Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Siyahbeyaz mesajlarına baktım göremedim.

Kayınvlidengil gelecekti geldiler mi noldu?

Birde boşanma davası açmamakla kararlımısın hala?

Canım uzun hikaye bulup okusan yorumlasan süper olurdu ben sayfayı yazarım sana
oo neler olmadı ki:)
Evet davayı açıp onun işini kolaylaştırmak istemiyorum madem bir karar verdi
kendisi açsın,ben ilerde kızıma bunun hesabını veremem ..Hem de vicdanım
rahat olmaz o zaman ..

Canım sayfayı bulamadım sen yaz sayfayı okucam ben.

öbür konuda kalmıs burası canım buyur bak uyuyacaktım sırf senın yorumun ıcın bekleyecegım

Anlatayım haftasonu bombaları =
-Ben artık birlikte olmak istemedğimi,mağduriyetimi,çektiklerimi anlattım annesi ve ablasına..
-Eşimin babası da geldi ben iyi ağırladım annemler gündüz biraz konuştular,onlar ailecek bizi
karşılaştırıp konuşturup ayrılık sebebini öğrenmek ve çözmeye gelmişler..
-İşler hiiç umulduğu gibi olmadı,eşim geldi yemek yiyecekti..Babam geldi içmişti (alkoliktir)
sonra direk eşime ''ya evine dön,ya da bu çocuğu bir daha göremezsin,bu sokaktan bile
geçme ''dedi ailesinin yanında
-Tartışma büyüdü,ablası beni sakinleştirip mutfakta tuttu,eşimi odaya aldılar orda ailesine
bağırıp çağırıyordu siz ne diye geldiniz iyi halt ettiniz vs vs
-Sonra babamı annem alıp göturdü,ben sessiz kaldım ..
-Eşim ağladı yarım saat odada tek bıraktılar,hıckıra hıckıra agladı (yanına gidip sarılmak
isterdim ama yapamadım
-Sonra geldi içeri,ailesi en az 1 saat kimse konu açmadı,konuşmadı vs..En son da ben
bebeğimi uyuturken duyduğum kadarıyla babamın bu hareketini de rahatça bahane
ederek bir daha dönmeyeceğini anlattı karışmayın dedi.Hatta ablası 3-4ay eşinden
ayrılmış sonra birleşmiş annesi örnek gösterdi,bizimki gibi düzelemeyecek bir durum
yoktu onlarda falan dedi !(Ne acaba düzelemeyen!)
-Ben çok sinirli geldim içeri,kimse yine konuşmadı..O giderken hesap numaranı mesaj
at,yarın para yatırırım dedi.Ben de elden çocugu görmeye gelınce ver dedım ,biraz
bozuldu haftasonu yatmıstır paran şimdi ver dedim o da inanmıyor musun derken
kes sesini seninle para konusunda muhatap olmayacagım cık gıt burdan dedım aılesının
yanında koydum lafımı gıttı !
-Ailesine yarn sizi almaya gelirim dedi gelme seni görmek ıstemıyoruz dedıler
-Ailesı benım haklı oldugumu,hatta onun baska bır olayı oldugunu düşünüyor..Çok kızgındı babası
Annesi gece de sabah da aglayıp durdu ..
-Ben onları teselli ettim o kadar güçlüydüm :)
-Yarın avukata soracaklarımı soracağım,protokol hazırlayabilirse eşimin işine gönderip imzala bitsin
diyeceğim ,artık çok sıkıldım.Şimdi benim ailesini çağırdıgımı bile düşünmüştür.Adamlar çok utandı,üzüldü
gece gideceklerdı nerdeyse zor tuttum ..Benim içim çok rahat,onlara görevimi yaptım,iyi davrandım,
kendimi anlattım ,artık o üzülsün benim yapacağım birşey yok..Büyük ihtimalle biriyle..
-Üzgünüm,ama ağlayacak kadar da değil..Zaten onu görmek istemiyorum ,yüzüne bile bakmadım
saatlerce..Giderken konuşunca gözgöze geldıgımde artık benim de onunla olmak ıstemedıgım gıbı
bır his vardı içimde..Bilmiyorum,eskisi gibi olamamamız için çok uğrastı ve başardı gibi..

