- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Siyahbeyaz mesajlarına baktım göremedim.
Kayınvlidengil gelecekti geldiler mi noldu?
Birde boşanma davası açmamakla kararlımısın hala?
Canım uzun hikaye bulup okusan yorumlasan süper olurdu ben sayfayı yazarım sana
oo neler olmadı ki:)
Evet davayı açıp onun işini kolaylaştırmak istemiyorum madem bir karar verdi
kendisi açsın,ben ilerde kızıma bunun hesabını veremem ..Hem de vicdanım
rahat olmaz o zaman ..
Davayı açmıycam ki canım neden onun kararı olan birşeyin sorumluluğunu ben alayım ki?
Açmayacağım inatla,kendisi açsın;ama şu konularda geçen gördüm dava+tazminat istemiş
birinin eşi,haksızken kendini haklı yapmış utanmadan( İnşallah böyle birşey yapmaz benimki.
Valla canım ailesi gördü ama ablası tek kelime etmedi sinsi sinsi izledi sadece ben ağlarken de
olaylar olurken de yorumlarımda da..O kadın eşimi tutuyor ve onları da bu yönde dolduracaktır
gibi geldi bana.Bir daha görüşmek istemıyorum onunla.Haa bir de ailesi babamın bu halini
görünce oglumuz cok bıle dayanmıs da dıyebılırler..Babam yıne de son söylenecek lafları
başta demeyecekti..
Beylıkdızınde oturan arkadasımıza bı cumartesı gıdecegım ,sonra bunun facebookundan bakacagız nerde
olduguna veeee dırek 15-20dk da bulundugu yere gıdecegız arabayla sonra da sucustu yapcam ,fotog-
rafını da cekıp aılesıne de yolluycam,cumle alem ögrenecek ..Biliyordum bu aralar karsıma bırseyler
cıkmak uzere oldugunu ..Kızlar benım ıcın dua edın de varsa gercekten dırek yakalayayım da su hem
namussuz hem de durustce sebebını söylemeden cekıp gıden adamın maskesını bosamadan cıkartayım !
Allah'ım yardım et..İşte o zaman ben coook rahatlayacagım içimde hıc keske benle olsa ya da kızım
babasız buyumesın dıye bırsey de kalmayacak ..Off uykularım kactı resmen ...
Bilmiyorum ama çocuklu bir boşanma aşamasında feci aleyhime bir durum yaratıp
kızımı almasını sağlama ihtimalinden dolayı asla böyle bir izlenim veremem ..
Zaten bugün facebookta dondurduğum hesabı açmıştım ne yapacak diye baktım,
hemen gizli olan ikinci facebookunu sadece arkadaşlarının görecegı sekle getirmiş
ben görmeyeyim diye..Demek ki nispet değil,bariz aranıyor şerefsiz ..Henüz bulama
dı demek ki..Gizli facebook alıp ekleyeyim mi?
Diğer facebookumdan ekledım sazan gibi atladı hemen tanısıyor muyuz falan yazdı
gecenın 1ınde atladıgına göre takıp etmemı gerektırecek şimdilik bır ılıskısı yok
sanırım tamamen aranıyor:)
Canım bgn ekledım baska hesaptan yazdım ya o da sazan gıbı atladı hemen asıldı konusmaya
calıstı yanı bence bırısı yok ama olsun dıye ölüp bitiyor ..Gecenın 1inde hemen atladı mesela,
yeni biri olsa bunu yapmazdı ..Ama olmasını da istiyor o kesin..
Bence kimsenin konuşmaması ve bizi dinlemeleri gerekirdi ya da bizi bir odaya gidin konuşun
diye gönderebilirlerdi..En mantıklı olan buydu .Çünki iletişimimiz hep kopuk ve konuşmadıkça
inatlaştıkça iyice karışıyor..Mesela dayımla konuştuğunda çok ılımlıydı ve kararsızdı..Ama ,bu
olaylar iyice kararlı olmasını sağladı ..
kendinizi çok olumlu yönlendirmişsiniz. sizin ve evladınızın adına çok sevindim...Şahsen artık onun ne yaptığı ve ne yapacağını,geçmişimizi veya gelecekte ne olacağını düşünmekten
vazgeçtim..Akışa bıraktım ve an'ımı güzel yaşayıp MUTLU olmayı seçtim..Boşanma zamanına kadar
vakti var bu olayın;gelirse de gelmezse de o an ne yapacağımı düşünürüm ,şu an umrumda değil..
