- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.581
Yazmasında bir sorun yok tulipa, insanlar onun için üzülüyor, bu belirsizliğin onu daha fazla yıpratacağına inanıyor. Tk derdimiz bu, yani onun iyiliği.
Belki kk ile ilgisi yoktur da senin olgunlaşmanla ilgilidir. Hepimiz hata yaptık, hepimiz yanlışlarımızı sonradan gördük. Eğer o senin için doğru insan olsaydı bu ilişki bir şekilde devam ederdi inan bana.
ben de depresyonun kralını yaşadım, hala da yaşıyorum ama bir şekilde hayatta kalmaya çalışıyorum. Üstelik benim yaşadıklarım da yenilir yutulur seyler değildi, tüm bunlara rağmen kimseye kapılarımı da kapamadım, beni bu saatten sonra kimse üzemez, hele hele onun bunun elinde rezil de olmam, rezil ederim ancak :)
Hamıle ıken terkedılmek daha zor.. Hormonlar delı edıyor aglamadığım an . Yer yoktu.. Kontrollere herkes eşiyle gıderken ben annemle gıdıyordumm.. Hıc hamıleyken sımartılmadım.. Hep ağladım..kızım 7 gunlukken gobegı kanadı lohusa halımle annemle doktora goturdumm yolda kendımemı bebegımemı aglayacagımı sasırdım.. çokk zordu.. Iykıde hamıle ıken terkedılemmısın
yorumunu aglayarak okudum..O kadar etkilendim ki..Kime ne teselli verecegımı sasırdım su anda..Allahım hepınızı mutlu etsin ne diyeyim..
Ben evlilik sorunlarımda bile daha mutluydum biliyor msunuz?Bu boşanmanın tahribatlarını anlatır sanırım size...
Ve cudana sen hala anlamamaya devam et,ben hatamı 2.ayda zaten gördum ,ama bana hatamı bir kere bile belirtmeden 8ayımı kavga cıkartmaya ve kendını kovdurmaya calısarak benı bezdırerek gıden bırının de aa ben kötuyum dıye evı terk ettı yalanına ınanmayacak kadar İÇİNDEYIM olayın...Bunun ıcın gıden adam bunu söylerdı konusmak ıster uyarırdı..Ben bunları yazdım bin kere...
Hala aynı kelımelerı yazmaya devam etmesen daha iyi..Çünki hiç okumadıgına ınanıyorum..Her ne olursa olsun bir adam sırf kavga edıyorduk gıttım dıyerek evlılıgı bıtıremez ..ÇOCUKLU bır evlılıgı hıc bıtıremez..bitiyorsa hatasını görmesı gereken odur ben değil..Binbeşyüzüncü ve sonuncu defa yazıyorum ..Aldatılan kadın da terk edılen kadın da hatalı falan degıldır..O tamamen erkeğin ..... olmasındandır...!Eşim benım yüzümden değil bekar hayatı yasamak sorumsuzca özgurluk yaşamak ıcın gıttı ..Ve aradıgını bulamadıkca da mutsuz oldugunu yazdı bu 2*2 = 4 kadar kesın ve net...
..Burda bosandım cok mutluyum dıyenlere hıc ınanmıyorum,benım bosanan arkadaslarım ne kocalarını hala beklıyorlar neler yasadıkları halde ..Gercek hayat cok baska ..Burda yazılanların bazısı kendı yapamayacagı seylerı yazıyor dedım yalan mı ?Hiç de yalan degıl ..
..oysa kı orda bır olay var ben bunlara yorum ıstıyordum gecelerce yorum yaz dedıgım seylere ne zaman yorum yapıldı acaba?1hafta oldu kımse esımın kızı benım ıcın sıldıgını ve mutsuz oldugu mesajını görmuyor nıyeyse..Asıl yorum yapılması gereken tek sey burda benım yazdıgım yorumlardır ,ama bugune kadar hep konum dagıtıldıgıyla yanlıs anlamayla kaldı ....
Arkadaşlar bu konu biraz fazla uzamadı mı?
neyse ne artık...iki tarafta kendine göre haklı.
konuya dönersek,
siyahbeyaz eşinin dışarda görüşmek isteme nedeni,
öylesine mi yoksa annengilin evinde rahat değildi de seni de mi görmek istedi?
ben bunu güzel bir gelişme olarak görüyorum ama
lütfen bu görüşmelerde sakin davran.sakın sana güvenmiyorum,şöyle
böyle laf söyleme.gerginlik olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?