- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.621
Zaten istese de alamaz kızım 7-8 yasına kadar net bende olacak ,ondan sonra dava acarsa da benım mırasım var evı ustume alırım yıne alamaz ..hıc sansı yok asla da olmayacak ..Kızını almak ıcın bosanmayı oyalamıyor ..Paraları suyu cektıgı ıcındır kesın ..Bana borcunu bıle veremedı taksıtle verecek artık neye harcadıysa ben burda kurus kurus hesap yaparken o yıyıp ıcıp gezsın bakalım ,enınde sonunda acı cektırenler ceker ..Benım kalbım temız ıcım rahat ..Gerısı boş..Çocugun en tatlı dönemlerını kacırıyor ..Her gördugunde sasırıyor kızımıza..
Evde veya kızımlayken degıl dısarda tekken konusurum ..Zaten hıc de ıstegım yok,ama dediğiniz gibi artık ne oluyorsa
olsun dıye ıkı secenek sunar yolumu cızerım ..
Evde veya kızımlayken degıl dısarda tekken konusurum ..Zaten hıc de ıstegım yok,ama dediğiniz gibi artık ne oluyorsa
olsun dıye ıkı secenek sunar yolumu cızerım ..
bende tabı sordum
bende artık ne mantıkla ıse bende evlenırım sende evlenırsın ama (ben evlenmem dedı, evlenmedide) cocuk baba kokusunu alamaz dedim(buda ne demek) oda bana bunları bende dusunuyorum ama bu sekılde usutme gelemezsın ben daha gencım ! () hayatımı yenıden kurucam dedı kararımdan donduremeyeceksın sevmıyorum senı senınle mutsuzum anlamıyormusun hayatımın gerı kalanını senınle gecırmek ısmeıyorumd edı
neyse
bauarad ayrılalı 2.5 yılı gectı 3 sene dolacak ben 25 yasında , kendisi sanırım 33-34 olmustur
siz yenı eve tasınırken mı ayrıldınız 4 aydır mı dönmedı ..aynı durumdayız bızım 5ay oldu artık ..siyah beyaz özel mesaj hakkım yok ne yazıkki..
evet yeni ev aldık ve ayrıldık. bir süredir kavga ediyorduk. yalnız benim eşim hasta. para kullanma becerisi sıfır. ama beni de tutkuyla seviyordu. psikologun söylediğine göre hala seviyomuş. sevmese hangi akıllı esyaları atmak yerine alt tarafı bir yatak odası ve birkaç kitap var diye parası olmadığı ve çok borcu olduğu halde eve kira öder dedi. eşimin ev sahibine 3.5 yıl kira ödemediğini öğrenince bıktım artık millete borç takmasından deyip ev aldık. ev benim üstüme. ama 200 milayrlık evin 100 milyarı 6 ayda ödenecek şekilde. neyse aldığımız gün bana 86 milayr borcum var dedi. bende ağzıma geleni söyledim. çünkü bu ilk vukatı değildi.kendime hakim olamadım işte. ama sonra çok pişman oldum da tabi o bana baya baya baya kızdı ve çekti gitti falan. yılan hikayesi gibi yani..arkadaşlarına beni kötülemiş. arkadaşlarına ondaki harcamanın bir seferlik bir kayıp değil de bir hastalık olduğunu anlatmaya çalıştım ama anlamadılar tabii.. hepsi beni suçluyorlar. beni defalarca dövmesi için sen kimbilir neler söylemişsin diyorlar. en son iş kurmuştu ve dolandırılmış. ama benden aylarca sakladı. arkadaşları sanıyorlarki işte o yanıldı hata yaptı bende o hatasını görmemezlikten gelmek yerine ona bağırdım zannediyorlar. ama bu 8 yılın birikimi. defalarca taktığı borçları toparlamak zorunda kalmak çok zor. aynı evde yaşamayan kimse bilmez.
neyse son mesajlarından sonra psikologum baya sakinlemiş olduğunu söyledi. bana boşanacak gidecek adam evi boya yapar mı yaa diye de güldü. o bizim şöyle sakin bir yerde çocukların da olduğu bir yerde yavaş yavaş bir araya gelmemizi söylüyor. eşimle ilgili tek bildiğim çok iş aldığı, hiç durmadan çalıştığı, bize yakın bir ev tuttuğu, arada bir ailesinin yanına gittiği. psikologum diyorki akıllı düşün duygularınla düşünme. eşin yalnız kalamaz. kalamadığı için arada ailesinin yanına gidiyor. bi de çamaşır yıkatmaya ihtiyacı var tabii. kimsesi yok. ailesinin yanında kalamaz. arkadaşları da dayanamaz. zaten onları da pek aramıyormuş. borçlarını bir azaltsa ve bu arada sen de azaltsan sonra evine geçsen eşin çocukları bahane ederek yavaş yavaş eve gelmeye bakabilir. bir zaman gece kalmasa da sonradan sıcacık ev, sıcak yemek, güleryüz ve sakin ve anlayışlı seni görünce gidemeyecektir diyor. sabır diyor.
eşinin hastalığı konusunda psikolog bir öneri sundu mu?öyle ya esas mesele senin ağzına geleni söylemen değil,seni bu hale kadar getiren sebepler değil mi?inşallah boşanmazsınız herşey düzelir inşallah ama hani eve dönecek ya sonra?kusura bakma gerçekten merak ettim,çünkü benim eski eşimin de aynı hastalıktan vardı,ben de yıllarca mücadele verdim,ağzıma geleni söyledim yaşattığı şoklar ve sıkıntılar karşısında,haklıyken haksız oldum.hala düşünürüm çenemi tutsaydım,psikolojik açıdan kendimi daha güçlü tutabilseydim ne olurdu?
Yumuşak olarak konusacagını bılıyorum ;ama artık alıştık gerek yok.Düzenimizi kurduk.Çocuk büyümeden olması
daha doğru oldu.Yeterince denedik olmuyor..Değişmeyiz ,yıprandık da diyeceğine eminim..Ben de hayır cevabından
sonra süre istemek değil de hemen boşanmak isterim..Çünki büyük bir adım atmış olacağım ve sevilmediğim
netleşecek,daha fazla evli kalmak istemem o saatten sonra..Görmek de istemem ..Yılbaşındakı gıbı bır durum olacak.
ama bu kez tavız veremem ...süre istemesem de direk ayrılsam daha iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?