CoK üzüldüm moralım bozuldu ya nasıl bi karakter hamılelık döneminde boylebısey yapabilir 😞
Zararın nersinden dönersek kardır bunu unutmayalım

Eşinin ağlama nedeni senin babanın tepkisi değildir sanmam.
Sadece tuz biber olmuştur.
Eşin çok dolu bence napacğını bilemiyor.

Sen eşini hala çok seviyorsun.
Sarılmak istiyor ama yapamıyorsun.
Acaba diyorum bi kıvılcım mı barıştıracak sizi.
Bi sarılma bi çift güzel söz.
Bu kadar gibi.

Yoksa düşünüyorum...
Eğer sevgisi bitmiş olsa çoktaaan açardı davayı.
Öylede ailesi gözünde hatalı böylede.
Baksana ailesi dava açmadan tepkili.
Başka birinden şüphleniyor ailesi de galiba.

Keşke baban bari o gün içmeseydi de ortam dahada gerilmeseydi.
Olan olmuş artık.

Ailesi kesinlikle senin yanında.
Burdan öyle gözüküyor.

Kşke masaya koysaydınız herşeyi ailesi ordayken.
Peki sen eşine desene bak ayrılmaksa niyetin aç davayı rahata erelim aklımızda rahat etsin diye.

Gerçekten bi sonu olmalı bu işin böyle olmaz

Bunu 2 haftada 2 kere söyledim ,ilkinde ''yarın açıyorum avukatlar eşliğinde görüşeceğiz artık'' dedi,
sonrakinde de mesajımda görmezden geldi ve cevap vermedi..Anlam veremiyorum ..Şu anda biriyle
değil,ama aranıyor ikinci facebook falan açmış utanmaz ..Birini bulamazsa mı dönecek bu ne yapıyor
onu anlamış değilim..eşimin ailesi de o anda yanımda olur,ama kendi çocukları sonuçta eninde
sonunda onu böyle kabul edecekler..Eşimin boşanmaması ,ben önceden 3 ay bekle demiştim ya ,
ya ondan dolayı ya parası yok dava açacak ya kararsız ya da gizli bir plan peşinde fırtına öncesi
sessizlik hakim..Hangisidir?Ben nasıl konuşayım cnm bunca şeyden sonra,adam bekar olmak gezmek eğlenmek
istiyor çocuğunu bakıcısına (bana)emanet etti sorumsuzca gitti ,ben ne diyeyim ki..Şimdi ben susarak
onsuzlugu kabul ettiğimi ve alıştığımı görsün istiyorum ..Sence başka ne yapabilirim ki?

Üzüldüm son olaylara. Ama şuna emin ol, baban ağzını açıp tek kelime etmeseydi eşin yine de tavrından bir adım geri atmazdı. Ağlaması da suçunu çok iyi bildiğinden. Zaten yanlış birşey de dememiş baban, beyefendi kendi yaptıklarını görmeyip bu kadar lafa mı alınıyor? Ailesi de suçlunun kimde olduğunu görmüşler, gelmeleri çok isabetli olmuş. Keşke davayı eşin açsa daha da iyi olurdu ama hayırlısı olsun bu sürüncemeli duruma iyi bile katlandın.

Davayı açmıycam ki canım neden onun kararı olan birşeyin sorumluluğunu ben alayım ki?
Açmayacağım inatla,kendisi açsın;ama şu konularda geçen gördüm dava+tazminat istemiş
birinin eşi,haksızken kendini haklı yapmış utanmadan ( İnşallah böyle birşey yapmaz benimki.
Valla canım ailesi gördü ama ablası tek kelime etmedi sinsi sinsi izledi sadece ben ağlarken de
olaylar olurken de yorumlarımda da..O kadın eşimi tutuyor ve onları da bu yönde dolduracaktır
gibi geldi bana.Bir daha görüşmek istemıyorum onunla.Haa bir de ailesi babamın bu halini
görünce oglumuz cok bıle dayanmıs da dıyebılırler..Babam yıne de son söylenecek lafları
başta demeyecekti..

Baban bişey demeyip eşinin dediklerine göre tepki alsaymış iyiymiş ama olan olmuş eşinin de işine gelmiş canım. Zaten sürekli suçlu arıyor suç bastırıyor bir şekilde. Yine de aynı şeyi düşünüyorum baban eşine canım oğlum, yapma oğlum dese de eşin de birşeyler farketmezdi bence. Yani eskisi gibi ailen ona iyi davransa bu seferde egoları tavan yapıyor, sürekli seni haksız çıkarıyor. Ben de olsam ilk adımı eşimden beklerdim dava mı açıyor ne yapacaksa sessiz kalmaya çalışırdım. Sürekli bu olaya düşünmemeye çalış zor da olsa önce kendini toparlamaya bak, kendin ve bebeğin için.

