- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
benide gaza getirdin sinirlendim gece geceyazık genç bir kadının psikolojisini böyle bozan el kadar sebileri böyle boynu bükük bırakan tüm şer...izleri Allaha havale ediyorumbu insan müsfettelerinde birazcıktamı vicdan yok bu adamın anası babası ne diyor yahu hiçmi pislik oğullarının ağzını burnunu dağıtmıyor hiç mi erkek yok bunların sülalesinde hiçmi insan yok şöyle evir çevir Allah ne verdiyse tövbr diğinceye kadar bunları bi güzel döveceksin .içim şişti yahu yazık bu kadın milletine
Kızlar ıkı gündür kafamda hep yeniyıla birlikte girme fikri var( Kızımın ilk yılbaşı olacak ve babasıyla
geçirmesini ,onunla olmamızı çook istiyorum ..Böyle birşey sizce mümkün mü?Kızmadan söyleyin
lütfen ..Ben kendıme yeterince kızıyorum bu konuda(
seninle ilgilenen biri olsa, eşinin tepkisi ne olur senceBen kendi iç dengemi kurduğum anda kendime geleceğim,bu hafta çok hastayım..Ondan mı
bilmiyorum çok hisliyim,ağlayıp duruyorum sicim sicim akıyor gözlerim,oluk oluk .( Ama sev-
diğimi düşünmüyorum ..Belki sevgimi katletmesine,bizi bu hale getirmesine;belki de kendime
ağlıyorum hiç fikrim yok..Ne istediğimi ne düşündüğümü çözsem çorap söküğü gibi gelecek
gerisi biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?