahbeyaz son kararın ne?
sence sen boşanma davası açmayıp kızının gözünde daha mı melek olacaksın?
kandırma kendini....

Kararım falan yok kim gittiyse o karar verir..Ben akışa bıraktım hayatımı yaşamam gerektiği şekilde yaşıyorum..!
Bu da kendini kandırmak değil düzelecek bir durum varsa zaman gerekir ,acele etmemi gerektiren de hiçbirşey
yok ...

acele etmene gerek yok tabi de...bi sonuca varmadan iyi veya kötü...senin huzur bulacağın yok...
ne önünü görebiliyorsun ne plan yapabiliyorsun ...çok zor bir süreç...
bunu yaşamayı hak ediyormusun...?büyük konuşmiyim ama ben kendime bu kötülüğü yapmazdım....

gayet de forum için yazıyorsunuz..
burada konu açan sizsiniz yorum yapmak herkesin hakkı...
yorum yapanlara martaval okuyo derseniz terslerseniz konu açmayın..
insanlar vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyor .yaptığınız hiç hoş değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…