Bir de sen olayların içinden net göremeyebilirsin ama uzaktan bakılınca, bu olayı kayınvalidenin dedikleri, görümcenin tavrı veya babanın konuşması hiçbir şekilde etkileyemediğini düşünüyorum. Eşinin bu son derece ayrılmaya kararlı tutumu, olayı bitiriyor böyle olunca da haliyle akla başka biri olabilir mi sorusunu getiriyor.

Ben önceki topikte takip ettiğim kadarıyla eşinin bir türlü davayı açmama sebebi açık kapı bırakmak olabilir mi diye düşünüyordum. Ama bugüne bakarsak ailelerin yanında da kararlılığını sürdürüp geri adım atmamış. Ailesi bile şüphelenmiş haliyle artık.

Canım bgn ekledım baska hesaptan yazdım ya o da sazan gıbı atladı hemen asıldı konusmaya
calıstı yanı bence bırısı yok ama olsun dıye ölüp bitiyor ..Gecenın 1inde hemen atladı mesela,
yeni biri olsa bunu yapmazdı ..Ama olmasını da istiyor o kesin..
Bence kimsenin konuşmaması ve bizi dinlemeleri gerekirdi ya da bizi bir odaya gidin konuşun
diye gönderebilirlerdi..En mantıklı olan buydu .Çünki iletişimimiz hep kopuk ve konuşmadıkça
inatlaştıkça iyice karışıyor..Mesela dayımla konuştuğunda çok ılımlıydı ve kararsızdı..Ama ,bu
olaylar iyice kararlı olmasını sağladı ..

Bu aralar en çok dinlediğim 2 şarkı ..Sizce ben ne hissediyorum neden bu kadar karıştım(

Artık hayatımdan çıksan diyorum
Bu ikili delilik sona erse
İkimiz için de en hayırlısını diliyorum
Hiç olmamış gibi davranabilmeyi
Bu yok ediciliği anlayabilmeyi
Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum

Lütfen
Görmeyeyim seni
Bir yerlerde karşıma çıkma
Konuşmayalım, bakışmayalım
Ne olursun

Daha fazla tükenmeye takatim yok

Sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz
Aslında bakarsan insan olarak iyiyiz
Ama daha fazlasını isteme benden yalvarırım
Ben bittim artık kalmadım

---------------------------------------------------------

Yakışmadı bize bu ayrılık sen ne dersen de
Yemin ederim söyleyemedim daha kimse bilmiyor
Ben istedim ki sadece ikimize dönsün bu dünya
Yemin ederim sensiz gözüme uyku girmiyor
Atalım içimize susalım gitsin
Bütün öfkemizi yakalım bitsin
Ortada bir durum yok onarılmaz
Yeter ki gurur bizi terk etsin
Biz ayrı yara bere içinde kalırız haberin olsun
Yeter ki bir arada olalım isterse dünya dursun
Bu aşk böyle yarım kalamaz
Bana güven hiçbir şey olmaz
Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun

canım biraz geriden takip ediyorum belki üstüne bişiler yazılmıştır
bu dediklerini eğer çok merak ediyorsan yap tabi ama görülme sakın, hatta sen gitme o arkadaşını tek gönder gönderebilirsen rersmi de o çeksin
ama bence kötü bişi yoktur gibi geliyor çünkü adam bişey yapcak olsa face e ordayım burdayım yazmaz salak değil heralde. 2. face hesabı olsa bile tahmin etmez mi senin görebilceğini

yemin ediyorum salak buerkekler ya. bu kadar beyinsiz oluyorlar işte tahmin edemiyor mu senin takip edebileceğin her gördüğüne atlıyor, hem yapar hem yakalanır bunlar
biraz muhabbeti ilerlet bakalım ne olacak
kendi yazı tarzınla yazma ama stilini değiştir anlamasın:)

konunu başından beri takip ediyorum ve çok üzüldüm senin için belki yaşadıklarını gururuna yediremiyorsun anlam veremiyorsun ama bence yapacak bişey yok bırak herşeyi oluruna inşallah iş bulur çalışmaya başlarsın kızınla birlikte mutlu olursun eşine gelince inan o da sana yaşattıklarının cezasını çekecek er veya geç mutlu olması zor yani