Sonuçta o benle evliyken bakireydi,şimdi benim yaptığım açılımın devamını başkalarıyla yapmak
istiyorsa yapsın..İlk bebeğinin ilk adımlarının,ilk baba deyişinin ,ilk konuşmasının heyecanı yerine
bir o.p..n vüdücunda alacağı zevki tercih ediyorsa kendi bilir yolu açık olsun..Bir de sonuçta
eşim beni çoook sevdi ,ama bir daha kimseye bana verdiği tavizi vermeyeceğini çoook iyi biliyorum
bu bana yeter..Şu anda tamamen başka biri olacak,asla öyle sevmeyecek kimseyi..Ben zaten hep
yoğunum birsürü işim oluyor,iş görüşmeleri devam,kızım zaten ağlamama bile izin vermiyor,hiç
umrumda değil..Kilolarımdan da 16sını verdim 4 kaldı ,eski kıyafetlerimin hepsi oluyor,az göbeği
de pilatesle indiririm yakında..Bir aile danışma merkezinin bedava yardımına da başvuracağım,
boşanma öncesi sonrası yardım vardı okumuştum..İşe girene kadar bunları hallederim..İş konusunda
da geç olsa da güzel düzgün kalıcı iş olsun diyorum ..Kendimi geliştiren güzel kişisel gelişim kitapları
,yazıları okuyarak ve bebeğimin gelişimiyle ilgili kendimi bilgilendirerek vaktimi geçireceğim ..Olumlulanmaya
karar verdim..Hayat bana güzel,o yoluna baksın..Bulursa da bulamazsa da umrumda değil,ben bana
ait kısma bakarım artık ..Onu düşünerek vakit geçirmeyeceğim..Bugün 1 hafta geçti görmeyeli,tekrar
kendime geldim..Görüşmemek yeterli benim için..Bugüne umutla uyandık kızımla güldük oynadık eğlendik,
Allah olmayanlara da kısa zamanda nasip etsin..Bu resmen hayatın ilacı ..Resmen hayatın anlamı..Bundan
daha güzel bir duygu yok..
Şahsen artık onun ne yaptığı ve ne yapacağını,geçmişimizi veya gelecekte ne olacağını düşünmekten
vazgeçtim..Akışa bıraktım ve an'ımı güzel yaşayıp MUTLU olmayı seçtim..Boşanma zamanına kadar
vakti var bu olayın;gelirse de gelmezse de o an ne yapacağımı düşünürüm ,şu an umrumda değil..
Sonuçta o benle evliyken bakireydi,şimdi benim yaptığım açılımın devamını başkalarıyla yapmak
istiyorsa yapsın..İlk bebeğinin ilk adımlarının,ilk baba deyişinin ,ilk konuşmasının heyecanı yerine
bir o.p..n vüdücunda alacağı zevki tercih ediyorsa kendi bilir yolu açık olsun..Bir de sonuçta
eşim beni çoook sevdi ,ama bir daha kimseye bana verdiği tavizi vermeyeceğini çoook iyi biliyorum
bu bana yeter..Şu anda tamamen başka biri olacak,asla öyle sevmeyecek kimseyi..Ben zaten hep
yoğunum birsürü işim oluyor,iş görüşmeleri devam,kızım zaten ağlamama bile izin vermiyor,hiç
umrumda değil..Kilolarımdan da 16sını verdim 4 kaldı ,eski kıyafetlerimin hepsi oluyor,az göbeği
de pilatesle indiririm yakında..Bir aile danışma merkezinin bedava yardımına da başvuracağım,
boşanma öncesi sonrası yardım vardı okumuştum..İşe girene kadar bunları hallederim..İş konusunda
da geç olsa da güzel düzgün kalıcı iş olsun diyorum ..Kendimi geliştiren güzel kişisel gelişim kitapları
,yazıları okuyarak ve bebeğimin gelişimiyle ilgili kendimi bilgilendirerek vaktimi geçireceğim ..Olumlulanmaya
karar verdim..Hayat bana güzel,o yoluna baksın..Bulursa da bulamazsa da umrumda değil,ben bana
ait kısma bakarım artık ..Onu düşünerek vakit geçirmeyeceğim..Bugün 1 hafta geçti görmeyeli,tekrar
kendime geldim..Görüşmemek yeterli benim için..Bugüne umutla uyandık kızımla güldük oynadık eğlendik,
Allah olmayanlara da kısa zamanda nasip etsin..Bu resmen hayatın ilacı ..Resmen hayatın anlamı..Bundan
Şahsen artık onun ne yaptığı ve ne yapacağını,geçmişimizi veya gelecekte ne olacağını düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?