Bekarlığa hızlı dönüş yapmak niyetindeyse faceten de bulur bir tane, reel hayattan da maksat gönül eğlendirmekse. O nedenle bu ilişkisi yok anlamına gelmiyor. Artık yeni arayışlara girmiş anlamına geliyor. Kırılma canım ama eşinin başka bir ilişkisi olsun olmasın, adam bekarlığa özlem duyuyor yoksa yeni baba olduğu yeni duygular yaşadığı bu dönemde sizi bırakmazdı ve bu kadar kişi araya girdiğinde inadı kırılırdı.

O yüzden baban çok ılımlı da konuşsa eşin en iyi ihtimal biraz düşünmek için zaman isterdi. Bu zaman zarfında belki gerginlikten yine kavga gürültü olacak ve eşin yine bunları bahane edecekti. Yani bahane isteyen adama bahane çok.

Şahsen artık onun ne yaptığı ve ne yapacağını,geçmişimizi veya gelecekte ne olacağını düşünmekten
vazgeçtim..Akışa bıraktım ve an'ımı güzel yaşayıp MUTLU olmayı seçtim..Boşanma zamanına kadar
vakti var bu olayın;gelirse de gelmezse de o an ne yapacağımı düşünürüm ,şu an umrumda değil..
Sonuçta o benle evliyken bakireydi,şimdi benim yaptığım açılımın devamını başkalarıyla yapmak
istiyorsa yapsın..İlk bebeğinin ilk adımlarının,ilk baba deyişinin ,ilk konuşmasının heyecanı yerine
bir o.p..n vüdücunda alacağı zevki tercih ediyorsa kendi bilir yolu açık olsun..Bir de sonuçta
eşim beni çoook sevdi ,ama bir daha kimseye bana verdiği tavizi vermeyeceğini çoook iyi biliyorum
bu bana yeter..Şu anda tamamen başka biri olacak,asla öyle sevmeyecek kimseyi..Ben zaten hep
yoğunum birsürü işim oluyor,iş görüşmeleri devam,kızım zaten ağlamama bile izin vermiyor,hiç
umrumda değil..Kilolarımdan da 16sını verdim 4 kaldı ,eski kıyafetlerimin hepsi oluyor,az göbeği
de pilatesle indiririm yakında..Bir aile danışma merkezinin bedava yardımına da başvuracağım,
boşanma öncesi sonrası yardım vardı okumuştum..İşe girene kadar bunları hallederim..İş konusunda
da geç olsa da güzel düzgün kalıcı iş olsun diyorum ..Kendimi geliştiren güzel kişisel gelişim kitapları
,yazıları okuyarak ve bebeğimin gelişimiyle ilgili kendimi bilgilendirerek vaktimi geçireceğim ..Olumlulanmaya
karar verdim..Hayat bana güzel,o yoluna baksın..Bulursa da bulamazsa da umrumda değil,ben bana
ait kısma bakarım artık ..Onu düşünerek vakit geçirmeyeceğim..Bugün 1 hafta geçti görmeyeli,tekrar
kendime geldim..Görüşmemek yeterli benim için..Bugüne umutla uyandık kızımla güldük oynadık eğlendik,
Allah olmayanlara da kısa zamanda nasip etsin..Bu resmen hayatın ilacı ..Resmen hayatın anlamı..Bundan
daha güzel bir duygu yok..

kendinizi çok olumlu yönlendirmişsiniz. sizin ve evladınızın adına çok sevindim...
rabbim inşallah sonunuzu da hayırlı yönde bitirsin

Son düzenleme:

bu düşüncelerinizi ve olumlu yaklaşımınızı çok takdir ettim çok güzel adımlar atmışsınız, siz kendinize güvenerek sağlam adımlar attıkça hayat güzellikleri yolunuza serecektir, her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim

İşte budur Harika Bu ruh halini ve düşünce tarzını lütfen koru..Kimi görürsen gör değişme..Değişmeyeceğinide hissettir....Herşeye kulağını tıka..3 maymunu oyna bir anlamda ..Görme duyma konuşma...Geleceğe bak sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…